halloween baby!jag och vicky på lila.säxi fia!me and fia, on fire!fia!vicky and fia på lila.in cirkus!dance girls!innocent schoolgirl!vicky and me på lila.fia and me, lila!vicky, fia and me på cirkus.vi, cirkus!vicky and me, found our man! damn sexy.

hatar ni mig?

hatar ni mig för att jag uppdaterar så dåligt? fNiZzZ! nej, men skämt-o-sido .. jag vet, att jag suger på att uppdatera. visa dagar är jag bra, andra verkligen inte. men men! sitter just nu och kollar på beck, ensam. buhu! ne, men kollade början med mamma, sen blev hon annig, och ville sova, så fick flytta upp, och nu ser jag både på beck och skriver här. lite uppdate från veckan

x. malmö med X, stor shopping!
x. väla/familia med X, mer shopping.
x. jobbat duktigt.
x. umgåtts med vänner.
x. halloween "fest" igår!

sen veckan där innan:
x. hemma själv hela veckan!
x. träffade tessie.
x. träffade jossie.
x. X sov här några nätter.
x. jag hade förfest med några
tjejkompisar, utgången sedan
var katastof pga människor brist
i helsingborg.
x. jobbade duktigt!

denna veckan blir det väl mer eller mindre som vilken vecka som helst, lite jobb, och lite träning. mer än så har jag inte planerat. blir väl att träffa vänner, kanske X, och så. hoppas på lite ljusare tider också!

negativ?

man kan se mig som negativ nu, det är upp till var och en. men helsingborg borde sprängas i .. tusen bitar typ. åd hilvete med helsingborg! det är staden som bara blir gråare och gråare, och det är ren fakta. jag, och några tjejer drog ut i fredags, till cardinal - vi och personalen, hej, roligt! det var fanimig det varsta skit jag varit med om. det är en söt och fin stad, men inget för mig längre. för det händer i n g e t! ja, det blir vad man gör det till, men det lilla citatet går inte hem i helsingborg längre. jag vet mer eller mindre att många delar samma tanke som mig, många som ser vad jag ser, att allt bara blir gråare och gråare. sen finns det dom som inte håller med mig, och det är ok. alla tycker olika! jag tror inte jag behöver skriva mer, blir bara tråkigt att läsa.

ta mig härifrån, tack!

rolling stones.

behövers jag ens säga något?
kärlek rakt igenom. vill ha alla!


dagens!

henke säger:
alla på skolan klagar på mina skor å påstår att det är tjejskor...henke säger:  henke säger:
alla på skolan klagar på mina skor å påstår att det är tjejskor...
henke säger:
alla på skolan klagar på mina skor å påstår
att det är tjejskor...
amanda. säger:
HAHAHA, DET VAR DAGENS!
vad för skor?
henke säger:
de är lite spetsiga typ... med en liten "klack"...
amanda. säger:
haha, nawww! stackare!
henke säger:
de fråga om jag var bög oxå pga av mina
skor... dagens ungar säger jag bara..   inget
sinne för smak

hahahihihoho! filåt, jag var bara tvungen. (;

new shoes!

hem - klickat!


cirkus 600;- från have2have!

still in love.oh my, this shoe make me wanna make some
sweet, innocent love.

i'm a sucker for this shiet.

i ♥ maxi dresses

home alone for one whole week!

nu börjar mer eller mindre min "ensam-hemma" vecka. bror jobbar, mamma likaså, och sen åker dom alla imorgon innan jag stigit upp, så hinner säga hej och hejdå, typ. hinner väl säga att dom ska köpa en massa till mig också, hihi. nej, men för er som inte vet så åker min bror till london, och sen åker mamma och pappa till tyskland, och jag .. stannar hemma i helsingborg. yey! nej, men jag har varit kritisk till att vara hemma själv som dom flesta vet, men inte längre!

idag ska jag träna, antagligen sola, och sen bara må.
imorgon
ska jag jobba, sola och träffa jossi, men ingen sovis ): onsdag ska jag jobba, sola, och tessie kommer. blir mat, snack, film och sovis. torsdag blir det jossie igen, blir massa mys och sovis. fredag blir det förfest här hos mig med några tjejer, sen utgång. lördag blir det kanske X? vet inte, kommer må som man förtjänar, men det är det värt! sen söndag är ett frågetecken änsålänge! men jag tror att det kommer bli en toppen vecka, så är lugn nu. :) tråkig planering istället, hoho!

de flesta av oss slösar ..


