har inte direkt . .

har inte direkt hänt något dessa dagar, var skolan igår, hem ill mig och sen vidare till träningen med tess, därefter hem till martin, mat, film och sovning ! :) ♥

sen idag har dagen bestått utav praktik, solning, nyligen gjort mat med martin och nu sitter man här ! ska lämna datan närsom faktiskt, martins syster kommer hit, eller vi dit ? sen måste jag hoppa in i duschen och sen blir det bara american pie, mys och sovning, mys ! :)

imorgon
blir det praktik 1000 - 1800, sen 1800 blir det spinning tillsammans med annica, vilket innebär att vi får gå cirkus 1745 ! sen vidare hem där molly väntar (min och martins katt, ska passa henne när han åker bort)

sen fredag blir det praktik igen, 1000 - ? vet inte alls när jag slutar, lär får reda på det imorgon ! sen är det tjejerna som gäller, mat, fixa oss, vidare till martins lägenhet där vi sa förfest lite ! sen vidare till stan. ska bli duktigt kul faktiskt ! nalkas mycket folk i stan ? eller ute överhuvudtaget . . kommer inte bli lugnt, inte tillsammans med tjejerna ! ;) ♥ ska försöka ta riktigt mycket bilder, lååååååvar  . . inte ! men, ska försöka ! ;)


i'm riding solo.

skön dag om inget annat faktiskit ! blev ingen skola idag, . . orkade verkligen inte. det är en klassiker. tessan till mandi, eller mandi till tessan: orkar vi idag?/blir det skolan idag? - nej, vi skiter i det ! haha . blev att sova lite längre, Zzz . . men gick upp cirkus 0900, martin vakna då och det gjorde jag med, ;/ lite frukost, han till datan, och jag till soffan med film ! :) sen kom mami och hämtade mig vid 1100, vidare till klippan för att pröva min balklänning . den kommer bli toppen ! :) sen blev det att följa med mami och handla, fick med mig hem en shower gel, badskum och en ny handtvål ! vidare hem, datan därefter blev det att bada, mat och nu sitter jag här . ska snart bara kolla lite tv och sen sova, börjar tidigt imorgon, sux ! ):

sen imrgon blir det skolan, 0810 - cirkus 1600 :/ därefter blir det träning med tess. vidare för att sova hos martin ! :)

annars i veckan blir det praktik ons, tors och fre, samt träning tis, ons och tors. sen ska jag passa molly för martin åker bort tors - sön, och jag hatar att sova själv - mörkrädd ! så vi ska ha henne här hemma hos mig istället för att jag ska behöva sova ensam i hans lägenhet ! :) sen hoppas jag på att träffa sofi i veckan ? sen är det tjejerna som gäller på fredag, utgång för hela slanten ! det blir inte lugnt. mat, förfest, stan - på topp ! ♥

you're finally home!

min sofi är hemma! äntligen ..

jag har saknat dig till tusen. ♥

mys . .


magic.

finns det något jag älskar så är det magi. inte trolleri eller sånt, nej, utan filmer med magi, som t. ex mr magorium's wonder emporium, finding neverland, peter pan, etc.
har några favoriter som jag varmt rekommenderar;



1. the spiderwick chronicles
2. peter pan
3. edward scissorhands
3. finding neverland
4. hook (peter pan)
5. alice in wonderland
6. charlie and chocolate factory
7. mr magorium's wonder emporium ♥
8. the neverending story
9. narnia, häxan och lejonet
10. narnia, prins caspian

när jag väl skaffar hus så kommer det antagligen se ut som en liten rosa bakelse. jag ska utan tvekan, (Hoppas jag) öppna antigen ett magiskt vatten land, eller ett magiskt vinterland, eller en magisk leksaksaffär. där barn, eller vuxna som inte är rädda för att släppa löst barnet inom sig får komma och leka ! :)

<3




don't be afraid to be young and free.

jag vet, jag vet, jag har varit jätte dålig på att skriva på några dagar, men har verkligen haft fullt upp känns det som ! ska inte upprepas ! ;) jag har suuuper dåligt minne, & jag minns knappt vad jag gjort om dagarna ! :o men i . .

