platform.kom igen, hur coola är dom inte liksom? jag ska klicka hem ett par "enkla" vita.
hoppas att dom kommer fort.

you don't know..

you don't know what you got 'til
you're  missing it a lot, you had
to go throw it away..


nedräkning.go' - jävla - morgon! sitter just nu på jobb, börjar om 10 goa.. ska leverera här fram tills 17:00, sen är det dags att växla pengar, köpa det sista i stan och sen spendera lite tid tillsammans med jessie. sen tror jag mycket väl att ni vet vad next stop är. vi kommer vara framme på hotellet imorgon runt 22:30, och runt 00:00-01:00 är vi ute på magalufs bargata och levererar. inte mer än rätt, eller hur? jag lovar att tänka på er, inte! men ni får det säkert jätte.. bra.. här hemma. *blink blink*

turn up the love.

äkta svenskt sommarväder, eller? "det blir vad man gör det till" 0_o absolut.. men även den positivast jävlen måste verkligen inse att med detta vädret finns det inget positivt.. spec. inte när det är så här exakt varje dag! ni bara måste erkänna, okey? bra. är det konstigt att folk får panne-panik och flyr landet? nej, absolut inte. jag är väl rätt nöjd att jag kommit/kommer iväg på två solsemestrar denna sommaren. vore synd att klaga, vore det inte? (:

anyway, sitter just nu på jobb, 09:00-18:00. inte så jätte skoj om jag själv får säga det, men det får gå. efter jobb så ska jag och världens bästa kille-pille-kompis åka till väla. jag ska inhandla det sista inför resan, efter det finns inte allt för mycket tid över, men ska packa det sista så det blir gjort!

på onsdag är vi på plats.

vet ni vad? idag jobbar jag till 18:00, sen ska jag till väla och fixa det sista. imorgon är det jobb till 17:00, därefter spenderas några timmar tillsammans med jessie, och sen på onsdag.. SÅ DRAR JAG OCH TANJA TILL MAGALUF! vi kommer att bli borta i 10 hela dagar, och det kommer bli så bäst det bara kan bli. vi ska rent ut sagt bara må. det kan jag garantera!


tredje sittningen.


såhär blev det efter min tredje sittning. super nöjd!

and i get to kiss you just becuz' i can.

just nu vill jag bara ut i det fina vädret. men så blir det inte.. jobbar dessvärre till 17:00, sen har jag spinning 18:00-19:00! efter det ska jag lägga mig för att sola, behöver få upp färgen innan vi åker till magaluf (vi åker om 6 dagar!) och efter det blir det en kvällis tillsammans med tanja, fixa hennes hår, planera inför resan, och bara mysa och må. (:

imorgon är det midsommar, och det ska spenderas med god mat, härliga tjejer och drinkar i massor. kan väl inte bli bättre? nu får vi bara hoppas på fint väder. så håll tummarna, okey? (:

annars är helgens planer: ut och äta m. fia, packa, växla pengar, mami fyller år - släkt kommer, samt jobb kväll. mindra kul, men det få gå. så med andra ord så lär det bli en bra helg. :)

one life to live.there's just one life to live, and there's no time to wait, to waste..

heartless..


kiss my ass.

tänk er ett riktigt jävla gammalt, ruttet, mögligt bröd och x det med 100.. exakt så känner jag mig idag! lia bra liksom. tradit på jobb, det ringer i sönder oss och mina ögon går fan i kors. livet leker, vadå ? ska sitta här till 17:00, sen är det spinning 18:00 - 19:00, hoppas på massa kunder trots lågsäsong. har trots allt gjort ett helt nytt pass ju, med ny musik osv! (: efter det ska jag slänga mig in i duschen, och sen möta upp jessie för mys och mat på stan. ♥

imorgon är jag l e d i g. förstår ni? LEDIG! ska lunch med mami, mormor, moster och hennes man. efter det blir att hålla i mitt fredagspass, spinning, och efter det blir det pw, och filmmys tillsammans med mina. med andra ord: en perfekt fredag.

