mupparna från opi.













hur coola är inte dessa då? the muppets från opi.
150;- eleven.se

hello my friend.



välkommen till min kropp, eller något? denna tatueringen gjorde jag i torsdags. bilden
är inte  rättviss  då jag tagit den själv och det var inte det lättast i tell yah' men jag är
så  himla  nöjd, och  jag  älskar  den! så småningom så ska jag börja på en hel arm.
vissa gillar det, andra inte, själv älskar jag det!

strong..




we found love in a hopless place.


måste - sätta - fart
! med träningen. har legat på den lata sidan den senaste tiden. blir bara mina spinningpass som jag håller i på måndagar och torsdagar. to little! visst, det är det 2ggr i veckan, men det räcker långt ifrån, enligt mig! vill iallafall ha 4ggr i veckan. varför kan man inte bara ta tag i saker? varför säger man alltid "jag gör det imorgon!" klassiker, right? vet inte hur många år man kört med den. en till klassiker är "imorgon börjar nya livet!" yeah, right! haha. jag ska iallafall försöka trycka in två dagar till med träningen. (:

well well, som jag sagt, så kör jag f o r t f a r a n d e på proteindieten, fast fas 2. nu istället, det har gått hyffsat, men det ska gå bättre nu iallafall. har slarvat och så. bad! ikväll blir det spinning, ska cykla tills det brinner i röven på mig. nä, men jag ska iallafall köra hårt med mina kunder. så dom, och jag blir nöjda (:

halloween.

snacka om bra uppdatering dom senaste dagarna, ellerhur? nä, men det har varit full rulle hela helgen, så har inte haft tid till att blogga. sry! bjuder på lite bilder från i lördags/halloween fest i lund, vi var väl runt en 35 pers?:


























måste ha en, vill ha en!



shitty..





truth hurts.


yes, this movie really suck!



jag är kanske helt efter, men såg denna idag för första ggn bara för att!
vilken mög film. värsta skitet ever!

i'm so sorry.


jag vet att jag är fedt seg på att blogga just nu. men finner typ ingen.. inspiration, if you know what i mean? har iallafall varit på stan med mamma idag. köpte mina halloween kläder. blev "sexig" rödluvan, röda knä-strumpor, rött läppstift, och rött nagelack, och sen mitt röda hår. perfekt va? ska på halloween fest på fredag, så ska ta bilder då så ni får se hur det allt blev ihopa! (: tackar mamma, fick kläderna utav henne, samt så fick jag ett opi nagelack utav henne. världens bästa mamma. såklart! efter det så lunchade vi på ebba's café, super mysigt. efter det så blev det maxi, och nu har vi kommit hem. ligger i sängen och känner för att vila, sån riktigt gammal kärring som sover "middag" haha. (:

i just came to say hello.


nyss avklarat 7,2km i pålsjöskog. kanon väder till det idag! är hemskt nöjd, och ska snart bada och kolla film. äkta söndag or what?! en annan bra sak är att jag ska tatuera mig på torsdag. fick tiden super fort! brukar tatuera mig på house of pain, men denna gången blev det överpris, han ville ha mellan 1500 - 2000 kr, och där jag ska göra den nu istället vill han ha mellan 600 - 700 kr. lite skillnad eller vad? kan säga så mycket som att det blir en text, men vad det ska stå får ni se när den är klar. ait? bra.

har varit en rejält fattig helg. men har endå varit på väla, kollat halloweenkläder, haft tacomys, och varit ute och gått. så jag är hur nöjd som helst (:

i veckan blir det fullt upp som det ser ut nu iallafall. måndag: ut och gå, (det ska bli kanon väder) mot kvällen ska jag hålla i mitt vanliga spinningpass, efter det styrka tillsammans med emma. tisdag: städa, städa och åter städa. sinnessjukt snuskigt uppe hos mig! onsdag: hoppa in för sanna och hålla i spinning 1730, efter det möta upp emma och köra styrka. torsdag: göra mina femte tatuering, hålla i mitt torsdags spinning pass mot kvällen. fredag: halloweenfest i lund, yiha! lördag: ullared? söndag: kalas hos farmor som fyller år.

until you kissed my lips..



nelly rea.

nelly.com har rea på en massa plagg, skor osv. här är några utav
mina favoriter från rean. in och kolla!



förr 379;- nu 190;-



förr 499;- nu 250;-



förr 499;- nu 250;-



förr 149;- nu 75;-



förr 1495;- nu 739;-



förr 1395;- nu 695;-



förr 399;- nu 200;-



förr 1149;- nu 569;-

truth..




kladdkaka.


vet ni vad jag har gjort hela morgonen? asså jag skäms, för det är inte likt mig. jag har städat och.. bakat?! haha. vafan är det liksom? hej, jag leker vuxen! vi har kommit överrens om att när vi gottar oss (en ggn i veckan) så ska vi baka, och göra allt från grunden, på så sätt slipper vi alla E-ämnen, tillsattser, aromer osv! samt att vi baka i måttlig mängd. yeah! 

