freaky monday!

igår natt vaknade jag upp av en martin som kramade om hela mig, en berusad martin! (; men lika fort så somnade jag om igen, var sjukt trött och helt borta. kl var trots allt något vid 0315, typ? så vi somnade gott. sen vaknade vi upp tillsammans här, super mysigt! lågt och bara mådde och mös! sen var mami så snäll och körde oss hem till honom. vilket var sjukt snäll för jag hatar att åka buss. hade hellre gått hem till honom! iallafall, så hon körde oss dig vid 2, halv 3 tror jag, och då la thomas, martins kompis, fortfarande och sov i martins lägenhet. snacka om hård natt för honom! sen tog vi bilen till mc, köpte mat, och hem till martin igen, käkade, och kollade alice in w .. (: vi alla tre var sega och höll på att somna. sen körde vi thomas till stationen, och vidare hem till mig för mat, igen! hoho. sen badade vi, mys! sen blev det sängen, film, mys och sovandes! mysigt, (om martin inte hade snott täcket hela natten, ): hihi)

sen idag fick jag gå upp 0800, skulle vara hos tandläkaren 0830. segt! ): inga hål, som vanligt! ja, riktigt nöjd. har starka tänder. glad för det :) dock börjar mina visdoms tänder komma så har ont i tandköttet vilket jag fick "medicin" för. kanon! idag är ett frågetecken, vet inte om sofi kommer hit, hon skulle se om hon hann, vilket jag hoppas! annars ska jag ut och gå med jossie, mysigt! (: men vi får se helt enkelt. blir jobb imorgon så blir inte någon super lång dag dock. men just nu sitter jag vid datan och väntar in ett svar från sofi.

från och med du ..



lärt mig tycka om denna, nu!

sms.

nyss: sms från Mina

m: hahaha amanda! jag tittar på dina senaste youtube
klipp på din blogg, fan vad jag skratta, detta är såå din
och min humor!
a: haha! sjukt roliga ellerhur?! haha!
m: haha jag dör lite haha sjukt kul

hahah! icke bara jag som har sjuk humor!

right now!

just nu:




sängen, ner bäddad, datan på magen, och tvn:n!

sweet day.

idag var jag inne på att ligga i soffan hela dagen typ. bara vila ut! vakna när sofi vakna, vilket var typ, kvar i åtta, sen tog hon bussen kvart över åtta och då vaknade mamma också, och då bestämde vi oss för att vi inte skulle sova med utan äta frukost istället. ångrar det nu för jag är riktigt trött! men iallafall, soff-dag tänkte jag idag, just pga att jag inte är helt 100 än, halsen svider lite fortfarande och näsan rinner. men det var inte riktigt mammas tanke, hon hade tänkt att vi skulle hitta på något idag, något lite. så visst, skönt att komma ut efter att ha varit sjuk ju. så vi åkte till min moster för att fika. så då kom några st. vilket var trevligt så länge det varade! :) så blev som sagt fika, snacka och lite så! det slutade med att min kusins barn albin och hilda blev besvikna på mig för att jag skulle åka hem, och inte lekte med dom. albin grät, och hilda kallade mig: jävla lögnare! jag hade lovat leka tafatt med dom, men hann inte, så då blev jag en jävla lögnare. haha, aw! man är väl barnens favvo. eller ja .. haha! (;











sen efter fikan så åkte jag och mamma hem till mormor som dock också var hos min moster och fikade, men vi bestämde oss för att vi skulle åka och äta lunch någonstans tillsammans, vi tre - mamma, jag och mormor! (: så vi gjorde det, och maten var sjukt toppen, blev djupt imponerad! äter alltid ceasarsallad, har prövat i spanien, england, här hemma, i gbg, hemma, överallt! ceasarsallads - älskare! men denna jag åt idag slog alla jag någonsin ätit. denna var i en klass för sig själv!




you're the best!

har varit sjuk i 2 dagar nu, idag är jag mycket mycket bättre! tack och lov. men trots att jag varit sjuk så bestämde jag och sofi att det inte fick hindra oss från att ses och det är pga att hon ska flytta som jag sagt innan. så även fast jag hade feber så kom hon, och båda var med på det så ja. och jag ångrar mig icke för fem öre, för jag lyckades inte smitta hennes samt att jag blev inte sjukare utav det. så hon kom hit i torsdags, och sov hos mig tills igår, och sen stannade hon över till idag med, sa har haft henne här två nätter - behövdes! igår var en sjuk - dag för oss båda. vi såg ut som fan, och vi mådde inte bäst någon utav oss. men det hindrar absolut inte oss från att ha kul. vi har kul vad vi än gör! blev sängen hela dagen nästa, på tv:n gick eva&adam avsnitt, och på datan kollade vi youtube t. ex klippen i inlägget nedan och ni förstår ju vad att kolla på dom klippen resulterar i - skratt&tårar! haha. blev en gotte dag också. eko chips, pommes pinnes, vars en b&j, och kakor. syndaren nr. 1! men jag var sjuk, och vi valde att köra fullt ut en sist gång innan hon flyttar! tråkigt mätta vi var mot kvällen, jag var så trött och mätt att jag inte orkade hämta tandkräm (tändkrämen på mitt badrum där uppe var slut) men då gick sofi ner, kommer in på rummet och säger att hon hade tagit en klick tandkräm på sitt tandborste skaft till mig. haha! tack sofi. allt är bäst tillsammans med dig. jag kommer sakna dig varje sekund!





