i'm riding solo.

skön dag om inget annat faktiskit ! blev ingen skola idag, . . orkade verkligen inte. det är en klassiker. tessan till mandi, eller mandi till tessan: orkar vi idag?/blir det skolan idag? - nej, vi skiter i det ! haha . blev att sova lite längre, Zzz . . men gick upp cirkus 0900, martin vakna då och det gjorde jag med, ;/ lite frukost, han till datan, och jag till soffan med film ! :) sen kom mami och hämtade mig vid 1100, vidare till klippan för att pröva min balklänning . den kommer bli toppen ! :) sen blev det att följa med mami och handla, fick med mig hem en shower gel, badskum och en ny handtvål ! vidare hem, datan därefter blev det att bada, mat och nu sitter jag här . ska snart bara kolla lite tv och sen sova, börjar tidigt imorgon, sux ! ):

sen imrgon blir det skolan, 0810 - cirkus 1600 :/ därefter blir det träning med tess. vidare för att sova hos martin ! :)

annars i veckan blir det praktik ons, tors och fre, samt träning tis, ons och tors. sen ska jag passa molly för martin åker bort tors - sön, och jag hatar att sova själv - mörkrädd ! så vi ska ha henne här hemma hos mig istället för att jag ska behöva sova ensam i hans lägenhet ! :) sen hoppas jag på att träffa sofi i veckan ? sen är det tjejerna som gäller på fredag, utgång för hela slanten ! det blir inte lugnt. mat, förfest, stan - på topp ! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0