jag . .

jag vänder på klacken tot. jag bytar  från kalorier
till kolhydrater! varför? mer variation med maten.


inför . .

mål inför sommaren : kroppen som får killarnas
ögon att vrida sig 1000 varv!





. . och jag är på väg!

rubrik.

igår blev det tot. slappe söndag! steg upp lite över 1400, sinnes! efter det spelade jag och x massa mario etc. haha! runt 1600 tog x tag i livet och åkte hem. efter att han hade åkte hoppade jag in i duschen och bara mådde. efter det så gick jag ut en snabb runda för lite frisk luft och lite snabb motion. behövdes! efter det kunde jag inte hålla mig borta från spelet, haha! till och med min bror hörde att jag spelade så han blev sugen och kom upp och spelade med mig. det bästa med wii är ju att du måste röra dig. så du sitter ju inte på röven och bara spelar (eller jo, på vissa spel gör du) men jag och min bror spelade golf, baseball, tennis, boxning etc. och jag blev svettig. haha! när x sen kom igen på kvällen så nämnde han att det var dålig luft på mitt rum. haha! med andra ord kände han hur vi hade spelat och svettats. sinnes! mer eller mindre så gjorde x och min bror bara ett byte. min bror åkte till sin lägenhet och x tog över spelet. haha. vilken jävla tönt jag är alltså! x spelar för min skull, tack! hoho. dock fick vi sluta spela vid 12 tiden då han skulle upp tidigt idag till jobb. aja!

idag vaknade jag runt 1100. gick ner och åt och tog ut min katt en runda. han är som en hund alltså. älskar att gå ut och gå. skönt! efter det  blev det tvn ett tag och nu sitter jag här. ska snart äta en soppa och lite frukt! ikväll blir det jobb/spinningen. innan det ska jag sola. det behövs så det stänker om det! idag är det 55 goa som gäller. ska bli så sjukt skönt! i veckan får jag träna själv, emma är sjukis - krya på dig! vi får ta igen det när hon är friskus. thi. ska försöka träna iallafall två pass till. mina två pass, plus två pass till då alltså! med andra ord fyra pass för er som inte kan räkna. thih! 


bleka tänderna (?)

så  sugen  alltså!  blekning  till  tänderna
(hemmabruk) går  loss  på mellan  300
till 500 hundra. ändå inte så jätte farligt?
tänk hur  svinigt dyrt det är hos en tand-
läkare. brrh!

jag  ska  nog ta tag i att  klicka hem   ett
paket . . 


oasen.

tips : oasen, helsingborg
super god mat!


spelberoende . .

igår var en mys dag! åkte med mami och handlade, väl hemma blev det duschen och så. runt 1600 kom x hit, och med sig hade han sitt wii som jag ska få låna. farligt! haha. på detta wii då, så fanns det super gamla super mario, ni vet? tråkigt längesedan jag spelade det istället. så kul det var! han hade även massa andra spel som wii sport - tennis, baseball etc. sen batman, nytt super mario osv osv . . och nu är jag helt såld. direkt när han kom hit igår, vilket var 1600, så började vi spela. vi spelade fram till 2030, och jag hade svårt för att släppa taget om spelet. haha! men vi skulle vara på oasen 2100 då han hade bokat bord till oss, så jag var tvungen att ta farväl för några timmar. bortsett från det så åt vi super gott på oasen (det blev efterätt) hur mys, och gott som helst. tusen tack! ♥ runt 2300 tog vi bilen hem. och väl hemma ville jag ju spela såklart! tror ni x är trött på både mig och spelen nu? haha, det tror jag . . jag sa att vi skulle vara uppe hela natten, men såklart så somnade jag först. och han spelade faktiskt vidare (?) runt 0315 så somnade vi båda, och vaknar 1400 idag (?!?!) haha. helt sinnes. vad tror ni att jag ville göra när vi hade vaknat? spela! precis. haha! så nu har vi spelat en massa, och han har åkt hem. dock har jag tvingat honom att komma tillbaka ikväll för att spela med mig. haha, hur sjuk är jag då? helt sjuk. jag har varit så insatt i spelet så jag har inte ätit ett skit idag. bra sätt att gå ner i vikt på kanske? haha. noo! mamma gör mat nu, så ska ner och äta, sen duscha innan han kommer. sen ska det spelas. x säger att jag är som ett litet barn när jag spelar. jag sitter där helt lugnt och fint och säger inget. vilket jag annars inte gör. jag är stissig, slåss, pratar hela tiden osv . . så det kanske är skönt för honom att jag fått låna det? så han får lite lugn och ro när han är med mig? haha. awh!


