dagarna som gått.

har missat att skriva nu några dagar, mest för att jag inte haft tid! men tänkte uppdatera lite nu, så ni blir glada. key? bra. (: i torsdag jobbade jag till 17:00, efter det skulle jag ha spinning men så blev det inte. vädret var too good så folk valde att njuta av det, förstår er! så gick istället ut och kollade på mina actic-kollegor som hade uppvisning på ga-torg. så duktiga dom var alltså! efter det så mötte jag upp jessie, gick en runda i stan/festivalen, satt lite i hamnen och kollade på folk och mer eller mindre bara hade det riktigt bra. tog bussen hem runt 23:00-tiden pga. tidigt uppgång till jobb dagen efter.






i fredags var det jobb som gällde, 07:00-16:00. efter det blev det direkt till gymmet, tog 26 min i solen, på burk.. och sen gick jag ut och kollade på mina actic-kollegor igen! som sagt, sjukt duktiga var dom. himla roligt att se. efter det blev det duschen, göra ve sig och sen möta upp tanja. vi tog hela kvällen till att bara mysa runt i stan/festivalen. vi käkade sönder, först thaibox, sen godissnören, och sen 4 munkar var. haha. knappt krydd? men tradit gott det var istället. lovar er, värt det! (: käkar ju aldrig sånt annars,så vafan, det kunde vi väl vara värda? hade en super mysig kväll tillsammans med bästa tanja.


i lördags blev det tidigt uppgång, för att åka iväg till ulla-fakking-red. haha! det var tradit varmt, men det var ändå rätt kul att åka dit liksom. handlade för cirkus 1020:- ändå rätt milt, right? hade en super bra fm och em tillsammans med världens bästa killkompis. tack för dagen! efter det blev det hemgång, och jag kan säga att jag somnade sönder runt 16:00, och vaknade runt 20:15. haha! var så jävla trött! men fick göra ve mig fort och enkelt för att hinna med bussen som gick 21:15. väl nere i stan mötte jag upp sofi. tog en runda i staden, käkade gott och så. runt 23:00 drog vi till helsing där vi mötte upp mina och anna. super trevligt! drack goe-drinkar, snackade och bara mös. efter det drog vi vidare till steakhouse, och sen vidare till lila.runt 02:00 pallade inte jag och sofi mer, så vi käkade sub, och sen tog vi sista bussen hem. hur mysigt som helst! (:

igår vaknade vi som kungar, jag färgade håret, vi käkade frukost och bara snackade och haden en bra morgon helt enkelt! runt 13:30 drog sofi hem, och runt 14:15 drog jag till jobb. 15:00-23:00 sto på schemat.. tradit! men runt 19:00 kom mina, vi käkade thaimat, lite gotte och bara snacka och kollade film. hur myys som helst! (ha världens bästa resa bästa mini!) efter det tog vi bussen hem, hon till sig och jag till mig. somnade mer eller mindre dirr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0