youtube - time!













det är sjukt synd om honom, men han underhåller och man kan absolut
inte hålla sig från skratt! klarar inte det, haha!







killen är helt jävla galen, haha! fixar inte sånt här alltså.

frontier(s)

igår kväll började jag som sagt att bli sjuk, vilket resulterar i att jag inte alltid kan somna, och igår var en sån kväll. så jag sökte efter en film vars namn är frontier(s) som är en skräck, eller rysare till och med. och alla som känner mig vet att jag gillar såna filmer bäst! varför kan jag inte svara på? jag fick inte riktigt någon uppfattning om vad jag tyckte om den om jag ska vara ärlig, den var bra, tror jag .. men ändå inte. med andra ord, - se den! det tycker jag nog allt att den är värd.





sjuk, igen!

jag är sjuk, igen! igår kände jag mig slö i kroppen och allmänt trött men så kan man ju känna vissa dagar, eller hur? men sen mot kvällen så började halsen tjockna, och imorse var jag inte helt 100! vilket jag fortfarande inte är. vilket är riktigt riktigt tråkigt! jag hatar att vara sjuk, och det jag mest hatar med att vara sjuk är att man måste sitta inne, yey! jag tror jag gick på för hårt med träningen. har ju trots allt inte tränat på hela sommaren, så att jag blev sjuk var nog bara ett sätt för kroppen att säga åt mig att ta det lugnt och inte gå på så hårt i början. men, what done is done! så idag blev det inget jobb, ville inte smitta någon utav dom, samt att kroppen måste vila! får hoppas på att jag till frisknat till imorgon .. man kan ju alltid hoppas. trots att jag är sjuk idag så ska sofi komma hit, det är ett måste trots att jag är sjuk! just pga att det är sista gången vi ses innan hon flyttar till london ): samt att jag har en sak till henne, och jag bara måste träffa henne, smitta henne eller inte - det är ett måste att träffa henne idag.

just nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv, buhu! har kletat på en ansiktsmask, papper i näsan pga näsan, och bara icke-mår! är rastlös till max. vill göra något, men så blir inte fallet. får sitta hemma, och ruttna bort. ne, skoja. men får sitta hemma och bara kolla film, och vänta tills sofi kommer. 

vad äter man när man har ont i halsen och knappt kan svälja? ..

onepiece?

jaha, vad tycker vi om onepiece? ja, eller nej? själv kan jag se det mysiga i dom, men
det är nog .. allt jag ser med dom? 


nej,

det blev ingen träning. punkt slut!

sms.

s: saknar dig sååå mandi :(
a: och jag dig!! förstår du hur mycket
jag hatar att du ska flytta? :(
s: ja, det är piss att vi bara kommer
kunna ses jätte sällan :( i hate !!
a: det kommer bli sjukt tomt. jag
kommer sakna dig varje dag! hatar verkligen
att du flyttar. verkligen hatar! :(

.. min bästa vän ska flytta, igen, och jag kan inte hata det mer än vad jag redan gör! :( vill bara att hon alltid ska vara nära, och nu kommer läget inte bli så .. imorgon ses vi, för sista gången innan hon flyttar, hur fixar man något sånt? 















vi tog alltid bilder, men vi lyckades aldrig ta en seriös bild. hoho!
men fan vad jag kommer sakna dig, sofi ..

bara .. varför?



bilden är dålig, ja! men .. varför sitta/stå såhär i bussen? orka inte.
hahah! mm.

mm ..

jätte dåligt uppdatering nu det senaste dagarna, vet! men har inte riktigt haft tid för datan. illa mandi!

i måndags: jobbade jag, 1000-1400, sen hem direkt, käkade, mådde lite, sen iväg till träningen som jag börjat med igen - spinning! skönt. sen därefter träffade jag jossan, vi skulle gå hem men så blev det inte just pga vädret. så vi tog bussen till maxi, av där, jag handlade hårfärg och så, sen drog vi vidare hem till mig där jag toppade hennes hår! sen när hon gått hem så var det färgning av mitt hår, sen sängen direkt.

igår: jobbade jag, 1000-1400, sen samma där, mat osv sen vidare till träningen! sen mötte jag jossan för att vi skulle gå hem, vilket vi gjorde, men vi stoppade vid plantan för hon skulle till en kompis, och jag skulle möta martin! sen blev det martin, film, sängen och mys! toppen :)

idag: 0800-1300 blev det jobb, och egentligen skulle jag dragit iväg nu vid kvart i fem för att träna, men är sjukt trött. gick upp 0600 imorse, så är duktigt trött som ni förstår! samt att jag har en sak jag måste fixa som måste göras idag! :) så ska ändå gå en liten sväng med jossan! och nu börjar jag få ångest .. vill träna, ah, vafan, drar nog dit? :o ja, skickade nyss ett sms till jossan att jag ska träna! hah. beslutångest, hinner göra saken efter träningen! :)

so little mandi style.

