happy new gray hair.


kört igång dagen med lite jobb, tårta till frukost och nyligen ett bad där det har skrubbats, rakats och inpackats håret, eller.. något? är iallafall ren, och len som en bebis. luktar friskt och fräscht! håret är nytoppat och friskt, och luktar vanilj. naglarna är nymålade, och ansiktsmasken är på. jag är rätt redo för ikväll. nu fattas bara lösögonfransarna, nyårsmejk och tighta kläder! kvällens meny består utav oxfile, med lyxig potatisgratäng, fyllig whiskysås och grillade grönsaker! efter god mat, så befinner vi oss rätt snart på en nyårsfest med bra drag, och mycket folk! nyår kommer bli bra, men det nya året kommer bli bättre.

little mandi.

- jag älskar djur, nästan mer än vad  jag  älskar  människor
- jag är 21, men omogen och barnslig som  en 4-åring
- jag skämtar och skojar alltid, och är för  det mesta väldigt
oseriös!
- jag kan vara riktigt känslokall, tyvärr..
- jag är mörkrädd som få, tvn eller  en  lampa  tänd när  jag
skall sova! vågar inte vara hemma själv över natten..
- jag har väldigt svårt för att visa  känslor i  ett  förhållande
- jag har ångest inför framtiden, och är hemskt  rädd för  att
dö!
- jag ratar snåljåpar, och människor som bara tänker på  sig
själva!
- jag drömmer om att flytta till varmare  breddgrader i fram-
tiden
- jag  har  tjej - syndromen - jämt  och   ständigt  ångest för
min kropp! skulle kunna ta till alla knep för att bli super-smal
fortast möjligt
- jag är  en  av  få som hatar läsk,  och folk förstår inte det..
- jag är jätte kräsen  utav mig med mat, ogillar  allt som alla
andra gillar
- jag är svag för muskler, men hey, vem är inte det?
- jag kan bli hemskt sur när jag inte får som jag vill, eller får
vad jag vill..
- jag  tycker  att "det är insidan som räknas, inte utsidan" är
bull! den räknas ja, men det gör verkligen utsidan också!
- jag  är  envis  som  få.  har  jag bestämt mig,  då  har  jag
bestämt mig!
- jag stör mig på allt och alla (nästan)
- jag får ofta människor att skratta och le
- mina vänner/djur/fam. kommer alltid i första  hand för mig!
- jag är svag för bad-boys
- jag älskar spontana människor, och  ogillar människor som
allt måste ha en orsak för att göra sakern dom gillar!
- förr brydde jag mig mycket, idag tar jag det mesta med en
nypa salt, som man säger!
- mycket  som  sägs, eller  tycks  om mig,  rör mig inte ens i
nacken längre.
- jag älskar materiela ting. men vet mycket  väl att det finns
viktigare saker i livet. ofcuz'
- jag älskar att resa!  bjud  mig på  en  resa och du har mig!

kukor.

mamma: ja, dom är rätt torra ..
jag: ja, men jag tror inte hon äter
sina egna kukor..
mamma: (o_0) ?!

kukor = kakor. jag var rätt nära endå!

kiss me just becuz' you can.

tre dagar kvar till london.
trettiofyra dagar kvar till helarm.
hundrasjuttionio dagar kvar
till magaluf.


om tre dagar.
ryser..
svettig lök.

snacka om god morgon idag! gick upp 0615 för att duscha.. men kände mig som en svettig liten lök med adhd när jag vaknade, så kände att duschen övervägde sömnen idag! började jobba rätt nyligen. heldag står på schemat idag. 0800 - 1700! sen ikväll är det filmmys med maria som gäller. ska bli super myys! imorgon - sova så länge det bara går. lame girl!


läsare.