alltid . .

jag vägrade att inse, men du sviker mig alltid . .

konstig dröm?

inatt drömde jag . . svin konstigt? jag drömde att jag åkte med mitt x (christoffer) och hans fam. till ett hockey läger, och att dom hade vars en påsa med hamburgare (?) efter det så gick vi in och åkte och då var skit många från min gamla klass där. jag typ halv låg ner och åkte och bromsade på alla. haha! efter det så skulle jag och min bror gå in i en källare och hämta choklad och då stängde dom in oss, så hittade vi två rum med massa kakor på bordet, som vi åt som fan av. sen tog vi bort dom gamla tallrikarna och spred ut det vi inte åt så det skulle se ut som att vi inte hade ätit något. (?!) sen öppnade dom för oss så kom en kille in och såg att vi hade ätit så han började skrika, och så sa jag bara "men vi kan anmäla dig!" sen så gick vi ut och så kom jag inte i omklädningsrum där mitt x satt, och mina gamla klasskompisar som gjorde ve sig inför en hockey match. helt plötsligt så var vi i mitt gamla hus, där jag, mitt andra x martin, josse, henne pojkvän var och spelade spel, så skrek jag på dom för jag blev sur så gick jag och tänkte att dom skulle bli oroliga för att jag gick ut mitt i natten, så gömde jag mig i olika buskar och bakom huset, så körde dom runt i en röd bil och helt plötsligt fick jag ett sms från martin "får jag se dom två sista matcherna hos josse?" så blev jag skit ledsen och sen slutade det med att jag körde bil i ramlösa rondellen . . 

jag bara undrar en sak : varför ? haha.

president.

tot. slut idag känns det som. landade hemma 0330 inatt. kvällen ägde rum hos jonas som hade fest, dock satt jag mest på röven då en kille vid namn felix gjorde mig beroende av - president (ett kortspel) blev fan helt såld. tror vi spelade . . minst tjugo rundor! haha. fakk, vem ska jag spela med nu? :( haha! annars var det hur trevlig som helst. faktiskt! vaknade alldeles för tidigt idag, redan 1000. whot?! kunde icke sova mer, så steg upp och åt. efter det drog jag med mamma till maxi, köpte förvånansvärt inte ett skit. hängde bara med helt enkelt! just nu sitter jag i sängen med min röda bingo lotto tröja. sexig! ska snart tvätta facet, hoppa in i duschen, sminka mig och så. ikväll kommer x hit med sitt wii som jag ska få låna. hur snällt? svin snällt. efter det så ska vi till oasen och äta. har bestämt att det blir ingen efterrätt! 


cleaning.

uppe med tuppen 1000 idag. när jag vaknade trodde jag mer eller mindre att klockan var typ . . 1200. vet inte varför, kändes bara så! tog mig ner, åt lite barnmat, samt en banan och tomatjucie (som jag fick spotta ut, urk!) efter det så landade jag faktiskt i soffan. satt där lite, och sen fick jag "städ-ryck" är tot. stolt över mig själv alltså. mitt rum, mina kläder, mitt badrum - rent! behöver dock damsuga, men orkar inte än (?) ska sen, såklart! just nu sitter jag i mitt rum, med fönstret öppet, kallt - med så skönt. underbart väder ute idag! skickade nyss ett sms till mina : du? du och jag kan väl börja gå ut och gå/cykla en-två ggr/veckan? :) hennes svar : jaa! tycker det låter som en bra ide, vi tar cykelturer också :) hur bra? svin bra. nyttigt för både kroppen och själen :) samt att det är roligare om man är två. toppen! 

idag vet jag inte om det blir väla, igen?!?! haha. neh, men ska bara kolla såfall, inget annat. sen behöver jag komma iväg till maxi, behöver rakhyvel, hittar inte min. p a n i k! sen behöver jag fylla på med lite knorr soppa. så det är väl mer eller mindre det som står på schemat. sitter även och funderar på om jag ska vara så "modig" att jag ska ut och gå . . helt själv? :/ neh, gud vad trist. hm . . aja, vi får se :)

imorgon är det fia som gäller. vi skall till någon jonas, på hans fest. trevligt! tror det blir att vi stannar där hela kvällen, ingen utgång alltså. eller . . ? ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om hur det är tänkt. jag bara följer med. haha! låter väl bra? mh. sen på lördag blir det nog att gå ut och äta. frågan är om man ska unna sig en efterrätt då efter dieten? hm. man brukar ju ändå få mini små efterätter så en liten skadar nog inte. har bestämt mig för att två lördagar i månaden så får jag unna mig något litet och gott. det låter väl bra? tror annars att jag blir galen om jag inte får belöna mig själv då och då. mh!


i bilder . .

min gårdag i bilder:

började dagen med frukost. barnmat + en banan. därefter tog jag mig
ett välförtjänt bad, kollade film och bara njöt tot! . .







