SiESTA!


da da da da da



jag och fia snackar allvar!

sorry mina kära.

jag vet, hur seg är inte jag på att blogga liksom? förlåt. men det har varit mycket på schemat, och är fortfarande mycket på schemat!

tisdags : på morgonen var mormor här och fikade. hur mysigt som helst! hon hade tagit med sig nybakade bullar, men tyvärr blev det ingen för mig. inte det bästa att käka om man vill ner i vikt! hoh. efter det så åkte jag och mamma till mitt jobb/actic. glömde mina nycklar där dagen innan, och som tur var så kollade annelie till mig så att dom verkligen var där. tack! :* sen gick vi in på oj och köpte jordgubbar och mandoras. mums! sedan vidare hem och käkade upp varenda jordgubb. älska jordgubbar! runt 1640 tog jag bussen till jobb. körde spinning x2. först 1730 - 1825, och sen 1830 - 1915! så blev att jag fick hålla i två spinningpass i red. men gjorde inte mig något :) dock så var jag död när jag kom hem. slängde mig i ett vamrt bad, kollade big brother och slocknade. skönt!

igår : kom x hit och hämtade mig runt 1800 och sen körde vi vidare yill ikea! x köpe lite krukor, blommor, lampa och sånt you know! dock valde jag det. thih! sen vidare till coop för lite mat. och efter det så åkte vi till . . LÄGENHETEN! ja, x fick nycklen redan i förrgår. så fint där blir alltså! :) vi fick upp en massa igår, och x hade redan varit där och fixat tv-bänk och så. där blir som sagt skit fint! besvikna för att jag inte tog bilder igår? FÖRLÅT! alltså, jag glömde det helt och hållet. men jag ska ju dit idag igen, eller iallafall imorgon. och då ska jag ta bilder! jag lovar er, ni ska få se! :) tyvärr kunde vi inte sova där pga att x inte tagit dit sängen än. så ja. vi landade hemma hos mig cirkus 2230, x slockande mer eller mindre dirr. och jag somnade nog runt 0030, typ.

idag : vaknade 1100 och landade dirr i soffan. nyss kollat på big brother på datan. missade cirkus 40 min igår. panik. haha! tur man kan kolla det på nätet! :) idag ska x och en kompis fixa lite i lägenheten, så idag behövs inte jag. buhu ): naj, men ganska skönt. jag ska ha en skön mandi - dag! behövs faktiskt (: dock har jag kli i fingrarna och vill bara hjälpa till i lägenheten . . haha!

cozy weather.

hey ho, let's go! god, i'm tierd now. cyklade tillsammans med maria till gymmet idag, var hur skönt som helt men min cykel är sådär att cykla på. what to do liksom? jaja. 1900 blev det pass i 55 min. och sen blev det att hoppa upp på cyklen och cykla hem igen! och ja, jag är duktigt trött i benen, samt trött överhuvudtaget. har nyss duschat och nu har jag landat i sängen. skönt! sitter och väntar på att big brother ska börja. väntar väntar . . haha! så bra det är endå, erkänn bara. mm! efter det så slocknar jag nog gott. 


väggord/text . .

just nu: kollar massa väggord/texter. hur snyggt är inte det liksom?
om  x godkänner så  hade jag velat  beställa  en väggtext  till  köket
badrumsdörren och en i storarummet! :)




sneak peak.


i och  med  att x låter  mig bestämma  pynt  så kan jag garanterat
säga  att  det  typ,  kommer  se ut såhär  i  storarummet.  kanske
inte helt exakt, men något liknande! soffan, fåtöljen och soffbordet
är bestämt! :)

full rulle.

helgen är över, och den har gått så otroligt fort så det finns inte alltså. känner på mig att denna veckan kommer springa iväg, som vanligt!

fredags : vart bjuden till annelies 19-års fest, men jobbade hela dagen och sen på kvällen var jag helt död samt hungri så x bjöd ut mig på mat. efter det så åkte vi hem och slocknade nästan direkt! vi får ta igen det annelie :*

lördags : vi steg upp runt 1000, frukost, gjorde ve oss och sen åkte vi till ikea. tror vi spenderade . . 3 timmar där? x köpte en massa! glas, tallrikar, gardiner etc etc. ni vet, allt sånt nödvändigt :) blev 4 stora, fyllda kassar för cirkus 1100;- hur bra? svin bra! x gissade på att allt skulle bli 3000;- så han blev överraskad utav priset, och glad. hoho! efter det så drog vi och käkade. vi var dö hungria så lite mat satt fint! därefter så åkte vi till härliga hem. sviiiiiiin dyrt, men shiet så fina saker dom har. det är trots allt jag som bestämmer pyntet. ni vet, lampor, tavlor, kuddar, etc! fast i och för sig, så har jag nog varit ganska bestämd med alla saker, haha! ;) x är så snäll så han har sagt att jag ska få 2000;- av honom till att handla massa pynt. så snällis ♥ sen mot kvällen så körde x mig till papi som hade kalas, och x åkte hem och fixade massa. efter kalaset så blev det hem, och sen kom x hit. dödströtta efter hela dagen så vi somnade mer eller mindre ganska tidigt. skönt!

söndags : steg upp runt 1100, frukost etc! sen blev det hem till x och byta bil, och sen vidare till ikea! där inhandlades massa smått och gott, igen! samt tv-bänk och soffbord. det gick på 2200;- så billigt. :) vidare hem till x för att sleva in grejerna. tungt var det, hihi. efter det tog vi bilen till lund, in på nova lund och käkade, sen gick vi och kollade i olika affärer på mikrovåg, och sånt ni vet! hittade dock inget. men finns fler ställen att kolla på :) efter det så åkte vi till hbg igen, stannade till på city gross, x handlade lite till job och jag fick lite nödvändigheter utav honom. hoho. tack snutt! väl hemma runt 1900, och döda var vi efter en hel dag med spring och bärande. så kvällen spenderade vi framför tvn, och sen slockande vi runt 2300.

det har varit en riktigt rolig helg. älskar att kolla möbler och det enda som fattas nu är soffa, matta och en hylla. sen är det ju massa andra småsaker också, men det köps ju efterhand. på torsdag får x nycklen, och då kör vi igång. sjukt fort har det gått! det ska bli så sjukt kul att se resultatet, samt att handla det lilla sista och alla dom småsakern. jag längtar tills jag får handla massa pynt. thih :)

idag : vaknade jag runt 1030, frukost och sen blev det soffan! just nu sitter jag här med ansiktsmask i facet och bloggar. wiho! ikväll ska jag cykla upp till ättekulla och möta mari runt 1800, sen så ska vi cykla tillsammans till stan/gymmet. där jag ska hålla mitt spinning pass, och hon ska gå på det. :) efter det blir det att cykla hem, vilket tar sin lilla tid. är nog hemma runt 2100, då blir det duschen och sen invänta big brother. är helt såld på det som ni vet! :)

veckan är helt full med massa saker. det bli flytt, det blir kurs i lund, jobb/spinning, det blir b. day party för emma, det blir ikea och dylikt, så det är fullt upp. men det gillas :)

jag lovar att så snart jag bara kan att ta bilder på lägenheten!

lycklig.


livet kan nog inte bli mycket bättre än vad det är nu! jag har världens bästa pojkvän, vänner
och familj!  jag trivs på actic, med kunderna och personalen! jag går finally ner i vikt som jag
velat  så länge. jag ska till siesta i sommar, samt england i två veckor och kreta i fyra veckor
x  och  jag har  hittat  den  perfekta  lägenheten,  som  är  helt  ny och  fräsh! jag  har träffat
många  nya människor som är helt underbara! våren börjar titta fram och sommaren är snart
här. att kolla möbler med x ska bli helt underbart och som sagt, jag är lyckligare än någonsin
livet är verkligen perfekt nu!