lördagen skall spenderas tillsammans med tanja. kolla resor, äta gott på stan och en och en annan drink mot kvällen. hur mys som helst!


teenager post.


right now.

men annars? allt bra eller? själv mår man som en nyfödd kung (kong!) fruktansvärt trött, eller övertrött skulle jag vilja påstå. kunde inte somna förrens 0100-0200 inatt för att jag ligger inne med en grymt jobbig hosta (y) sitter  på jobb och hostar sönder lungorna, men vadå då? lia bra att gå i sönder medans man är ung. eller?!

sitter just nu på jobb, som sagt.. ska sitta här och mögla fram till 17:00. efter jobb är det dags att leverera på gymmet. smart chey när jag hostar sönder? klart! efter det blir det att träffa jossie, i think. och efter det finns ett rätt: sängen.


2night.


min statistik visar att ni är en hel del som saknat mig. gulligt! just nu har jag landat i sängen. riktigt skönt! har satt blekning på tänderna, xlash på fransarna och kollar två och en halv män. inom kort ska jag stänga igen mina ögon och sova sönder, fram tills klockan ringer 0615.. mindre kul! idag har det som sagt enbart blivit jobb, efter det drog jag vidare till jobb nr. 2! sanna tvingade med mig på func. toning och jag gillade det, faktiskt! efter det blev det solning 26 min, och sen bussen hem!

imorgon blev det heldag på jobb.. som vanligt mer eller mindre! 0800 - 1700, efter det finns det inga rätt eller fel men det finns ett måste och det är gymmet.

magaluf.snart är det dags! 15 dagar kvar, sen ligger jag och tanja på stranden
i magaluf. 10 dagar utav sol. bad, fest och bara må.


painted girl.update: har  kommit en bra bit på min helarm, key?
ska  på min  tredje sittning  den 20:de och jag tror vi
smäller 4h då. det har gått grymt fort och tror enbart
att jag har 2-3 sittningar kvar.


uppdatering.har  fått ex. antal  frågor ang. hur det gått med min  vikt, om jag hållt kvar eller
om  jag fallit tillbaka.. jag kan  säga  er en sak,  & det  är att jag aldrig kommer
falla tillbaka.  det lovar  jag er. det kan jag tala om för er att jag gått ner 26 kg
och  är rätt  nöjd där. hade  ett mål på  50 kg men fick inse att det inte direkt är
hälsosamt.  för min längd så skall  jag väga 58 kg, men väger 54 kg och är som
sagt nöjd. frågor på detta?


kreta levererade.

vi  hade det så sjukt jävla bra i kreta. tyvärr så kan ni inte få se bilderna
som  vi tog på oss för dom är inte ok!  dom är rent ut sagt sviniga, key?

men det var sjukt bra. det skulle bli en lugn, och skön resa.. den blev allt
annat än lugn!


well, long time no see.

känns det helt ok att det var år och dagar sen jag skrev här eller? äsh, jag ska "försöka" att bli lite bättre.. just nu ruttnar jag mer eller mindre bort på jobb. började 07:00 och allt kan fan ha det. det var ren tur, för igårkväll var jag hundra på att det var 08:00 som gällde, men sen var det bara ren tur att jag gick ner och kollade. annars hade jag blivit 1h försenad idag. (y)

i helgen har jag spenderat några tusingar på kläder och dylikt på väla & i malmö. inte för att jag ville, men för att jag kunde! skattepengarna gjorde verkligen sitt ska jag tala om för er. hade även film/sovis mys med mini igår! det blev skräckis, och hon valde att hon inte ville cykla hem utan stannade hos mig över natten. dock slets hon upp 06:15 för min buss gick 06:33.. stackare!

idag är det som sagt jobb som gäller.. 07:00-16:00! skulle egentligen slutat 12:00, men varför skulle jag ha det så bra? 0_o efter jobb blir det raka vägen till gymmet och leka duktig där i 1-2h. efter det ska jag även unna mig en solning på 26 min. rätt ok att jag solar gratis va? men så bra har vi det som jobbar på actic gym. (;


RSS 2.0