is it time to let go?is it time for us to say goodbye? is it time for us to move
on without eachother, once and for all?

stör moment.

vet ni? jag dömer inte, MEN, jag stör mig lätt på saker och ting, (människor) ta denna bara: tjejer som som ser ut som .. ja, jag vet inte vad?! skit rent ut sagt. ruggiga kläder, håret uppsatt i en liten grisknorr, noll smink och sen mitt i allt - lösnaglar, eller tippar! med glitter och blommor och shiet på! whot?! jag tycker det ser rent ut sagt billigt ut! och det stör mig. haha! amen tjena liksom! kan du lägga pengar på manikyr, så kan du väl lägga lite tid på ditt utseende också?! haha, så störd jag är!work!

haj. allt gott? all righty then! sinnes trött är iallafall jag. då jag jobbat hela dagen. blomstergruppen 1000 - 1145. spinningen 1200 - 1245. blomstergruppen 1330 - 1800. och nu har jag landat i sängen. är nog mer trött för att jag inte är helt kry än. min näsa snorade igen på jobb, och typiskt nog hade jag inget nässpray med mig. buhu :( ikväll blir de sängen, och datan, samt tv:n. funkar perfekt för mig ska jag tala om! är jobb imorgon igen, så kan inte göra något större direkt än sängen! 

förresten, i'm happy cuz' .. jag har fått två spinning pass till våren. måndagar 1900, och tisdagar 1830! kan det bli bättre? nej. både underbar träning inför sommaren, och sen är det cash! sen har jag fått reda på att jag mer eller mindre har jobb fram till augusti, i blomsterbutiken! ♥ och eftersom att fasta jobb inte växer på träd, så passar det mig toppen! då blir det lön därifrån, samt från spinningen! jag tackar och bugar. och det bästa med båda jobben är - att jag älskar dom båda!sträva efter de bästa!alla killar borde sträva efter en sån här kropp, och .... alla tjejer borde sträva efter en sån här kropp!

tänk endå, att så svårt är det inte! rätt kost, och träning!
en .. två saker man behöver hålla reda på. vill man, så
kan man!

några frågor? nej, bra!

fresh!

oh, naj! jag orkar inte! går runt och luktar på mig själv hela tiden. oooh. jag luktar roooos! och äckligt rent och fresht hår. med andra ord är jag - äckligt fresh och ren! ansiktsmask, badat, rakat allt som skall rakas, skrubbat hela kroppen/ansiktet, målat naglarna, smort in mig, ooooh. någon som vill ligga?! du?! okej, välkommen!

tääääänk bita i en brööstvårta, riktigt hårt och bara bita hårdare och hårdare! mums! hoho. skoooja! men så sugna ni blev istället! svin ;)
duktig.

alltså som jag städa idag, wow! hela övervåningen är nu klinisk ren, och mina sängkläder är ny tvättade och hänger och torkar! är värd ett riktigt jävla toa besök?! skooooooooooja. men dock är jag värd ett varmt bad. vilket jag snart ska ta! men först blir det lite ansiktsmask och sånt smått och gott. hur bra? mm, precis. svin bra! ni förstår nog mer eller mindre hur min dag ser ut? städa - bada - mysa i min rena säng, med rena kläder - film - sova! ooooonderbart ju.

imorgon är de jobb som står på schemat, både blomsterbuiken och spinningen. frågan är, kan jag spinna trots att jag är så såhär äckligt förkyld? hm .. jaja, vi får väl se hur det går. :) 

öhh, varför orkar jag inte skriva mer då?! ska äta snor nu och bajsa. hänka?! gooott.


en favorit bland klapparna!

armband från guess - love it'

hur många ..