outside.

såhär  ser det ut på utsidan av lägenheten.
hoppas på att snart få ta bilder där inne så
jag kan visa er! (:

alla lägenheterna är totalt renoverade och
nya!  och vi fick guld chansen att kolla på 
alla och  välja vilken vi  ville! hur  ofta får
man en sån chans?!


ta vilken ni vill.

lägenheten: vi fick kolla på massa olika lägenheter i samma hus (alla var skit fina, helt nyrenoverade och fräsha!) jag glömde ta bilder då jag bara snackade och snackade och beundrade varje lägenhet! hur snällt var det inte att vi fick kolla på alla?! var bara meningen att vi skulle kolla på en! eftersom att vi visade intresse, och snackade på bra och älskade varenda lägenhet så fastnade mäklaren för oss och sa till sist "tänk över det över helgen, ring mig på måndag om vilken ni vill ha, så får ni den" fattar ni?! där var sjukt många lägenheter och vi fick välja vilken vi vill! hur ofta får man en sån chans?!?! aldrig alltså oh . . helt speedad! tror inte ni förstår hur fina precis alla var! döör!


-3kg.

happy! -3kg nu.
puss på mig.


lägenhetsvisning nr 2.

om cirkus tre timmar så ska jag och x på en till lägenhetsvisning till. en helt nyrenoverad, stor, etta! ska bli sjukt roligt och spännande. :) älskar att kolla lägenheter, och jag hoppas att det blir antingen den igår . . eller kanske den idag (?) :) vill bara åka nu och kolla. men får vänta några timmar . . tick tack, tick tack . . mm! om jag hinner ikväll så ska jag gå på latin jam med maria. är inte säker på om jag hinner, men hoppas verkligen det. annars kör vi nästa vecka.

jag ska försöka att komma ihåg att ta lite bilder på lägenheten idag, lovar . . inte, haha. men jag ska försöka! :) x har redan sett den och han säger att den är super duper fin! men . . en etta? tjah, kanske :)


apartment.

lägenhetsvisningen: jag älskade lägenheten tot. mycket! x
är lite osäker, så vi får se hur det går.


miss greta.

farligt dyrt, men farligt snyggt!
gud, jag är förälskad! ♥

4499;-

3299;-

3899;-

2199;-

1999;-
1899;-
1790;-



1699;-



1599;-

799;-



499;-



1189;-

dör man inte lite eller? gud, precis alla plaggen
skulle gärna få flytta in hos mig. älskar
dom alla. ge mig!

kings and queens.

tips!
förra sommaren letade jag som en dåre efter en
b. lotion  med  skimmer i. kravet  var ju att  den
skulle  lukta  gott,  vara  rimligt  i  pris, samt  att
skimmret  verkligen  skulle  synas  och  hålla! då
hittade jag . .

kings and gueens b. lotion  med skimmer, det är
den  bästa till  ett  billigt pris. samt att den luktar
super  gott!  den  finns  bl.a  att  köpa på  kicks!
110;- går den loss på!

älskar ni skimmer/glitter så köp denna och testa
ni kommer  inte bli  besvikna! du luktar gott hela
dagen,  skimmret  blir fräsht  och till solbrun hud
är den pricken över i:et!



godis för dina kinder.

varje  sommar  har jag  som  mål att bli riktigt brun. och vad
kan  bättre passa  till gyllenbrun hy än ett somrigt, rosa, rouge
på  kinderna?  det  ska vara det  perfekt  rosa, vilket kan vara
svårt  att  hitta!  clarins blush prodige illuminating cheek colour
är det perfekta sommar rouget! när lönen kommer så skall det
klickas hem.


eleven.se, 375;-

just like blood.



ni flesta  vet att jag  har rött hår, right? men, när man har rött så
får man färga håret ofta, vilket är sjukt kasst för håret! så, någon
som  vet någon bra röd hårfärg UTAN ammoniak? eller sånt finns
bara hos frisörerna?

lägenhetsvisning.

vaknat än? själv vaknade jag 0900. ganska skönt trots allt! igår blev det det mitt vanliga tisdagspass/spinning, efter det, runt 1920, så hämtade x upp mig utanför gymmet för att sen köra vidare till pålsjöskog. vi gick cirkus 2km, vilket räckte gott och väl just så sent på kvällen! samt att det var mörkt som tusan. läskigt! men det var sjukt underbart väder, vi gick i rask takt och gick nog rundan på cirkus 25min. så det var bra! efter det så åkte vi hem till mig, slängde oss i sängen och så. x somnade runt 2230, och jag somnade runt 0030. haha! men nördig som jag är så låg jag och spelade slice it på x's mobil. sånt spel som man inte kan sluta spela! haha. tönt mandi. jajajajaja! idag runt 1630 så kommer x hit och hämtar mig, han och jag på lägenhetsvisning 1700. hur kul och spännande ska inte det bli då? sjukt spännande! längtar super duper mycket. efter det så tror jag att han ska vidare för att träna? och jag ska mer eller mindre bara hem. håller vädret i sig och är hyffsat, så kanske det blir att gå ut och gå en runda. får se vad klockan blir helt enkelt :)




älskvärt väder.

gårkvällen avrundade jag med mitt vanliga spinningpass, runt 2100 landade mina hos mig. som vanligt hade vi en massa att snacka om. runt 2200 var det big brother och både jag och mina ä l s k a r det. dagens saninng! hoho. samt att jag och mina är fenomenala på att alltid antingen skrämma upp varandra eller fresta varandra. igår var det att fresta varandra genom att snacka om godis, chips, mc, max etc etc. jag mådde sådär när jag gick och la mig, var hungri och sugen på allt onyttigt! (vi båda vill gå ner i vikt!) hoho. runt 2300 tog mina bilen hem och jag somnade gott till scrubs.

just nu är molly och figgo ute (mina katter!) dock är solen borta . . men ska ändå sällskapa dom då det är underbart ute trots att solen gömt sig. efter det så blir det mitt tisdagas pass, och sen ska jag och x ut och gå :)

mina och bb.

ikväll: mina är här och vi ska se big brother!
puss!

hihi.



hahaha, ni kan inte förneka att denna är ganska bra ändå? 
hahahah . .

aw . .

jag ska få victoria sercret's body mist(ar) av x.
hur bäst är inte han?

helgen.

hey! som ni saknat mig istället? jajajajajajaja :) ni vet att på helger bloggar jag nevah! men så är det. är det trist tycker ni? jag tror knappt det, ni har väl som jag andra saker att göra :)

fredags : ganska vädelös dag trots allt. jag och x velade fram och tillbaka om vad vi skulle göra. men vi kom inte överrens så det blev mat, sen film och sen sov vi. wiho!

lördags : jag och x steg upp runt 1000. jag fixade frukost till honom, snäll som man är! hoho. efter det så tog vi oss till maxi, köpte frukt och sen vidare till pålsjöskog. helt underbart väder, så vi tog en lång runda på det! blev cirkus 8-9km. perfekt! svettig blev jag också, så det kändes extra bra! efter det så körde vi runt i alla olika områden och kollade på hus/lägenheter. vi var verkligen överallt! ramlösa, gustavslund, tågaborg, pålsjö, etc! efter det så åkte vi hem till mig. x sökte lite lägenheter (vi ska snart på visning!!) och sen bara la vi helt döda i sängen och kollade film. vi drog ut på tiden hela tiden . . men runt 2200 fick det vara nog, haha! x åkte hem, och jag började med att göra ve mig.