är sinnes fattig just nu innan lönen och allt, så i helgen händer absolut inget! hoppas som sagt på fint väder så vi kan ut och gå en massa. vi bytte gotte dag och kör på idag istället för imorgon. så blir tacomys, och kladdkaka till efterrätt. super gott! samt något bra skräckis och så. allt suger utan pengar måste jag säga! men nästa helg blir det andra bullar, då har lönen kommit, och då blir det halloween fest i lund, kalas hos farmor och så. (:

tips.



gillar ni jeffrey campell? men har inte råd? här kommer lite
billigare varianter:















ligger mellan 350 - 400;-




jeffrey campell är strået vassare, såklart! men skon här ovanför och under
är enligt mig identiska!













ligger mellan 1300 - 1700;-

aw.


solly'


solly bolly my friends
' men mitt internet har inte funkat.. men nuså! har i och för sig inte hänt något speciellt, jobbade hel-dag i tisdags i blomsterbutiken. igår la jag hemma med extremt träningsvärk, och idag står det spinning på schemat. ses vi? i helgen vill jag ut och gå en massa både fre, lör och sön. och som det ser ut nu så ska det bli super fint väder! så då blir det utan tvekan powerwalka hela helgen. helgen innan lönen, så har mer eller mindre inte råd till något annat. high five, yeah!

förresten, kommer inte skriva mycket mer om proteindieten.. jag blev rejält dålig av fas 1. så nu kör jag på fas 2. och äter något gott om lördagar! och det funkar perfekt. man går inte ner lika fort, men man mår iallafall bra!

this night.


jag skulle vilja påstå att sängen är ens bästa vän väldigt många gånger. right? sitter just nu här, glor tv och så. har haft spinningpass, 1800 - 1900 och idag var vår gruppträningsansvarig där och kollade och utvärderade. och jag blev så glad utav allt hon sa. hon sa en massa positivt som kommer göra mina dagar framöver, och som jag alltid kommer ha med mig! våga tycka om dig själv, typ? är trött som ett svin. ska upp och hoppa runt 0800 imorgon, duscha, fixa käk och sen dra vidare till blomsterbutiken där jag skall jobba heldag! efter det, om vädret är på topp, så blir det pålsjöskog.

happiness..




lurade.

ni som köper skal till er iphone för 200-300kr, blir duktigit lurade. dom skal som
ni köper  säljer  dom på  e-bay för 10-80kr! och dom skal ni köper kommer från
början från e-bay, tro mig!









detta fick jag i veckan. (mycket finare irl!) super glittrigt, perfekt "passform" och
glittret  sitter  på rejält bra. 10kr på e-bay. gå  in och  kolla. ni kan hitta  alla olika
där!

fick pausa.


fick pausa i dieten pga att jag blev dålig. snyggt.. så idag känner jag mig mycket bättre, så imorgon går jag på proteindieten igen. men jag ska gå på fas 2, istället för fas 1. så får vi se hur det går helt enkelt! annara har det jut gått bra och så. man tröttnar fort i tell yah' men men. -4,1kg är ju rätt ok. men inte nöjd där! 

helgen har bestått utav påslsjö både fre och sön. lördags åkte vi till malmö och kollade lite, på kvällen blev jag rätt illa på det. spyfärdig, magont, yr och dylik. så blev ingen inflyttningsfest ): la på soffan och stirrade in i en vägg, typ.. igår hade vi instruktörer på actic helsingborg teambulidning, och det var super duper kul. tack alla! efter det blev det powerwalk i pålsjö, cirkus 4km. 

just nu sitter jag i soffan med lite lätt träningsvärk, (vi prövade ju på allas pass igår) så idag känns det lite. ikväll blir det mitt vanliga spinning pass, as you know. ska bli lika skönt som vanligt, och jag hoppas på en massa kunder! yiha. efter det blir det att träffa josse en sväng, i think? sedan hem och duscha, och nanna. och imorgon blir det att hoppa in och jobba i blomsterbutiken, 1000 - 1800!

mår svin.



proteindag nr. 6
idag har jag mått uruselt om sanningen ska fram. har fått hoppa över denna proteindag pga av det! har känt mig skakis, trött, slapp i benen, min mage har varit kaos! så var tvungen att äta en riktig måltid med potatis, och grönsaker idag. för att få energi! ni ska veta att kroppen mår inte kanon utav att bara gå på protein. den vill ha protein, kolhydrater, och fett i måttligt mängd istället! MEN, jag tänker inte ge mig med fas 1 riktigt än. ska ge fas 1 cirkus 10 dagar till. sen får jag tillsätta grönsaker i fas 2 och då kommer jag må mycket bättre! 15 dagar med fas 1. och cirkus 1 månad med fas 2. 