haha, sitter och skrattar åt mig själv för en stund faktiskt. hur många gånger har jag inte sagt "nu ska jag fan gå ner  i vikt!" jo, ex. antal ggr. man kan tro att jag är överviktig, att jag lider utav fetma?! haha, ohne, så är inte läget. väger nog egentligen alldeles utmärkt, men jag är tjej och vi tjejer har vadå?! k o m p l e x! that's right. så ni kommef få höra mig säga "nu ska jag gå ner i vikt" fram tills den dagen då jag är nöjd! hoho. en klassiker alltså, klassiker! neh, men jag anser att man aldrig ska ge upp, och det ska jag ente göra iheller. vill inte vara pinnsmal, men jag vill vara slim samt vältränad. vilken tur jag har, egentligen, som fått jobb på gymmet! det innebär att jag MÅSTE träna, och kan icke ta mig ur det. men jag älskar spinning, och älskar också att vara instruktör i det. men iallafall .. här kommer det igen - nu ska jag gå ner i vikt! ja, ni hörde rätt! ner i vikt. jajajajajajajaja! mm. så törstig jag blev ist .. 


förresten ..

har uppdaterat dåligt pga jobb in på nätterna, med andra
ord - ingen tid, ingen lust! okej? bra där.

break!

min kropp, hela jag har tagit en - break! efter cirka 10-15 tim. jobb varje dag fram tills jul så sa till sist min kropp till. har varit sjuk sen julafton, och är fortfarande hängig och snorig. det suger! har bott i soffan sen fredags! snyter mig fem-sex ggr per timme. sitter hjärnan kvar då tänker ni?! jadu, det vetifan. känns tomt där uppe .. hm. känner mig allmänt ofresh då jag sovit breve snorpapper nu i två dagar, samt som att jag har samma tröja på mig som jag hade för två dagar sen. mums! på det hela så mår jag illa pga att jag åt nyligen pizza, vilket jag ångrar då den fortfarande sitter i halsen och mer eller mindre inte vill åka ner i magen! och sen får vi inte glömma att jag hostar upp slem som en annan kärring. ngn som vill hångla?! men det bästa utav allt är att jag har samma trosor på mig sen julafton .. hoho, skojar så det stänker om det! nej, det värsta för mig ar att jag vaknar tre-fyra ggr per natt och inte kan andas! tur att det finns nässpray, vilket jag redan är beroende av .. nu ikväll känns det dock bättre, och känns som det börjar blir bättre ist för sämre.

imorgon ska jag ta tag i livet alltså. ska städa så det brinner i rövva på mig, samt att jag ska få upp alla mina julklappar på plats och så. just nu ligger allt i trappan, då jag inte kan ta upp det fråns här är städat. så imorgon smäller det. därefter ska jag belöna mig själv med ett varmt bad, film, inpackning och bara må gott!

det som gör mig mest ledsen med detta är att jag missade utgången igår. fifan! taggade som man var, förfesten ägde rum hos emma, trevligt folk sen utgång .. och jag kunde inte, för jag var sjuk! vilken jävla otur. :( jag var 99 på att jag skulle dra dit ändå, tog fram kläder, halvfixade mig .. men, jag fick inse att det bara inte gick, jag var för sjuk och skulle förmodligen bara åkt hem igen efter ett tag. gjorde jag fel som i sista minuten stannade hemma?! ..


skinny!ok om jag drömmer om bk  inatt? jaja, gott, då gör
jag det!

tänk ändå så fin kropp världens fetaste man han!
hans knep - bk dagligen! jag testar. ha det!

hoho!

alltså ni .. äre bara jag som längtar till det nya året, till det "nya livet" som man alltid säger. haha töntigt! varje år samma sak "oh, efter nyår börjar det nya livet! träning, bra mat" jaja. sånt snack. alltid också "oh, 2011 kommer bli ett bra år!" jaja, blir det så eller? naj. ist blir det som vilket annat år som helst. haha, vi människor alltså .. roliga. mm! haha, men seriöst nu va, tvåtusen-jävla-elva ska bestå utav 90% träning. det är en sak som är säker! tänker inte svulla ännu ett år på stranden. hell no man! blir det så så kommer jag skita löst i minst ett år. garanterat! men nu har jag en fördel, och det är att jag faktiskt jobbar på gymmet, instruktör på gymmet, vilket innebär att jag MÅSTE träna då jag "tränar" andra i spinning! mm. födel, woho!endå så smal alltså ..

herrå.