runt 2220 kom fia hit, snackade lite och sen drog vi vidare till emmas pojkväns kompis förfest, dock kom vi innanför dörren och sen vände vi. haha! jessica och två andra tjejer bestämde sig för att dra till tivoli precis när vi kom, och vi kände att vi vill dra med dit då, så så blev det! väl inne på tivoli så var det . . dött, mer eller mindre. senare in mot natten blev det väl bättre :) kom hem cirkus 0315, och då låg x i min säng som en "överraskning" dock sov han ihjäl så blev och sen slocknade jag också!

söndags : jag och x vaknade runt 1200! fixade frukost till honom, sen blev det maxi för frukt och sen pålsjöskog och gick. blev mer eller mindre samma runda som vi tog i lördags. riktigt skönt! det är vår grej om helgerna - ut och gå! det är mer eller mindre bestämt att vi skall göra det varje helg. även om vi har annat planert mot kvällarna :) vi går ju alltid tidigt på dagarns så! efter det så blev det lite mat, och sängen! klockan var dock ganska mycket när vi kom hem. mitt i big brother ville vi till maxi, så vi for dit snabbt som fan för att jag inte ville missa något i big brother. hahaha! direkt efter bb så somnae vi ganska gott!

idag : vaknade runt 1000. gick ner och fick i mig lite frukost, satt och snackade lite med mamma och så! just nu har jag landat i sängen, vettigt va? mh. ska snart tvätta mina träningskläder! sen få i mig lite frukt och så! idag tänkte jag cykla till jobb, men vädret ville tydligen inte det ): well, får bli bussen som vanligt. idag är det att hålla i mitt vanliga spinning pass som står på schemat. :)


dreamy bedroom.

jag och x drömmer om vårt egna ställe!
vill, vill, vill . . ♥






























enkla sommar behov.



enkla, billiga, sommar behov från
hm.se

sux delux.

gick nyss in på hm.se och kollade, hittade då en perfekt maxi klänning (älskar maxi klänningar) den var rosa, blommig, och somrig. perfekt till solbrun hud, och vita converse! ni vet, jag bara såg allt framför mig . . anyway, skulle klicka för att beställa, och vad ser jag då? att det är en klänning för större kvinnor. absolut inte mig något emot, såklart. jätte bra att dom gör kläder för alla storlekar, men dom hade kunnat ha så att alla storlekar hade kunnat beställa/köpa. då jag älskar den så blev jag ledsen i ögat! )':




dock hittade jag denna också! ↓ men blev inte alls
lika förtjust som jag blev i den rosa.


den ser lite . . mormor ut? eller? eller ja, tyget
ser lite "gamla-gardiner-mormor" ut ):

teenage mutant ninja turtles.

igår blev det aldrig att mina kom hit. hon blev lite kass mot kväll ): men vi skall iallafall ses på tisdag istället. med alla säkerhet ses vi ut imorgon också. så efter mitt spinning pass, så kom x och hämtade mig, sen körde vi inom maxi för att köpa varsin sport recovery bars. efter det åkte vi hem till mig, jag hoppade in i duschen och sen kröp jag ner i sängen breve honom! thi. vi såg teenage mutant ninja turtles. någon som minns dom filmerna? sjukt gamla - sjukt bra! om man gillar såna filmer, hihihih! neeeeerd varning!




body mist.

jag har hört mycket gott om victoria secret's
body mist(ar). jag är sugen!



skulle vilja pröva precis alla! men, här
är tre st som jag först och främst
föll för!

time flies.

hey you. allt bra? i sure hope so! själv är det på topp. ligger just nu i sängen (ovanligt?) haha, hoho, hehe! ikväll blir det jobb/spinning. ska hålla i ett 55 min's pass! sen ska jag springa till bussen, hem och snabb-duscha och sen kommer mina hit! vi ska spela mario, såklart! ;) sen ska vi glo big brother tillsammans. vi båda är beroende! tror inte vi är ensamma om det? hihi. kollar solen fram igen, så ska jag nog ut och gå en lite lättare runda. dock få jag se med den saken. förresten, hur jävla sjukt går inte veckorna då? redan fredag imorgon. helt sjukt! jajajajajaja.


blåser . .

ingen promenad ikväll pga blåsten. lite trist! men samtidigt är det skönare att gå ut och gå när det är ljust. när x kommer hit är det ju så mörkt som det kan bli ute. anyway, blir istället film för oss ikväll. kan passa bra ikväll, sen är det ju big brother 2200. det är ett måste! ellerhur? tar igen den missade promenade med att hålla i 55 min spinning imorgon. så det jämnar ut sig. sen ska jag och x trots allt ut och gå både lördag och söndag! (: 

nu ska jag slänga på mig myskläder, kolla lite tv och invänta x. :)


the sun is shining.

vårväder idag eller vad? jag älskar det. men vem gör inte det liksom? igår höll jag i mitt vanliga tisdags pass/spinning. efter det blev det bussen hem! väl hemma så kunde jag inte se på mitt håt utan att gråta . . skoja! men utväxten var hemsk. så var tvungen att färga det (jag vet att det sliter jätte mycket, mm!) men jag kunde icke stå ut med. så i med röd hårfärg, sen toppade mamma det och sen sov jag med inpackning i topparna och idag ser det välvårdat och lent ut, plus att det lukar jätte gott :)

idag steg jag upp 1000, gick in i duschen och kom ut ren, len och fin! nu doftar jag sommar/jordgubb and i'm loving it! efter det så drog mamma och jag iväg till posten för att jag skulle hämta ut min ear cuff, sen vidare till oj där mamma skulle handla lite. sen åkte vi till maxi och köpte massviss med mandoras, älskar dom! det är en citrusfrukt, ser ut som en blandning mellan en apelsin och clementin, men fifan vad goda dom är. sulle kunna leva på dom! smaka omedel-bamse-bums! (: just nu ligger jag och kollar på vänner. ikväll runt halv 8-8, kommer x hit och då ska vi dirr till pålsjöskog och gå en runda på cirkus 2km. ska bli så skönt!


det var på tiden.

idag, finally, kom min ear cuff
med  posten!  4 veckors väntan
men  jag älskar den  så det var
värt det! från JFR!


finally!

. . och  som   pricken  övet  i:et  så  fick  jag nyss ett  mail
från  JFR om  att min   ear  cuff är  skickad  och  kommer
vilken dag som helst! it's a good day. almost perfect



-1kg.

idag visade vågen -1kg
man tackar!


sommar sug.






dåligt!

då var vi inne på fjärde veckan, och min ear cuff
har fortfarande inte kommit . . riktigt dåligt!

KFC.

när  jag landar i england i sommar så ska jag
ta  en dag till kfc mat. onyttigt,  men hur gott
liksom?


vår väder.

så underbart väder det är idag. älskar det! sudda bara bort alla moln så hade det varit perfekt vår väder! klockan är bara barnet änsålänge. själv och jag seg och fort. trött! kollar lite tv, och om någon timme ska jag ut och gå en lite lättare runda. (gillar inte att gå ut och gå själv!) sen ikväll blir det mitt vanliga spinning pss i 45min. ska bli skönt - som vanligt :) mina veckor brukar vara ganksa spontana, men denna vecka är verkligen allt bestämt. och ibland gillar jag det!

tisdag : ut och gå, och spinning!
onsdag : träffa x, ut och gå cirkus 2km!
torsdag : träffa mina!
fredag : träffa x.
lördag : ut och gå cirkus 7-8km, ut med
fia och några andra på kvällen.
söndag : ut och gå cirkus 7-8km.

kom nyss på att jag måste börja sola också. jag är en blekfis, dock vet jag hur bad solarium är. och jag orkar inte brun utan sol. vad gör man liksom?! it sucks! lite solarium får det bli trots allt faktiskt. iallafall 1gång i veckan fram tills sommaren, eller? . . jajajajaja!


crazy . .