"jag tror att många har koll på dig via din blogg!
många som du aldrig trodde
"


tattooed girl.

vill inte vänta längre!
35 dagar kvar..


kille me.

jag dör typ. är super trött, och har jobbat sedan 0800! har cirkus 1,5 timme kvar. efter det så är det spinning som gäller. komsi! efter det lär jag väl åka hem och dö i sängen då jag ska upp 0615 imorgon. kill me! efter jobb imorgon blir det filmmys hos maria, med hemmagjord pizza, och lite gotte! perfekt fredag enligt mig. ♥


take care of you.
burn x4.

klick!
snart, snart.. jag är taggad!


enough said.

tidiga morgnar kan skjuta sig någonstans. kanske långt
upp i röven, eller något? well, enough said!


dream.


denna jackan är en dröm! så himla snygg.
synd att den "bara" kostar 5 600;-

samt denna skjortan.
2 520;-


passion for fashion, i'm addicted i suppose!


like it's my last.

om fem dagar åker jag till london. ska bli rejält tråkigt, fyfan. eller inte, jag kan knappt behärska mig själv när jag tänker på det! vi ska leva loppan med bästa shoppingen, fin mat och snuskiga utgångar! dock ligger shoppingen närmst mitt hjärta this time! ska även träffa min älskade, och saknade sofi där. en utav mina absoluta bästa vänner!

..och i helgen är det nyår. hey, like i said, time flies! det blir nyårsfest, och det ska bli super skoj. faktiskt! det bli mycket folk, trevligt sällskap osv. kan inte minnas sist man var på hemmafest? haha. otöntigt skrivit istället.. well, i'm gonna hit that night like it's my last!

igår var det jobb. väldigt kort dag! 1030 - 1630. men rätt skönt att börja så efter lite "lång-ledigt" efter jobb så blev det väla. och jag säger bara: s k ä m t! rean var ett stort skämt, det var bara mög allt. vi gick där cirkus.. 1,5 - 2 timmar, och vad fick jag med mig hem? en helt vanlig svart skjorta. som jag "pimpade" till själv igår, haha! den blev fede cool! måste visa er sen fakkers! just nu sitter jag på jobb. 0930 - 1600! är rätt lugnt här idag, vilket är skönt! efter jobb så blir det shopping i staden, därefter fika någonstans. myys!


snorig.

jag är tok-förkyld asså. jag kan absolut inte andas med näsan, och att snyta sig hjälper inte då jag är så jävla igentäppt så att säga. behöver något som fräter igenom snoret. fresh baby! sitter just nu på jobb och är äckligt hungri. tur man har lunch om 30 goa. efter jobb så blir det väla. sjukt va? jag som hatar väla.. anyway! i helgen är det nyår, sinnes! time flies.. börjar det nya året väldigt bra genom att åka till london. knappt att man längtar eller så!


inte alla hemma.

vissa killar är rätt säkra på sin sak! så vitt jag vet så avslutade jag inte
kvällen hemma hos honom. tot. väck!

monday.


jag är genom förkyld alltså. igår när vi var ute så hörde knappt folk vad jag sa för att jag var så täppt. rätt illa! julen var så toppen som den bara kunde bli. hade super mysigt! ♥ igår var vi ute, och bi hade skoj fram och tillbaka så-att-säga! träffade många som man aldrig träffar annars så det var ett stort plus. tro det eller inte, men det blev inga bilder. glömde kameran hemma ): idag ligger jag enbart i sängen och tycker synd om mig själv. trött, och förkyld. det var ett bra tag sen som jag bara la hemma och ruttna, så det fick väl passa idag! imorgon är man back on track på jobb. hade dock inte tackat nej till en till ledig dag..

rockstar.

torsdag.


fick sluta 1500 idag. riktigt kasst! men det är väl bara att tacka och ta emot. vi gick typ på varandra så det ver bara att skicka hem någon, och den någon blev jag! jag är så jävla trött. ligger i sängen och gäspar stup i kvarten! känns kasst att jag gav bort min spinning idag också i och med att jag trodde att jag skulle jobba längre. men i och med att jag slutade 1500, så hade jag hunnit, men ja, nu gav jag ju bort den.. rätt sletet! egentligen vill jag bara sova. men om jag somnar nu så kommer jag inte kunna somna imorgon! imorgon börjar jag 1200. känns väl helt ok! sen efter 2000 nalkas det långhelg!

