tisdag.

jag är sjukt trött och sleten, behöver djup sömn! jobbar varje dag, förutom söndag, vet ni vad det innebär? sova sönder på söndag? exakt! jag orkar inte skriva mer . .

dör ..







dör långsamt . .

röda istället för rosa ..

ska avbeställa dom rosa conversen . . köpte röda idag istället när
jag var på väla med babe! nöjd :)




. . eller ska jag ha dom rosa, okzå? :o


jag räddar hellre ett liv, än att köpa ett ..

alla som känner mig väl, vet att mitt hjärta blöder när ett djur far illa ut ..

i mitt liv skulle jag kunna göra vad som helst för djuren runt om i världen, och just nu har vi en svart vild katt som bor i vår trädgård som vi tänker rädda. det kan vara ett dött lopp, men det kan även funka. vi tänker fånga henne, låta henne komma till ro och låta allt gå i hennes takt, finns det hopp om henne så tänker vi behålla henne, och låta henne bli vår! vi kan få leva med att hon alltid kommer vara rädd för andra, men så länge hon får det bra så kan allt annat kvitta! när vi ser på henne och hon på oss så känns det som att hon har skapat ett förtroende för oss, hon myser med ögonen när man pratar med henne. jag tror, samt mamma tror, att det finns hopp om henne, och det är allt jag önskar mig just nu! hon är alltid i vår trädgård, där vi "byggt" en sovplats till henne, samt får hon mat och vatten dagligen, och hon verkar så himla tacksam, man kan se det i hennes ögon.
vi har sagt nu ett tag att vi ska köpa en katt till, en kompis till figgo, och en ny familjemedlem men, jag räddar hellre ett liv, än att köpa ett . .



jag har dött ..

jag har dött i några sek och besökt himlen! ed hardy får mig
att dö inombords ♥

















här är bara NÅGRA favoriter. jag dör bit för bit när jag ser deras saker!
vill ha ..





vad seg jag ..

åååoeeh! vad seg jag är idag. jobbat 0900 - 1300 idag, inte så farligt men var riktigt segt att stiga upp imorse, me don't like ): så idag ska jag bara vara hemma och må. min babe var här innan och hälsade på mig någon timma, mys ♥ och nu sitter jag bara här, ska som sagt inte göra allt för mycket idag, skulle varit med sofi men något kom ivägen ): så tv:n och sängen blir prio 1 idag, ska jag nog hinna med! ;)

igår var det jobb, 1000 - 1800 egentligen, men fick sluta 1500 ist! sen blev det att åka hem, och cirkus 1800 kom Mina hem till mig, vilket blev att vi gick ner till maxi, köpte baby oil, hoho, samt hårfärg, morötter och dipp till dom, mums! tyckte verkligen det var sjukt gott med morötter medan Mina åt lösgodis, åoeh! det är min svaghet - l ö s g o d i s. sen gick vi hem igen, och kollade på några filmer, och planerade livet i 100 år fram typ :p men allt som vi har planerat ska bli super kul! vi kom fram till att vi skulle göra slutet utav sommaren till något helt xtra! planerna lyder:

stan tillsammans med mina och bella, mat, dricka, &må!
grillning/utgång tillsammans med mina, bella, & fia.
utgång tillsammans med mina,  martin och (?)
åka till köpenhamn och festa tillsammans med mina, och bella (om hon kan, vilket jag hoppas!)

&allt ska bli väldigt kul. och allt kommer utan tvekan bli lyckat!

imorgon är det babe som står på schemat, funderar på om jag ska fråga om han vill åka med till väla? behöver nya byxor, spillde hårfärg på ett par idag så nu har jag en byxa mindre, not good!



banta?

jag har nästan alltid varit skeptisk till alla bantningsmetoder, jag har aldrig trott på det .. eller jo, dom funkar säkert, du går ner - men sen går du upp allt igen. inget bra alls. jag har gått på nutrilett en gång och det gick sådär får jag väl säga. jag skulle nog vilja kalla mig själv den typiska jojo-bantaren, inte ok! men sen så började min kusin, ulrika, på xtra vaganza, vilket är i princip samma sak som nutilett, den enda skillnaden är att nutrilett är hemma bruk. du kan köpa det i alla varuhus, maxi, ica osv . . men det jag vill komma fram till är att hon lyckades med xtra vaganza, hon blev så smal och fin, och det är hon fortfarande idag, med andra ord - hon har hållt vikten super bra, och jag är djupt imponerad! att hon klarat det har motiverat mig länge, men har inte riktigt fått tummen ur röven, typiskt. men jag tänker tänka positivt, och nu har jag köpt nutrilett shake - jordgubb (har samt choklad och skogsbär), allevo soup - thai, samt nutilett hunger control i olika smaker. och detta är andra dagen jag går på det. jag går inte på det till 100% utan jag äter havregrynsgröt till frukost, sen mellanmål nutrilett eller allevo, lunch nutrilett eller allevo, mellanmål nutilett eller allveo, middag sallad, mammas gi-mat, eller allevo soup. samt att jag äter frukt och grönsaker under hela dagen. och det är vad jag känner passar mig bäst faktiskt, och som jag känner att jag kan klara galant! så jag känner att detta ska gå super bra, sen är det bara att vänta ock se! :)