But we're never gonna survive
Unless we get a little crazy
we're never gonna survive  unless  we  get a
little crazy . .

veckan.

hey! vaknat än ellor? själv vaknade jag runt 0930. wiho! segt. sitter just nu i sängen och glor på tv. veckorna bara går och går och går . . mm! ikväll blir det att hålla i mitt vanliga spining pass i 55 goa. ska bli skönt då jag höll tränings paus förra veckan. eller . . mån - spinning, och styrka. tis - spinning x2, ons, tors, fre - vila. lör - promenad 7,5km och sön - 1mil och 1km! så blev iallafall tre dagar vilning. och det behövde min kropp! jajajajajajaja! dock får jag inte hård träna nu. kan inte säga varför ;) så mitt träningsschema har blivit helt annorlunda nu sen innan.

måndagar - spinning 55 min!
tisdagar - spinning 45 min, + lätt styrka!
onsdagar - ut och gå cirkus 2km.
torsdagar, fredagar - återhämtning!
lördagar - ut och gå cirkus 7-8km!
söndagar - ut och gå cirkus 7-8km!

och det blir nog mer lagom än hur jag körde innan. då jag mer eller mindre körde slut på hela mig, och var trött som attans! hoho. så ja, det blir kanon! i veckan blir det lite olika! träning, träffa x, träffa mina och utgång till helgen. sen kan det ju alltid bli ändrat men så ser det ut änsålänge iallafall :)


you . .

det finns nog inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig. när jag säger "han gör allt för mig!" så menar jag verkligen a l l t! du skämmer bort mig och ger mig allt jag vill ha, och pekar på. du får mig att känna mig speciell, och som en prinsessa. jag får lyxiga middagar, på lyxiga restauranger! jag får lyxiga saker, från lyxiga affärer, jag får lyxiga resor, till lyxiga städer/länder! och jag älskar det! vad det än gäller, så är det inga problem, för du fixar det lugnt och fint. tillsammans med dig mår jag gott precis varje dag. när man är tillsammans med dig så finns det inga bekymmer, det är bara att slappna av och leva livet liksom. när du pratar om framtiden så är det som ljuv, perfekt musik i mina öron och jag känner att jag vill vara en del utav det hela. du vet precis hur du ska hantera mig, och det är precis vad jag behöver! är jag sur, eller tvär så räcker det att jag kollar på dig ett tag och tillslut brister jag ut i skratt. du får mig att känna mig omtyckt och speciell, då du berättar det varje dag. varje dag berättar du hur fin, och underbar jag! det finns så mycket mer att skriva, såklart. jag avslutar lätt och enkelt genom att säga - jag älskar dig. ♥


hjälte!

berättade jag förresten om helgens fulaste grej? haha. jag och x skulle gå till garagen, med mig tar jag figgo för lite frisk luft, väl vid garaget kommer en bil och figgo blir livrädd och hoppar rakt ur min famn. vad gör jag då? jag SKÄNGER mig ordagrant efter för att fånga honom, vilket jag misslyckas med, men fattar ni? jag slänger mig rakt lång ner på marken, precis som dom gör i filmer och sånt! jag trödde att jag skulle slå sönder både det ena och det andra då hela jag landa på asfalten, och som sagt - jag slängde mig som en hjälte! men det enda som blev skadat var mitt knä, och det blev ett extremt litet sår för det hoppet. haha! som jag och x skrattade sen. jag grät alltså, herregud. måste varit roligast för x som såg det hela. figgo stannade ngr meter ifrån, så jag fick tag på honom. fick panik över det också i det hela. att han skulle springa ut i vägen eller något. men det slutade lyckligt med det hela. hoho!


..


molly.



mitt andra, söta, lilla hjärta. ♥

pålsjöskog.

bloggen blir alltid lidande när det är helg. sry! hoppas inte att ni blir för ledsna, eller? naj, klart ni inte blir. hoho! men söndagar är en bra bloggdag. mm!

x. fredags - storstädade hela ovanvåningen. mitt rum, min hall och mitt badrum. sjukt stolt! då jag aldrig städar. verkligen aldrig! tog dock sitt lilla tag. menmen! runt 1700 fick jag slänga mig in i duschen, göra ve mig och så för att vara klar 1800 då x kom och hämtade mig för att sen åka dirr till familia. fick ett par öronhängen utav honom, änglarvingar, skit fina! samt att han köpte ett schampo och en väckarklocka. hoho! efter det så landade vi hemma runt 2000 kanske? sen blev det sängen, och film!

x. lördags - steg upp . . 1030, kanske? fixade frukost till x, sen slängde vi på oss träningskläder och åkte ut i pålsjöskog. först gick vi 5km, sen bestämde vi oss för lite till. så samanlagt gick vi cirkus 7,5km. duktigt nöjda! mot kvällen fanns det olika planer. skulle följt med x till han kompis som skulle ha fest, sen skulle jag och fia dragit ut, och sen skulle jag, fia och emma kollat film . . kvällen slutade att jag satt hemma, själv!! och hade riktigt ont i magen. haha. roligt va? nooooooo.

x. idag - vaknade 1000, somnade om till 1130! x kom hit, chillade lite i sängen, sedan på med tränings kläderna, åkte till maxi och köpte frukt sen vidare till pålsjöskog. idag blev det 1mil och 1km. hur sjukt duktigt är inte det då? haha. sjukt duktiga är vi. men trötta var vi när vi kom till bilen. jag är sånt . . mys-trött, ni vet? eller mer skön-trött, typ. haha! sitter helt död, och nöjd i sängen just nu! x har åkte hem för stunden. dock kommer han hit sen igen och sover här. jag tror att vi kommer sova som kungar inatt. jajajajajaja! mina skulle egenltigen kommit hit ikväll och chillat lite med film, och lite mario. men hon fick hoppa in och jobba ): men det styr vi upp i veckan! ikväll blir det en dusch, snart, sen blir det nog bara film för vår del. x ska ju trots allt upp 0630 och jobba.







cherry blossom.

nyss storstädat! nu familia en snabbis, samt ikea!
ska  köpa en god body lotion.  gärna  som doftar
cherry blossom!




socker söt.



så himla söt är mitt lilla hjärta.

fjädrar i örat.


en dag i taget.


torsdag.

såja, jag frågar nog som alla andra: var tog våren vägen? vädret idag är ju skrattretande. blåser + regnar = värsta som finns! anyway. idag steg jag upp 1000, fixade till mig och så. 1100 kom mina hit och hämtade mig för att sedan åka till väla. vi snackade en massa, planerade, kollade rundor och bara myste! hur trevligt som helst! tyvärr köpte jag inget. hittade inget som var i min smak. och sen är det lite onödigt att köpa . . något nu (?) ;) efter väla tog vi oss till maxi. mina skulle handla lite saker, och jag skulle köpa *hemligt* :) just nu sitter jag i min säng och kollar på tv. idag skulle jag och x gått ut och gått, men . . vädret. buhu! x kommer vilket fall som helst hit sen, vi ska till maxi och sen blir det antagligen film. men det duger perfekt för mig. jag är väldigt trött och slö i kroppen! 

mars månad.


bomb.

ser nästan ut som någon lagt en bomb i mina ögon, och sen har den sprängts! mina ögon är röda, tunga och trötta! har blivit för mycket av det goda ( det goda = träning! ) so, i need a break! har legat i badet i cirkus 1,5h. super skönt! samtidigt som jag badadet så kollade jag film. den nedan ↓ skit bra, och sorlig! var beredd på att gråta! hoho. just nu sitter jag i sängen. min kropp vill stanna här. jag tänker inte säga emot den alls! vädret suger så får inte direkt ångest eller så! anyway, sängläge idag. tot. skönt ska det bli. luktar sommar, samt att jag är len som en bebis. så då känns det ännu bättre! ikväll kommer x hit. 

imorgon blir det väla tillsammans med mina. det ska bli mys!


nedräkning.