oh, jag kan lika bra säga - farväl mandi! väntas en intensiv arbetsvecka nu fram till jul (samt spinningen) kommer typ .. skita löst eller något utav all stress?! samt all skit mat som man kommer äta typ, max mat, godis och typ bajsmedels mat. halloooo! nej, men det ska bli kul, då jag elskar att jobba på blomstergruppen. älskar när det händer mycket, mycket folk, bud osv! så skall verkligen inte klaga, ska bli en rolig arbetsvecka. dock kommer min mage inte må så .. bra. mm! jag och annika komer överrens om - inget godis! öh, vad åt vi inte hela dagen idag då?! jo, godis i stora lass! och min mage tåler inte godis och sånt skit. så toan var en god vän sen när jag kom hem alltså .. skoooooooooooooooooooooja!! eller, gjorde jag det? hm ..

jaja, sitter just nu här, såklart?! borde inte sitta här då jag ska upp tidigt imorgon, men känner mig inte trött. perfa som attans när man egentligen hade behövt sova för 5månader sen?! ne, men skulle behövt sova för 1-2h sen. men endå sitter jag här .. ska snart bege mig, snart ..big world.

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...
i'm a  big  girl, in  a big world, it's not a
big thing if you leave me .. but i do feel
that i will miss you much

lush - cupcake mask.

denna köpte jag och X i gbg. dock fick jag den när vi väl
skulle hem. hoho! det är en ansiktsmask, för ung hy!

den ska få pryda mitt face idag!

• • • • av • • • • •

winter!

börjar med att säga - jag .. ä l s k a r detta vädret! dock skulle det vara bättre om det kunde sluta blåsa, men annars älskar jag det. snö i all ära!

idag steg jag upp cirkus 1000. var duktigt trött så ville egentligen sovit vidare! upp och åt, klädde på mig, och sen blev det bussen 1113 mot gymmet! höll i 12-passet. därefter tog jag mig tid till att sola. det var skönt! behöver lite färg nu när jag är så .. JÄVLA BLEK! hoh. sen gick jag in på mitt andra jobb och pratade lite och så. sen blev det bussen hem, lite mat och nu har jag landat i sängen. hur underbart? sjukt underbart. ska bara må gott idag hade jag tänkt. ska snart ställa ifrån mig datan, göra ansiktsmask, bada, inpackning, osvosv. ja, ni vet allt det dära? sen ska jag bara landa i sängen med en god film. grymt perfekt!

imorgon ska jag jobba, i bjuv! yes, aninica, min chef, har öppnat en till blomster butik i bjuv, så imorgon skall jag jobba där. ska bli både spännande och kul! så blir mer eller mindre en heldag där, 1000 - 1800. men det är inte fy skam! :)


mah' b-day.

hade en sjukt bra födelsedag igår! steg upp 0815, åt tillsammans med mamma, fick present av henne och bror. sen tog jag bussen till jobb. väl där fick jag en sjukt söt bukett, samt choklad och sist men inte minst en bakelse! mums! 1800 slutade jag, tog bussen hem 1815, bytte om, tog emot ett blomsterbud, sen hoppade jag på bussen för att möta Mina i stan! vidare till oasen för god mat, mycket snack (Mina har varit bortrest i ca 3 månader) så vi hade hur mycket som helst att prata om! blev som sagt super god mat, och underbart sällskap. vi åt tills vi mådde dåligt, haha. sen tog vi bussen hem runt 2235! blev en perfekt födelsedag. thanks! ♥

oasen tillsammans med mina igår! god mat, mycket prat och ett 
super underbart sällskap! ♥fick bad saker utav Mina. från body shop - favvo! ♥

fick öronhänge, en ring, blommor och en helg i gbg utav X. tack! ♥fick en super söt bukett, samt choklad utav jobb (blomstergruppen)
tack tjejer! ♥

sen fick jag en super söt och god parfym utav mamma, samt pengar!
tack mami! ♥och utav min kära broder så fick jag pengar. tusen tack! ♥

sen får jag gäster till helgen, mer eller mindre hela
släkten, samt pappa!

ska klicka hem!

denna dun jackan ska jag klicka hem nu i dagarna!
samt fixa massa snygga märken som jag ska sy fast
på den! tummen upp! 


they say ..