man, so damn basic, but yet so me!

ya'll know what i mean, right? good.

glow in the dark.



gina tricot.

jag har alltid tyckt om gina tricot's priser. jag menar, vem vill inte ha relativt snygga kläder till en billig peng? tja, jag gillar det iallafall. oftast har dom något som man vill ha, och dom får ofta in nya saker, right? men, meeeeeeeeen .. vad man än köper där, så har alla det. köper man en tröja, så ser man den nästan på varannan tjej som man stötter på, och det är just pga att gina har 1000 av samma plagg, och då kan alla köpa det, och då blir det lixom inget speciellt, för då har alla det på sig .. och helt plötsligt ser alla tjejer likadana ut (?) ooops, inte sniggt alls! det hade räckt med att dom hade haft typ, 4-5st av varje strl .. t. ex 4 st strl XS, 4 st strl S, etc etc, ni förstår? bra .. för hade dom haft det så, så hade inte alla tjejer sett likadana ut, och man hade känt att det man köper där är lite speciellt och bara någon mer än jag har det .. det är absolut inte snyggt när alla går runt och ser likadana ut! eller har jag fel?


tiamo.

kärlek åt dessa skorna från tiamo! 799:-
do i want them? yes. do i need them? i don't kn .. eh, yes!



the hills.

igår överraskade jag babe med god mat, chips, godis, film &mys! ;) han fyllde år igår, 22 goa. var en super mysig kwell! tror inte det kunde bli bättre! han fick sin present några dagar innan, just pga att han inte kunde vänta! ;)



idag vaknade vi upp tillsammans vid 0900, men babe skulle iväg och jobba så fick bara träffa honom lite! ): sen när han hade gått så kunde icke jag somna om, trist! så jag satt mig framför tv med hopp om att hitta ngt bra. gjorde jag det? nooooo .. men! sen hittade jag the hills. det är inget jag följer, men jag har sett det, och jag har lixom hängt med i vad som hänt, osv. och idag var det the hills fram till 1830! och idag började också den nya, och den sista säsongen, tror ni jag kollade på alla dagens avsnitt? yes, det gjorde hon. och, hm .. jag skulle kunna säga att jag gillar det skarpt! mycket skarpt! är det bara jag som gillar det .. ? jag inte sätta pricken övet i;et på varför, men skulle nog säga att det är alla intriger, och all drama som händer där. livet dom lever, resorna, praktiskt taget gillar jag nog allt med det .. det är en sån serie som man inte kan slita sig ifrån när man väl börjat titta! do yah' get it? .. har man inte sett det kan det ju vara svårt att förstår, men ni som ha sett det förstår nog mig alldeles utmärkt!



we were ..

we were always meant to say goodbye ..


"sad songs are the best songs"

texten gör alltid låten:


sweet nails with opi, uh!


this autumn, and winter ..



this will be me this autumn, and winter!

på huvudet:
x. har bara en sak, bandanas? .. hm, i still don't know!

runt halsen:
x. scarfser i olika fäger - gammelrosa, beige, vitt, och svart.
x. en mega stor halsdduk i svart eller grått!

överkroppen:
x. slappa skjortor i alla dess färger och mönster.
x. t-shirtar/linnen med coola tryck!
x. maxiklänningar i massor!
x. skinnjacka i svart, med lagom detaljer.
x. svart kavaj, enkel, samt ovanlig.

underkroppen:
x. läder/mc leggings, i bästa kvalitet. inte gina's!
x. hänger kvar vid slitna ljusa jeans. en passion!
x. leggings i varma fäger! svarta, gråa, bruna, beige etc.
x. kjol är fortfarande ett frågetecken ..

på fötterna:
x. grova boots, en känsla av mc boots.
x. still uggs for me! ljusbruna.
x. converse! mina "i love" converse. love!
x. gummistövlar! röda, eller blommiga. me have.
and me love.
x. söta "knä-strumpor" vita, beige, el. svarta! gärna
med ngn söt detalj, t. ex en rosett.

accessoarer:
x. fjädrar! i halsaband, öronhänge etc ..
x. smycken i färger! gammelrosa, turkos osv.
x. silverringar! breda, gärna med budord på!
x. läderarmband med budord på!
x. snygg, svart, el. brun fransväska!

ohh, give me that sweet sweet autumn now baby!