tisdags: så var det skolan, därefter hem till mig sen vidare till gymet. rebban & ida prov-tränade tillsammans med oss ! styrka och spinning. det var hur kul som helst att dom drog med :) sen hämtade martin mig, hem om till honom, sen körde han mig hem och han vidare till sin chef för att kolla fotboll. var hemma ganska sent, cirkus 8, sen blev det mat och raka vägen in till sängen ! ♥

onsdags: skolan då med, 0810 - 1500, sux ! men vi hade dokk ganska skoj, jag&tessan fular ALLTID oss med repliker från eva&adam, sune etc. just nu är det "majsan, bättre än nånsin!" "tack måns! snygg han e!" "tack ines!" "tryyyckare!" "ja, han  och eva har varit ihop i . . evigheter!!" . . vi håller dokk på med massa mer men skulle jag skriva upp allt så skulle det tagit 2veckor. tror dom flesta känner igen det jag skrivit ! ;) efter skolan blev det oj för att köpa lite käk, sen vidare till gymet, styrka och spinning som vanligt !! :) klara cirkus 7, bussen hem till martin, duschade och väntade på honom framför tv:n ! sen blev det bara tv, mys&sovning.

torsdags: praktik 1000 - 1800, sen därefter blev det träning, alone ! :( körde styka och sen spinning 1900, klar cirkus 2000, sen blev det bussen hem till martin, duschade, tv, och sen sovning, trötta !!

idag
: skolan, nationella prov i svenska B. idag var det att skriva en uppsatts och hänvisa till en text osv, vi började 0810, och hade tid till ? minns inte, 1300-något tror jag ? men man fick gå 1000 om man var klar, och det var både jag, tess och rebb, så vi gick då ! :) för att tillägga att där kom en lärare med ganska speciell . . röst, kan tyvärr inte visa er här hur den lät, haha ! men om jag säger "klockan är nu tio!" eller "den där!" så fattar iallafall tess & rebb ! :) (för att tillägga något riktigt kul så spelade jag nyss in ett röstmemo till tess och pratade som han gjorde, och sen fick jag tillbaka ett röstmemo från henne där hon gjorde samma sak och jag DOOOG ! skrattar just nu så jag kan döö ! ska lägga ut de ngn dag ! ;) haha !)
sen vidare till busshållplatsen där martin hämtade mig för att sen köra hem till mig ! kollade ronny&ragge i väntan på att min pappa skulle komma ! :) cirkus 1200 kom pappa, så ja, martin, mamma och pappa körde till center syd i hop om att hitta lite saker till min bal/student ! hittade en bra bh som jag ska ha under min balklänning, samt studentskor, blev faktiskt ett par tommy hilfiger skor (se bild, upp!) gillade dom starkt och det är inte en-gångs-skor, utan dom kan jag ha efter studenten okcås, perfa !! sen blev det saker som inte ens hade med det att göra ! ett par byxor, en tröja, ett lipgloss och en ansiktsmask ! :) har varit en super mysigt dag, åt där och så också ! :) kom hem för cirkus 1timma sen bara, ska snart lägga ansiktsmask, bada kanske ? sen film och sängen, upp och hoppa cirkus 0845 imorgon. jobba 1000 - 1400 imorgon ! :)

sen imorgon blir det som sagt, att jobba, vidare sen till martin för att ha en heldag ! mat, film, mys och bara ha det myys !! gillas ♥ sen söndag : sooooooooooova !! och träna hade jag tänkt, spinning 1630 :) sen hade jag tänkt sova hos babe igen, hihi !


sötsaker ?

mm, gooooodis suget är ganska högt idag om inget annat
me ♥ sötsaker
men ikke mandi, icke ! gi all the way ! peppa mig gott folk. sommarenärnära, sommaren ärnära, sommaren ä . . .

träning idag, mm ! :) med tess, och idag ska rebb och ida provträna med oss ! ska bli skoj ! :)



skriver mer ikwell ! ♥


sommaren 2010?

i ♥ summer !

jag kan riktigt känna peppet nu inför sommaren 2010, eller ska jag säga beachen 2010 kanske ? vi har riktigt kommit igång med träningen nu, vi har tränat innan men nu har vi verkligen skärpt oss. tränade tisdag, onsdag, torsdag och söndag denna veckan, eller förra veckan blir det ju eftersom det är måndag idag ! denna vecka blir det träning tisdag, onsdag, torsdag och söndag. strålande ! imorgon ska faktiskti rebban och ida med oss och träna. vi fick en lapp på spinningen att man fick ta med en kompis kostnadsfritt en gång, och då tänkte vi att vi skulle utnyttja det. ska faktiskt bli riktigt skoj ! blir styrka, därefter ett spinningpass, toppen ! :)

idag händer inte direkt något faktiskit, ska enbart vara hemma, funderade på träning men då blir det träning hela veckan, lite för mycket, eller ? men nej, hemmadag iidag, det blir perfekt. ♥


en dag . .