84
101
164
om  84 dagar  åker  jag  till   siesta!

om 101 dagar åker jag till  england i
två veckor!

om 164 dagar åker jag till kreta i en
månad!




(?)

ang. inlägget - noll förståelse:
skall ge er en ledtråd. det tar cirkus 6-8 veckor
så det/jag är klar i början utav maj.



en vän för livet.

seriöst, se denna filmen! baserad på en sann historia.
ska sanningen fram? . . jag - grät - som - fan!


noll förståelse.

jag  tänker  göra  något  som antagligen  många kommer  se som
något negativt. många som kommer säga "amen, onödigt! osmart"
etc  etc . . så därför tänker jag inte berätta det. utan ni kommer få
se det!  jag gör  detta för min skull och för att jag  måste göra det.

saknar . .

nyss lagt inpackning i håret, samt olive olja, ska sova med det i inatt. samt ansiktsmask i huet! kollar just nu på fam. guy och väntar på att big brother ska börja! idag blev det spinning x2 samt lite styrka. min kropp och mina ögon orkar inte länge ikväll iallafall. måste pausa från träningen, min kropp måste få återhämta sig! imorgon ska jag ha en mandi - dag!jag ska sova ut, bada länge, raka det som skall rakas, scruba hela kroppen, sova ut, bara må. det behöver jag verkligen!

ikväll saknar jag england, newqauy. ↓












hahahahahaha . .


figurformande.

idag hämtade jag ut ett paket. i det fanns:
figurformande  tabletter från  yves rocher!
börjar med dom imorgon. (:




jag är duktig.

jag behöver nog 1 dags paus från träningen. min mamma tycker att jag ser trött och sleden ut. haha! men jag är trött, går inte att förneka. men är det konstigt? tränat mån, tis, ons, tors, fre, lör, sön, mån och idag! idag har jag till och med dubbel pass. hade ett imorse kl 1200. och ska ha ett pass ikväll kl 1830! jag måste säga detta - helvete vad duktig jag är! jag måste ge mig själv det faktiskit. inte ofta man ger sig själv kredd, eller? inte jag iallafall. jag håller en perfekt kost, dricker protein, använder figurformande kräm (även tabletter som kom idag!) tränar dagligen! med andra ord - duktig. har alltid varit en såkalad jojobantare. men nu kan inget hindra mig. inget, eller ingen! är sjukt engagerad i att få drömkroppen och sjukt engagerad i träningen!

sitter just nu i sängen, är stel som en pinne typ! ska ta bussen till gymmet igen om cirkus 2h. sen ska jag hem och lägga mig i ett jävla varmt bad, ligga där i minst 1h och kolla en bra film! imorgon ska jag enbart gå ut och gå i cirkus 1 h. blir inte gymmet imorgon. måste pausa! sen på torsdag ska jag och mina till väla. mysa rundor, och luncha! sen är det spinning och latin jam som gäller mot kvällen. även styrka! nu ska jag bara dö i sängen ett tag, kolla lite tv och sen bege mig mot gymmet igen!

efter träningen: protein pulver! minskar sötsuget tot.


hachiko, a dog's story.

måste se!


när en vän ger sig av . .

en vän fick ta farväl utav en kär vän idag. alla mina tankar går till dig! ♥
jag vet hur det känns . .

sånt  här får mig  att minnas  den värsta dagen i  mitt liv. dagen då mitt
hjärta var tvungen att lämna oss . .





















jag  saknar dig varje  dag. glömmer aldrig dagen då
du var tvungen att ge dig av. du blev bara ett år, det
är inte rättvisst . . glömmer dig aldrig! ♥

JFR.

minns  ni att jag för ett tag sen  skrev att jag hade  beställt en
ear cuff? iallafall, det nu två hela veckor sen jag beställde den
och den har fort. inte kommit. riktigt dåligt!

gotta' have.

tre små söta saker
från h&m!

make it sexy.




tröttis!

skapligt trött man är ikväll. var ute och gick i 30 min innan idag, på gymmet blev det 30 min gåendes i rask takt på löparbandet, därefter blev det styrka och sen höll jag i 55 min spinning! får man vara trött nu då? mm, jag tror det! kollar just nu på 2 och en halv män, och väntar på big brother. har längtat hela helgen! haha, tyvärr är det dagens sanning! efter det så ska jag sova omedel-bamse-bums, eller? vi får väl se.

imorgon ska jag upp 1000, äta och sen ta bussen till gymmet 1113. ska hålla i kl. 1200 passet imorgon. 45 min spinning blir det. därefter ska jag köra styrka, sedan ta mig till mammas jobb, sen vidare till ättekulla för att hämta ut ett paket som kommit till mig. äntligen! efter det så blir det hem och äta, varva ner och sen blir det bussen till gymmet, igen! ska hålla i mitt vanliga 45 min spinning pass!


träning, och åter träning.

helvete vad trött jag var igår efter vasaloppsspinningen. shit man! jag tror inte ni riktigt förstår hur trött jag var. somnade 1430 och vaknade 1730 och trodde att det var måndag . . puh! gick upp, tog en dusch till och sen om x hit. fick massage och snacka om att jag verkligen behövde det! tack som fan! vi kollade hot shots och sen aomnade vi dirr. konstigt nog är ju nästan lika trött idag igen! . .

vaknade iallafall 1030, sen kom min kusin hit runt 1100, fikade och så. kunde inte sitta kvar vi borde länge dock, kände att jag höll på att somna så gick in i soffan och kollade tv. Zzz . . har nyligen ätit lite kyckling, varit ut med figgo, och nu ligger jag i sängen. ska ta bussen till gymmet 1736. köra styrka 1800 till 1850, och efter det så ska jag hålla i mitt vanliga måndags pass, spinning i 55 min! efter det så ska jag raka vägen hem, äta, duscha och sova!

min tränings vecka ser ut såhär:

måndag - styrka, + 55 min spinning!
tisdag -   löparbandet,   +   45  min
spinning.
onsdag -  styrka,  55  min  spinning
+ ut och gå!
torsdag -  styrka,  45  min spinning
+ 55 min latin jam
fredag - styrka,   + 45  min spinning.
lördag - ut och gå 10km.
söndag - ut och gå 5km!

ap - trött!

mår apa i magen ikväll. fi fan! somnade runt 1430, och
vaknade  1730 . . still tierd! men det får man vara efter
spinning  i cirkus  3h och 50min,  samt  tidigt  uppgång!
sängläge ikväll? check!


update!