"snabb-frukost"

idag fick det blir "snabb-frukost" för min del. sov lite längre än vad det egentligen var tänkt, och duschen kom före frukost på schemat! hoho. brukar äta mammas müsli, en frukt och grönsaksjucie. istället blev det en nutrilett hunger control, och en frukt! hade nog behövt mammas müsli kan jag säga nu i efterhand! mhm. med allvarlig talat, nutrilett gör en mätt, kanske inte i evigheter, men ett bra tag! samt att dom finns i många goda smaker! och har man bråttom, och samtidigt vill ha koll på vikten så är det perfekt. try it! och frukt kan man aldrig få för mycket av ..



back in black!

dagens vill-ha!

enkel, men annorlunda kavaj i färgen svart som passar till allt.
399:-

aw.



varför så fruktansvärt söt?! ..

need to have!

massa nytt, massa vill-ha!


ja, kanske?

jag är inte mycket för "icke-riktigt-smycken" inte för att det är billigt, för vem gillar inte billigt? har inte alls med det att göra, har med kvalitén att göra. för ofta håller inte de billiga varianterna någon längre tid, men .. jag har hittat två som jag mer eller mindre ska införskaffa! och priset; 79kr. det är inte fyskam, eller? ..




vädret?

mkay, jag är lite sne idag, men har ni kollat ut? vädret är ju rena rama katastrofen. men kan inte ens gå ut och gå! :o eller ni har fint väder? skicka hit lite då. behöver inte vara någon super värme, men lite sol skadar inte! :) tro det eller inte, så saknar jag .. vinterna! men då menar jag riktigt vinter. med massa snö, snö som faller, och lite sol som tittar fram! perfekto.
idag skulle egentligen jag och josse ut och gå, men vädret .. mm! imrgn :) sen skulle egentligen sofi komma hit, men så blev det inte. så idag har jag fastnat framför datan, liggandes i sängen. ibland har man det bara för bra ..

lost.

it's a big big world ..



.. it's easy to get lost in it

baby i like it!


regn, regn och åter regn.

vädret är deprimerande!


vad gick fel?

jag undrar ofta vad som gick fel, vad som gick snett när vi alla gled isär .. var det vi, eller var det världen som valde att splittra såhär på oss efter så bra relation? jag tror tyvärr att det var - vi. allt vi gjort ihop sen våra första andetag. var blev allt av? jag minns det som det var igår, alla saker vi gjort, och allt som vi skrattat åt, bråkat om - allt. jag satt häromdagen och tänkte på när vi var i lalandia, vi hade så skoj, alla var tillsammans och just då visste jag att vi alltid skulle hålla ihop, men jag hade fel, det ser jag idag .. jag kommer aldrig sluta fråga mig själv: varför? varför vi? och jag kommer alltid hoppas att vi ska komma tillbaka till den plats vi en gång var på, när vi alla var tillsammans. jag saknar allt, jularna ihop, lalandia, tomelilla, när vi var små och alltid lekte på sandgatan tillsammans, alla hyss vi gjort, allt bus, allt vi varit med om, när vi sålde körsbär utanför tvärby tobak! det finns så mycket mer vi gjort tillsammans under alla åren, men en dag tog allt slut .. vi växer, blir äldre, skaffar familj, vi älskar, vi hatar, vi minns, vi glömmer, och just nu så har vi glömt. vi har glömt bort oss. jag hoppas att alla dom glada minnena genom åren ska låta oss hitta tillbaka till varandra. om det aldrig blir så, så hoppas jag att ni alltid kommer minnas det vi hade, och jag hoppas att ni en dag ska förstå - precis som jag, att vi behöver varandra. för det gör vi. ni kanske inte vet det, men jag vet det, och en dag kommer ni också inse det. varför släppa taget om något så bra? varför? jag vet tyvärr inte. men sålänge ingen vågar ringa, vågar komma, vågar diskutera, vågar visa känslor, så är det såhär det kommer förbli. det kanske aldrig kommer kunna bli som det en gång var, men jag vet att det kommer kunna bli bra. jag avslutar enkelt, för jag tror ni förstår vart jag vill komma! jag behöver er, vi behöver varandra, och jag älskar er, med hela mitt hjärta. för ni är trots allt en stor del utav mitt hjärta. ♥


lördag.

idag vaknade jag upp i babes lägenhet, ensam! ): han började jobba kl 0700. usch! vaknade cirkus 1030 med att molly mös med min hand. ♥ gick upp och diskade till babe, samt så gjorde jag tårta till honom, som han ska ha imorgon när han ska ha lite födelsedagskalas! dels för att jag ville vara snäll, och dels för att han skulle slippa göra det imorgon, och istället kunna sova ut, vilket han behöver! :) snällt mandi. sen kom mamma och hämtade mig. orkade inte bussen, som vanligt! blev lite frukost och snack om allt. och nu sitter jag här, framför datan. känner mig lat! :o sen kommer sofi hit idag, antar att hon kommer vid cirkus 1600 - 1700 :) vad vi gör vet jag icke än faktiskt. maxi, film och snack kanske! :)




tre år gamla bilder. enjoy! fifan vad fina, fifan.

varför inte en liten lista? ..