drömmen : en liten tollare ♥

   

    

exakt en sån här ska jag ha när tiden är rätt för det. stor kärlek.


det kokar inom mig . .

jag tror inte att vissa människor förstår människan kärlek till djur. jag smällter inombords när det gäller djur och min största fasa är : djurplågare. när jag läser om djurplågeri, allt som har med djur som far illa ut, så vet jag att jag hade kunnat skjuta de människor som gör det utan att blinka ! såna människor borde utsättas för precis samma sak ! hur kan man ens tänka tanken att skada ett djur, plåga det, etc ? är man helt väck i skallen då undrar jag . . bara jag tänker på det så kokar jag inombords. man har inte alla hemma om man gör sånt ! jag kan inte köpa att det skulle vara skoj att göra det ?! djur är det bästa sällskapet du kan ha, det sviker aldrig, och det finns alltid där, och ändå lågar folk som om det vore helt ok ! men ok är det inte, långt ifrån ! puh, hatet inom mig bara växer för såna människor och hade jag sett det med mina egna ögon så vet jag inte vad jag hade gjort . det finns egentligen så mycket mer att säga och skriva, men det handlar ju ändå bara om ett starkt hat och jag vet att många känner med mig.

i usa etc så har dom straff på djurplågeri, fängelsestraff ! varför kan inte sverige ha det ? vad skulle det svåra vara att inför en ny lag om djurens rättigheter ? men samtidigt, jag prata om sverige, kan vi något . . hade jag fått bestämma så skulle alla djurplågare utsättas för EXAKT samma sak som det utsatt djuren för, men så kommer det aldrig att bli, och det vet jag ju själv . men hade det blivit fängelsestraff så hade jag blivit lite mer nöjd iallafall ! djur är utan det finaste vi har ♥ inser ni inte det så är ni . . .


söndag.

jag gillar vädret väldigt väldigt mycket ! igår var ju inte direkt så kul, men idag har det kommit igen. det är inte direkt varmt, men det är sol, &fint !

i fredags blev det skolan, lika trist som vanligt får jag väl säga . som pricken över i:et så när jag och tessan skulle hem innan träningen så skulle bussen kommit 1511, kommer den ? nedå, icke, den dyker inte upp fråns 1535 och då var det ingen idé att dra hem till mig mer, tackar ! så vi fick dra till min praktik så jag fick låna pengar til mat, vilket ledde till att vi fick köpa käk på oj och käka det på gymet, men det blev ju inte helt fy skam. sen blev det träning, styrka först cirkus 1h sen spinning 1730 ! därefter blev det bussen hem och strax därefter kom Mina till mig ! :) blev maxi för att köpa lite nötter sen hem till mig igen. sängen, snack, american history x och bara hade det förjävla bra ! :) sen cirkus 2215 åkte hon hem och jag gjorde ve mig för sängen ! Zzz  . .

sen igår blev det till att jobba 1000 - 1400, tror dock jag var där i onödan, väldigt väldigt tyst och lugnt igår . men det vet man ju aldrig i förväg ! :) sen efter det blev det bussen hem, lite mat &så . efter det blev det at lägga över alla 100000 bilder jag har på min data på CD skrivor, och det tog ju sin lilla tid . (min data har fått något skit så måste fixa den) hoppas inte den behövs att omformateras dokk, men man vet aldrig, så jag ville vara på den säkra sidan kände jag . sen blev det willys med martin, lite nötter skulle inhandlas till kvällen, no candy for mandi ! :( vidare bort till video center för att hyra film samt att martin skulle ha pizza gatan över . det blev wrong turn 3, vilket är en skräck . . eller ja, kalla det vad man vill ? men vi har sett 1an och 2an så vi kände väl att vi fick se 3an också, samt 4an när den kommer ut. är nog ingen film jag skulle rekommendera . handlar alltid om samma sak typ, att ungdomar eller folk i allmän kommer till den skogen och så är där typ, missfoster av något slag som äter människor, så ja . . ni fattar ! se själv, ni kanske gillar.
så med andra ord blev det, film&mys igår . vi somnade ganska tidigt och martin skulle iväg och jobba tidigt, men jag sov till cirkus 1000, skönt !