- de flesta av oss slösar bort våra liv som om vi hade ytterligare
ett på banken.
- ju mer sand som har runnit genom livets timglas, desto klarare
ser vi igenom det.
- det högsta nöjet i livet är att göra det folk säger att  du inte får.
- livet är  alldeles för  allvarligt för att man ska  kunna tala allvar
om det.
- livet  är  det  som  händer  medan  du  gör  upp  andra  planer.
- mycket få människor  lever idag - dom flesta gör förberedelser
för att leva imorgon.
- när  jag hör någon  sucka  över att livet är hårt, frestas  jag att
fråga: jämfört med vadå?
- livet  är  det  enda  spelet  vars syfte  är  att  lära  sig reglerna
- livet är för kort.


everybody wants ..


i'm not ..


i miss you girls.

Little Mandi Johansson kommer du ihåg rullstols mannen, och rebban? "hej .." ;)
Rebecca Rebbaan Jörlenmark HAHAHAHA x) urgammalt :o fast riktigt roligt ^^,
Little Mandi Johansson haha, men glömmer det ALDRIG!!
Therese Pettersson Hahahahaah jaa!
Rebecca Rebbaan Jörlenmark haha icke jag heller :p men "jaha.." är fanimej bättre :p :o
Therese Pettersson jamen de lät så ynkligt, precis som att du blev kär eller nått :P hahahha
Rebecca Rebbaan Jörlenmark haha, mer riktigt rädd för att han skulle rulla över mina små fossingar :o x) haha
Little Mandi Johansson haha, men du var precis som du var rädd för honom! minns att jag bara hörde ett tyst "hej .." och så såg jag dig hålla dörren för rullen!
Therese Pettersson Hahahahahahaha as-jävla-garv!
Little Mandi Johansson hahaha ! det är en klockren NIA iallafall "jaha .." är en solklar TIA!
Rebecca Rebbaan Jörlenmark haha, sjyyyykt! haha xD fyfan vad jag flabbar xD varför är det alltid jag som har gjort alla pinsamma saker? :o :p
Little Mandi Johansson HAHA! för du kan bli så ynklig i rösten alltså! hahaha! ;)

.. vi har alltid haft "det" tjejer, och vi kommer alltid ha "det" ♥


sorry.

jaja, vad sa vi nu? blogg-periodare, that's me! i know. men vafan, det börjar bli .. tråkigt? eller nja, kanske inte. jag vet inte. bla bla bla! idag har jag bara dött, dött i min säng. söndag får innehålla lite död, inte sant? hoho. bad mamma köpa LITE godis också. har inte ätit det på år och dagar, kryddarna! men hon köpte inte mycket, då hon själv inte tycker om godis. några få bitar!

i veckan är jag hemma sjäääääääääälv, vilket jag hatar, men nu gillar jag det mer, just för att jag får sällskap varje dag! oh, thanks heaven. jag hatar att vara ensam, så tackar bara att jag fixat någon för varje dag, haha. kan man säga så? tjah, jag tror det! blir lite josse, lite tessi, lite X, lite utgång till helgen. så kommer mer eller mindre bli toppen! plus träning, och jobba. så tror det kommer bli en kul vecka! :)this goes to you.

för några år sen .. fem år sen kanske? kanske mer tillochmed .. vilket fall som helst, då började jag prata med en kille, på msn, vi pratade varje dag, smsade varandra, vi sågs aldrig, men vi tyckte hemskt bra om varandra, och vi visade det genom massa olika sätt, bilder, skrev fint till varandra, you name it. ni vet, vi var unga, vi levde lite i en dröm värld.
tiden gick, allt blev svagare och svagare, men fanns tillfällen då vi pratade och så, och så är det idag med. vi pratar då och då. inte alls mycket, men hur lite kontakt vi än har, så bryr jag mig ändå lika mycket som förr ..

och detta inlägg är för dig, bara dig. och du ska veta att jag tänker på dig, och det som hänt. och jag hoppas att du ska finna styrkan igen. jag vet att det är tufft, jag vet att det kommer ta tid, jag vet .. jag säger såhär, låt det ta tid, för det som hänt bör inte hända, men har nu hänt, och jag känner med dig, det har jag berättat för dig. även om du inte tror det idag, eller imorgon, eller nästa vecka, så kommer det komma ljusare dagar. dom säger ju att tiden läker alla sår, men ärren består. det stämmer, även om ärret kommer bestå, så kommer såret läkas med tiden. en dag kommer det att kännas lättare, du kommer hitta viljestyrkan igen, och glädjen kommer hitta dig med tiden.