jag vet att jag suger på att blogga om helgerna, men det är bara för att man har rövva full om helgerna, ellooor?
fredags: tränade x2. styrka och spinning, väl hemma så blev det ett bad. välbehövt! efter det runt 2100 kom x hit. dö som jag var då jag hade tränat så blev kvällen av till film! dög alldeles utmärkt!
lördags: x och jag steg upp 1130, åt super nyttig och god frukost, och därefter tog vi bilen till pålsjöskog, gick 5 km och var riktigt nöjda efteråt. vilket vi skulle vara. vi gick i rask jäkla takt så! (: efter det så körde vi till maxi, köpte slingor, lite skinka, jucie och så som vi käkade när vi kom hem. (dock inte slingorna) efter maxi, och mat så satt vi igång och gjorde slingor på x. eller vi och vi, snarare jag. thi! blev hur bra som helst! efter det så drog x hem, jag fick snabba mig och gjorde vi mig, sminka, håret, åt och så. sen runt 2115 kom fia hit och hämtade mig, och vidare till emmas kompis sandra som hade förfest. stannade där till 2315 ngn gång kanske (?) åkte till stan - d ö t t! kom på att x var hos en kompis på inflyttningsfest i . . kågeröd, wiho. anyway, så åkte vi dit ändå. roadtrip om inget annat! trots att vi kom sent så hade vi trevligt :) hemma runt 0230 . .
idag: . . och sen upp klockan 0630 idag! fifan. bara 3 goa inatt! skapligt trött. och anledningen till denna tidiga uppgång var bussen som gick 0708 till gymmet, där vasaloppsspinningen väntade! cirkus 4 timmar cyklade vi. hade ni orkat det?! haha. allvarligt så är jag sjuuukt trött nu! mitt i hela skiten också så gick såklart min sko i sönder. men fixade det fort så det var lugnt. just nu sitter jag i sängen och är tot. död! vill egnetligen sova 1h men är rädd att jag kansek inte somnar så bra ikväll då (?) snart, eller sen så kommer x hit. då blir det sängen och film! orkar fan inte röra mig nästan. dock så måste jag till maxi . .
denna vecka hade det blivit träning varje dag, från måndag till söndag, lite too much! men det känns riktigt bra att ha kommit igång så pass mycket. imorgon blir det spinning + styrka . .
jag vet att jag suger på att blogga om helgerna, men det är bara för att man har rövva full om helgerna, ellooor?

fredags: tränade x2. styrka och spinning, väl hemma så blev det ett bad. välbehövt! efter det runt 2100 kom x hit. dö som jag var då jag hade tränat så blev kvällen av till film! dög alldeles utmärkt!

lördags: x och jag steg upp 1130, åt super nyttig och god frukost, och därefter tog vi bilen till pålsjöskog, gick 5 km och var riktigt nöjda efteråt. vilket vi skulle vara. vi gick i rask jäkla takt så! (: efter det så körde vi till maxi, köpte slingor, lite skinka, jucie och så som vi käkade när vi kom hem. (dock inte slingorna) efter maxi, och mat så satt vi igång och gjorde slingor på x. eller vi och vi, snarare jag. thi! blev hur bra som helst! efter det så drog x hem, jag fick snabba mig och gjorde vi mig, sminka, håret, åt och så. sen runt 2115 kom fia hit och hämtade mig, och vidare till emmas kompis sandra som hade förfest. stannade där till 2315 ngn gång kanske (?) åkte till stan - d ö t t! kom på att x var hos en kompis på inflyttningsfest i . . kågeröd, wiho. anyway, så åkte vi dit ändå. roadtrip om inget annat! trots att vi kom sent så hade vi trevligt :) hemma runt 0230 . .

idag: . . och sen upp klockan 0630 idag! fifan. bara 3 goa inatt! skapligt trött. och anledningen till denna tidiga uppgång var bussen som gick 0708 till gymmet, där vasaloppsspinningen väntade! cirkus 4 timmar cyklade vi. hade ni orkat det?! haha. allvarligt så är jag sjuuukt trött nu! mitt i hela skiten också så gick såklart min sko i sönder. men fixade det fort så det var lugnt. just nu sitter jag i sängen och är tot. död! vill egnetligen sova 1h men är rädd att jag kansek inte somnar så bra ikväll då (?) snart, eller sen så kommer x hit. då blir det sängen och film! orkar fan inte röra mig nästan. dock så måste jag till maxi . .

denna vecka hade det blivit träning varje dag, från måndag till söndag, lite too much! men det känns riktigt bra att ha kommit igång så pass mycket. imorgon blir det spinning + styrka . .


lördags natt.

lördags natt i lite bilder:
började hos emmas kompis sandra!









fia och jag åkte ner i stan. helt - jävla - dött! wiho . .

. . efter en runda i stan gjorde jag och fia något som jag aldrig
trodde skulle ske! vet ni vad vi gjorde? *pinsamt* jo, vi åkte
till . . kåge-jävla-röd!







. . där vi hittade jätte stor skor, prövade och det krävdes såklart
en bild! haha. vilka jävla töntar. men väl i kågeröd, trots att vi
kom dit sent så var det trevligt, och folket var sociala!

nisim - fast!

svar till - julia om nisim - fast:
hey!  jag tycker  att mitt  hår har blivit längre
gradviss, och jag älskar det! då det är väldigt
milt,  samt  att håret  luktar fruktansvärt gott
efter  anvädning!  plus  att priset  var  inte så
hemskt  som  man  skulle  kunna  tro  om en
sån behandling. 

mitt tips: testa det, och se hur det funkar för
dig! det är säkerligen olika för alla!


friday night!

nyss landat i sängen efter styrka, spinning och ett bad. är len som en bebis och luktar sommar! kan väl inte bli bättre, eller? mh. snart landar x hos mig. blir en lugn fredag. behövs! har tränat mån, tis, ons, tors och fre! och imorgon ska jag och x ut och gå i pålsjöskog, sen är det vasalopps-spinning på söndag. börjar 0800, sen håller man på i cirkus 4-5 timmar. snacka om att jag (och alla andra) kommer vara död efter ett spinning pass på 4-5 timmar. sjukt, men ska bli himla skoj. och bra träning! erkänn, jag är riktigt dukig, erkänn! mm (;

trots väldigt tidig uppgång på söndag, 0630, så ska jag ut imorgon! men som jag sa innan, jag ska vara nykter, så det är ju lugnt då. sålänge jag får någon timmes sömn så är det inga problem för mig. förfest hos emmas kompis sandra, sen vidare ut. var vi ska vet jag inte (?) förfest är enda infon jag fått, eller ja, det har snackats om tempel, men vi får se! blir säkert hur kul som helst :)

. . annelie, kommer du ihåg vad vi sa på gymmet idag? inget godis ikväll, och ingen alkohol, sommaren är snart här! jag vet att det är gott, men försök att motstå! jag häller ett öga på dig! ;) haha!


fredag.

sitter just nu med ansiktsmask i huet, och kollar ut på det helt underbara vädret (?!) . . mm, jajajaja! såå, vad ska jag göra idag då? gissa. a - träna! b - träna! c - träna! du som gissade på a, b eller c svarade rätt. congratu-fakking-lations! ska ta bussen cirkus 1600 och köra styrka en timme, sen 45min's spinning. efter det så ska jag hem och bada! ska ligga i så länge att jag ruttnar och dör! skoooooja. men ska iallafall ligga i ett bra tag. ska bli så skönt, mh! sen så kommer x hit. blir sent när han landar här, så blir nog lite film och så!

imorgon så ska jag och x ut och gå när vi vaknat. ska få han att köra ut oss till pålsjöskog så vi kan gå en lång runda där! hoppas på bra väder! sen på kvällen lutar det mot utgång med fia, emma och hennes pojkvän och hans kompisar. eller? det är den infon jag fått iallafall. thihi! mm, jaja! ska iallafall bli skoj. dock går jag ut N Y K T E R! varför? därför att träning går före allt sånt just nu. så är det! men blir kul ändå (:


protein drink.



började dagen med en protein drink! protein
pulver, mjölk, jordgubbar och blåbär! (för er
som tränar!)

friis&company!



..