. . efter det så tog cykeln upp till ättekulla och hämtade ut mitt paket från
sid&sally - odd molly blus.

därefter åkte vi  till väla och köpte en byrå/hylla . . + lite saker att
ha i den!



. . sprang in på väla i sista minuten och drog åt mig ett par ljusrosa
converse. älskar dom!

därefter åkte vi hem och satt ihop hyllan . .







resultatet. tusen tack för hjälpen! ♥

glömde förresten visa er min andra klänning/blus från odd molly som
jag nämnde för någon dag sen. den kom redan i förra veckan.





jag totalt älskar den alltså! sitter snyggt, perfekt längd - perfekt till
sommaren! stort tack ♥ ♥

håkan.



bäst just nu : håkan hellström kommer till
sietsa. oh, love! ♥

. .

nyss stigit upp ur badet. så skönt! la där i hela 60 min. inte illa för mig! brukar ligga typ . . 20 min sen orkar jag inte mer. lönt? mh. intressant eller? no. som sagt, har haft take-care morgon. ansiktsmask, scrubb, varmt bad och film. super skönt. sitter här i rena kläder och hela jag dofta ljuvligt. älskar! dock blev jag jätte trött nu. ska man vara så busig att man ska sova ett tag? . . hm. vet inte! oh, så trött jag blev . .

vädret . .

vädret är bara så deprimerande nu alltså. helt sinnes! jag vill ha vår nu. eller ja, kunde vi hoppat över våren och gått rakt på sommaren så gärna för mig! men tyvärr, så nu vill jag ha vår med sol. inte vår med regn och gråa moln. kom våren! idag vaknade jag sent, 1130! ångest som fan alltså. men samtidigt, varför? började dagen med barnmat och tomatjucie. fy farao vad äckligt det var - tomatjucien då alltså. jag dricker den bara för att den är nyttig, inget annat! så nej, jag rekommenderar inte den. hoho! har även införskaffat mig morotsjucie - minst lika vidrig! men som sagt, nyttigt är bra. efter det gjorde jag face behandling. (viktigt att hyn är fresh och fin!) ångade hela ansiktet, skrubb och sen ansiktsmask. så skönt och nu känns min hy som en baby gump. brrh, lent! 

mer eller mindre så ska jag bara städa lite här uppe idag, om jag orkar, vilket ser mörkt ut. hoho! efter det ska jag äta lite soppa, slänga på mig mina träningskläder och dra mig mot bussen. ska stanna till vid jobb nr. 1 för att få min lön. sen ska jag in på jobb nr. 2 för solning och sen hålla i spinning pass. efter det så är klockan runt 2000 när jag kommer hem och då skall duschen vara en god vän, därefter kommer sängen bli en ännu bättre vän. thi!


aw . .



denna bilden får mig att le inombords.
så attans söt alltså!

så skönt.

kom nästan nyss hem från jobb/spinningen, tog mig lite soppa, tvättade mina träningskläder och nu har jag landat i sängen. hur skönt? super skönt. ska sitta här med datan i knäet, och glo tv, och bara vänta in tills mina ögon inte vill vara öppna mer :) det är så sjukt underbart att spinna, man blir så skönt trött, och så somnar man gott. oh!

imorgon vet jag inte om jag ska ta mig till väla (?!) vill köpa nya converse. varför just imorgon tänker ni? jo, för jag kan inte släppa att där bara fanns ett par i min storlek, haha! löjligt, men sant! ähe, återstår att se. mot kvällen blir det jobb/spinningen. innan det ska jag nog unna mig lite fejk sol, vore inte det bra? hoho. får se om jag orkar, idag orkade jag inte!


pink, or . .

jag har beslutsångest som bara den alltså.
vita eller ljusrosa converse?


både rosa och vita är dödligt snyggt i sommar
till bruna ben!

xxx.