idag blir det att träna 1630 med tess, först lite styrka sen spinning ! därefter blir det hem till martin ♥


perfect fit.

gillas just nu :




gina tricot 199:-


man kan störa sig . .

har ni någonsin tänkt på hur mycket man kan störa sig på andra människor ? t. ex folk som hänger tänder, eller folk som glor, folk som skriker, eller sura människor, eller tanter som ska först på bussen eller trängas, etc etc . . jag tror ni vet var jag vill komma ? man stör dig på folk och hur dom beter sig helt enkelt . och idag var absolut en sådan dag ska jag säga dig ! speciellt på bussen hem från skolan med tessan, först en tant som sätter sin rullator MITT i gången så absolut ingen kommer förbi - smart ! sen en tjej som både glor och hänger tänder - kokar inombords . sen en som satt breve oss som bara stirrade, och sen en massa små saker . . men jag kan känna att man stör sig på folk mer än vad man tror. och finns säkert saker jag kan göra som folk stör sig så fruktansvärt mycket på, det säger jag inte ! men jag vet själv hur det är att störa sig, och man får nästan den känslan att man bara vill slå någon . det är liksom en sak amn inte kan sluta med, att störa sig på människor då alltså. låter grovt, men jag menar, finns det någon som inte fattar vad jag menar ? såfall kan jag tyvärr inte beskriva känslan bättre . säger inte att det är något posivit men det är något jag tänkt på faktiskit, och det är speciellt dåliga dagar som detta "hatet" kommer fram . . puuh, ni förstår nog vad jag menar, mm !

-- - -- - - -- 

idag hade som sagt bara varit skolan - trist . sen blev det hemgång tll mig för lite mat, byta om och så . sen tog vi bussen till gymmet, började med att styrketräna, och sen blev det det spinning pass. vi har riktigt hittat tagget nu och det ser jag som något väldigt positivt . vi larvara inte oss allt för mycket, och även om vi larvar oss så gör vi faktiskit precis vad vi ska . så det känns toppen ! så känns kanon med träning :) sen efter träning tog jag bussen hem till martin och här sitter jag nu. nyss lagat en omelett samt en liten morot till det, så duktig, eller hur ? 
har ett s t o r t godissug alltså, det är "den tiden på månaden" för mig och då blir sötsuget lite xtra, men blir inget, gi fullt ut nu ! kämpa mandi, kämpa ! nu ska jag sätta mig breve babe ♥ som sitter i soffan och kollar på tv, sen blir det att sova och sen upp till skolan imrgn.

natti .


pick a star on the dark horizon, and follow the light . .

vädret mina vänner, vädret ! låt det vara såhär förevigt, fast varmare och varmare ! ♥

sitter just nu i skolan, inget att hoppa utav glädje för. slutar cirkus 1500 ! sen äta, träning & martin, tror jag ? har absolut inget mer att skriva, trist ! får väl hoppas på en händelsefull dag (?)

♥ . .

when rain turns to sun . .

idag vore det riktigt synd att ens försöka klaga på vädret. helt sjukt underbart har det varit idag, och det tackar vi för ! skolan sto på schemat idag, 1000 - 1515, sen därefter blev det träning tillsammans med tessan, good girls ! blev enbart styrka idag, och imrgon samt fredag blir det styrka och spinning . :)

efter träning så blev det att åka hem, äta och duscha, skulle egentligen träffat josse men vi flyttade fram det till måndag. så jag och martin möttes vid stranden och gick där lite, och bara hade det bra med andra ord ! :) tjata på honom att när och om vi flyttar ihop så vill jag ha en råtta, en iller, två katter, en hund, samt en massa andra djur. men HELST en råtta . . hemma får jag inte ha någon, och martin vill inte iheller ha någon, så jag får nog aldrig min älskade rätta . fast jo, martin dör nog innan mig så ska skaffa en då, eller två st bara för att ! ;) jag är en djur-människa och vill ha många djur, det vet nog mina nära och kära . ser mandi ett djur så är det : naw, kolla !! ♥ ♥ ♥ med andra ord - j a g ä l s k a r d j u r ! men alla kan inte vara som jag, och det får man acceptera. ska iallafall ha några st djur, när jag har tid, bra med pengar och ett hus ! :) min dröm är att öppna ett ställe för djur som far illa, hemlösa osv . det hade varit rena drömmen !! hade älskat det super . kanske en dag ! :)

imorgon blir det skolan 0810 - 1500, uss ! :s sen därefter blir det hem till mig, käka och sen vidare till träningen med tess. därefter blir det antagligen att sova hos martin, så det blir en helt vanlig dag kan man säga ! :)