och sen ska jag faktiskt säga att allevo soppan - thai, är faktiskt god. tro det eller inte, men så är det. det smakar helt vanlig thai soppa, fast denna är mer vattning eftersom det bara är varmt vatten och pulver. och nutilett hunger control, där säger jag bara yes! alla smakerna är super god, verkligen super goda! men sen är nutrilett shake inte alls så goda, skogsbär är värst, samt choklad snäppet därefter, men sen är jordgubb helt ok! den går ner iallafall. jag blandar inte mina shake med vatten iheller, utan jag blandar dom med mini mjölk, det gör att det inte blir ritkigt så jätte vattningt, utan det är iallafall lite lite bättre. håll tummarna!

men tack!

men tack för att man är ledig två dagar och för att det verkligen var/är strandväder båda dagarna?! tack ): inte ok för 5öre! hade bestämt mig för sol och bad dessa två dagarna, men blev varken igår, eller idag. vilken otur jag har. och ja, det är nu du ska tycka synd om mig. mm . . jag får väl besöka solariumet några ggr, vilket känns sådär med tanke på att jag v e t att det kommer bli strålande väder när jag icke är ledig. just my luck! medan ni får gratis sol så får jag laxxa cirkus 50kr för fejk sol i typ 20min, som knappt tar, medan ni kan ligga där i timma vis, all free! hoho! nu känns det värre nu när jag själv såg vad jag skrev! andas mandi . .

igår spenderade jag kvällen med jossie, :) hon kom nog hit vid cirkus .. 1700, eller tidigare? sen lämnade hon mig vid 2230 tror jag det var? minnet? mhm .. vi käkade ihop lite, kollade lite tv, mådde i min säng med girl talk & massa skratt! me love that girl, alot. ♥

imorgon är det jobb på schemat, 1000 - 1700, helt ok tid! sen därefter ska jag spendera kvällen med Mina, blir att hyra film - skräck som vanligt! och massa snack och bara må! kanske kvällsdopp? beroende på vädret dock. :)
sen lördag är det jobb igen som gäller. 0900 - 1300, tror jag? står det iallafall. sen därefter kanske jag åker iväg till dk med martin och thomas, alla beror på vädret, och om jag fått mina pengar. vilket jag hoppas! fattig student behöver alla pengar hon kan få, yes! . . sen vid 1700 -1800 kanske? kommer sofi till mig. vad vi ska göra är en bra fråga, men något iallafall! :) maxi brukar det ju bli, det är vår grej - att gå ner till maxi, och bara gå där. lite så som man gjorde när man var 14. nej, men skämt-o-sido! maxi har ju det mesta och sofi vill alltid ha något nytt, ;)

sen söndag .. s n ä l l a, bli strand väder! hoppas hoppas . .



finns bara en sak ..

finns bara en sak jag vill ha just nu, och det är dessa:



sinnessjukt snygga, vill ha! ska ha!

ljusrosa converse.

klickade hem ljusrosa converse idag, kan inte bli mer mig! dom är helt
perfekta för mina fötter.



onsdag kwell.

sitter just nu i min säng, med jossan breve mig! nyss ätit, hon en go saftig pizza, som jag också ville ha! :( men det fick jag inte, fick bli en liten thai soppa från allevo, faktiskt goda, faktiskt! amen guuud så duktig jag är då, jajaja!

nu ska det bara liggas i sängen och kolla tv, two and a half men just nu, good! samt att bara må och snacka, det är vi bäst på! :) sen imorgon hoppas jag på stranden, hoppas rejält mycket!


nu finns ..

nu finns bilderna från newqauy och york längre ner! :)

natusan baby oil.

nästa inköp: natusan baby oil serien

jag såg ett program där en tjej enbart använde baby oil, mhm! hennes hud alltså, vilken lyster. len, fin, fräsh hud, och vem vill inte ha det? . . lättpåverkad, mm


strandväder?

idag hade jag och mamma bestämt oss för stranden, alla hade snackat om hur fint det skulle bli idag, så vi tänkte: yes! jag är ledig och hon börjar 4, kan inte bli bättre, right? nonono, men då ska det såklart bli "dåligt". visst, det är varmt, men var-är-solen? goooone'
men när vi vakna imorse var det sol, så vi åkte ner men vände lika fort igen. :o så vi åkte hem för att hämta våra pengar för dom hade vi såklart glömt, sen vidare till maxi där det inhandlades body butter, nutrilett shake - jordgubb, allevo soups - thai, daily freash, easy shavin', mini mjölk, stimorol senses!


senare idag så ska jag träffa jossie, ska träffa henne cirkus 1800! sen ska vi hem till mig, titta film, och bara snacka! blir perfekt för mig idag, är trött och sleden efter jobb. är ledig både idag och imorgon, s k ö n t.

newqauy, & york. big miss!