en ny vecka, nya tag . . brukar väl heta så, eller? jaja. :) just nu sitter jag i sängen med datan i knäet. gick upp 0930 idag för frukost med mami. blev såklart något bra. tog en knorr soppa - chicken thai = 160 kcal per portion. perfa! sen blir det lite barnmat på det. + frukt och grönt. hoho! ikväll blir det jobb/spinningen. 55 goa, och det ska bli underbart. har ett super sug på spinning idag. ska bli så skönt så! innan det funderar jag på om jag skall sola, eller inte? orkar jag? hm . . vetifan alltså! med samtidigt, varför inte?

i veckan så står inte så mycket på schemat mer än att helgen är bokad med lite trevligheter. så ska nog ta veckan till träning, en massa träning. utöver mina pass då såklart! kan väl inte vara så fel, eller? nej. dock vet man aldrig vad som dyker upp, men det återstår att se, right? :)

en sak till : kan inte vädret bli lite bättre snart?


to little to late? . .

oh, blev nyligen s v i n hungri. och enda maten som var färdig sen innan idag var pyttipanna. och hur gott är det? usch, inte gott alls. och en tråkig macka ville jag absolut inte ha! så jag tog tag i det och gjorde pasta och bacon, klockan 2300. normalt? nej. tror aldrig jag ätit mat så sent? (förutom fylletmat!) så frågan är, somnar jag gott nu, eller kommer jag ha svårt för att somna? återstår att se . . 

just nu ligger jag bara i min säng, och jag trvis så himla bra. kollar två och en halv män och bara myser rent av! inget plan på att sova, inte än iallafall. ska bara må gott, känna att jag lever och kolla tv. haha. tönt! nej, men allvar, sängen, tvn - bättre kan det inte bli ikväll!


sover . .

sover som en prinsessa nu:




dummare än . .

säg  mig  en  sak,  varför stör  du  mig  fortfarande?
du "kommer  och  går" lite  då  och  då.  det  är  bara
löjligt nu! vad är det du vill? du är helt otrolig, seriöst.

sry . .

har varit jätte seg på att skriva - jag vet! men helgen har gått fort och jag har knappt hunnit. minns inte när jag skrev sist (?) mh, någon dag sen bara, väl? well, anyway. helgen har varit kanon. har varit mer eller mindre på ikea varje dag, + så fick jag hoppa in och jobba, missade på så sätt mötet på mitt andra jobb (actic/helsingborg) lite trist. men vad gör man?

men iallafall, har fixat en hel del här uppe. (min bror ska flytta så fixar en massa) har fått upp tavlor i hallen, en nya toalettring/stol. en sänghimmel runt hela min säng, och sen lite mysig belysning. ser lite ut som stjärnor. älskar det tot!

blev även en liten filmkväll igårkväll med emma och fia. hur trevligt som helst! dom landade här runt .. 2045 tiden, sen tog vi oss till maxi för något tilltugg till filmen/filmerna. efter det så drog vi hem till mig, slängde oss i sängen, åt, snackade och kollade film! var hur mys som helst - tack tjejer.


. .


BOKAT!

jag var tvungen att ha en till . .

en till från odd molly ♥
beställde denna nyss från odd molly . . 
999;- 










. . man kan aldrig ha för många odd molly
plagg! så nu väntar jag mig två st plagg
därifrån. ♥

totally in love . .

i ♥ odd molly

1700;- & påväg hem till mig.
skynda!












baby food!



nej, jag skämtade inte. hoho!
började dagen med päron, yummy . .

odd molly.

hemklickad! 
1700;- & så värd den!




alla hjärtans dag.



snart alla hjärtans dag.
överskattat eller underskattat?

krävs att tänka på . .

it's getting hot in here . .

vilket underbart avslut på kvällen. ett varmt jävla bad! you gotta' like it man!


barnmat, seriöst?

precis städat, och gjort om i hallen här uppe, samt röjt undan på mitt badrum, samt mitt rum! har även kletat på ansiktsmask och är mer eller mindre redo för ett varmt bad. ska blir hur skönt som helst! idag har det blivit lite småsaker tillsammans med mamma. först åkte vi till ättekulla spel/tobak för att hämta ut ett paket till mig (väggordet) därefter åkte vi till apoteket för att hämta ut min medicin till min näsa - kortison och ett nässpray! så får vi se hur det går med det. därefter tog vi oss till maxi för att inhandla barnmat . . vad skrev jag? barnmat? stämmer. jag ska ha barn . . trodde ni inte va? haha, a-ja, jag skojar bara. ska inte ha kidz! ska äta det, för en snabb viktnedgång mer eller mindre. köpte bara dom med frukt, hade aldrig klarat dom andra. usch! varför i helvete barnmat tänker ni? jo, såg ett program där dom testade det och det funkade. såklart kollade jag innehållet i burken innan jag köpte dom. och herregud, där var inget skit i! inga aromer, inga e-ämnen etc etc . . men framför allt - knappt något kalorier! shiet, löjligt mandi tänker ni. haha, ja, kanske . . men jag har inget emot att testa olika grejer. jag dör inte eller så. funkar det så varför inte? en burk går loss på cirkus 10;- med andra ord - billigt! såklart ska jag kombinera det med sallad, frukt och kött! och det är lugnt, ni behöver inte försöka lära mig något om kost, jag kan! jag jobbar trots allt på ett gym. jag är bara fit for fight för att testa olika saker. man lever bara en gång, så varför inte?