They say I'm better off now
Than I ever was with he
they  say  that  i'm  better  off
now than  i ever  was with  him


den fjärde ..

alltså ooh! jag har en perfekt text till min nästa tattoo. den är så sjukt bra att jag blir helt .. ja, jag vet inte vad! men jag är text - beroende och denna som jag har på g är helt toppen och så perfekt för mig, och på mig! ska ta mig till house of pain nästa vecka och beställa tid. hoppas jag kan få en tid i januari. hade varit helt toppen! det enda jag funderar över är .. var ska jag ha den? en till på ryggen? eller en på den andra armen? svårt svårt .. värd att fundera på alltså!denna har jag på min vänster arm. frågan är .. kan det bli snyggt med en på höger armen, i text då .. i samma stil? ohh. svårt alltså nu när jag tänker på det. eller ska den sitta på ryggen tsm med den andra? vetifan alltså. vill att den ska synas och på ryggen kommer den ju inte göra det då man aldrig visar ryggen, typ? beslutsångest .. men jag har cirkus en vecka på mig att fundera.

what a day!

vilken dag det varit alltså. först steg jag upp 1000 för frukost, packa väskan sen iväg med bussen 1113. (hade spinning pass 1200) väl på bussen så ringer annica "hej mandi, vad gör du? kan du jobba idag?" och vad gör man? jo, man ställer upp för laget! så körde pass 1200 - 1245, sen in till annica och jobbade där 1300 - 1800! men .. inte var dagen slut där, nej nej! in på gymmet igen cirkus 1815, bytte skor och körde ett till pass! 1830 - 1915! sen bussen 1939 och landade hemma cirkus 2000. puuh! vilken dag allså! nästan nyligen käkat lite, och kände att jag vill bada idag så har också gjort det ikväll. och nu sitter jag här, men ska snart gå och lägg mig. börjar 1000 imorgon, och jobbar hel dag, så behöver sova. och vet ni vad? imorgon blir jag 21 goa år! ja, man blir ett år äldre .. ångest, typ? nah. inte riktigt än. men det kommer väl. hoho! :)little mandi goes 21 imorgon. 21 .. så gammal. haha ):

wasting ..

Now they say I'm wasting my time
Cause you're never coming home
But they used to say the world was flat but how wrong was that now
they  say i'm  wasting  my  time,  but  they  used  to
say the world was flat but how wrong weren't that? ..

kämpa lilla farmor ..

kämpa farmor, kämpa ..
du får inte gå bort


like before.

Hello, If you want to be near
Let me know
And I'll never let you go
if you want to be near me like before, let
me know and i'll never let you go


klick.

hemklickat hårinpackning/mask för slitet hår som har skapats
utav stess etc.spraya aquolinas, doftande Pink Sugar hårparfym!

eleven.se ♥


fariytales ..

If I should stay
I would only be in your way
So I'll go, but I know
I'll think of you every step of the way
(Chorus)
And I will always love you
I will always love you
You, my darling you
Bittersweet memories
That is all I'm taking with me
So goodbye, please don't cry
We both know I'm not what you, you need
(Chorus)
I hope life treats you kind,
And I hope you have all you've dreamed of
And I wish you joy and happiness
But above all this, I wish you love
if i should  stay, i  would only be in
your   way, so i'll go, but I know i'll
think  of you every step of the way

bittersweet  memories,   that  is all
i'm  taking with me,  so goodbye ..
we  both  know  i'm  not  what  you
you need

i  hope life  treats  you  kind, and i
hope you have all you've dreamed
of  and  i  wish  you  joy, luck  and
happiness,  but  above  all  this ,  i
wish you love ..

i'm  gonna  miss  you  like  a  child
misses their blanket, but fairytales
don't  always have a happy ending
do they? ..