We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right,
.. even  with our  fists held high
it never would have worked out
right between us

we  were always  meant  to say
goodbye ..

b. shop!

när jag får mycket pengar så ska jag shoppa loss på b. shop! har det
med skönhet att göra så kan jag köpra massviss  även om jag redan
äger massviss med sånt! ♥












blue corn.

tvingade mer eller mindre x att köpa denna ansiktmasken
från b. shop när vi  var i malmö i helgen!  har testat  den
två ggr nu och jag är tot. kär!



den går loss på 139;-

pretty good!

idag har jag varit ganska duktig. eller nja, rent ut sagt - skit duktig. hoho! dock tvättade jag inte golven som jag skulle göra. men ja, imorgon kanske? mm, justde . . iallafall, ligger nu i sängen! kom nyligen hem från gymmet. styrka, och 55 min spinning. väl hemma körde jag 10x6 situps. inte illa pinkat va? mm. indy på tv5 nu, men om cirkus 40 min så är det ju big brother. jajajajaja, jag har blivit beroender utav att se det, mm, okey! anyway, sängen som sagt, ansiktsmask i huet, tvn, datan och bara mår. efter big brother blir det sömn så det heter duga!

v. secret!

i år ska min bikini komma från victoria
secret, utan tvekan!

här är fem favoriter!



favorit nr. två!



favorit nr. fyra!



favorit nr. ett!



favorit nr. tre!



favorit nr. fem!

peppa dig själv till ditt mål.

på mina spinning pass så brukar jag alltid tagga mina kunder! det är viktigt att man taggar sig själv och även att man har någon som taggar en. jag vet att det kan vara svårt att komma igång inför sommaren, och finns säkert dom som lider av panik nu när sommaren är så nära men det gäller att du:

x. bestäm dig! sätt upp ett mål för dig
vad är en rimlig vikt för mig? men sätt ett
rimligt mål! överdriv inte.

x. välj en kost! som funkar för dig bäst!
gi-metoden, funkar den? lchf-metoden
funkar den? sök på google.se och leta efter
den metoden som funkar bäst för just dig!

x. motion! du får ingen fin kropp genom
att varje dag säga "orkar inte idag, men
imorgon ska jag träna!" gillar inte gym,
kanske du inte gar råd?det är ingen ursäkt!
ut och gå 1h om dagen. kör lite hemmaövningar
situps, armhävningar, rygglyft etc!

x. godis, socker! bort med allt sånt skit.
godis, kakor, läsk, etc, är rena döden för
din kropp. finns ingen del i din kropp som
behöver sånt!

x. men unna dig ibland! men inte för ofta.
1 helg i månaden, 1 dag t. ex!

x. fråga någon som vet! som t. ex en PT
på ditt gym! dom jobbar för att hjälpa dig
att nå ditt mål!

x. ge inte upp! råkar du fuska en dag så se
till att inte ge upp, utan kom tillbaka dagen
efter!

x. peppa dig själv! berätta för dig själv att
du kan klara detta! du kan om du vill, och du
vill!

x. svält dig inte! det är bara onormalt för
din kropp. ät ofta, men lite! frukost, mellanmål
lunch, mellanmål och middag! ät inte efter
6-7 tiden!

sammanfattning: ändra din kost, bestäm dig
kom igång och ge inte upp!


i wanna' have a gorgeous body!

idag måste jag varit ur funktion. vaknade 1130! well . . mamma hade iallafall pressat jucie till mig när jag kom ner. hon är bäst! till det blev det naturell yoghurt, med skivad banan och paulúns flingor, och såklart en PROTEIN DRINK! (: som ni ser nedan ↓ finns att köpa på gymgrossisten.se och finns i många olika, goda smaker! (vill ju till att man tränar om man ska gå på det!) ni kan läsa mer om det på deras hemsida om ni vill ha mer info och är sugna inför sommaren!

snart ska jag ta mig ner och hämta golvmoppen, och vatten. ska tvätta golvet inne på badrummet. och sen damsuga hallgolvet, och mitt rumsgolv! efter det så ska jag ut och gå, om jag hinner (?) sen senare så ska jag jag ta bussen cirkus 1736 till gymmet. köra styrka 1800 till 1850, sen så ska jag hålla i spinning pass i 55 min kl 1900 (: ni kanske tycker att det enda jag gör är att träna just nu, och ja, det stämmer mer eller mindre. men liksom, är sommaren långt ifrån oss? nej, den är sjukt nära nu. så nu finns det ingen tid att förlora. det är bara att träna på som om det inte fanns något annat i livet, typ? hoho. i wanna' have a gorgeous body! i mean, who dosen't?


finally.

så, nu har jag fått mitt protein pulver. och ja, jag är glad :)
så med andra ord så började jag med det idag. 







valde smaken jordgubb, som är utan tvekan godast - enligt mig!
nu väntar vi bara på resultat . .

rooompa.

shiet alltsä, min roooooompa - träningsvärk
vill du massera den? *FniiZzZzZ*

såååå?

tur att blogg.se funkat bra idag (?) hm. anyway . . idag när jag vaknade så sa mamma direkt "vet du om att du pratar i sömnen?" mitt svar var nej. "jo, du sa: sååååå?"
haha. så roligt, om man fattar det?! ni vet väl att många inkl. jag hela - jävla - tiden säger "sååååå?" ist. för "jasåå?" . . eller? haha. iallafall! när jag kom ner
så var mormor här. hon hade köpt med sig nybakade, grova bullar! samt som mamma hade pressat jucie till oss, tagit fram färska jordgubbar, blåbär, ananas, och kiwi!
samt naturell yoghurt med skrivad banan/jordgubbar, och paulúns flingor. super gott, och snuskigt nyttig frukost! efter det så bosatte jag mig i sängen av den enkla
anledning att jag var svin trött, (somnade inte fråns 0145 inatt) och sen får vi inte glömma träningsvärken, heeeelllo liksom! bara jag nös eller rörde mig så sket
jag löst i bralla. haha! dödligt ont, men det är trots allt skönt med träningsvärk. då vet man att man gjort något bra!
nu sitter jag i sängen igen, efter att ätit lite ägg och så! kom mer eller mindre hem ganska nyligen från gymmet! vilade från styrkan idag, och höll bara i 55 min's
spinning pass! trött, och go i hela kroppen. snart kommer x hit. med sig kommer han ha 4kg protein pulver till mig! (: så det blir att börja med det imorgon! wiho.
blir nog bara film för oss ikväll, vi båda har tränat och han ska ju trots allt upp tidigt till jobb. så vi orkar nog inte mer än film trots allt. men det duger perfekt för
mig. är så trött!
imorgon ska jag ut och gå när jag vaknat och så! efter det så m å s t e jag städa här uppe. spec. tvätta golven! riktigt svinigt nu faktiskt. hoho! sen på kvällen blir det
träning, såklart (?) imorgon går jag på styrka igen och sen ska jag hålla i spinning pass i 55 min. och det ska bli hur skönt som helst!
tur att blogg.se funkat bra idag (?) hm. anyway . . idag när jag vaknade så sa mamma direkt "vet du om att du pratar i sömnen?" mitt svar var nej. "jo, du sa: sååååå?" haha. så roligt, om man fattar det?! ni vet väl att många inkl. jag hela - jävla - tiden säger "sååååå?" ist. för "jasåå?" . . eller? haha. iallafall! när jag kom ner så var mormor här. hon hade köpt med sig nybakade, grova bullar! samt att mamma hade pressat jucie till oss, tagit fram färska jordgubbar, blåbär, ananas, och kiwi! samt naturell yoghurt med skrivad banan/jordgubbar, och paulúns flingor. super gott, och snuskigt nyttig frukost! efter det så bosatte jag mig i sängen av den enkla anledning att jag var svin trött, (somnade inte fråns 0145 inatt) och sen får vi inte glömma träningsvärken, heeeelllo liksom! bara jag nös eller rörde mig så sket jag löst i bralla. haha! dödligt ont, men det är trots allt skönt med träningsvärk. då vet man att man gjort något bra!