dagens dummaste - mamma: idag la jag mina 10st kortisontabletter i ett glas vatten, vilket man ska göra! mamma säger: nu är dom utlösta i vattnet. jag säger: ja, jag ska dricka det nu. & vad gör hon?! hon tar glaset och häller ut min medicin. 10 jävla tabletter rakt ner i vasken! hallå?! hur tänkte hon där?! så jag bara: amen vafan gör du?! det var min medicin!! så hon bara: amen shit, vad gör jag (¤?!#?!!¤) först blev jag helt galen, sen skrattade jag mer eller mindre. haha! men eftersom att jag behöver dom så måste hon ringa till doktorn imorgon och få ett nytt recept, och betala nya till mig! smart mamma, smart. haha!


väggord.





bilderna är kassa - påminn mig inte.

hämtade ut mitt väggord  idag, satt upp det i hallen där upp
och blev super nöjd! just nu står där en byrå under med lite
ljus och något foto. men "med tiden" så ska där placeras ett
sminkbord. lovley ♥

belåten var namnet.

trött och go i hela kroppen. jobbat/spinnat idag, 45 goa blev det idag. svettades som en gris! onderbart. efter passet fick jag springa helt svettig till bussen för att hinna med den, vilket jag gjorde också. skönt! hemma väntade dö go mat. stekt potatis, fläskfilé, hemmagjort vitlökssmör och hemmagjord bearnaisesås, samt en stor och fräsh sallad till det. gud, så gott! det var år och dagar sen jag åt det, typ? så det satt riktigt fint idag. :) hur bra liksom? svin bra. så nu är jag mätt och belåten!

imorgon blir det kanske träning. beroende på hur mina mår (?) hon blev lite sjukis idag så hon kom icke på mitt pass. ): krya på dig. annars händer det faktiskt inte speciellt mycket då jag är en fattiglapp. buhu! blir nog lite små grejs som maxi med mamma, ansiktsmask, bada etc etc . . ni vet sånt skönt och behövligt!



. .

just nu:



ghost rider, 6:an!

hm . .

http://www.barskolan.net/
funderar . .

jag längtar . .























det finns inga . .

det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder (?) bull! idag suger vädret verkligen till 100% grått och tråkigt med andra ord! känner för godis, myskläder och massa film! men så blir tyvärr inte läget. idag blir det jobb/spinningen. och innan idag blev det doktorn! hade ingen allergi, eller någon polyp, så känns skönt! men fick iallafall kortision tabletter som jag ska ta i sex dagar, så får se om det hjälper. hoppas det!

är det bara jag som är fattig som få? oh. vill ha den 25:e så man kan få sin lön! äger knappt en endaste krona nu alltså. och utan pengar kan man inte göra speciellt mycket. :( men detta är nog den värsta månaden, efter jul & nyår . . fifan. en hel vecka kvar till lön, hm!

ni får säga vad ni vill om snön, men det är fan så mycket bättre än detta gråa och tråkiga skit vädret. snön är i alla fall fin, och den lyser upp samt som det är vackert med snö! detta är . . deprimerande?



siesta.


2-4 juni blir det siesta tillsammans med fia & .. ?
ska bli hur kul som helst. ses vi där?

dr. näsa . .

sitter i sängen och är helt slut, typ! haft spinning idag, 55min! körde hårt så blev duktigt svettig. underbart med andra ord! som jag sagt innan - jag är riktigt pepp på träning, bra kost & sommaren 2011. kommer bli en riktigt bra sommar. idag unnade jag mig 26min i solariumet också. skönt!