01. Tre namn jag lyssnar till: mandi, amanda ..

02. Ålder: 20, 21 i dec.
03. Vart bor du: helsingborg.
04. Bor tillsammans med: mamma, &bror.
05. Husdjur: en katt, &en ödla. samt en katt hos babe.
06. Färg på ditt hus: rött/orange tegel.

07. När är du född: 1989, perfekt årgång. (;

08. Klass: ingen. skolan är slut för min del!
09. Vilket år tar du studenten: har redan tagit studenten. tyvärr!

10. Något jobb: ring-in-jobb för tillfället! 
11. När gick du upp i morse: cirkus, 1030.
12. När ska du sova: senare ikväll, ofc.
13. Duschat idag: inte än. ska snarast.
14. Kramat någon idag: nej, inte idag.

15. Pussat någon idag: fick puss på kinden innan babe gick till jobb.
16. Vad har du ätit idag: frukost än så länge.
17. Dagens klädsel: t-shirt och shorts. tror inte det blir ngt annat idag?
18. Dagens smink: inget alls idag.

19. Dagens sötnos: min figgo. ♥

20. Dagens roligaste: inget än. men dagen är inte slut :)

21. Har du många vänner: ja, ganska!

22. Hur många har du kysst: oj, jag vet inte.
23. Vem kramade du senast: babe.

24. Vem saknar du: saknar min släkt, och allt vi gjorde förr! så saknar ngr st.

25. Hur många har varit otrogna mot dig: en, vad jag vet?.
27. Har du pojk-/flickvän: ja. 
28. Vem pratade du med i telefon senast: mamma, &jossan.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Jossan "Jag älskar dig.
Du är verkligen världens finaste vän. Hoppas du vet det. <3"


FAVORIT:

31. Film: många favoriter, men ..

32. Låt: ingen direkt favorit just nu. 
33. Mat: ceasarsallad!

34. Dryck: Vatten, iskallt!
35. Färg: babyrosa/babyblå.

36. Tv-serie: one three hill

37. Stad: får väl säga, helsingborg ..
38. Land: england/newqauy!
39. Ämne i skolan: idrott, &bild.
40. Tv program: fam. guy.


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: sofi.

42. Personen du pussade: babe.

43. Gången du spydde: evigheter sen!

44. Gången du grät: ett tag sen iallafall.

45. Pizzan du åt: sist var .. ?

46. Gången du var i Göteborg: förra sommaren.

47. Gången du var i Stockholm: never been there!  :o
48. Gången du duschade: igår 
49. Gången du sov: inatt
50. Personen som såg dig gråta: babe.

51. Svart eller vitt: vitt
52. Hund eller katt: både och!
53. Ut och festa eller hemma och mysa: båda är bra.

54. Tvspel eller datorspel: tvspel, såklart.
55. Singel eller upptagen: upptagen!
56. Pussas eller kramas: kramas.
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: nothing.
58. Ragga eller bli uppraggad: bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: inget. har aldrig följt ngt av det.
60. Har du svart hår eller blondt: inget av det. har rött hår!

61. Har du blåa ögon eller bruna: blåa.

62. Choklad eller lakrits: svårt val ..

63. Göteborg eller Stockholm: göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt: både och ..
65. Coca cola eller fanta: läsk är ingen passion. dricker det never!
66. Pizza eller kebab: kebab. riktig!
67. Randigt eller prickigt: randigt.
68. Älska eller älskas: båda
69. Leva eller dö: leva (:

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: många, familjen, vänner m.m

71. Personer du hatar: finns väl någon kanske. ingen jag vet på rak arm ..
72. Pojk-/flickvänner du haft: 3 seriösa
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: x-antal!

74. Glassar du ätit på en dag: tre tror jag?
75. Nämn en festival du vill på nästa år: ingen speciell.

76. Gånger du haft minnesluckor: ja, det har hänt.
77. Gånger du varit hög: ingen!

78. Personer du saknar just nu: ganska många
79. Gånger ditt hjärta brustit: någon gång.

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: babe!
81. Träffade du senast: mamma som hämtade mig.

82. Sjöng du senast för: ingen, för deras skull!.
83. Hade du senast en msn-konversation med: msn är inget för mig.
84. Spelade du tvspel med senast: martin, &hans vänner.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: babe.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: haha vet inte?

87. Förtjänar att dö: finns många! spec de som skadar djur.

88. Är söt: min figgo.
89. Vill du sova jämte inatt: babe!

 

VAD:
90. Gör dig glad: presenter, djur, babe och umgås med vänner

91. Gör dig ledsen: när man blir sviken t. ex.

92. Vill du helst göra nu: träffa sofi, som kommer hit idag!
93. Önskar du att du slapp göra: ?

94. Vill du ha nu: lite gotte.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: en resa.

96. Längtar du till: att få komma till newqauy igen!

97. Tycker du om dina betyg: ja, absolut!
98. Ångrar du i ditt liv: inget vad jag kan komma på nu 
99. Är det bästa som hänt dig: väldigt mycket!