skulle egentligen på inflyttingsfest hos johan idag. men jag är ur funktion, känner mig illamående, ögonen känns tyngre än någonsin och dylikt. kul fredag?

sisådär.



proteindag nr. 5
idag har jag mått sisådär faktiskt, magen har varit upp och ner, dock bra nu! men sen känner jag mig väldigt väldigt trött.. helt matt i hela kroppen, ögongen vill inte riktigt vad jag vill. har iallafall "ganska" nyss varit i pålsjöskog och gått cirkus 1h. hur skönt som helst, men brrh vad kallt! känner mig rejält nöjd att ha spenderat min fredags kväll med att powerwalka! snart blir det film, och absolut sova.. som jag sa, så är jag rejält trött. och det är pga dieten, och det tror jag man får ta i början som sagt. är det något ni är "beroende" av eller älskar så kan ni även bli lite smått deprimerade. var beredd på't. ait? ikväll är jag sugen på mer eller mindre allt. godis, kakor, glass etc. men, har man karaktär så kämpar man vidare. och det är exakt vad jag ska göra!

snyftare.



såg denna nyss. lika bra som första gången jag såg den!

find the way back..
















friday.


jag är seg i hela kroppen idag. har nog sovit konstigt eller något, yey! vaknade 0950 och kände mig vrålhungri (?!) gick raka vägen upp och fixade ägg, och nu är jag mätt. känns skönt! ska slappa lite på soffan, duscha och kolla film. senare ska vi ut och gå 1h i pålsjöskog. ska bli dunderskönt. man får passa på medans det är fint väder! efter det ska vi hem och laga lite mat, vitlösbiffar! en sak ska jag erkänna, ikväll kommer jag sakna fredagsmyset med gotte. men sånt är livet.

cold outside.

det börjar bli kallt ute, brrh! lite favvojackor:


1695;-




2149;-



1295;-

hela tiden minus.

fem dagar har gått och idag visade vågen -4,1kg. snyggt eller vad? känner mig rätt nöjd alltså! man blir "väga-sig-kåt" illa. men nu ska jag, p å a l l v a r, inte väga mig förrens måndag. lovar! lite tips från mig, till er:

1: fråga mig om ni har frågor, här på bloggen, face eller
sms!
2: var påläst innan ni börjar.
3: var motiverade till 100, om inte 1000!
4: var beredd på att det är en dyr diet, kolla igenom din
ekonomi.
5: ladda 2-3 dagar innan. köp allt som behövs och frys in!
6: prata med den/dom du bor med så dom är medvetna
om vad du skall göra framöver.
7: träna inte för hårt under dieten.
8: fullfölj dieten. annars kommer du bara få jojo-effekt.
9: var beredd på att det inte är världens roligaste diet. det
kommer se likadant ut i flera dagar framöver..
10: ge inte upp!

om det är någon utav er som börjat/tänker börja, så berätta det gärna. vet att en har börjat, och det är en hel del som är sugna på att börja. right? är det svårt att veta vad du ska äta? här kommer lite tips:

1: äggröra, gjord på bara ägg. salt och peppar.
2: kotlett kryddad med vitlök och chilli, äggröra till.
3: kyckling med äggröra, eller en klick mini keso.
4: kryddiga vitlöksbiffar med hemmagjord vitlöks-
sås!
5: fisk, med en klick lätt creme fraiche och citronsaft.
6: kassler i ugnen, vilökssås på och riven 5%ost på
toppen! (jätte lite utav osten)
7: stekt kassler med äggröra.
börjar ni med grönsaker från början så bara tillsätt
det
!

i min första fas har jag i n t e ätit några mejeriprodukter alls. mejeriprodukter är t.ex keso, creme frachie, osv. ni väljer själv om ni vill eller inte vill. men man får äta mejeriprodukter med låg fetthalt i fas ett. jag har valt att köra stenhårt. som jag har sagt innan, så äter jag b a r a kött, fågel och fisk utan något till. samt proteinpulver! och som sagt, har ni frågor? fråga då på!

väck med dig.

ikväll har sötsuget smygit sig på lite extra. illa!
blir ett tuggummi och film. natti!


move your body.