1300!

helt sick, jag sov till 1300 idag! hur sjukt är inte det? och frän 1300 har jag bara legat i soffan och glott tv. hur mycket sjukare är inte det?! hoho. dock var det ett tag sen som jag hade en hel hemma dag, men ändå .. det har vilket fall som helst varit skönt som tusan, men nu har jag lite ångest för att jag inte gjort något idag. men äh! man måste ha någon slappe-dag, right? just nu sitter jag här, obviously! ska ta tag i att fixa lite med tvätt, städa lite och äta lite. sen kommer jag med stolthet landa i sängen för att se nu är det jul - igen 2! såg ettan igår och brrrh vad jag älskar dom filmerna allså! älskar jul filmer, samt magiska filmer! två flugor i en smäll, hur bra? hoho.

igår var jag duktigt död skall jag säga er. tränade 3 ggr! hur duktig är inte jag? min kropp var nog ur funktion ett tag, därför sov jag kan så länge idag? hm .. 

imorgon har jag mer eller mindre inga större planer, mer än att städa vidare, fixa lite och packa min väska som jag ska ha med mig till göteborg i helgen! ni vet hur tjejer är .. måste ha a l l t med sig, och mer eller mindre alldeles för mycket med sig. men denna gången, ska jag verkligen försöka att anpassa mig till att vi bara ska vara borta i två dagar ..hm, fixar jag det tro? haha. ska även jobb imorgon (spinningen) har ett pass 1800 - 1845. så det ska bli skönt! mandi loves spinning!


nisim - fast!

jag har ju köpt nisim - fast! jag kan väl inte påstå att jag .. tror på det helt 100! men jag kände såhär, det kostade mig 345;- vilket inte är någon stor summa för både schampo och balsam. då det luktar riktigt gott, samt att håret blir super fint utav det. sen om det växer snabbare vilket det skall vara framtaget för så är det bara ett stort plus, såklart! det var ju av den anledning som jag köpte det! men om inte, så funkar det ju faktiskt som ett vanligt schampo och balsam! men som sagt, för 345;- så är det värt att testa, ellerhur? tänk nu om det verkligen funkar. lucky me then!
det som gör mig skeptiskt till om det funkar är ju såklart - priset! man tycker att såna produkter borde vara dyra, eller hur? jag menar, produkter som får håret att växa snabbare? det är ju nästintill varje tjejs dröm, eller hur? så visst. jag tvekar, det förnekar jag verkligen inte. vad tror ni? den andra saken som gör mig skeptisk är att det finns att köpa överallt på nätet, samt på bell box på familia hbg/hylling. hm .. men samtidigt ska man inte klaga, det var ju som sagt billigt. och i hopp om att det funkar så är 345;- ett kanon pris! vi väntar och ser ..har även mätt mitt egna hår, för att verkligen se om det kommer bli något resultat om 6 veckor! mitt hår är nu 47cm, från rot till topp. (mittbena) så om 6 veckor skall jag mäta det igen, och se om något hänt. vilket jag hoppas, så klart! :) en sak till .. på förpackningen står det "use daily" (?) det är ju något man inte ska göra - tvätta håret varje dag? ..

tasty.


en lugn måndag.

idag ska jag mer eller mindre ha mig en lugn måndag, om inget annat dyker upp (?) igår jobbade jag, alone! det var väldigt stressigt .. nej, det var det verkligen inte! tror att jag hade max 3 kunder. yey! men inte många som vet att vi har söndags öppet nu fram till jul. så satt iallafall upp en lapp på dörren om det. så får vi hoppas på fler kunder nästa söndag :)

i veckan blir det mest jobb med spinningen, inte så mycket i blomsterbutiken. såhär ser min vecka ut just nu:

x. måndag - mysdag (+)
x. tisdag - spinning 1200 - 1245
spinning 1830 - 1915
x. onsdag - leka med tessan.
x. torsdag - spinning 1800 - 1815
x. fredag - jobb 1100 - 1600. 1630
påväg till göteborg över helgen!
x. lördag - shopping, liseberg, osv
i göteborg!
x. söndag - liter mer shopping, etc.
hem till hbg på kvällen igen!snöboll.

jag fick en snöboll i ögat igår och det gjorde så ont att jag faktiskt började att gråta. dock
vet jag inte  att det  var med  meningen, såklart.  men  idag gör  det fortfarande lite ont :(


take a bath!

just nu skall jag:


lördag.