LÄGG MÄRKE TILL MIN BILD !! NAW, EN RÅTTIS BEBIS . ♥ hur kan man inte vilja ha en sån sötnosis ? . .


onsdag.

sitter just nu i skolan, inget att hurra för direkt ! men dock kollar jag lite gamla bilder, och det är ju inte helt fel, tror jag ska bjuda på några st ! ;)



rebban i 1:an



tessan i 1:an



jag i 2:an



tessan i 2:an



jag i 2:an



denna får ni gissa er till vem som är vem . .



en bild säger mer än 1000 ord, ellooor ?



tess&jag, ser ju .. glada ut



rebban i 3:an

nöff ! ♥

när det är över ..

när skolan är över så ska jag inte göra mer än att fira rejält. fira så det bara stänker om det ! jag vill skaffa ett bra jobb, plugga vidare om 1-2 år kanske ? flytta hemmifrån när tiden känns rätt och mogen för det . sparar pengar till utlandsresor, pengar så man kan fixa snygg inredning till sin lägenhet etc.

42 skoldagar kvar (räknat bort helgerna) och jag kan icke beskriva med ord hur sköönt det skall bli ! slippa allt som har med skolan att göra . slippa all drama, alla onödiga bråk och massa skit helt enkelt. med andra ord är jag s v i n trött på skolan ! död åt skolan . och jag är nog inte ensam om att tycka så ! man kanske kommer sakna tryggheten och så men jag kommer absolut inte sakna mer, absolut inte ! jag vill bara bort bort bort ! och nu är det inte långt kvar . tack guud ! men tiden går fort, mycket som händer på vägen nu ju . träning var vecka 2-3 ggr, jobba xtra fram och tillbaka, sofi kommer hem, lite utgångar fram och tillbaka, vädret börjar arta sig,  balen, och sen s t u d e n t e n 2 0 1 0 ! ♥ så på så sätt så är det synd att klaga, faktiskt. tiden går fort och det är bara att låtsas att tiden är ett väntrum som man måste vänta i tills man blir fri och kan gå hem .

jag känner att jag har en period nu då allt går emot mig, och jag tänker inte lägga ner mer energi på saker och ting, faktiskit. är trött på all skit rent ut sagt, det tröttar ut mig totalt alltså . man försöker vara där för alla, ställer upp och har sig, får jag ingen respons så kan saker och ting kvitta . jag avgår som en som bryr sig tillslut, been there, done that eller ? finns nog en hel del som känner igen sig. jag ska ägna mig åt den sista tiden i skolan, träningen, familj, vänner som är vänner och pojkvän . det blir perfekt tycker jag ! trött rent ut sagt, trött . .

-- - - - -

från det ena till det andra så spenderade vi en hel dag på väla igår, och det behövdes kan jag känna. fick med mig hem - träningsskor, träningstights, en väska till träning eller annat, och ett par tights. sura pengar känns det som, men kan säga att jag behövde vartenda grej, så sånt får man ta. ett litet instick är också att min gi-period började bra, har bara gått två dagar men inget fusk så detta känns som det kommer bli super bra .

idag har det enbart varit skolan på schemat, ikwell 18.30 så blir det träning tillsammans med annica, ska bli skönt ! ska cykla ut all min ilska som jag har i kroppen ;) sen blir det raka vägen hem för en dusch, mat och en god natts sömn, perfekt .

imorgon är det skolan igen som gäller, är skolan hela denna veckan och ingen praktik, inte jätte kul, men vad gör man ? sen efter det blir det att träna tillsammans med tess, sen mot kvällen blir det nog martin, om jag inte minns helt fel ? nej, nu ska jag äta en omelett och slänga mig framför tvn ett tag innan bussen går till träningen .



nöff !


varför så lat?

