dark knight rises.

mitt hjärta blöder. dark knight rises slår dark knight enligt min mening.
fyf-n vad bra den var! måste ses snarast igen.


sportkost.se

måste  rek. en sida för er som  kör  kosttillskott. beställde  saker
i onsdags  runt 13:00-14:00,  paketet  var  på posten dagen efter
alltså igår, runt 11:00-12:00. snacka om god service! det tog inte
ens 24 h.


working.

idag var det extra svårt att gå upp ur sängen, det vill jag lova. klockan ringde 05:45 och jag kände riktigt hur det sved i ögonen när jag gick upp. fy! brukar annars flyga upp som ett skott, och vara rätt "pigg" men icke idag, icke! idag är det fredag, och det tackar vi för, blir jobb 07-14, sen ska jag på längenhetsvisning 16, sen blir det nog mer eller mindre bio ikväll. ska dock hem direkt efter för ska såklart upp tidigt imorgon, vad annars? ska jobba i klippan (av alla ställen) men vad gör man inte för sin mormor? hjälper henne på en julmarknad. sen är ju cash king så.. blir exakt samma sak på söndag, det kommer bli en tung dag. först jobb i klippan, 10-14, sen vidare till mitt vanliga jobb där jag ska knega 15-23. kill me slowly, please! min fråga är, när får jag sova? nevah evah biatch! rolig helg va? jobb, jobb och jobb. but i can take it, i have to.


torsdag.

jag har varit lite off dom senaste dagarna, och det är pga. en sak som hänt. måndagen var så grå, tisdagen likaså! igår var livet lite ljusare då jag lovat att tänka positivt, och idag är det ännu ljusare då jag lever på hoppet och tänker positivt.

både igår och idag sto det jobb på schemat. jobbar till 16:30 idag, sen ska jag vidare till gymmet och hålla i 30 min's spinning! igår när jag kollade så var det överbokat, love it. hoppas på full sal idag!

nice guys.klockren!

2-day.


actic.


becka hade tagit en sån fin bild på våra actic-bilder! hall of fame, right?
can you find me?

fredag.

mår som jag ska idag; trött, och helt jävla slut. körde stenhårt både igår och idag på gymmet. och nu ska jag jobba fram till 23:00, mindre skoj! men det funkar absolut. kommer iallafall sova som en king inatt, det vill jag garantera er! mer händer dessvärre inte idag, men det tror jag att ni själva förstår (;


well done.


dessa jeansen köpte jag i 7:an, och i dagsläget är är dom för stora.
knappt go känsla!

a part of me.


torsdag.

you only live once, so do everything twice! lite så är det idag. somnade runt 22:00-22:30 igår, sovmorgon idag till 10:00, duschen i lugn och ro och nu jobb 11:30-16:15, sen pass 17:00 på gymmet och egen träning därefter. efter det ska jag raka vägen hem och köra hemma-spa. mest för att jag kan!

imorgon är det fredag, igen! hur j-vla fort går inte veckorna egentligen? har skön sovmorgon imorgon, börjar inte förrens 14:30, men jobbar dock till 23:00.. så ska försöka ta mig upp i tid, iväg till gymmet, hinna träna samt sola! i helgen blir det utan tvekan emporia i malmö, om kontot tillåter.

torsdag.lite såhär känner jag idag; mest för att jag kan.

tre nya.


inspo.allvarligt talat, hur fin? suttit och pysslat på jobb med denna. klippt och klistrat! skriver
in min; träning, kost, vikt och rasultat! grymt bra pepp grej. do it!

bad girl.

jag vet att ni bah; fakk vad tråkig hon är som aldrig uppdaterar! och jag kan bara säga en sak; j a g h å l l e r m e d e r! hur många gånger har jag inte sagt att jag ska bli bättre? tusen x tusen gånger, jag vet. men ännu en gång; jag ska försöka så gott det bara går.

på senare tid har inte jätte mycket hänt. ni vet hur det är; man går upp, man går till jobb, man går till gymmet, man tränar, man håller i spinning, man kommer hem, man duschar, man äter, och man sover - repeat!

en kul sak är att jag mer eller mindre ska skaffa eget, och det måste verkligen vara ödet. ska berätta för er hur det gick till; min mamma jobbar på hemköp, på stattena, och en dag hörde hon hur någon bara "..ja, jag äger den fastigheten!" och dagen efter kände hon bara "ja, vafan, jag går fram och frågar.." och som mamma sa; hon hade kunnat äga en fastighet var fan som. (och jag vill bo på tågaborg!) och vart äger denna människan en fastighet? jo, på tågaborg! och vilken gata? karl x gustav gata. säger inte namnet allt? kidding, men ändå inte.. hon har två stycken ettor lediga, och jag ska få kolla på båda. vill jag ha en utav dom, så får jag den jag vill ha. knappt glad! i och med att det är min första lägenhet, och jag ska ju bo själv, så passar en etta alldeles utmärkt. och som mamma sak; sköter man sig så kan man ju mer eller mindre säga till att om dom har en tvåa i framtiden, så skulle jag kunna tänka mig ett byte. så det är med 99% säkert att jag flyttar. det är både lycka och glädje, för jag trivs jätte bra hemma, men det är dags att flyga med egna vingar nu när jag snart blir 23 goa. men jag ser fram emot det väldigt mycke.

RSS 2.0