j. campelli love you bby! dessa ska jag rocka
loss i den 25e. lätt värda sitt pris!

no, thank you,

på  tal  om inget.  idag  blev  jag  uppraggad  på g.a torg  utav en
utländsk kille. jag sa direkt "jag har kille!" hur snygg  tror  ni då
att han var?! haha.  samtidigt  som  jag skrev  detta  så skulle jag
hitta en passande  bild  och  sökte  "fuck face"  på  google.   vad
möts man av?  massa bögporr!   haha.  jag  går   och hänger mig!

människotvätt.

varför tycker vissa människor att det är så svårt att vara fräsch och ren? hur svårt är det att ställa sig i duschen? hur jobbigt är det att borsta tänderna? hur dyrt är det att köpa en deo, och sedan använda den? hur kämpigt är det att tvåtta året så det ser friskt ut? idag möttes jag av en som inte hade en tänke på att ställa sig i duschen, samtidigt som jag mötte en som inte visste att tandborsten var uppfunnen. alla är vi olika, och man får ta dom flesta med en klackspark. men ofräschhet är det vidrigaste jag vet! jag "begär" inte att man ska vara sminkad, ha fina kläder eller dylik! jag "begär" bara att man är ren! r-e-n! jag tror att istället för en biltvätt, så ska jag öppna en människotvätt.

santa baby.so tierd.


jag är död. totalt död.. i fötterna! men det kanske inte är så konstigt efter tre arbetsdagar på elva timmar per dag, med massa spring, upp och ner, ner och upp! imorgon är det dags ingen. börjar dock 0900 iställer för 0800, och jag tackar faktiskt inte nej. den timmen gör skillnad! har nyss badat - behövligt. och nu har jag landat i sängen och ska när som sova! hello oldy. men det är bara imorgon, och fredag kvar! sen är jag ledig: 24, 25 och 26. tackar absolut inte nej! ska bli skönt med en lång-helg. ska sova, fira jul, utgång och bara mår så jevla bra. hur låter det? mycket bra.

tiden rusar iväg nu alltså. jag hinner fan inte med! två dagar kvar till jul. tio dagar kvar till nyår, och bara tolv dagar kvar tills vi åker till london och lever loppan! time flies..

just working.


jag har verkligen inte tiden till att sitta här. just nu borde jag egentligen sova! ska upp 0630 imorgon.. det är mindre skoj alltså! 0900 - 1900 blev det jobb idag. det lär bara bli fler och fler timmar ju närmre vi kommer jul. jag får tänka: money! så nu vet ni vad jag gör om dagarn. jag jobbar, jobbar och jobbar. efter den 23e så blir jag lite ledig. 24, 25 och 26 är jag ledig, och det ska bli super skönt! ska även gå loss på stan den 25e. kan vara passande efter allt jobb. vad kan man säga? time for the bed fuckers. kisskiss!

stupid little girl.


"killar mognar alltid så mycket senare!" jag skulle dock vilja säga att det är exakt samma sak med oss tjejer, brudar, flickor.. kalla oss vad ni vill. "hon är patetisk. jag gillar inte henne alls!" nästa dag - best friends. vad gick fel där då? vi tjejer är duktiga på att dra alla killar över samma kant, vi tjejer borde åka med över samma kant då, för vi är inte mycket bättre. killar kör raka rör medans vi snackar bakom ryggen. just snyggt alltså! man lär sig verkligen med tiden vem som är ens riktigt vänner, och vem som inte är det. jag har några jag borde sortera bort, bollen ligger nu i deras händer. sen om dom väljer att lägga bollen åt sidan eller om dom väljer att göra något med bollen, det är upp till dom. eller det är upp till er..

alltid nedräkning.