imorgon blir det dr. näsa, eller något? nej, men ska till en läkare imorgon och se om det finns något att göra åt min näsa (kan inte andas med den) vilket sux, tot! ska vara där 0945, så behöver inte gå upp så jätte tidigt. skönt! sen på kvällen går vi på spinningen igen. ♥

oh, justdet! hade mer eller mindre ont i magen hela mitt spinning pass idag, då jag skrattade inombords hela tiden! varför undrar ni? jo, för när jag och mina gick in i spinning salen, så sa mina något, så bara mer eller mindre så asgarvar en man rakt ut i vädret, och det var inte ens skoj! och både jag och mina kollade på honom och sen på varandra och jag såg på henne och hon såg på mig att nästintill att tårarna började rinna utav skratt. vi skrattade men i och med att jag jobbar så kan jag ju inte stå där och asgarva. haha! men under passet möttes jag utav minas blick och jag ville bara skratta men fick hålla det för mig själv och le istället. haha! så tråkigt, men så kul ändå!

jeffrey campbelle shoes (?)



först hatade jag dom, sen ogillade jag dom och nu älskar jag dom!
dom går loss på cirkus 1700;- värt? ja, jag tror det . .

väggord delux.



 √ hemklickat - väggord!


a nightmare on elm street.



dom som känner  mig vet att skräckfilm är en stor favorit för mig. och för
någon dag sen så såg jag denna - det är den nya! och ärligt talat? den får
ett nej av mig. då själva freddy var dåligt "gjord" samt att i denna nya så
var det en helt annan historia om hur freddy dog från början . . så nej. de
gamla, klassiska filmerna är dö mycket bättre enligt mig.

jag saknar dig.











det var du och jag mot världen och ingen kunde någonsin skiljas oss åt
och så kommer det alltid  att vara, även fast att du bor i ett annat land!
jag saknar dig sofi, med hela mitt hjärta. och snart kommer du hem ett
tag, och jag längtar så jag skulle kunna dö här och nu. jag älskar dig. ♥

sleepy'

alltså idag slog jag spiken i kistan, sov till 1230! helt sinnes. vet inte alls varför. sover aldrig så länge! steg upp och var såklart trött för att jag sovit för mycket inatt. not fun! satt mig i soffan med lite vindruvor och ett knäckebröd! satt där i någon timme, seg som man var. cirkus 1600 kom mami hem med mat : kycklingsallad. stor favvo! 1630 tog jag bussen till gymmet, bokade in mig och mina på spinningen 1800, sen la jag mig i solariumet i 30 goa. 1730 kom mina, och sen begav vi oss mer eller mindre ner till spinning salen. blev 45 goa, därefter tog vi bussen hem vid 1914. väl hemma blev det lite frukt, en dusch och nu sitter jag här! ska snart se om tvn har något roligt att erbjuda innan det blir sovning. imorgon är det jobb som gäller, 1100 - 1800! därefter blir det nog IKEA (?!) . . så trots att jag sov länge, och spenderade några timmar i soffan så har det ändå inte varit en bortkastad dag ju. :)


it's always gets me . .

jag bölar nevah'  men  när jag såg "where the wild things are" och började böla till
slutet, så fick det mig att minnas två andra slut som alltid får mig att stor böla typ!




there's one in all of us ..



ladda ner denna idag, och såg den nyss. löjligt nog så bölade jag i
slutet  då när  han  lämnar  dom och åker  hem. haha!  kunde inte
hålla tillbaka alltså! jag gillade den, rätt så rejält faktiskt. i alla fall
så är den sevärd enligt mig : 

. .

när jag hör någon sucka över att livet är hårt, så frestas jag alltid att fråga
- jämfört med vad?

you rock!

actic - actic's personal - actic's kunder
ni är bästa!


fyra stycken vill-ha!









knäsvag . .

biggest loser.

kommit igång med det nya livet alldeles utmärkt. inget märkvärdigt eller så! knäckebröd, och frukt till frukost. mellanmål blir frukt, någon hunger control. sallad med kycklig till lunch etc etc . . ni vet, det vanliga - nyttiga! i måndags hade jag även spinning pass, hade ett helt nytt pass, och det gick super bra. hade även pass igår och alla kunderna var super nöjda. alla som gick ut från dörren efter passet slängde ur sig "skit bra pass! riktigt bra musik! man blev riktigt pepp!" så när jag gick ut ur spinning salen så kände jag mig riktigt nöjd. dels för jag var nöjd med mitt nya pass/ny musik, och sen att kunderna var riktigt nöjda! så blev duktigt glad! när sommaren är här kommer jag vara sveriges nya biggest loser! haha.