SANNINGAR:
Berätta fem sanningar om dig:
Jag är mörkrädd, och sover alltid med tv:n på om jag sover ensam!
Jag är väldigt omogen, och oseriös, på ett bra sätt, men kan ibland bli för mycket?
Jag tror att jag hade kunnat bli en bra komiker?
Jag gråter alltid när det handlar om djur som far illa vid sig. Även om det bara är på film!
Jag tänker ibland alldeles för mycket.

Fyra sanningar om ditt kärleksliv:
Jag har haft många oseriösa, och löjliga förhållande.
Jag har gjort många misstag!
Jag har älskar min nuvarande pojkvän, martin, mer än någon annan jag varit ihop med.
Jag vet att martin är den rätta för mig.

Tre sanningar om ditt familjeliv:
Mamma och pappa är särbo.
Mamma och pappa har aldrig varit gifta.
Jag älskar min mamma högst på denna jord!

Två sanningar om mitt vänskapsliv
En av mina bästa vänner, sofie, ska flytta till london.
Josse är en av dom bästa som finns!

En sanning om min personlighet:
Jag är snäll.


finally!



mina nya "i love" converse! som jag äääääääääääääääälskar.



min nya maxiklänning. vet, bilden är botten! men den är riktigt snygg, samt att den
sitter ur-snyggt på!

MAC!

detta ska jag ha! läppstift från mac.



det bara är så! ♥

workout.

nu när vädret börjat bli sämre, och sommaren lider mot sitt slut så ska jag börja dra mig till gymmet igen. blir det gamla vanliga - spinning. det passar mig bäst inom "gym-området" samt att styrka är ju aldrig fel för kroppen/figuren. så blir väl lite sådant okzå. men framför allt är det spinning som gäller. är min mage i vanligt tillstånd på måndag (vilket jag verkligen hoppas. konstigt annars?!) så ska jag börja då. ska väl börja med att köra 3ggr per vecka! jobbar som nanny/barnvakt 3 veckor till i viken, så blir väl ganska perfekt med träning därefter. sen får vi se hur det blir med jobb efter det, därefter kan jag planera upp min träning efter de 3 kommande veckorna (: ska bli skönt att dra igång igen faktiskt!


still sick!

är fortfarande syk! ): vilket är pest. suttit hemma och bara ugglat i två dagar nu. hoppas på bättre mående imorgon? fick iallafall ett sms idag om att min ena maxiklänning hade kommit och kunde hämtas ut på ättekulla. och bara för att få lite frisk luft i lungorna så följde jag med mamma som egentligen skulle hämta det själv till mig. sen åkte vi till familia, lite folk, vilket jag önskade! mamma behövde kattmat, samt att vi skulle köpa något för min mage på apoteket. blev en snabb-runda med tanke på att jag inte vet om det jag har smittar? .. men på vägen till apoteket så sprang jag på lite affärer .. så jag köpte:



glans spray från tigi. catwalk! samma som gör bed head.



tre st av världens bästa toppkräm från schwarzkopf!
(bed heads är också bäst!)



brun ögonbryns "mascara" från lumene.



tre vardagliga tights, bra till jobb och vardagar
3 för 2 på cubus.



och min maxiklänning! älskar den! jag vet, sjukt dålig bild. sry ):
fick inte till någon bättre. 

och nu ska jag bara vila och bli frisk. mamma har gjort omelette med bacon så ska ner och äta det nu hade jag tänkt! man har lite svårt att äta när magen är kass, if you know what i mean? mm.

har aldrig sett något så sött alltså!


morgonrutin?

jag försöker, som jag sagt innan, att äta nyttigt! har ju visat er mina soppor osv, inte sant? mm. och det går bara man vill! min morgonrutin ska bli densamma iallafall, det har jag bestämt mig för!



1. mammas hemmagjorda müssli med yoghurt och kanel.
2. en omega 3 tablett - bra för allt!
3. en silica tablett - för hud, hår och naglar.
4. en c-vitamin - apelsin.
5. en shot utav kuren - rensar kroppen inne från. vara i 10 dagar!

fresh and clean!



mitt badrum innehåller väldigt många produkter för hår, hud, hy, kropp&själ! vilket är en stor intresse-ikon. det är sinnes viktigt att alltid vara fräsh och ren, enligt mig. så tänkte dela med mig utav lite tips. (har tyvärr inte med alla produkter på bilden)

i håret under tvätt - jag älskar bed head, som ni ser på bilden, har 4 olika sorter. ett för färgat, två för skadat (som reparerar håret), och ett för frizzy hår.

i håret efter tvätt - har fyra olika favoriter, mark hill's serum - perfekt för att få lite mer tjockhet och liv i håret. mark hill's silkdroppar - toppen för att ge nytt liv till håret! biosilk silkdroppar - är den bästa enligt mig! luktar helt underbart, samt ger en fin glans i håret! & bed head's toppkräm - som reparerar slitna toppar.

