nu: kreta!

men är alla goa och glad eller?! gott att höra. själv sticker man till kreta nu i 2 veckor. inget speciellt med det liksom ;) haha. ouff ska blir så sjukt härligt. hörs vi när jag kommer hem? bra. PUSS PÅ ER!


gimme'

vill ha dessa. hade det inte varit för att jag åker till kreta så hade
jag utan tvekan klickat hem! läs mer om dom på elelven.se

got to love you..röd, kapten röd.
busy little mandi.

hey you. är det bra elloooooor? jaja, så bra då. själv är jag trött till m a x! inget blev som planerat idag.. först skulle jag träffa annelie runt 1400, blev det av? nix, behövde tvätta det sista inför kreta. sen bestämde vi en ny tid, 2030 i stan, blev det av? nädå. bussen var svin sen, och jag hade ingen handduk med mig till jobb. lide surt! förlåt annelie. ♥ ja, och seeeeeeen, hade jag bestämt med fia runt 2200, men blev det av då? ohnä, icke. haha! a-ja, jag träffat dom båda när jag kommer hem igen :) har iallafall hållt i min kära spinning idag. nästan full sal, riktigt kul att se. nu har jag nyss packat lite, och nu ligger jag i sängen och bara mår.

imorgon ska det sista packas så att allt är klart. runt 1600 ska jag träffa maria, och runt 2000 - 2100 måste man ju hem och sova för att sen kunna dra sig uppåt klockan 0200. segt! men iallafall, torsdag ligger man på stranden i kreta, och var ligger du? ;)


..


kinda funny..


error.

jag hatar djurplågeri, okey? ni är äckliga små kryp som går på oskyldiga
djur. bara jag tänker på det så kokar det inom mig..


snart ses vi kreta.

allt bra idag? gott att höra det. idag har jag en massa att göra! fullt upp.. måste packa ihjäl, kolla vad jag ska ha med mig, fixa med allt som måste fixas. sen ikväll blir det jobb, spinning 55 min. ses vi? :) efter det ska jag träffa annelie, och efter det blir det att träffa fia. så som ni ser så är min dag ganska fullbokad. imorgon blir det mer eller mindre samma sak, packa det sista, träffa maria runt 1700, hem och sova och sen åker vi imorgon natt. wehu (: två veckor i solen, njuta, äta gott, ni vet. tackar man för (: 


true friends?oooh, varför är vissa så .. egotrippade? varför varför varför? jaja, så tänker ni så när ni läser detta "ja, jag är iallafall inte det" nä, men jag har vänner som alltid tar mig för givet. som tydligen alltid anser att det är j a g som ska höra av mig först. well, you're wrong! ni som inte behöver känner er träffade vet vilka ni är, okey? ♥ jag är lååååååååångt jävla ifrån att vara miss perfekt. men en sak är jag iallafall bra på, och det är att jag bryr mig om mina vänner! jag hör av mig, jag frågar hur det är, försöker ofta styra upp saker, och jag skulle gå genom eld för mina vänner. utan tvekan ska jag säga er! vänner är det finaste man kan ha. utan tvekan. som sagt, det är många av er som läser min blogg som absolut i n t e ska ta åt sig. lova? :)

so cold.
do you remember..


karriär?

vet ni vad jag funderar över?.. jo, så länge som jag gått i skolan, så har alltid mina lärare sagt att jag är en jävel på att skriva. bra historier, brev, reportage, och allt sånt. och jag själv älskar texter, att skriva osv. det har faktiskt öppnat mina ögon och mer eller mindre fått mig att förstå att antagligen är det något sånt jag ska plugga till. t.ex att jobba för en tidning hade varit fedt! eller kanske skriva en bok?..

do you..


word.2nite..skulle blivit kvälls-fika tillsammans med annelie idag, men tråkigt nog blev det inte så. det blev too late, och resterande skulle till malmö eller stan. och det sägs att jag inte har ett nickel sen jag kom hem från magaluf, plus att jag åker till kreta på onsdag natt. så vet ni vad jag gjort denna helgen? något jag inte gjort på väääldigt länge.. jo, jag har suttit hemma. har spenderat tid med mina, s k u l l e träffat både fia och annelie, men nix. jag tackar nog nej till fler sånahära helger. hoho! fast no need to worry about next weekend, cuz' i'm in .. K R E T A då. jaja, böla lite till va?!

