sleeve.


här är den helt färsk. har 1 sittning kvar (tror/hoppas jag) & ja, jag är super-nöjd!

odd molly.

vad tycker ni om min nya tröja från odd molly?
i love it!


dagar som varit, som kommer.

hello little sunshine. hur har ni det? hoppas bra. jag har det hur bra som helst. jobbar 11:00-17:00 idag, sen har jag spinningpass 18:00-18:45, efter det ska jag bränna av några squats, och avsluta med abs-eli-abs! (mage) efter det ska jag raka vägen hem, duscha och bara må som en kung i sängen.

veckan som varit, och helgen, har varit rätt lugn. i torsdags var jag och tatuerade mig, fortsatte på min sleeve. 3 timmar blev det, blev super-nöjd! dock var det rätt smärtsamt denna gången. det är alltid smärtasamt, men vissa ställen känns mer än andra, thats it! vad jag gjorde i fredags, minns jag inte direkt. hur kan man glömma? hoh. sen var det hälsomässan med annika i helgen, jessie's födelsdagsfest, actic, och bara chillade. med andra ord; jag hade fullt upp i helgen. inga konstigheter!

nu i veckan ser det ut exakt som vanligt. i måndags var jag ledig, och tog tag i super-rolig städningen, men okey, det var skönt när det var klart. avslutade kvällen med spinning och egen träning. igår såg det exakt likadant ut, dock jobbade jag, 11:30-17:00. stack och tränade tillsammans med misja och maria, sen hade jag spinning. avslutade kvällen med jossie. blev maxi första, frukt och nötter, sen vidare hem till mig, gossade ner oss i min säng och bara pratade om allt och inget. lika bra, bättre, bäst, som vanligt! ♥ imorgon ser dagen likadan, jobb 11:00-17:00, sen har jag spinning 17:30-18:25, och efter det ska jag köra lite själv, och sen träffa jossie. blir antagligen bio, om inte det så blir det något annat. myys!

och sen avslutar jag veckan med att åka till göteborg. blir lugnt! det blir god mat, shopping och mer eller mindre bara må. och det kan väl inte bli bättre? så det ska bli hur skönt som helst. (:
mitt hjärta.

hey mitt lilla hjärta. ville bara säga att jag tänker på dig, dagligen, och jag saknar dig mer än något eller någon annan. jag hoppas att du har det bra där du är, var du än är.. jag hoppas att du saknar mig, och älskar mig minst lika mycket som jag saknar och älskar dig. vi tänker och pratar om dig här hemma dagligen, jag hoppas att du känner det, på något sätt. jag älskar dig, även fast du inte finns mer. jag älskar dig, och kommer alltid att göra.


helgen, & veckan.

jag älskar verkligen snö, men nu tycker jag att den ska försvinna, och istället ge oss lite sol och varmare vindar. så man kan slänga på sig skinnjackan istället för vinter-jävla-jackan. (: idag är det jobb på schemat, vad annars? 11:00-17:00, riktigt go tid trots allt. sen har jag spinning 18:00-18:45, och idag kommer malin och dennis från jobb, även annika (men hon är medlem på actic) :) ska bli himla skoj att dom kommer, r-lly! om några utav mina kunder från actic läser min blogg, så vill jag bara säga en sak; ni är verkligen bäst. igår var enbart 1 cykel ledig i hela salen. ni är guld, och ni kämpar som äkta kämpar!

helgen som varit var hur bra som helst. i fredags jobbade jag, drog och tränade och sen blev det soffan när jag kom hem. inte mycket mer än så. lördags var jag och steffi på väla, vi hängde mest, käkade och bara snackade om allt och inget. avslutade i staden, men det var svinkallt, så vi gick enbart igenom, och sen drog vi hem. på kvällen blev det dunder mycket gotte, tro mig. köpte 5-6 choklad enbart till mig! samt en frödings kladdkaka, samt 400g marabou som vi hade till choklad-fondue och till det skivad banan. knappt gott, men dog alltså. åt inte ens upp hälften. men det var gott, så gott! till det kollade vi film, och sen dog vi i sängen. i söndags åkte vi iväg till tassebo, (det är ett hem för övergivna katter - adoption) ville bara ta med mig alla hem. mitt hjärta smälter för djur över lag. ♥ sen blev det lite outleter, subway och sen hem. en onyttig helg, men det måste man ha ibland. det var så värt det. balans mina vänner, balans!

i veckan har jag enbart jobbat och tränat! imorgon är jag ledig, och dags att lägga sig under nålen igen. ska bli klar med min helarm, och vet ni vad det absolut värsta är? det är att det är den värsta biten kvar nu. jag känner redan smärtan! men, vad gör man inte? tror inte jag blir helt klar imorgon, har 3 h's sittning, men tror jag kommer behöva minst 1 sittning till. men vi får se, önska mig lycka till (:


fredag.

äntligen fredag, och jag är ledig i helgen. kan det bli bättre! igår var jessie med på min spinning, var så kul att ha henne där. efter spinningen körde vi lite styrka tillsammans. efter det åkte vi till maxi, köpte lite nydder (nötter) och frukt. vidare hem till jessie, åt, snackade och bara mådde gott så-att-säga. vidare hem, och sen somnade jag som en stock. var så fruktansvärt trött!

idag gick jag upp 10:00, duschade och åt frukost i lugn och ro. tog bussen mot stan 11:14, och nu sitter jag på jobb. ska leverera här fram tills 18:00, men det är helt okey med tanke på att jag började 12:00 (: efter jobbet blir det gymmet. blir ett rygg och triceps pass. sen blir det mat och film ikväll, duger alldeles utmärkt!RSS 2.0