måndag.

den största frågan idag är: varför är måndag så långt ifrån fredag, men fredag så nära måndag? inte ok. ibland (nästan alltid) känns det som att helgerna verkligen inte räcker till. men man får väl vara glad för det lilla. right? haft en super bra helg med god mat, väla, film, bio och massa mys. kan absolut inte klaga!

idag är det måndag, och det innebär starten på en ny vecka. började med att komma lugnt och snyggt till jobb 08:00, fick syn på att jag egentligen skulle börjat 07:00.. tog helt fel på vecka. knappt tradigt. -.- haha. men det löste sig mer eller mindre. idag blir det ett snyggt avslut på gymmet. ska gå igenom ett träningspass med maria, hoppas att hon tycker att det är kul. efter det ska jag nog sola, om jag orkar, annars blir det raka vägen hem och ett bad. är super sugen på att bada. oh likey likey!

pengar in - pengar väck.

jag är långt ifrån rik eller någon lyxlirare, men denna månaden ville jag bara ha massa nytt och kände att någon gång i mitt liv så ska jag skita i priset och bara klicka hem det jag verkligen vill ha. och det gjorde jag, och jag är nöjd. men fattig, och då har lönen inte ens kommit.. dumb_redhead!gick loss på 1 400;- dog av hat först, testade sedan dom
dagen efter och blev kär. komiskt? märke: mos mosh.1 300:- och jag älskar den totalt! märke: hunky dory.


gick loss på 350;- ca. älskar det! märke: ?


gick loss på 2 200;- och väntar fortfarande på dom. men har sett dom irl. och
kärleken är obeskrivlig. märke: replay.

try again.

ni var inte många som kommenterade, and it sucks. kollar man på statistiken så är ni bara fler och fler som läser min blogg, trots att jag inte ens uppdaterar (?!) men.. trots få kommentarer, så saknar jag faktiskt att blogga. så kommer nog försöka att börja igen. samt att ni är många som läser, så varför sluta.

just nu har jag lunck fram till 13,00, sen går jag på det igen fram till 17,00. efter det ska jag mer eller mindre springa till bussen, åka till gymmet och sen har jag spinningpass 17,30-18,00 istället för sanna. efter det ska jag raka vägen hem, lägga mig i ett bad och sen dyka ner i sängen. mest för att jag kan, och mest för att jag vill. key? bra. i veckan blir det mer eller mindre det gamla vanliga: jobba mig söndrig. träna, köpa dator med mami, och sen får vi se vad som mer händer. spontana, you know.

Hunkydory.beställda. 1 400;-
beställd (valde dock ljusbrun) 1 300;-

ni väljer.

gulligt utav er att besöka min blogg varje dag, trots 0% uppdatering. jag har mer eller mindre inte skrivit på 1-1,5 vecka. ursäkten till det är no-fakking-time! jobbar verkligen sönder. har 184,15h denna månaden, + mina 2 spinningpass, egen träning och.. inte mer, för jag hinner inte. it sucks to grow up so fast! jag är verkligen inte mig själv right now känns det som. mycket som snurrar runt i min skalle. både jobb och privata saker. men, jag vet att det går över, snart. så jag väntar på den dagen, (:

som jag skrivit innan, så är ni jätte många som läser min blogg, vilka är ni? men som jag också sagt, så är det inte ens kul att blogga längre, när ingen vågar/vill kommentera. så ni får en chans, om ni vill att jag ska fortsätta att blogga, så skriv då vad ni vill läsa om, annars, tack för mig, i'm checking out.

RSS 2.0