weekend.

helgen har varit hur bra som helst, verkligen! i fredags slutade jag 17:00, vidare till gymmet för att hålla i min fredags-spinning 17:30-18:15! efter det så mötte jag upp sofi på bussen. vidare hem till mig, ner på maxi as usual! (; köpte frukt inför kvällen, och frukost till dagen efter. hem till mig, fruktsallad, massa snack och mys, och bara mådde. mår alltid prima ballerina när jag är tillsammans med sofi. ♥


i lördags vaknade vi rätt sent, runt 12:00. inte okey! haha. käkade frukost, snackade och hamnade i sängen igen! kan ni fatta? det var strålande väder, och vi hamnade i sängen med ansiktsmask fram till 16:00, tyyp! haha. men det var skönt, faktiskt. runt 16:30 drog sofi hem, jag landade i duschen, åt lite, gjorde ve mig och sen på bussen mot stan som gick runt 20:15. träffade jessie, köpte lite nötter och mös lite i staden. dessvärre var det blåsigt och kallt, och inte fan hade vi några pengar iheller, haha! så vi drog nog hem runt.. 22:00 tiden eller något sånt. men ändå myys att bara ses, snacka och skratta om allt och inget. (: kom hem och landade i soffan med mami, och sen var det Zzz!


idag gick jag iallafall upp i tid, hoho! runt 10:00 (är det i tid, egentligen?) haha. duschade, käkade och sen på bussen till gymmet för att köra en pt-timme tillsammans med johan. hur skönt som helst för gymmet var typ, tomt! och att köra med en pt är rent ut sagt det bästa, du ger liksom inte upp utan han står och peppar dig. sjukt värt det! efter det blev det duschen, och nu sitter jag på jobb och dör lite. 15:00-23:00 är det som gäller. men det är rätt skönt, för det är grymt lugnt.. änsålänge! (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0