man kan störa sig . .

har ni någonsin tänkt på hur mycket man kan störa sig på andra människor ? t. ex folk som hänger tänder, eller folk som glor, folk som skriker, eller sura människor, eller tanter som ska först på bussen eller trängas, etc etc . . jag tror ni vet var jag vill komma ? man stör dig på folk och hur dom beter sig helt enkelt . och idag var absolut en sådan dag ska jag säga dig ! speciellt på bussen hem från skolan med tessan, först en tant som sätter sin rullator MITT i gången så absolut ingen kommer förbi - smart ! sen en tjej som både glor och hänger tänder - kokar inombords . sen en som satt breve oss som bara stirrade, och sen en massa små saker . . men jag kan känna att man stör sig på folk mer än vad man tror. och finns säkert saker jag kan göra som folk stör sig så fruktansvärt mycket på, det säger jag inte ! men jag vet själv hur det är att störa sig, och man får nästan den känslan att man bara vill slå någon . det är liksom en sak amn inte kan sluta med, att störa sig på människor då alltså. låter grovt, men jag menar, finns det någon som inte fattar vad jag menar ? såfall kan jag tyvärr inte beskriva känslan bättre . säger inte att det är något posivit men det är något jag tänkt på faktiskit, och det är speciellt dåliga dagar som detta "hatet" kommer fram . . puuh, ni förstår nog vad jag menar, mm !

-- - -- - - -- 

idag hade som sagt bara varit skolan - trist . sen blev det hemgång tll mig för lite mat, byta om och så . sen tog vi bussen till gymmet, började med att styrketräna, och sen blev det det spinning pass. vi har riktigt hittat tagget nu och det ser jag som något väldigt positivt . vi larvara inte oss allt för mycket, och även om vi larvar oss så gör vi faktiskit precis vad vi ska . så det känns toppen ! så känns kanon med träning :) sen efter träning tog jag bussen hem till martin och här sitter jag nu. nyss lagat en omelett samt en liten morot till det, så duktig, eller hur ? 
har ett s t o r t godissug alltså, det är "den tiden på månaden" för mig och då blir sötsuget lite xtra, men blir inget, gi fullt ut nu ! kämpa mandi, kämpa ! nu ska jag sätta mig breve babe ♥ som sitter i soffan och kollar på tv, sen blir det att sova och sen upp till skolan imrgn.

natti .


Kommentarer
Postat av: kusse

"hänger tänder" fy fan vaikket bra uttryck..aldrig hört..så klockrent

2010-04-15 @ 22:10:15
URL: http://gr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0