jag har en känsla, och den lyder typ : nu eller aldrig ! jag känner att ska man få den där fina kroppen till sommaren 2010 till så är det nog dags nu. vi tränar duktigt, faktiskt, men vi kan bättre ! jag känner suget efter nya träningskläder (tränar i gina tricot tights och innebandy skor) amen hallå ja, vadå verkligen INTE går inför träningen ? ska tagget riktigt komma så känner jag att jag får hosta upp lite pengar och köpa mig ett par träningsskor och ett par tights, på överkroppen kan det kvitta känner jag. linne eller t-shirt, ingen big deal. men för att känna sig snygg och känna att peppet är på topp så behöver man något nytt och framför allt något bra ! inte sletna tights som man grävt fram .

sen är det det ständiga tjatet om mat, godis osv. jag är en av dom "nu är det dags, nu blir det nutrilett" eller "jag ska bara dricka jucie i 2 månader" eller alla dieter hit och dit, det värsta med alla dieter är att efter man nått sin målvikt så måste man fortsätta så alltid, livet blir inte detsamma om ni fattar ? du kan inte tro att du kan börja äta vanligt som du gjorde innan dieten, nonono ! då går du upp igen, jobbigt ! ni vet vad jag menar ? det jag känner som verkligen funkar är GI-metoden, yes ! (men även där kan man inte börja äta som vanligt efter man nått sin vikt, samma skit där ju !) jag gick på det för inte sålängesedan och gick ner 6 kilo, good ! javisst, good tänker ni, men tror ni att jag går på gi idag ? icke sa nicke. varför kan man bara inte hålla det ? varför är det så j-vla svårt ? frågar mig själv det ofta men får aldrig något bra svar . antagligen är det frestelsen av det goda, eller att man verkligen tror att 1 kg godis kan inte skada, typ . . sen har väl alla samma tendens att säga till sig själva "imorgon gäller det! imorgon börja det nya livet!" eller har jag helt fel ? ni vet själva . . så har man köpt massa produkter, detox, tabletter, soppor, etc. och sen går det ett litet tag sen kommer man på ett kalas, eller man är ensam hemma, eller film med pojkvännen, bio eller vad som, sen så faller man tillbaka på det gammla vanliga igen och sen har man ÅNGEST ! och ni anar inte, har man börjat på en diet och sen faller tillbaka så är ångesten nästan den västa ångesten man kan ha, man klandrar sig själv för allt och inget . man tröst äter nästan för att man tryck ner sig själv så mycket . . för att man ätit en kaka eller något annat :o sjuukt, det tröttar egentligen ut mig, och det är en tjejgrej, för vi tjejer är aldrig nöjda med våra kroppar, och ändå försöker vi jämt och ständigt. jag känner bara att känslan utav att vara helt nöjd hade varit underbart . och den dagen kommer säkerligen, det enda jag inte vet är hur långt borta den dagen är, med samma hopp dagligen så hoppas jag att den inte är så långt borta.

jag tänker inte börja på någon sopp-diet, banan-diet eller något, för jag fixar ändå inte det så ingen idé att lura sig själv och slänga dyra pengar på det. jag kanske hade fixat det 2-3 veckor och säkerligen hade jag gått ner en del, men sen hade jag börjat som vanligt och då hade mina kilo kommit tillbaka, och det känner jag inte för.

sommaren står bara runt hörnan, och det väntas england, kreta, stranden, naket och hela köret, så det är nu eller riktigt mycket aldrig, och jag kör på NU ! imorgon kör jag, och det blir något jag förlitat mig på - GI ! lyckas jag ? ja, vem fan vet ? ingen. men jag har turen på min sida, för min mamma är den som peppar ! godis, kakor osv har vi aldrig hemma pga av att ingen äter det här i huset, och när jag blir i min mammas ålder vill jag också vara så smal och fin ! inget snack om saken. hon är sjukt duktig på mat och hon är galen på att INGA TILLSATSER får finnas i huset . hon hatar allt som har med E-Medel, aromer och allt, ni vet ? några vet, andra inte . matfusket dom stoppar i vår mat ! men ska inte skriva en novell om det ! mer att jag har en mamma som vet hur man går till väga osv . hon gör allt själv från grunden, hon är en pärla.
jag har laddat upp faktiskt ! har en helt bund råvaror som jag ska ha med mig till martin, bla ägg, bacon, mammas hemmagjorde müsli, morötter, och yoghurt. samt att jag redan har havregröt och frusna bär där. och här hemma är det endå GI-mat som gäller typ. allt det jag ska ha med till martin har vi här hemma. men för att jag ska fixa det så behöver jag råvaror hos martin också iochmed att jag är där ganska ofta, mitt andra hem, typ . .