på kroppen under dusch/bad - natusan babywash. gör huden otroligt len&mjuk. soap&clory - clean girls body wash. luktar friskt och är en frisk fläkt för huden. bomb - som man skall ha i badet. den lugnar ner stressig hud, samt luktar den helt underbart!

på kroppen efter dusch/bad - natusan babyoil. göra huden glansig och len! soap&clory - clean girls body butter. toppen för huden! ger en frisk lukt och ger en otroligt len och fräsh hud.

tvätt för hyn - neutrogena daily scrubb. gillar jag bäst! gör hyn fräsh och fin. lämnar den matt och jämn! (allt ha med olika hud typer att göra, tänk på det!) samt tänk på att alltid använda samma serie utav dina ansiktsprodukter, pga dom innehåller samma ämnen! änvänder du t. ex niveas tvättkräm, och sen neutrogenas ansikts vatten så kan hyn blir värre, isället för bättre, och detta pga av vad jag sa - olika "ingredienser". 

ansiktsmask - älskar body shops - tea tree face mask. rensar hyn på djupet! djupverkande och porrensande. lämnar hyn fräsh och ren!

parfym - har alltid nya favoriter men två som alltid kommer bestå är thierry mugler alien. bästa ever! ni måste lukta på den för att förstå vad jag menar. sjukt frisk och fräsh! & armani - emporio she. otroligt frisk doft, samt väldigt fräsh! en parfym som stannar kvar på kroppen hela dagen!

i'm sick?

jag är sjuk på något sätt, ingen feber eller så. men min mage är inte bra till 100% :o samt kallsvettas och känner mig allmänt ofräsh, vilket är min största fasa - att inte vara ren! badade nyss, inpacking och lite film. vilket var skönt men har ändå ont . . me dont likey ): är inget allvarlig antar jag, bara magsår kanske? magkatarr? eller något annat? har inte så bra koll. men det kom igårkväll, haft det hela dagen, och känns inte riktigt bättre. jag får ge det någon dag till känner jag. ger det tills fre, eller lör iallafall. sen får jag se hur det blivit. hoppas på bättre såklart (:

med andra ord har jag bara varit hemma idag. jossan ringde innan och fråga om jag ville färga hennes hår, självklart ville jag det men kunde inte pga magen. vill inte riskera att hon blir smittad! :o så sa att vi skulle se hur jag mår imorgon, såfall ska hon komma hit så jag gör det på henne. fast allt beror på magen . .

jag känner det ..

jag känner det, jag känner att det är över för denna gången. du var inte kvar här länge
denna gången. men vi ses snart igen ..



.. sommaren ♥

new york?

jag och martin sitter och diskuterar om vi ska till new york! vilket vi båda väldigt gärna vill. vi snacka om att om vi skulle åka när vi har 2år tillsammans, vilket är i mars. inget direkt fint väder kanske, men ändå? vi är lite inne på andra ställen ockås, som typ, los angeles, miami, osv. ni vet .. vill vill vill!


error!

förra veckan, på festivalen, så jobbade jag i blomster butiken, inga konstigheter? så var där en kille i typ, 25-30 års åldern utanför affären som ställde frågor om typ alla blommor, och jag bara svarade för han var ju en vanlig kund som alla andra. sen var det inget mer med det! sen igår när jag jobbade och skulle ut och börja plocka in så var han där igen, men samma där så tänkte jag att han bara var en helt vanlig kund. kunder kan ju komma tillbaka! så han ställde tusen frågor om blommor, och tillsist gick jag inte för att vänta på att han skulle gå. så säger annica "vad är klockan? vi måste börja plocka in" och då säger jag bara att jag vill vänta tills han gått för han var jobbig .. och då kollar annica ut såklart, och då säger hon "amanda! du ska akta dig för honom! han har varit här och frågat efter dig, och varit här någon mer gång och kollat efter dig! jag hade tänkt säga det med har bara glömt bort det! jag vet inte om jag vågar lämna dig ensam här" men tjena! obehaglig jäkel. så jag gick ju absolut inte ut igen fråns han hade gått, vilket han gjorde tillsist, men ändå?! känns ju faktiskt läskigt. :o nu får jag alltid kolla en x-tra gång över axlen när jag jobbar där!


YES!

strl 40 (=36,5) motsvarar en svensk 36,5! vilket innebär att det var min strl! nu är dom beställda och snart mina!
YES!






period.

jag är i en vill-ha-allt-period! vilket jag nästan alltid vill ändå. men just nu vill jag bara ha, ha, ha och ha! vill ha ett par till converse, vita, har jag bestämt mig för! det är den vanligast färgen, tror ni jag hittar några?! och när jag väl hittar några så har dom inte min strl. ): små fötter mandi? mm .. jag vill ha massa maxiklänningar, har dock beställt en, brun, men vill ha en till! sen har jag beställt silkesdroppar till håret från biosilk, och vill ha mer saker till håret! samt köpt kuren idag, och såklart vill jag ha mer saker inom hälsa. ge mig lite laxx? samt att jag beställde mina drömconverse igår, i fel strl! tror jag iallafall, har mejlat dom och frågat, är det fel så får jag avbeställa! ): mm .. och nu medans jag skrev detta inlägg så gick jag in och beställde en maxiklänning till, varför mandi? jo, för jag vill ha! sinnes snyggt. även i vinter!