proteindag nr. 4
alla dagar ser mest likadana ut, kött, fågel och fisk. idag känner jag mig dock piggare och min kropp börjar vänja sig med små steg. jag känner mig glad, och pigg och mer motiverad än någonsin, detta pga av att vågen visar minus. imorgon är det helg, och det kommer nog bli svårast - då helger innan varit film, och gotte! nu blev det film, och inget gotte. dock händer en hel del i helgen, så det är nog hur lugnt som helst. och för att inte fastna i soffan, så ska vi ut och gå mycket!

kom hem för ett tag sen, käkat ägg och just nu har jag duschat. stank surt efter mitt spinning pass.. skoja! men jag stank iallafall, och vet ni vad? så ska det fanimej vara efter ett pass med mig. hoho! snart ska vi sätta på en film och somna gott till den.

i take you to the candy shop.



hello foks
' rejält bra dag idag. imorse när jag ställde mig på vågen blev jag glatt överraskad. den visade -3,6kg, och på fyra dagar har jag gått ner det. vet att jag inte skulle bäga mig förrens om två - tre veckor, men kunde inte låta bli. nu ska jag vänta fyra dagar innan jag väger mig igen. spännande, right? just ni sitter jag med ansiktsmask i trynet, kände att det behövdes. snart ska jag ta en duscha, och sedan äta lite. ikväll blir det mitt vanliga spinning pass, 1800 - 1900, ses vi? efter det blir det hem till sängen, kolla film och bara må.

imorgon börjar helgen, det nalkas inflyttningsfest, utgång och teambuilding.  här är t. ex ett exempel ang. dieten: inflyttningsfesten och utgången - du kan inte äta något, eller dricka något. klara du av det när sånt står på schemat? jag vet att jag gör det.

wait foks'

ang. dukan/proteindieten: just wait, okey? förstår att många är sugna på dieten, såklart. men lugn i stormen, det är en diet som måste planeras, så det går rätt till från början, ni måste vara motiverade till 100% och inte halv-motiverade. ni måste känna stark för det, och känna att ni kan klara det. annars kommer ni må dåligt av det, till och med kan ni bli sjuka! det kan jag lova er, så är det med alla dieter! sätt er ner och fundera på det, och läs om dieten. det är super viktigt att ni vet allt om själva dieten ni skall börja på. har ni några frågor? fråga gärna mig om det. jag har läst på rejält om dieten, och det måste ni också göra innan ni börjar. det är liksom inte att bara köra 1 vecka, gå ner 5 kilo, och sen gå tillbaka till sitt vanliga liv. det funkar inte så, tyvärr! ni måste offra väldigt mycket när ni börjar på denna dieten. nästan allt med andra ord, förutom protein! ni kan inte bara kolla mina resultat, och sen tro att "jag går och köper kött, och börjar idag!" som sagt, när man börjar en diet så måste man vara motiverad, påläst, psykiskt laddad liksom! har ni saker ni inte kan avstår ifrån? glöm då denna diet! detta är inte iheller en billig diet, det måste ni vara beredda på! detta skriver jag för er skull, för ska ni börja - så gör rätt från början!

dieten är uppdelad i 4 olika faser:

1. attack: varar cirka 5-10 dagar. Det är den svåraste och mest restriktiva fasen. Man äter enbart proteinrika måltider med så lite fett som möjligt: fisk, ägg, nötstek, skaldjur, viltkött, kalvlever, kyckling, kalkon, mejeriprodukter med så lite fett som möjligt, etc. Man får äta sig mätt och på valfri tid. Måltider kan smaksättas med vinäger, örter, vitlök, persilja, salt, citronsaft och senap. Däremot bör man absolut avstå från fläsk, lammkött, gåskött, korv, feta mejerivaror, makaroner, ris, bröd, socker, frukt, grönsaker, smör, olja och ketchup. Det är viktigt att dricka 1,5 liter vätska dagligen – framför allt mineralvatten men även te, kaffe och örtte.
2. viktnedgång: under denna fas ska du nå din målvikt. Man börjar införa grönsaker i kosten, till exempel tomater, gurka, broccoli, spenat, kål, sparris, svamp, paprika och morötter. Du får använda lite olja och vinäger för att bereda dressing till sallader. Undvik stärkelserika grönsaker såsom potatis, majs, baljväxter och avocado. Du alternerar dagar med grönsaker med dagar då du äter enbart protein. Dukan rekommenderar att en cykel varar i fem dagar.
3.  stabiliseringsfas – 10 dagar för vart och ett tappat kilo. Du återgår gradvis till en normal kost. Du får äta alla produkter från fas ett och två och dessutom två skivor fullkornsbröd och 40 g ost om dagen samt två portioner stärkelseprodukter (t.ex.potatis och pasta) i veckan. Då och då är även skinkstek tillåten. Du får äta alla sorters frukt och bär med undantag av bananer, vindruvor, körsbär, nötter och torkad frukt. Dessutom kan du unna dig mat som kanske är kaloririk och rentav onyttig två måltider i veckan. Men minst en dag i veckan måste du ha en “protein dag” som har beskrivits i den första fasen.
4. cruising – fasen som ska vara till resten av ditt liv – för att undvika du jo-jo effekt. Du får äta vad du vill så länge du gör det med måtta och äter enbart protein en gång i veckan. Du bör dessutom äta tre matskedar havrekli dagligen (t.ex. med yoghurt, saft eller sallad). Glöm inte dricka ca 2 liter vätska varje dag och undvik skräpmat.
1. attack: varar cirka 5-10 dagar! Det är den svåraste och mest restriktiva fasen. Man äter enbart proteinrika måltider med så lite fett som möjligt: fisk, ägg, nötstek, skaldjur, viltkött, kalvlever, kyckling, kalkon, mejeriprodukter med så lite fett som möjligt, etc. Man får äta sig mätt och på valfri tid. Måltider kan smaksättas med vinäger, örter, vitlök, persilja, salt, citronsaft och senap. Däremot bör man absolut avstå från fläsk, lammkött, gåskött, korv, feta mejerivaror, makaroner, ris, bröd, socker, frukt, grönsaker, smör, olja och ketchup. Det är viktigt att dricka 1,5 liter vätska dagligen – framför allt mineralvatten men även te, kaffe och örtte.