..


friday..har nog aldrig träffat på en sån här rutten fredags-kväll. rutten in i det minsta! var väldigt längesedan jag satt hemma en fredagskväll.. och inte njuter jag direkt. har spenderat en massa timmar tillsammans med mina. hon kom runt 1600, och stack hem runt 2200. gick till maxi, gotte, film och massa snack. (hon flyttar till kalmar på söndag, buuhu!) men vi ska skyp-dejta varje vecka. haha! ♥ efter att mina drog skulle jag träffat fia och emma, men dom var sugna på stan - inte jag. ingen lust what so ever, tyvärr. så det blev att jag stannade kvar i sängen! wej, what a fakking lovely friday! okej, ska inte klaga, hade kunnat välja att dra med ner i stan, ait? jaja mandi, okej! vad gör ni ikväll? inget? okejdah' på torsdag åker jag iallafall till kreta. det ska bli såft!

grrh!


vet ni var jag är så sjukt less på? det är att folk tror sig veta så jävla mycket om mig, vad jag tydligen (?!) "gjorde" i magaluf, hur jag är är som person och att jag att jag är något jävla barn som behöver passas upp. kollar upp mig och allt, okey på den?! är ni riktigt goa i hövet eller? om jag så hade knullat hela magaluf så hade det ä n d å inte varit er jävla ensak (ursäkta hårt språk!) sen vad ni tror, bryr jag mig inte om. men kom inte till mig om det, okey? lägga dumma kommentar på face, skicka mess om det osv. innan ni ber mig växa upp, ta en ordentlig titt på er själva, snälla! you say i'm a kid, but i don't give a shit. so read and learn, cuz' i won't tell you twice!


error.

gud vilket deprimerande väder alltså. detta måste ha varit helsingborg's värsta sommar på väldigt väldigt länge! under den tiden som jag varit hemma i sverige så har jag varit på stranden 2ggr, varav 1ggn var molnigt. funny hunny! nu tänker ni: men tur du klagar som varit/ska utomlands! mm, mjo, men jag vill ju ändå njuta utav den svenska sommaren. grilla, sena kvällar, uteserveringar, you know! men nix. ): anyway, bara varit hemma i sverige i typ fem dagar. har packat upp, varit/är dunder sjuk (börjar bli bättre) träffat sofi och så. ikväll är det filmkväll tillsammans med mina. och efter det träffa fia (: hoppas att inte allt blir för tajt, hm.. sen imorgon ska vi fixa träningskort till sofi på mitt gym. perfekt!


magaluf, we miss u.

jag har mina perioder då jag inte är någon direkt bra bloggare. men innan jag åkte till magaluf så var jag helt okey! (; cirkus fem dagar sen vi kom hem från magaluf, och vi vill bara tillbaka, varje varje dag! jag kan inte beskriva med ord hur kul vi hade, och allt vi gjorde, gjorde vi med bravur! vi drack redlöst, precis så som fjortisar, ni vet? men det är e x a k t så det skall vara i magaluf. ni som inte har varit där, har missat något! det är perfekt där. behöver knappt säga mer än att vi har haft det så fakking bra!

vi kommer sakna det varje dag. men vi ska tillbaka. det är absolut en sak som är säkert!

winter..


word.

people are lonely because they build
walls instead of bridges ..


veckan.

åh, sitter och snörvlar som en annan idiot, typ.. nej, men är duktigt föryld, är helt täppt och det rinner non stop. not fresh! super tråigt är det. det innebär i sin tur att jag inte kan ha min spinning imorgon.. men vad gör man? vill absolut inte bli värre. åker till magaluf på fredag ju! så måste verkligen bli frisk i lill näsan (; idag måste jag städa, wiho! och sen måste jag faktiskt börja packa.. har en hel del att göra i veckan så måste börja i tid.

idag: städa, tvätta, packa, ut och äta. tisdag: jobba 1000-1800, efter det träffa sofi. onsdag: tvätta och packa en massa. träffa sofi på kvällen! torsdag: passa chefens valp, packa det sista. fredag: 0700 sitter jag och mina på flyget till magaluf.. knappt att man klagar alltså. hoho!

RSS 2.0