även om du inte tror det, så blir jag jag blir gråtfärdig när jag tänker på det .. jag förstår hur jobbigt du måste ha det .. men jag vill ändå att du ska veta att jag finns här för dig, dag som natt, jag är bara ett samtal bort. så vare sig du vill eller inte, så kommer jag alltid finnas här.

som jag sagt, jag vet inte hur du känner, det gör jag verkligen inte, för det som hänt dig, har inte hänt mig, så därför ska jag inte sitta och skriva att jag vet hur du känner. men även om jag inte vet, så förstår .. jag förstår dina känslor, och hur tom du känner dig. men jag vet även att det tomrummet kommer fyllas igen, sakta men säkert.

vilket fall som helst, jag finns här för dig, när du vill.i don't need ..


ordagrant, little mandi.hahahahaha! oh, här har ni en bild på mig och min kusin när vi var små! så sickt
söta alltså, haha!

måndag.

thanks heaven for vädret idag alltså, shiet man! riktigt fint, och varmt, hoho! tänkte jag skulle ta cykeln och cykla en låååååång runda istället för spinning idag, men nä, jag vet hur det slutar då. cyklar tio goa, sen är det trist enlig mig, och då slutar det med att jag cyklar jag hem igen! så neh, 1800 är det spinning som gäller! fram tills dess har soffan varit en god vän, och nu är sängen en ännu bättre vän! ska snart käka något, sen ska jag väl mer eller mindre bege mig till bussen! efter träningen kanske jag ska träffa X, beroende på vad klockan bli och vad som orkas!

imorgon blir det jobb, 1200 till ?. annica visste icke, så får stanna sålänge som jag behövs! sen därefter blir det träning 1830, spinning såklart!

sen onsdag är det jobb igen, 1100 till 1430, sen därefter ska jag träffa tessie. jag har noll koll på vad som ska hittas på, men något blir det, såklart! :)bjuder på en bild utav mig&tessie .. i nykter tillstånd! 
hoho! ;)

h som i humor.denna fixar inte jag alltså, speciellt inte han som "beatboxar" och avslutar med
ett "..hallå" haha, hoho, hihi! dör långsamt.

conor maynard.

förhållande.

jag har kommit fram till en sak, och det är att detta verkar vara en känslig tid för väldig väldigt många! många förhållande som har sitt slut, många som blir sårade, jag tror ni vet vad jag menar.

tänk efter, noga: finns det något jag lärt mig på egen hand, så är det att även om du älskar ngn högst upp på jorden så ska du aldrig låsa dig. för du kommer aldrig ha ett säkert kort på "att det alltid kommer vara vi" men jag vet, jag vet .. man blir kär, man tycker om och allt verkar vara en stor önske-dröm! och ja, för vissa är det en dröm som varar, men det är inte många såna drömmar som blir fulländade. ett förhållande slutar ofta med tårar, men jag vet vad ni tänker: så kan man ju inte tänka, då kan man ju aldrig ha ett förhållande! visst, ni har rätt, men på något sätt, så måste man faktiskt ha den tanken med sig när man inleder ett förhållande! jag tycker att det är viktigt som tusan att man vet om att det kan sluta dålig, även bra såklart, men just att det kan sluta illa måste man ha med i beräkningarna. och nu menar jag inte att du ska tänka på det all the time. verkligen inte! men du ska ha det med dig hela livet. för en dag så blir du lämnad, och sårad, och har du då inte haft det med i din beräkning så kommer du bara bryta ner totalt, det kanske du gör ändå, jag vet inte, jag kan tyvärr inte besvara andras känslor. men man måste inse att det är såhär livet är, livet är fullt med överraskningar, bra och dåliga! du kommer bli sårad en, två, kanske fler tusen gånger, det vet man aldrig! du är inte ensam, det händer dagligen, varje minut!

gör saker som gör dig lycklig: jag har haft tre långa förhållande, alla har tagit slut utav något skäl, men här sitter jag, i ett stycke, ni ser! många kallar mig - känslokall! man kan tycka det, men så är det inte. alla är inte som jag, det säger jag inte. min mamma säger att jag reagerar såhär pga att jag inte varit helt kär i någon utav dom, hon kanske har rätt? för det är så, att när någon gjort slut, så har det tagit emot, men dagen efter är livet som vanlig för mig igen. jag vet inte om det är för att jag inte varit kär, eller om det ät för att jag kan hantera det väldigt väldigt bra .. (?) men jag vill bara påpekar att det är viktigt att man vet att livet inte tar slut pga att man blir lämnad. jag anser att det finns en mening med att man inte ska vara tillsammans om någon lämnar en. sen man måste få ta sin tid att läka, men under tiden man läker, så tycker jag att det är viktigt att man gör saker som får en att skratta och gör en lycklig. träna, umgås med kompisar, shoppar, festar loss, you name it! sålänge det gör DIG lycklig, det är det viktigaste! du kommer kännas tufft, men .. du överlever!

läkar-tiden, och frågor: under "läkar-tiden" så får du även en bra tid att fundera över livet, vilket är bra! dock så är felet med att man tänker för mycket är att man tänker "fel": vad gjorde jag för fel? vad kunde jag ändrat på? varför blev det som det blev? jag säger såhär, låt dom frågorna komma, besvara dom så gott du kan, men lägg sedan undan dom! för det är såna frågor som gör att du bryter ner dig själv totalt! du klandrar dig själv för allt och tillsist orkar du inte mer. lätt hänt, jag vet! men man måste försöka med all sin kraft! det finns en mening med att blir som det blir! DU kanske gjorde något fel, MEN, det gjorde även HON/HAN också! man är två i ett förhållande, så klandra inte bara dig själv!