2. viktnedgång: under denna fas ska du nå din målvikt. Man börjar införa grönsaker i kosten, till exempel tomater, gurka, broccoli, spenat, kål, sparris, svamp, paprika och morötter. Du får använda lite olja och vinäger för att bereda dressing till sallader. Undvik stärkelserika grönsaker såsom potatis, majs, baljväxter och avocado. Du alternerar dagar med grönsaker med dagar då du äter enbart protein. Dukan rekommenderar att en cykel varar i fem dagar, (men man kan absolut öka till cirkus 14 dagar!)

3. stabiliseringsfas10 dagar för vart och ett tappat kilo. (har du gått ner 8 kilo, då är det 80 dagar som gäller! har du gått ner 10 kilo, då är det 100 dagar som gäller, osv..) Du återgår gradvis till en normal kost. Du får äta alla produkter från fas ett och två och dessutom två skivor fullkornsbröd och 40 g ost om dagen samt två portioner stärkelseprodukter (t.ex.potatis och pasta) i veckan. Då och då är även skinkstek tillåten. Du får äta alla sorters frukt och bär med undantag av bananer, vindruvor, körsbär, nötter och torkad frukt. Dessutom kan du unna dig mat som kanske är kaloririk och rentav onyttig två måltider i veckan. Men minst en dag i veckan måste du ha en “protein dag” som har beskrivits i den första fasen.

4. cruising: fasen som ska vara till resten av ditt liv – för att undvika du jo-jo effekt. Du får äta vad du vill så länge du gör det med måtta och äter enbart protein en gång i veckan. Du bör dessutom äta tre matskedar havrekli dagligen (t.ex. med yoghurt, saft eller sallad). Glöm inte dricka ca 2 liter vätska varje dag och undvik skräpmat.

yeah!

DAGS ATT TAPPA HAKAN: NU HAR JAG GÅTT NER 3,6KG PÅ FYRA DAGAR!

tråkigt glad istället?!

det funkar!

ASSÅ LYSSNA HÄR NU, JAG HAR GÅTT NER 2,5KILO SEN I MÅNDAGS TACK VARE PROTEINDIETEN!

det ska jag fira med godispåse! skoooooooooooooja. är fett taggad att fortsätta nu när jag ser resultat!
applåder till proteindieten!

super bra om te.