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, där vi bodde.



newqauy, stranden at night.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden at night.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden, vågorna.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden at night.



newqauy, stranden.



newqauy, stranden.



newqauy, the fort, favorit maten.



newqauy, dasiy, big love!



york, stan



york



york, stan



york



york, mamma och pappa



york, stan



båten till england, mamma



båten till england, pappa



hotellet dagen innan vi körde vidare till newqauy



hotellet dagen innan vi körde vidare till newqauy



hotellet dagen innan vi körde vidare till newqauy

.. &jag handlade



scarfs och plånbok.



t-shirts till babe.



gummistövlar, så coola!



tunnika



tunnika



tunn kofta



mascara, nagellack, rouge, ögonhänge, ögonskugga och läppstift



armani parfym, och coconut and vanilia parfym



ansiktsmask, body butter, shower gel, bed head



hårserum, hårglans, kräm för bad, veet hår borttagning, badskum, body lotion, och handtvätt



tvättkräm till ansiktet



engelska karameller, mums!



rosewater, bath/shower gel och hand/body lotion.



säng kläder till mina nya kuddar och täcke



klocka!



tränings bh.



underkläder!



"tavlor"



samt köpte jag en tavla, bubbel täcke och engelska kuddar! saknas bild.

bilderna ligger lite huller-om-buller, men det är bilder från, newqauy, york, och 2 andra ställen som jag inte ritkgit lagt på minnet pga att vi bara var där över en natt.

..

nej, det går inte alltså ! då får jag sitta här till imorgon, och det vill vi ju inte, nononono ! :o ( att ladda upp bilder )

idag har jag jobbat, 0900 - 1500! och ikwell ska jag bara vara hemma och må, ska bli skönt! imorgon jobbar jag samma som idag, sen därefter ska jag träna, om vädret inte blir 1000 grader varmt! därefter blir det martin, sen onsdag och torsdag är jag ledig, förhoppningsvis (?) så onsdagen ska jag träna, och träffa jossan, sen torsdagen är ett frågetecken. snackade med jossan om att vi skulle ut och gå då, så blir nog det! :)
först snacka jag och mina om att dra ut, men sen blev det att jag jobbar på fredag så då är det uppgång tidigt! en annan gång :)

sen som sagt, jobbar jag fredag, hel eller halvdag, vet inte än. sen jobbar jag lördag heldag. och vad som händer till helgen får vi se! :)

nästa vecka på måndagen så ska jag till Viken, ska sommarjobba för sofi's syster, som barnvakt. vilket ska bli kanon kul! :) barn och djur är ett stort plus för mig. kan kanske vara pga att jag fortfarande själv är ett litet barn (?) ;)

så ska jobba där nu i 6 veckor, 5 dagar i veckan, eventuellt mer, vi får se! :) toppen!
för pengarna jag tjänar på dom olika ställen ska jag ta mitt körkort, det är bestämt! ska ta en intensiv kurs, vilket blir perfekt för mig. vill att det ska gå "fort" och lätt. orkar inte hålla på att ta mitt körkort i fler år för summor som inte är ok! 12-13 000 får räcka! ;) sen blir det att spara till framtida bruk, som lägenhet, resor osv!
dokk har jag svårt för att spara, men inte denna gången, denna gången ska jag hålla sten-hårt i pengarna, lovis!



jag vill ..

jag vill lägga ut bilder, men det tar tusen år verkar det som, och jag förstår inte varför! har ingen seg data, eller något segt internet. jag blir knäpp! :o

skämt.

jag vet, jag är ett skämt när det gäller att skriva här! men ska sanningen fram så har jag ingen tid över till det. och det får ju vara lugnt trots allt. har haft mycket att göra, samt mycket att göra,

har spenderat massa timmar på stranden med Mina, samt filmkväll, träffat Jossie, träffat Sofi, samt varit med babe. och samt jobbat en massa, osv! så tiden räcker inte riktigt till att skriva här känner jag, men ska försöka att bli bättre på det! ;)

idag har jag jobbat 0900 - 1800, så är ganska trött. imorgon jobbar jag ensam 0930 - 1400! :) sen efter där blir det att vara med babe. sen söndag blir det barndop, och det ska bli jätte jätte tråkigt, spec om det blir fint väder! ):

nästa vecka blir det jobb mån, tis, fre och lör. kan bli fler dagar, vet icke än (?) sen har jag bestämt lite löst med sofi, samt jossie någon dag, sen om vädret är dåligt så ska jag ta mig till gymmet, annars blir det att gå hem tsm med jossie! :) ska iallafall spendera mina lediga dagar på stranden, så håll era tummar för fint väder!


paus.

nu är min blogg-"paus" över! det har jag bestämt mig för iallafall. sen får vi se hur det går helt enkelt! :)
så, i'm back!

RSS 2.0