jag känner att denna gången kan inget stoppa mig, och jag måste verkligen tro på mig själv ! fixar jag inte det denna gången så är jag dömd att misslyckas, för jag har varit på en massa skit förr . nutilett 2-3 ggr, detox och GI. och GI är bäst ! men jag tappade det ändå, fattar inte varför . . eller jo, det gör jag - frestelserna hos martin, här hemma är det inga problem för här kommer varken socker eller något annat onyttigt in, men när jag är hos martin så är jag en gotte expert. då är det lixom : hyra film, och lite gotte på det ! och det är inte martins fel, för han äter vad han vill men jag faller för det, och jag hatar att jag gör det . dumma mig ! men det är slut med det, jag har hållt på så länge nu att nu är det sista försöket. blir det att hyra film - grönsaker, nötter. tänker inte rabbla upp en massa men jag tror att varje individ förstår precis hur man kan ändra saker och ting . cykla, gå, istället för att köra bil etc. säger som gammal kärringar - dagens ungdomar har faktiskit blivit latare, och jag är en av dom, såklart ! jävla . . bekväma latmaskar. absolut inte alla, nejnej ! finns jätte många nyttiga och duktiga. men när jag kommer till gymmet och ser typ, 40-åringar som har bättre trimm på sin kropp än jag själv så känner jag bara : vafan är det frågan om ? är jag riktigt dum eller något ? känner för att skjuta mig själv . .

GI-metoden är det lättaste och alla kan göra det. finns receptböcker om det, och vill man inte kasta pengar på det så har internet en hel värld av GI-recept. det är lätt att följa och det är god mat, tror det eller inte ! vill ni läsa hur GI funkar så bara sök på google.se eller någon söksida så lovar jag er att ni hittar allt som ni behöver veta . en kortförklaring är : inga kolhydrater - isället fett. du ska äta t.ex bacon, kött, ägg, fisk, grönsaker, såser utan mjöl, omelett, you name it. och du ska hålla dig borta från, socker - godis, kakor, läsk, potatis, ris, pasta, mjöl, bröd etc. finns fas 1, 2 och 3, börja efter viktmål och hur fort ni vill att det ska gå . gi är inget som skadar kroppen, det är vanlig mat med lågt gi, ingen big deal. bättre förklaring hittar ni i böcker och på internet som sagt. jag rekommenderar inte nutrilett eller någon annan diet, utan jag rekommenderar gi, utan tvekan, samt träning, det är allt : gi och träning, samt tålamod !

imorgon ska jag till stan/väla med rebban och det jag skall köpa är riktigt träningskläder. då tror jag samtidigt äatt träningen blir roligare och lättare. som sagt, vi tränar, det gör vi faktiskit, men peppet behöver bli större. lite nya träningskläder är första steget. denna veckan är det tisdag, onsdag och torsdag som gäller, som vanligt med andra ord . styrka och spinning - perfekt.

jag har allt - underbara vänner, familj och pojkvän. ska utomlands 2ggr i sommar, har antagligen lite jobb i sommar hos annica, sofi kommer hem, sommaren är nära, jar har mycket att se framemot och en massa massa mer. men det är en sak som fattas i mitt liv och det är känslan om att vara riktigt nöjd med sin kropp . .


error . .

mig egna data har fått virus ! därför jag inte skrivit på ett bra tag ! :( och just nu har jag inte lusten till det. inte bra alls mandi. men jag lovar att jag ska börja skriva duktigt igen på måndag, lååvar ! :)
för att göra veckan kort så har det faktiskt inte hänt något speciellt. tatuering, skolan, praktik, martin osv. känner att det varit en ganska händelselös vecka. och så brukar det inte kännas, men alla veckor kan inte vara bra veckor. nästa vecka blir en toppen vecka, det känner jag på mig, faktiskt ! :)

om inget annat så ska jag och mamma slå oss ner för att kolla lite kattuppfödare. vi ska skaffa en till efter sommaren, som lite sällskap till figgo, samt att vi vill ha en till ! :) kanske en skogskatt, eller en ragdoll, eller möjligen en helig birma. vi får väl se :)

känner att jag längtar sjukt mycket efter sommaren, kanske därför man känner sig lite depp, eller ? vill ha balen, studenten, england, kreta och allt annat som sommaren har att erbjuda. tror jag delare den känslan med väldigt många ? :)

såg nyss att "the mask" visas på tv, så tror nog att jag ska se den, trots att jag har den :s men ändå känner jag att jag vill se den ? tjah, så kan man ju också känna. :)


resultat.