tänk positivt, där finns alltid något gott!: jag tycker även att det är viktigt att man ser det positiva, tänk vad många fina minnen man fått ihop! minnen som man kan leva gott på, som man kan skratta åt när man blir äldre! och hur man än vrider och vänder på det, så tror iallafall jag, att där kommer något positivt ur det negativa, om ni förstår vad jag menar? ..

minnen, slänga?: sen är jag iallafall en sån person som inte vill ha materiella-minnen kvar! bilder, kort, saker - släng det. varför ska du ha kvar det? fast hey, visst! känner du: äh, detta kan jag ha kvar utan att bli ledsen bara jag kollar på det. så visst, behåll det. det är upp till var och en. sålänge det inte gör dig ledsen, och bryter ner dig totalt! enligt mig så kan det väcka känslor, och minnen till liv igen - inte bra, enligt mig! man - måste - gå - vidare! gör bara saker som du klara av! plåga inte dig själv med deppig musik, bilder på er, minnen - sålänge som du inte fixar det! detta är en tid du har att tänka på dig själv, och vad som är bäst för dig, ingen annan, bara dig! du är prio ett!

vänner, äkta vänner: viktig är också att du har dina vänner där hos dig, som stöttar dig, som hör av sig! oftast i såna här tillfällen så ser du vilka som är äkta och vilka som inte äkta! du behöver alltid dina vänner! men extra mycket i dessa tuffa tider! berätta hur du känner - dina vänner kommer hjälpa dig så gott dom bara kan! även i ett förhållande, se till att dina vänner delar första platsen med din pojk/flickvän! dom säger ju att killar/tjejer kommer och går, men vänner består. jag säger, att det stämmer inte! vänner går sin väg dom också. visar du inte att du bryr dig, och att du finns där, så står du en dag där helt ensam, utan vänner! du måste finnas där precis lika mycket för dom, som dom finns där för dig!

var inte självupptagen: folk är glada för din skull, att du hittat någon! men man kan ofta bli självupptagen, och bara prata på om sig själv, och sitt förhållande, boooring! ta inte bara emot frågor, fråga själv! ibland räcker det med ett simpelt: hur är det? är du självupptagen så kommer du få äta upp det själv när det väl tagit slut och ingen orkar lyssna på dig mer! bry dig om andra, så bryr sig folk tillbaka!

tacka inte nej: tacka inte nej till hjälp! lås inte in dig i någon bubbla när det tagit slut. låt folk hjälpa dig, prata ut om det! ta emot hjälp utav dom som vill hjälpa dig. lätta på ditt hjärta, då kommer du må så mycket bättre!

kärleken är det finaste som finns, men det finaste som finns kan försvinna när du minst anar det. men kärleken kommer åter, och finner dig en dag ..


10 tips för längre hår.

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?
2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan ”sömmar” eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.
3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.
4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.
5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.
6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.
7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min – 1 timme, skölj noga.
8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.
9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.
10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.
1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan ”sömmar” eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min – 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.


blogg - periodare!

jag vet, ena veckan är jag duktig på att blogga, andra veckan suger jag! och just nu - suger jag! haha. men det känns just nu som det är fullt upp, jag tränar, vänner, jobbar, siktar in mig på att bli spinning instruktör, (passet ska jag visa upp för "bossen" nästa vecka, nervös!) osv. och X hjälpte mig med cd:n, så den är klar och allt! :)

idag har jag bara tagit hand om mig själv, (även igår) så nu är jag fräsh och fin! badat, ansiktsmask, naglarna på fötter&händer etc etc. så känns mycket skönt! just nu är pappa här, vi ska äta god middag - mums! både mamma och pappa har smak för fin fin middag så har väl ren tur där! sen ska jag hem till X för lite film och så! thih.
sen i veckan blir det jobb, träning, uppvisning utav mitt spinningpass, träffa tess, antagligen träffa X. och så!

sen vecka 42 lämnar alla mig! mamma och pappa åker till tyskland, och min bror åker till london! förstår ni vad det innebär?! jag - ska - bo - helt - själv - i - huset - i - en - hel - vecka! och då tänker ni; fan vad soft och skönt! hah, oh, nej! det tycker inte jag. jag hatar att vara ensam, och att sova ensam i huset i en hel vecka .. fifan! dock ska vi köra en utgång en dag, och jag kommer ju jobba, och träna som vanligt, samt bjuda hem lite friends! haha, ja, jag är löjlig, men jag är typ rädd för min egna skugga! buuuuu mandi!RSS 2.0