jag är ..

jag är ett skämt! tror jag "gjorde bort" mig alltså, beställde ett par converse innan, (bilden nedan) och så sto det såhär: Strl 40 (=36,5) och då tog jag förgivet att det var strl 36,5 vilket var perfekt eftersom att det är min strl, men nu i efterhand började jag fundera på om det är strl 40 jag beställt?! känner mig helt lost .. skickar ett mail och frågar innan dom skickar dom! beställda och klarar, men duktigt mandi! vad sägs om att mejla först, SEN beställa? nedå, bråttom som man alltid haft ..





godnatt, och inget annat!

pengar?

nu har jag gjort något jag egentligen inte skulle ha gjort, jag har handlat. eller beställt från internet. en ljusbrun maxiklänning från modehus.nu, 421;- samt biosilk silkesdroppar för håret 202;- . . vilket blir 623;- vilket ändå är helt ok känner jag, ellor? sen kanske ni känner såhär: en maxiklänning? lite sent mandi? ja, dock! men det kommer väl fler somrar, inte sant? samt kan jag känna, en maxiklänning, converse, skinnjack, och stor mysig halsduk .. känner ni det med mig? visst väl det! tyvärr gick det inte att fixa en bild på klänningen, men ni kan ju alltid få länken.

http://modehus.nu/prod.php?id=14330&Kl%E4nning%20-%20Romina%20Long-MF356A%20brun



nu är det sängen som gäller! jobbar dubbelpass imorgon. vilket jag nog redan sagt? vilket fall som helst, jobbar 0900 - 1300, sen vidare för att jobba 1400 - 1800. mhm! men dagen, eller kvällen räddas genom att vara med babe. perfekt!

martin.

jag älskar dig, och vill aldrig vara utan dig! du får mig att känna som
ingen annan människa någonsin fått mig att känna.



du är det finaste jag har, och det hoppas jag att du vet! ♥

brrr ..

jag blir faktiskt ganska galen! ni minns att jag beställde rosa converse, va? mm, gjorde det iallafall .. får ett brev där dom tackar och är glada att ha mig som kund (för att göra ett instick så skulle skorna komma nu i början av aug) och skorna fanns på deras hemsida, vilket dom f o r t f a r a n d e gör!! tror ni inte att jag får ett brev där det står att dom inte finns? :s bara sådär 1-2veckor efter jag beställt dom! men vad sägs om att mejla, eller ringa, eller skicka ett brev liiiite tidigare om att dom inte finns? nedå, låt oss vänta i några veckor innan vi skickar det, och låt oss komma på att dom inte finns, att dom inte har dom? men det störigast är - att dom fortfarande ligger ute på deras hemsida, tackar! inga rosa converse till mig. men ska faktiskt kolla runt på lite olika sidor nu för jag vill ha ett par till, om inte rosa, så kanske vanliga vita? passar till det mesta faktiskt. men jag får se.

dåligt.

nu har jag varit sådär dåligt igen på uppdatera, och nu har jag nästintill glömt vad jag gjort om dagarna! :o förra veckan i onsdags skulle jag möta upp bella, mina och anna. men det blev bara jag och mina, så vi stack till mezo och åt, super gott och super trevligt! pratade om allt och inget. gillar min lilla mina! :) 



sen i torsdags jobbade jag dubbel-pass, om man kan säga så? steg upp halv 7, bussen iväg till viken för att jobba 0900 - 1300, sen vidare till blomstergruppen för jobb där 1400 - 1800. var duktigt trött på kvällen! så somnade riktigt gott!

sen på fredagen jobbade jag, sen träffade jag jossan för att sola! sen hem där sofi väntade på mig, mat och sen drog vi ner till festivalen för en lugnt kväll, gick mest runt och kollade, inget festande eller något sånt. festivalen är överskattad, och jag känner att satan vilken besvikelse festivalen är. vi såg nästintill ingen vi kände, inte ens en bekant .. blir sämre år för år, eller är det bara vi som blir äldre och äldre? .. mmm!

sen i lördags jobbade jag själv i affären, vilket gick hur fint som helst. därefter åkte jag och sola, sen vidare hem. sen vid .. 1600 - 1700? kom jossie hit, med mat! :D käkade, och gjorde ve oss för att sen dra vidare hem till martins kompis, jeppe, vilket började riktigt trevligt, men väl nere i stan slutade det .. konstigt? ;b

bilder från lördags





































&idag har jag jonnat, 0900 - 1300. sen mötte jag jossie på miatorp för att sola, sen följde hon med mig hem en sväng! och hungriga blev vi, och ingen mat hemma, så bara ska hon och hennes föräldrar åka och käka korv med mos, och ja, det vill fanimig jag också ha. fick jag någon? no! ):

RSS 2.0