Många drömmer om att ha en snygg figur och de kan verkligen göra mycket för att uppnå sin idealvikt. Ofta letar man efter tips i tidningar, på nätet eller man frågar vänner och kompisar efter deras erfarenheter angående viktminskningen. Man är till och med beredd att utprova olika slags mirakelmedel. Men hetsbantning ger sällan varaktiga resultat. Vill du gå ner i vikt och undvika jo-jo bantning, bör du alltid använda sunt förnunft. Framför allt kom ihåg att de säkraste bantningsmedlen är de som inte har tillverkats industriellt. Ett bra exempel är te. Te är lätt tillgängligt, gott och innehåller dessutom ämnen som hjälper dig att gå ner i vikt.
Det finns olika sorters te och de har olika egenskaper. Svart te innehåller antioxidanter och mycket tein, teets koffein. Antioxidanterna skyddar cellerna och minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar. Teinet verkar uppiggande och kan förbättra din mentala kapacitet. Höga halter av polyfenoler som är antioxiderande finns också i grönt te som dessutom är bra för huden. Rött te (Rooibos) innehåller mer än 50% fler antioxidanter än grönt te och är rikt på mineraler, askorbinsyra samt fritt från oxalsyra. Rött te är naturligt koffeinfritt och är därför bra att dricka på kvällen. Ett mycket exklusivt, dyrbart och sällsynt te är vitt eller gult te, som innehåller endast blomknoppar från tebusken. Utom antioxidanter verkar vitt te också mot infektioner, bakterier och virus. Dessutom kan det förebygga vätskeansamlingar och stimulera tarmsystemet.
För att gå ner i vikt med hjälp av te bör du dricka 5-6 koppar om dagen. Det är bäst att inte använda socker och inte dricka under måltiden. Teet kan även bli ett utmärkt alternativ till småätandet – enligt näringsexperten Lindsey Duncan är 85 procent  av alla människor uttorkade. Detta innebär att vi ibland tror att vi är hungriga när vi i själva verket är törstiga. Har du lust på en bulle eller chips, så kan du tillaga te istället.
Men en sak ska du ha klart för dig: genom själva tedrickandet kommer du inte att gå ner i vikt.  Teet kan hjälpa om du samtidigt också vidtar andra åtgärder. Du är inte tvungen att ändra din kost drastiskt. Allt beror på hur mycket du äter. Du ska äta så mycket så du blir mätt, men på regelbundna tider, tre huvudmåltider och två mellanmål. Avstå från godis, läsk och andra produkter som innehåller mycket socker. Du bör äta minst ett halvt kilo frukt och grönsaker varje dag. Frukt och grönsaker innehåller olösliga fibrer som håller magen i trim och mättar bra utan att tillföra några kalorier.  Motionera regelbundet: bli inte sittande framför datorn om kvällarna utan gå ut på en powerwalk eller joggingrunda ett par gånger i veckan.
I vissa fall rekommenderas att rådgöra med en expert – en dietist eller en läkare som kan föreslå ett viktminskningsprogram som passar just dig. Ofta får man mycket bra resultat om man kombinerar träning och diet med kosttillskott som ökar fettförbränningenHAR NI TID, LÄS DÅ:har
HAR NI TID, LÄS DÅ DETTA:

Många drömmer om att ha en snygg figur och de kan verkligen göra mycket för att uppnå sin idealvikt. Ofta letar man efter tips i tidningar, på nätet eller man frågar vänner och kompisar efter deras erfarenheter angående viktminskningen. Man är till och med beredd att utprova olika slags mirakelmedel. Men hetsbantning ger sällan varaktiga resultat. Vill du gå ner i vikt och undvika jo-jo bantning, bör du alltid använda sunt förnunft. Framför allt kom ihåg att de säkraste bantningsmedlen är de som inte har tillverkats industriellt. Ett bra exempel är te. Te är lätt tillgängligt, gott och innehåller dessutom ämnen som hjälper dig att gå ner i vikt.

Det finns olika sorters te och de har olika egenskaper. Svart te innehåller antioxidanter och mycket tein, teets koffein. Antioxidanterna skyddar cellerna och minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar. Teinet verkar uppiggande och kan förbättra din mentala kapacitet. Höga halter av polyfenoler som är antioxiderande finns också i grönt te som dessutom är bra för huden. Rött te (Rooibos) innehåller mer än 50% fler antioxidanter än grönt te och är rikt på mineraler, askorbinsyra samt fritt från oxalsyra. Rött te är naturligt koffeinfritt och är därför bra att dricka på kvällen. Ett mycket exklusivt, dyrbart och sällsynt te är vitt eller gult te, som innehåller endast blomknoppar från tebusken. Utom antioxidanter verkar vitt te också mot infektioner, bakterier och virus. Dessutom kan det förebygga vätskeansamlingar och stimulera tarmsystemet.

För att gå ner i vikt med hjälp av te bör du dricka 5-6 koppar om dagen. Det är bäst att inte använda socker och inte dricka under måltiden. Teet kan även bli ett utmärkt alternativ till småätandet – enligt näringsexperten Lindsey Duncan är 85 procent  av alla människor uttorkade. Detta innebär att vi ibland tror att vi är hungriga när vi i själva verket är törstiga. Har du lust på en bulle eller chips, så kan du tillaga te istället.