idag blir det lite home-spa! ansiktsmask, ny pressad jucie, ett varmt bad + film! sen en god kyckling sallad när mamma kommer hem cirkus 2030! sjukt sugen på det idag. min mage skriker mer eller mindre efter det! hoho.

imorgon blir det träning, + solning tillsammans med mina. blir träning uppe på gymmet! det var ett tag sen för mig då jag mer eller mindre har fastnat för spinninge (såklart?!) men det var fullbokat, och eftersom att jag inte är medlem på gymmet mer, utan istället personal där så går kunderna före mig, såklart! så det får blir egen träning på gymmet. lite kondition och sen styrka. det ska nog gå bra det med! :)

sen till helgen så ska jag antagligen träffa fia. vi ska kolla lite resor, och förmodligen bokar vi då också (?) weho! ska bli dö skoj alltså. sommaren är med andra ord bara ett stenkast härifrån. känner mig r e d a n pepp på vad sommaren har att erbjuda.


fat burner.



druckit denna till mina pass, och den känns ska jag tala om. man känner en brännande
känsla, samt att man svettas som bara den. vilket är ett stort plus! ju mer man svettas
ju mer förbränner man! har köpt hem alla smaker. finns tranbär, citron och grönt te . .
dock har jag bara smakat tranbär, och den var god. ingen wow-grej men god. den sm-
akade mer eller  mindre  som  saft.  så ni  som  är taggade på sommaren 2011 och vill
förbränna lite extra fett, testa  fat burner! finns att köpa på t. ex life! dock är  det ingen
billig historia. en går loss på 40; och för att nå effekt måste du dricka hela direkt. alltså
du kan inte  dricka halva, och sen ta andra  halvan nästa gång du tränar. så blir ju 40;-
varje gång  du tränar. jag tycker det är värt det då jag kämpar mig mot sommaren nu!

knäsvag . .


tha' new life (!)

ah, sitter just nu med en skön ansiktsmask in mah' face! känner mig fortfarande hängig, så ska sitta kvar här ett litet tag, sängen är ju sååå skön! hoho. idag började jag mitt "nya liv" den har ni inte hört förr väl? hahaha. mm! nej, men seriöst. nyttig gi-mat, någon soppa, fat burner och träning såklart! ja, jag tror det kan bli riktigt bra.

idag är det träning som gäller, lite styrka först tillsammans med mina, sen ska hon gå på mitt spinning pass 1900. ska blir skit kul att hon kommer! men som grädde på moset så ska jag sola innan all träning. hell yeah! det ska jag börja göra en gång i veckan nu. varje måndag hade jag tänkt, innan mitt 1900-pass. det kan väl sitta fint tillsammans med en vältränad kropp till sommaren? brun och vältränad. hur bra?! mm, riktigt bra, jag vet.

ska som sagt sitta här ett litet tag till, kolla någon film! sen ska jag ta mig en frukt, dra på mig träningskläderna och ta bussen cirkus halv fem. :) börjar även med min fat burner dricka idag, ska bli spännande!


behöver jag säga något?


tråkigt pepp.

nyss fyllt kylen med fat burner, och haft pepp-snack med mina! alltså nu fan, nu jävlar i det. nu händer det. kroppen 2011? JA, HÄR KOMMER JAG! det bästa enligt mig (som jag sagt tusen ggr) är att jag nu jobbar på gymmet, och är en av actic's instruktörer, och med andra ord så måste jag träna, då jag tränar andra nu! puuh, äckligt pepp på hela livet nu alltså. känns riktigt bra!

vi snackar fast rumpa, platt mage
fasta lår, tränade armar . .


finally!

äntligen satt ihop mitt 55 minuters pass, samt mitt 45 minuters pass (spinning)
imorgon börjar jag med att ha spinning 2ggr i veckan.

måndagar : 1900 och tisdagar : 1830


hej-jävla-då!



sick?

känner mig riktigt hängig . .  ont i halsen och sånt trams! det började redan igår. typiskt när jag nästan redan varit sjuk?! jaja, mycket skall man vara med om. just nu sitter jag bara här och kollar resor till mig och fia. ja, ni läste rätt! jag och fia skall resa någonstans tillsammans, typ i maj har vi snackat om. så kollar lite nu, och skickar länkarna till henne! wiho. dåligt pepp istället! fia sa att hon inte ville åka till sol och bad om hon inte har en riktigt nice body - jag håller med henne! så nu ska vi kämpa, dock på vars ett håll då hon bor i lund, men ändå! imorgon börjar jag med att ha två spinningpass i veckan. mån - 1900, och tis 1830! det kommer bli skit bra. har köpt mina fat burner ocksä, så ska testa den första imorgon! :Þ




..



