cleaning.

uppe med tuppen 1000 idag. när jag vaknade trodde jag mer eller mindre att klockan var typ . . 1200. vet inte varför, kändes bara så! tog mig ner, åt lite barnmat, samt en banan och tomatjucie (som jag fick spotta ut, urk!) efter det så landade jag faktiskt i soffan. satt där lite, och sen fick jag "städ-ryck" är tot. stolt över mig själv alltså. mitt rum, mina kläder, mitt badrum - rent! behöver dock damsuga, men orkar inte än (?) ska sen, såklart! just nu sitter jag i mitt rum, med fönstret öppet, kallt - med så skönt. underbart väder ute idag! skickade nyss ett sms till mina : du? du och jag kan väl börja gå ut och gå/cykla en-två ggr/veckan? :) hennes svar : jaa! tycker det låter som en bra ide, vi tar cykelturer också :) hur bra? svin bra. nyttigt för både kroppen och själen :) samt att det är roligare om man är två. toppen! 

idag vet jag inte om det blir väla, igen?!?! haha. neh, men ska bara kolla såfall, inget annat. sen behöver jag komma iväg till maxi, behöver rakhyvel, hittar inte min. p a n i k! sen behöver jag fylla på med lite knorr soppa. så det är väl mer eller mindre det som står på schemat. sitter även och funderar på om jag ska vara så "modig" att jag ska ut och gå . . helt själv? :/ neh, gud vad trist. hm . . aja, vi får se :)

imorgon är det fia som gäller. vi skall till någon jonas, på hans fest. trevligt! tror det blir att vi stannar där hela kvällen, ingen utgång alltså. eller . . ? ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om hur det är tänkt. jag bara följer med. haha! låter väl bra? mh. sen på lördag blir det nog att gå ut och äta. frågan är om man ska unna sig en efterrätt då efter dieten? hm. man brukar ju ändå få mini små efterätter så en liten skadar nog inte. har bestämt mig för att två lördagar i månaden så får jag unna mig något litet och gott. det låter väl bra? tror annars att jag blir galen om jag inte får belöna mig själv då och då. mh!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0