Men en sak ska du ha klart för dig: genom själva tedrickandet kommer du inte att gå ner i vikt.  Teet kan hjälpa om du samtidigt också vidtar andra åtgärder. Du är inte tvungen att ändra din kost drastiskt. Allt beror på hur mycket du äter. Du ska äta så mycket så du blir mätt, men på regelbundna tider, tre huvudmåltider och två mellanmål. Avstå från godis, läsk och andra produkter som innehåller mycket socker. Du bör äta minst ett halvt kilo frukt och grönsaker varje dag. Frukt och grönsaker innehåller olösliga fibrer som håller magen i trim och mättar bra utan att tillföra några kalorier.  Motionera regelbundet: bli inte sittande framför datorn om kvällarna utan gå ut på en powerwalk eller joggingrunda ett par gånger i veckan.

powerwalk.



proteindag nr. 3
har gått lika bra som dom två första dagarna. man blir lite lätt trött, och så. men som jag sagt innan - det tar ett tag innan kroppen vänjer sig! ge det tid. jag behöver nog inte berätta vad jag ätit va, ni har fattade det? ;) har iallafall varit i pålsjö och gåt 4,5km. svettigt, och skönt när vi väl var klara. 

ikväll film, dricka te, vilket är bra för kroppen och själen, samt för fettförbränningen. grönt, svart, eller rött te! inga te med jordgubbs smak osv. ait? sen lär jag somna gott. Zzz..

candy from odd molly.














t-t-tasty!


go for it!


har ni blivit sugna på att prova proteindieten? go for i säger jag. om två - tre vecko
ska jag avslöja hur många kilo jag gått ner med denna diet. spännande, right? :)

roliga måltider?



haha,  amen  kolla  bilen bara,  hur  roligt ser det ut egentlien?  blir ni sugna?!
började  dagen med två kotletter. visst ser det kul  ut? haha. köttet får knappt
färg då man inte får steka dom i smör eller något. high five! men det är inga
problem som sagt. man bli mätt!

not so funny.


proteindag nr. 2
har gått bra. dock känner jag mig väldigt trött idag.. men det tar ju sitt lilla tag tills kroppen vänjer sig. annars så är det som igår, känner inte av någon direkt hunger, har ätit kött, kyckling och ägg, och druckit ramlösa. såklart! en sak ska jag erkänna: det är inte direkt någon rolig diet. men det får man vara beredd på från början. blev ingen powewalk idag, kände mig trött och inte motiverad. men imorgon blr det gymmet tillsammans med emma, så tar igen det då. (: 2nite har jag badat, och tagit hand om mig själv. behövdes!

inspo.

inspiration till att komma i extremt bra form, och
att inte ge upp!
















turn into..


i'm gonna freeze this moment..


ligger i sängen och nyser, och kollar på gordon ramsay, the f word! och det är inte bra att se ett mat-program när man går på diet ska jag tala om för er. dessutom gjorde han liksom.. världens godaste efterrätt. up yours ramsay! anyway, skulle ju ut och gå idag, men har inte gjort det än. vill inte gå själv så ska se om någon vill gå tillsammans med mig. roligt att gå själv och snacka med sig själv, "hej, hur är det?" "...." typ?! nej, men vi får väl se. ser faktiskit ut att mulna på också. blir ju träning imorgon, och på torsdag, så det är rätt lugnt. (: fast hade gärna gått ut och gått idag..

idag är det andra dagen på min proteindiet, och det går bra. har ätit kyckling, och kyckling. sounds great, right? bortsett från det så känner jag mig lite trött, men det beror ju på att kroppen inte är van vid det. men det vänder! trivs än så länge, och känner mig motiverad. ska ni ger er på denna diet så m å s t e ni vara motiverade, annars kommer det gå 3-4 dagar, sen ger ni upp! ni måste vara 100% på det! det är en tråkig diet, men bra!


fint i örat.

glömde visa, men igår fick jag mina tre första ear cuff's som
jag beställde. väntar på en till! (mycket snabb leverans!)




lady in water.



avsluta kvällen med film.

lonely..





monday.


proteindag nr. 1
har gått hur bra som helst. jag känner mig mätt och belåten och känner ingen hunger. skönt! har ätit kycklign och ägg, och druckit ramlösa all day long. jag tror på denna diet och tror att det kommer gå super bra!

just nu har jag ätit, duschat och landat i sängen. efter mina spinning pass så ska man vara precis såhär utmattad som jag är 2nite. (; imorgon hoppas jag på okey väder, för jag har planerat att gå milen. och då får det i n t e regna. för då blir det inte milen. ): men tja, jag har ju en motionscykel på mitt rum så den ju vara ett alternativ 2 om inget annat. snart ska jag sätta på en rulle och somna till den. high five!

baby i like it.