här är den :



jag blev super nöjd !
skriver mer senare idag


idag gäller det.

igår : var en ganska lugn dag. jag och martin åkte lite till hans föräldrar och hälsade på och pratade lite och så. trevligt ! :) sen åkte vi och hyrde film, köpte lite gott och sen hem igen. sen gjorde martin mat till mig, tack ! det var jätte gott babe. sen blev det enbart sängen, film, mys och gotte. behövdes ! ♥

idag : vaknade jag upp ensam, för martin åkte och jobba tidigt idag, buhu :( nyss ätit lite så nu är det bara datan och tvn som gäller. sen vid tjugo över elva ska jag ta bussen tillsammans med jossan ner till stan. och vet ni varför ? . . jo, för idag ska jag göra min andra tatuering. har längtat rejält och idag gäller det ! :) inte direkt längtat efter smärtan, men resultatet. jag har ju gjort det en gång innan så jag är inte direkt nervös, samt att jag har aldrig varit rädd för smärta, så jag är hur lugn som helst. :) resultatet kommer antingen idag eller imorgon, så jag tänker inte avslöja vad det är som jag skall göra. men kan lova, det kommer bli ritkigt fint :)
jag är en människa som anser att en tatuering ska vara väl genomtänkt, och verkligen betyda något ! det är iallafall viktigt för mig. tänk, dom skall sitta där hela livet.


långfredag.

hade riktigt skoj igår, om inget annat. bortsett från lite skandaler. men allt fixade sig tillslut ! :) tack alla som var med ! är riktigt trött osv, så kortfattar dagen på bästa sätt, typ . .

dagen : stan med jossan, sedan sola
tre tiden : träffade tess på maxi, handlade det sista
fyra tiden : ida&sebbe kom, &mat beställdes
sju tiden : rebban kom
åtta, halv nio : bussen hem till martin, förfest där. toppen!
sen : stan, stinsen osv . .
senare : hem till martin igen, sedan taxi hem till mig (ida, jag&tess)

Zzz . . !

lite bilder från gårdagen . .



lets shot it' up. rebb&jag



tess, thomas, tobbe? &alex.



ida&sebbe. "tummen"



aaaw, nemen så fiiiiiiiiiiint. martin&jag



grabbarna gräs



folket



naaaaaaaaaaw . .



nemen låt oss fotta lite

aoooooooow, nu är jag helt bortom all kontroll. trött som få om inget annat. men vad säger man? man mår som man fötjänar, mm . .


finding neverland.

jag älskar, det kommer du okzå att göra! mysigast filmen ever . .
finding neverland : med johnny depp. ♥



. . big love


trött torsdag.

nästan precis kommit hem från lite jobb, &med andra ord så är jag helt slut. en hel del att göra idag, kunder osv. :) har nyss lagt på en ansiktsmask&dragit på lite bekväma kläder, inte helt fel alls!

innan idag skickade rebban sms till mig, och sa att hon behövde prata med mig, att det gällde tatueringen, fick faktiskt lite panik för jag kunde nästan känna att han ville boka om vår tid, eller något. (jag och rebban bokade samtidigt&fick samma dag&tid) så jag skickade och frågade vad det var och så, sen så ringde hon och berättade att han enbart ville ha en bild på min tatuering, och att jag skulle komma in imorgon runt 3-4 tiden, tidigare om det gick till och med. så drar nog dit cirkus 1-halv 2. så blir det fixat ! :)

annars imorgon blir det att sola ETT LITET tag med josse, sen följer hon med ner till house of pain, så jag får det fixat. sen blir det att träffa tessan på maxi, köpa mat och sen vidare till mig. strax där efter dyker sebbe och ida upp, trevligt ! :) blir mat och snack. sen cirkus 7, kvart över, dyker rebban upp. :) då blir det lite mer dricka och snack sen ska vi vidare till martin, sen därefter vidare ner i stan! så snälla guuud, eller någon? låt det bli fint väder! ♥

annars ikwell så blir det att röja, mat, sängen&tv:n. helt perfekt enligt mig ! :)


jag har tappat . .


jag har tappat bort dig, men jag vet inte om det är värt
att leta upp dig igen . .


RSS 2.0