They say I'm better off now
Than I ever was with her
they say i'm better off now
than i ever was with him ..

these times . .

trying to make it work but man these times are hard
oh, these times are hard, they're making us crazy
but don't give up on me baby
trying to make it work but man these times
are hard! oh, these times are hard, they're
making us  crazy, but don't give  up on me
baby . .

pinsam.

du är pinsam, riktigt pinsam! ja, du!

trettondagsafton.

bjuder på ngr. bilder från gårdagen!
förfest + utgång!

















tack alla som var inblandade!

inför sommaren.

hemklickat! √


129;-


199;-


149;-


149;-

50;-

kom igen!

kom igen alla nu. häng med till sommaren 2011 med drömkroppen!
jag har spinningen måndagar: 1900, och tisdagar: 1830

kondition : styrka : fettförbränning : roligt!

actic - helsingborg - ni kommer inte att ångra er! vi ses där.


the town.



hej och hå! trött som få. men spelar ingen roll, för idag är det udgang som gäller. ska bli riktigt roligt, samt att jag är ledig imorgon sä ska fan passa på! :Þ fia hämtar upp mig 2230, sen får vi se om vi hinner till förfesten el. om vi drar dirr ner i stan!

igår blev det jobb, både blomsterbutiken och spinningen! 1600 hämtade mina upp mig här på jobb, därefter vandrade vi ner i stan - till mazo, för lite mat. dock åt jag inte upp min sallad då där var hår i. fyy! hemskt. höll på att dö. hatar sånt! :ο efter det gick vi till oj och handlade lite naturgodis, samt vatten. sen vidare till bion som började 1830. det blev the town, och både enligt mig och mina så var den bra! sevärd, så se den för tusan! :)

haha, måste berätta en rolig sak. igår när vi var på mezo så såg jag att mina hade hål i sin ena vante, på bara ett finger, så jag frågar såklart "varför har du hål i din vante?varför gåru runt med ett hål i vanten?" då svara hon, "det är jag själv som gjort det! mitt iphone finger" haha, så trög, men söt! med andra ord så hade hon klippt av en bit på sin vante för att slippa ta av den när hon ska smsa eller ringa! haha. aw!

mini shopping.

blev familia idag med mami. såklart skulle plånboken
brinna lite då! ♥



söta trosor - cubus.
69;-/st



estée lauder rougé - kicks!
250;-



hood tröja - cubus.
124;-



hood tröja - h&m.
249;-



friis & co. väska - ?
kostat ca 900;-, fick 50% och betalade 450;- 



kalender - bokia (?)
119;-



snyggade även till den med strass!



solskyddande shampo och inpackning - bell box.
100;-



lanza, silk serum - bell box.
191;-

back to basic.

beställt en enkel basic klänning. perfekt till bruna
ben (kropp!) + vita converse.

går i sommar drömmar ..


2011.

hade ett gott nytt år eller? ok, bra. det hade iallafall jag :) trevligt umgänge, rolig utgång och allt. så mycket lyckat blev det! ♥

idag är det 2011. känns inte speciellt konstigt? känns som vilken dag som helst. dock ska man bara vänja sig vid att skriva/säga 2011 istället 2010 .. hm. jaja! vaknade 1330 idag, oh! men kom hem 0600 ju, så kanske inte så konstigt? soffan, + sängen varit en god vän idag! även lingon veckan har gjort ett besök så jag tänker vara strandsatt hemma idag. men det är man väl värd dagen efter nyår? mm, menar väl det.

det nya året kommer bestå utav träning så det stänker om det! har köpt fat burner (den nya dricka som förbränner fett) samt att nu i år kommer jag köra två spinning pass i veckan! hur bra? svin bra. sen blir det jobb såklart, resa, och må gott. mycket kommer hända och jag hoppas det blir ett toppen år! :)


shine.





nyår - glitter!

gott nytt.

bjuder på några bilder från igår.
gott nytt!





















nyår:

x. ca 2000: god mat tsm med fam. + gunilla.
x. ca 2030: vicky, och fia kom hit - dricka, musik, snack!
x. ca 2300: till martin - nyårsfest.
x. ca 2400: utanför martins place, raketer etc.
x. ca 2430 upp igen, lite mer snack och dricka!
x. ca 0130? stan - tivoli! träffade resten där!
x. 0500: hemgång.
x. ca 0600: Zzzz ..

tack alla inblandade, och tack för detta året! ♥

RSS 2.0