3 timmar tills jag fyller år.
19 dagar kvar tills london.
51 dagar kvar tills jag börjar
göra helarm, tattoo.
169 dagar kvar till magaluf.

don't be such a pussy.

folk säger ofta till mig: väx upp!
men dom brukade också säga att jorden var platt, och hur fel var inte det?

det jag vill säga till er är: börja leva innan det är too late.

grrh.


ta reda på faktan som ni tror er veta innan ni
lackar sönder era rövhål!

tierd night.


efter nio timmars jobb, samt två timmar hos farmor och farfar så har jag äntligen landat i sängen! kan inte bli skönare. imorgon är det jobb, what else liksom? 1000 - 1745 i blomsterbutiken, och därefter blir det spinning 1800 - 1900. därefter blir det hem och fira mig lite smått, med god mat! i helgen blir det att handla dom sista juklapparna, fira mig med lite släkt och ladda mentalt för den kommande veckan. haha! det blir sjukligt mycket jobb.. men så är det alltid veckan innan jul på b.butiken. den 25e när vi ska ut så kommer jag vara den döaste i stan! high five.

bby, you got it!


happy b-day 2morrow.

har jag berättat hur illa jag tycker om skånetrafiken? 0713 skulle den gått imorse, gick den då? nej, den valde att softa lite och dök upp 0730.. känns rätt dåligt då jag börjar 0800 och bussen från mig tar cirkus 35 - 40 min. kom vilket fall som helst 2min innan jag började jobba. så jag hann ju vilket fall som helst! så vafan klagar jag för? sitter vilket fall som helst på jobb nu. 0800 - 1700. sen ikväll så ska jag iväg! och imorgon.. fyller jag år! önska att jag kunde säga: jag fyller 20. men det gör jag tyvärr inte, jag fyller ju 18! ;)


just watch me.


jag har tränat i många många år, men aldrig förr har jag varit såhär taggad!
.. but this time, nothing can stop me! just watch me.

today and tonight.


igår kändes allt botten, idag känns allt toppen! har jobbat 1000 - 1800, sen blev det träning tillsammans med annelie. styrka, kondition, och sen tog jag med mig min musik och körde ett spinningpass för mig själv. hur duktig? det är en av många fördelar med att jobba på ett gym - att vi kan använda t.ex spinningsalen när vi vill (sålänge där inte är pass!) just nu är jag trött, så ska väldigt snart sova. skulle ha börjat 1200 imrogn, till 1630. men det blev 0800 till 1700 istället. så ingen träning imorgon då jag ska iväg efter jobb imorgon! ):

klick.


klickade nyss hemma dessa!


2night.


jag känner mig som en sur.. strumpa, typ. är så jävla slut alltså! jobbat 0930 - 1630, och haft spinning x2. (intensiva pass) så jag är så trött som det bara går att bli. men jag känner mig duktigt pepp när det kommer till träningen, så det är ett stort plus! imorgon börjar jag 1000 - 1800, i blomsterbutiken. efter det blir det träning tillsammans med maria.

snart.

tjugo dagar kvar till london!
och på torsdag fyller jag 22..


blickar framåt.

i sommar ska jag rocka i en liten bikini
men en tajt kropp. punkt slut!


i won't let you go..lyssna.


bring us some snow.

just nu är allt så grått och tråkigt. vädret är tråkigt (svinigt tråkigt!), folk är tråkiga osv. ni kan väl ringa mig när allt bli roligt igen?.. helgen har varit helt ok. det absolut bästa var att mina var hemma över helgen, så spenderade söndagskvällen tillsammans med henne! ♥

just nu sitter jag på jobb, 0930 - 1630, därefter blir det spinningx2. så jag kommer vara duktigt trött ikväll! i veckan blir det enbart jobb, och träning. kommer befinna mig på H1 måndag, och onsdag. och på blomsterbutiken tisdag, torsdag och fredag. och sen vecka 51 så kommer jag försvinna totalt. kommer jobba sviniga tider, ca 0800 - 2300 varje dag fram till jul. men jag får tänka: money honey! jag känner hur tiden bara springer iväg nu. julen, och nyår kommer vara över på en timme typ. sen är det nytt år, och london. bring me london now! jag kommer verkligen leva loppan där och leva som man borde leva dagligen. nästa år ska bli ett bra år!