nu sitter jag i sängen igen, efter att ätit lite ägg och så! kom mer eller mindre hem ganska nyligen från gymmet! vilade från styrkan idag, och höll bara i 55 min's spinning pass! trött, och go i hela kroppen. snart kommer x hit. med sig kommer har han 4kg protein pulver till mig! (: så det blir att börja med det imorgon! wiho. blir nog bara film för oss ikväll, vi båda har tränat och han ska ju trots allt upp tidigt till jobb. så vi orkar nog inte mer än film trots allt. men det duger perfekt för  mig. är så trött!

imorgon ska jag ut och gå när jag vaknat och så! efter det så m å s t e jag städa här uppe. spec. tvätta golven! riktigt svinigt nu faktiskt. hoho! sen på kvällen blir det träning, såklart (?) imorgon går jag på styrka igen och sen ska jag hålla i spinning pass i 55 min. och det ska bli hur skönt som helst!


hello!

jomen tjena träningsvärken! skiter nästan ner mig
varje  gång jag rör mig!  haha. kan sova  göra det
bättre? vi testar . .

get to know me.

vad heter du:
amanda, men alla inkl. mig själv kallar mig
för mandi.

vad heter du i mellannamn:
lena.

hur gammal är du:
21, blir 22 goa i dec!

vad jobbar du med:
jobbar som spinning instruktör! men
letar jobb för fulla muggar. tyvärr är det
inte så lätt. men ger inte upp!

gillar du ditt jobb:
ja! älskar att vara spinning instruktör! samt
alla kunder, och hela personalen! samt att
man träffar nya människor hela tiden, har träffat
vissa det klickat med direkt!

hur ser din framtid ut:
hoppas på jobb inom kort! om inte, så blir
det att plugga vidare nästa år. har lite jag
funderar över att plugga till!

hur är du som person:
ärlig, väldigt barnslig, skojar hela tiden
sjuk humor, glad, positiv för det mesta

vad gör du helst på dina helger:
det varierar! gillar att festa med vänner!
filmkvällar är ok då och då!

tycker du om att träffa nya människor:
ja, jag älskar det! med vissa kan det ju
leda till stark vänskap!

vad äter du helst:
jag älskar sallader! spec. ceasar sallad!

är kost viktigt för dig:
hemskt viktigt! jag är en gottegris, men, jag
vet mycket väl att det bara är ren skit. massa
aromer, e-ämnen etc!

vilken årstid tycker du bäst om:
vintern med massa snö. sommaren med
massa sola.

brukar du sjunga i duschen:
who dosen't?

vilken sport tycker du är roligast
att se på tv:
. . ingen spec. direkt!

vilka sporter har du spelat i ditt liv:
massa trams när jag var liten, ni vet. tennis
dans, gymnastik etc. sen ishockey i mina
"äldre dagar" vilket jag älskade men laget
lades ner! ):

tror du på kärlek vid första ögonkastet:
klassiker! erhm, både ja och nej.

vad skulle du göra om du vann en
miljon kronor:
resa en massa, spara till framtida bruk och
leva loppan!

tänker du mycket på ditt utseende:
to much i guess! men vem gör inte det?

vad får dig att slappna av:
träning, mina vänner, fint väder, shoppa, resa
familjen.

hur ska en vän vara enligt dig:
hon/han ska vara sig själv. snäll, positiv
glad, omtänksam, pålitlig, skämtsam . .

är du mörkrädd:
rätt fråga till mig, svar ja! jag är livrädd!

tycker du det är viktigt att ha märkesklädert:
nej, det är inte viktigt. dock är det viktigt att man
klär sig snyggt - enligt mig!

vad skulle du helst vilja vinna i en tävling:
pengar ofc. och massor resor!

när går du upp ur sängen en typisk
helgmorgon:
oftast 1030, kan bli 30min tidigare.

på vem/vad avreagerar du oftast din ilska:
svårt. antagligen på fel personer. brukar vara så
eller? . .

hur länge varade ditt längsta förhållande:
tror det blev 18 månader . .

har du piercing:
öronen.

bråkar du och dina syskon ofta:
nej, förr gjorde vi väl. men inte längre!

vem är den viktigaste personen i ditt liv:
vem? finns många, alla vänner, familjen . .

läser du ofta böcker:
tyvärr, nej. borde göra det, men har aldrig
blivit min grej!

vad föredrar du för sorts filmer:
skräck är min genre! men gillar även komedier
överdrivna komedier!

vad slösar du mest pengar på:
kläder, skönhetes produkter. mer eller
mindre tjejsaker!

vill du gifta dig:
det får framtiden avgöra. just nu, nja . .

vill du ha barn:
visst! när tiden är rätt för det så.

vilka länder har du varit i:
danmark, tyskland, england, spanien . .

vilka ställen har du bott på:
helsingborg, only!

tycker du om djur:
djur är det bäst som finns!

solar du ofta:
det varierar tot. solarium - ngr gånger
i månaden. sommaren - varje dag det är sol!

är du bra på att laga mat:
njae . .

var badar du helst:
badar gärna hemma. men älskar att bada
i havet!

vad dricker du för alkohol:
breezer, cider, ibland öl och ibland drinkar!

gillar du att dansa:
inte min grej, nej . .

är du flygrädd:
nejdå!

vad dricker du helst när du är törstig:
vatten. är vatten-galen!

vilken är din favoritglass:
ben&jerry's . .

vad äter du helst när du ser på film:
godis, utan tvekan!

lever dina föräldrar tillsammans:
nix. dock är dom särbo!

är du en morgon eller kvällsmänniska:
det varierar tot. faktiskt. både och, typ!

vilken hårfärg har du naturellt:
råttfärg, tyvärr! färgar mitt hår rött, dock!

biter du på naglarna:
absolut i n t e!

är du beroende av något:
beroende är att ta i! men vatten. älskar
vatten! och mina djur!

hur ofta motionerar du:
fem gånger i veckan!

känns det som du känner mig nu? hoho!


situps.

nyss landat i sängen efter två ägg, en grov macka med skinka, ost och gurka, och ett glas vatten. intressant va?ja, tänkte det med :) kom mer eller mindre hem ganska nyligen från gymmet. körde styrka idag, körde på sten hårt och imorgon blir det vila ifrån styrkan. efter styrkan höll jag i 45 min spinning pass. som jag brukar säga - det var sjukt skönt. har ny musik, och nytt pass nu vilket är toppen också då man tröttnar lätt på sin musik. jajajajajaja. just nu kollar jag på "99 saker man måste göra innan man dör" dock väntar jag på att klockan skall slå 2200 så jag får se big brother. haha! amen så fast man blir när man väl börjat se det. bara erkänn istället! thihi. efter det så kommer jag somna gott känner jag!

jag ska börja med situps, och armhävningar varje morgon! jag menar, vad tar det? 5 min, om inte mindre? varför har man inte börjat med det tidigare liksom? man vaknar, sträcker på sig lite, vaknar till, ner på golvet och kör situps och armhävningar. som sagt - varför har man inte börjat tidigare med det? sånt man alltid ser på filmer, att killarna gör varje morgon. haha! så från och med imorgon, så börjar jag med det också!


tasty!


brown skin.












clean.

nyss kommit ut ur duschen, och sitter nu i sängen. känner mig så fresh and clean! dock, så ska jag ju träna ikväll. men ja, vad gör man? har träningsvärk i hela kroppen typ, vilket känns skönt! ska snart ner och koka ägg och äta lite mellis så att säga. (: 1706 blir det bussen till gymmet, styrka och sen ska jag hålla i mitt vanliga tisdags pass i 45 min. dunder skönt! innan var jag en riktigt latmask, men nu är jag beroende utav träningen. behöver minst 5 dagar i veckan med träning! det är ett perfekt sätt att "koppla av" och koppla bort annat skit man har i skallen, om man nu har det. :)

RSS 2.0