allt bra? ah, så bra. nästan nyligen kommit hem. har jobbat, och sen blev det stan en runda (igen!) dock bara i 15-20min, så stannade inte någon längre stund! efter det blev det bussen hem, dock gick inte 1:an som jag hade hoppats på, så jag tog faktiskt 2:an och gick från ättekulla och hem. det är inte långt, men det blev långt när det är så himla kallt ute. var helt illröd i huet när jag kom hem. hoho! just nu sitter jag i sängen, är faktiskt riktigt trött ska jag säga. ska iallafall får världens godaste käk idag - caesarsallad! älskar alla olika sallader. är riktigt svag för det allså! kycklingsallad, grekisksallad, etc etc. ooh! dör lite när jag tänker på det .. hoho! efter maten blir det att bada! göra ve hela kroppen, från topp till tå! och sen kommer nog X hit och sover! (y)

sen imorgon är det jobb som gäller, igen! jobbar själv hela dagen, men det är inte så fel trots allt! efter det så ska jag följa med X till .. malmö tror jag att det var? julklappar ska inhandlas så det ska bli trevligt. 


föll direkt.

jag  är  ingen  romantiker, men  jag älskar  romantiska kläder!

denna  kunde  jag helt enkelt  inte motstå. funkar  i alla årstider
men jag ser redan framför mig: brun kropp, smycken, långt
rött hår och denna söta tunika.
sommaren 2011! så perfekt.

gick loss på 400;-


not a big thing ..

i'm a big girl, in a big world, it's
not a big thing if you leave me.

right now!
blev inte som planerat.

idag blev det inte alls som planerat. tess skulle egentligen kommit hit, men blev tyvärr icke så då hon mådde dåligt. ): men vi har bokat in en dag nästa vecka istället så det blir toppen!

så istället åkte jag och mamma ner i stan för att kolla lite julklappar och så. köpte en ring som jag visar i inlägget nedanför. ↓ samt julklappar till pappa! pepparkakste, en tesil i form utav ett hjärta. och två fin fina badskum! han gillar te, och älskar att bada. kan väl inte bli bättre då? :) sen hittade jag en super söt tunika på kappahl, 399;- super söt var den. visar bild imorgon! sedan så fika vi på ebba's fik, shiet, man får så mycket mat där alltså, vilket alla helsingborgare vet? hoho. vi skulle ätit mat nu ikväll men vi kom fram till att ingen av oss orkade så vi skippade det. då förstår ni själva hur mycket man får där? haha, runt 1630 tog vi oss ifrån stan, sen till maxi för att köpa frukt och jucie. mums! sen landande vi nog hemma cirkus 1715-1730. mer eller mindre varit en toppen dag, och nu sitter man här. skall jobba imorgon, så funkar alldeles utmärkt med en hemmakväll! börjar 1100, skönt! men ska dra mig upp 0900 för lite frukost med mami. mys!

ser nu att snön bara faller ner, och jag kan inte hjälpa det men jag tycker att det är sjukt mysigt och fint med snö. är jag ensam om det eller? antar att jag inte är det. 

nu ska jag slänga på mig sköna kläder, bädda ner mig, film och mysa med mina två katter. lovely! (haha, så töntigt det lät?!) haha. kiss!

första testen.

idag innan jag drog ner till stan så hoppade jag in i duschen med höga
förväntningar på mitt nya "fast" schampo och balsam. det står att det tar
upp till sex veckor innan man ser någon skillnad, längtar efter resultat!
hoppas innerligt att det funkar då jag drömmer om väldigt långt hår, fort!

för övrigt luktar det väldigt gott, och håret blir väldigt lent och fint. än så
länge är det svårt att betygsätta det, såklart?! men om sex veckor ska
jag berätta om mitt hår växt bättre eller inte. låååååvar!skrev om detta för något inlägg sen. 

oxxo design.

köpte en ring från oxxo design idag när jag gick loss på stan! har två
ringar från oxxo sen innan och jag älskar dom! skadar aldrig med en till
då väl? hoho.

gick loss på 299;-
bilderna är amatörmässiga då jag tog dom
nu ikwell. sry babes!

happyface!

JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA GLAD!

men jag tänker inte berätta varför. tänker
dock berätta varför när allt är klart!

känner mig som ett lycklig barn som
fått dröm leksaken, typ? haha!

som sagt, riktigt lycklig alltså! bara en
liten bit kvar! kom igen mandi. kämpa!


it's so ..

it's so amazing how you have so many faces
and  you are not that person i thought  that i
had fell so deep in love with ..

ska snart ..

ska snart börja göra mig i ordning. skall träffa tess på stan 1630, blir dokk bara 1h på stan idag, men det borde räcka då vi mer eller mindre bara ska in i en affär? (nog, haha) men om vi inte skulle hinna allt vi ska idag, så fortsätter vi imorgon. låter väl bra? mh. efter stan ska vi ta oss upp till gymmet. ska hålla i spinning pass 1800, så tess ska hänga med och bara softa under tiden som jag kör järnet med min grupp idag. hoho ;) efter spinning så blir det att dra hem till mig (maxi innan kanske?) brukar bli så. thii. sen blir det mat och så här hemma. och sist men inte minst, eva och adam, hoppas jag?! haha. klassiker när jag och tess ses. antingen adam och eva, eller sunes jul. dom är best!

sen imorgon blir det kanske stan igen, som sagt, vet inte, beror på idag. och sen ska vi åka pulka! dock får vi åka utan pulka (!?) skulle köpt igår med dom var slut överallt. coop skulle dock få in idag så vi får se om vi drar dit! thi. annars får vi åka på typ, sopsäckar? haha. men men. vem ska med och åka?! ;)

make up store.

förresten, köpte detta igår från make up store. sjukt nöjd!
var lite skeptisk när jag såg det i affären, men jag köpte det och
ångrar mig inte en sek! det är matt, rosa, och samt lite nude.
sjukt stiligt på läpparna!

exit heter det, och gick loss på 170;-

• • • • • av • • • • •

snabbare hårväxt!

ah, nemen hej! nyss vaknat ellor? nah. tänkte det med. själv vaknade jag 0900, tidigt. menmen! hoh. vad gör man liksom?

igår träffade jag joss, fixade och sen gick vi en runda i stan. kom hem cirkus 1630, åt, och sen kom X och hämtade upp mig. familia och väla blev det. vi är ju så sällan där! haha, icke! vi är alldeles för ofta där. på familia blev det jeans till X. och balsam och schampo som ska hjälpa håret växa snabbare till mig! sen vidare till väla där jag köpte strass, till mobilen. sen blev det bara en sväng hemma hos mig :)för att vara nybörjare med att fixa och trixa med strass så blev det faktiskt bra
eller? dock var det X som nästan gjorde hela jobbet. haha! tack.

3 för 2, 59;-.. och här är det, balsam och schampo! om det funkar kan jag inte svara på, men jag tänker
ge det en chans. det skall hjälpa håret att växa fortare. oh! spännande!

345;-

keep it as a secret!

vet ni vad jag har kommit på? jo, att ska man göra något, som t. ex gå på diet, gå ner i vikt av alla slag, göra uppskrivning/körning, göra en tenta, intervju, etc etc. så ska man hålla det för sig själv fram tills det är över. fattar ni? jag tror, eller jag skulle vilja säga att jag vet, att man gör bättre ifrån sig när bara man själv vet om det. har jag fel. eller? berättar man det för någon så får man bara 1000 frågor. "hur går det? hur gick det? har du gått ner något?" slipper man alla frågor så tror jag att man gör bättre ifrån sig. faktiskt! tror man blir stressad och känner press på sig om alla vet vad som skall hända. om ni fattar mig rätt? mh.jaha, idag ..

jaha, idag skulle ju jag sova ut, eller hur? blev det så? nah. inte direkt. vaknar 0915, pigg och helvaken. :( ville iallafall sovit till 1100! haha. nej, men ville verkligen ha sovit ut idag, men jag fick nog trots allt mina timmar inatt. somnade gaanska tidigt igår. så tjah, synd och klaga på något helt oviktigt. hoho!

har nyss gjort ve mig, ska bara slänga på mig lite kläder och så också. vore ju synd att gå naken och skrämma slag på hela helsingborg? puh. :o jag och joss ska som sagt till gymmet och fixa tränings kort till henne. sen ska vi gå en runda i stan. mysigt! sen senare ikwell är det väla och familia med X som gäller. mh :)

RSS 2.0