jeffrey campell.

det var på tiden. klickade nyss hem dessa från j.c!
gick loss på 1700;-


torsdag.

sitter just nu på jobb. jobbar till 1700, efter det så blir det mitt vanliga torsdagspass, spinning. kommer ni eller? just working on our fitness! efter passet tror jag att det blir func. toning tillsammans med maria (?) om inte, så blir det raka vägen hem, käka, duscha och bara må.låter väl som en bra torsdag? kommer vara dö efter jobbx2! helgen blir nog tot. myys. hoppas på kallt, men fint väder! lite väla, kanske malmö. och framförallt - träna.


christian louboutin.

strass pumps från c.l
jag kan inte hjälpa det men dom är dö-snygga/coola
enlig mig! går loss på cirkus 2100;-

onsdag.


nu var det ett tag sen jag skrev.. fyra - fem dagar sen kanske? idag blev det en kort dag på jobbet. jobbade bara 0800 - 1300, efter det hade jag bokat tid med misja på mitt andra jobb (gymmet, actic) vi gick igenom lite vad som behövdes göra på gymmet och hur många dagar i veckan och så. "kommer du inte nu dom dagarna vi bestämt så slänger vi dig i poolen!" fick jag upp i huvudet innan vi avslutade för idag. illa! nu måste jag verkligen sköta det bättre än vad jag gjort innan. vem fan vill åka i poolen liksom?! jag håller ju i mina egna spinning pass 2ggr/veckan, men det är inte gott nog om man vill gå ner fort, men hälsosamt, och samtidigt bygga på sig lättare muskler. så som jag sa till honom: jag lovar att komma! och som han sa: du valde den värsta tiden att börja - jultiden! och håller väl med honom, och tyvärr kommer jag äta gott när jag fyller år, julafton, dagen efter och nyår. så, vi kan väl kalla detta för en.. mjukstart?

tomma ord.

egentligen, när man tänker efter, så är förhållanden rätt överskattade. "whatta' fuck do you mean with that biatch?" tänker ni då.. det är fint att ha någon att älska och dela allt med, men ett förhållande består oftast utav massa tomma ord. "jag ska föralltid älskar dig!" ska du verkligen det? kommer du verkligen att göra det? kommer du älska mig om tio, tjugo, trettio år? kommer du känna samma när vi efter en lång tid gått olika vägar i livet? kommer du fortfarande älska mig när det tagit slut, och du hittat ny? berättar du då för din nya: jag älskar mitt x, det kommer jag  föralltid att göra? jag är inte oskyldig, dom orden har gjort entré från min mun några gånger. men idag, så älskar jag inte mina x.  jag älskade dom då, men idag är det bara ett tomt ord.. varför sa jag då ordet alltid? vad menade jag med det. det måste ha varit en lögn, jag älskar ju inte dom idag, jag älskade dom då.. jag ljög alltså? men vem ljög jag mest för? mig, eller dom?..

föralltid är en väldigt lång tid. föralltid är varje sek, varje min, varje timme.. föralltid är idag, imorgon och i övermorgon. föralltid är denna veckan, nästa vecka och nästa månad. föralltid är i år, om tio år, föralltid.. 

varför säger vi så? klart det känns så just i sekunden, i minuten liksom.. när the end kommer, så är ordet föralltid enbart ett tomt ord som ingen förstod innebörden utav. ordet för föralltid är ett ord men har aldrig riktigt haft någon betydelse. egentligen handlar inte detta inlägget om förhållande i sig. det handlar om ordet alltid. vänner sprider ordet till varandra dagligen, vissa håller det, andra glömde att dom en gång sa: vi ska föralltid vara vänner, du och jag! föralltid.. föralltid är idag, och var är du min "föralltida-vän?" varför är du inte här föralltid som du en gång lovade? du lovade ju det, att föralltid vara min vän.. föralltid. så var betyder egentligen ordet: föralltid?

RSS 2.0