8 749;-



4 699;-




2 349;-




1 949;-

i'm going down



idag började jag proteindieten (dukan) och än så länge är det no probs. min mage kräver inte allt för mycket mat faktiskt. började dagen med ägg, och nyligen ätit kyckling, och ägg. och så "kul" kommer det se ut 14 dagar framåt. kött, fågel, fisk, vatten, ramlösa och te står på menyn. långtråkigt, men är inga problem för mig faktiskt. jag lovar att jag ska berätta hur det går, hur jag mår, viktnedgång, ork osv. är jätte taggad och känner för denna diet till 100%. viktigt att när man går på en diet att man är laddad till tusen! don't forget!

annars står bara spinning på schemat idag. kollar just nu ut och ser att det är hemskt väder, och hoppas på många spinning kunder idag då (:

fluke.



har  undrat, och funderat vad denna film har kunnat heta,  och idag
fann jag vad den heter! när jag var lite såg jag alltid den och tyckte
att den var så sorlig . . måste ses igen!

you've got that smile that only heaven can make..



accept..




proteindieten.

nu kör vi, på allvar!










ear cuff.

jag gillar ear cuff med tanke på att jag inte har några hål i öronen förutom
dom vanliga hålen som  man tog när man  var 6-7 bast! 50% har jfr.se på
sina, och jag har redan beställt 3st, men beställde 1st till idag . . 


19;- (-50%)



29;- (-60%)



99;- (-60%) när jag beställde den, nu 19;- (-50%)
smått irriterande.



79;- (-60%)

l o n d o n b a b y!



den 2de jan drar jag och fia till fakking london. stannar i 3 nätter. blir god mat
sjuk shopping, och allt som london tillåter! det ska bli mer än kanon . .


candy shop.


har haft en duktig såfte-helg med tacos, godis, kakor, chips, pannkakor m. glass&sylt! haha. psykfall som ätit som en häst. i fredags var jag hos nicke med johan och krille, kollade film, snacks och snackade. kom i säng runt 0300. hur trevligt som helst var det! i lördags vaknade vi runt 1230. sinnessjukt segt, men inte direkt konstigt med tanke på hur sent vi gick och la oss. duschade, fixade mig och sen kom fia och hämtade mig runt 1615, vidare till väla där fia fixade det hon skulle fixa, gick och glodde och bara snackade om allt och inget. runt 1745 körde fia hem och nicke hämtade upp mig. vidare till coop, handlade, och sen hem och käkade, film och gotte. och sen idag är en seg söndag. vaknade runt 1100, la kvar ett tag, såftade och sen nu sitter jag här i min säng. är fortfarande sjukt seg efter en helg fullt med socker, fett, aromer, E-ämnen och skit. haha! vi "firade" vår sista helg med skit. hoho! imorgon börjar både jag och nicke med protein/dukan dieten. taggad! vi har laddat med kyckling, och lite olika sorters fisk, ägg och så.

forever..



sick halloween.





vissa kan (o_O)

i want this, that, and this, and ..


rock by sweden - 999;-



humanity/good works - 699;-
oxxo design - 999;-





michael kors - 2 999;-


michael kors - 5 995;-

learn to fly..



i get to kiss you just cuz' i can.


var 2tierd igår för att kvälls-blogga. körde ett hårt spinning pass med mina kunder, och emma som blivit min stammis var på plats. you go girl! på måndag börja vi köra hårt med dieterna. jag har ju redan skrivit vilken jag ska köra på, och jag vet inte om emma blev sugen på samma? (: jag ska berätta om mina framsteg i bloggen, promise! efter passet kom n och hämtade mig, sen vidare hem till mig och sen vidare hem till n, för mat, film och sovning. Zzz..

fredag, staden 2nite eller? nah' inte direkt va.. ikväll blir det laga mat, kolla film och gotte. det är en rejäl fredag det! ska sanningen fram så är helsingborgs uteliv inte som det en gång var.. dock har jag endå haft skoj dom sista gångerna, men you get it? ja, precis. 



60%

på jfr.se har dom 60% på alla ear cuffs, och ringar! som hittat ju?!
jag beställde tre st ear cuffs.

79;-

99;-

29;-

dessa 3 tillsammans blir 207;- och vet ni vad jag betalar
för alla 3 med rabatten? 102;- som jag sa - som hittat!

don't give up.


man klarar av mer än vad man tror..

sandpaper..



torsdag.


vilket tråkigt väder helsingborg bjuder på idag. men det är väl som vanligt med andra ord. hoho! min tanke var en lång powerwalk, men det gick ju mindre bra. regn = ingen powerwalk, nevah evah! men ikväll är det spinning som gäller. så känns helt okey att det inte blev någon powerwalk endå. efter spiiningen ska jag hem till n, jag ska planera in i minsta detalj om dukandieten som vi båda ska gå på! annars står inte så mycket mer på schemat idag faktiskt.

time to get fit.

yes. jag har bestämt mig till hundra%, på måndag ska jag börja på protein/dukandiet. jag är diet-kåt alltså! har nog prövat det mesta, mer bara för att se hur dom alla olika dieterna är. men jag har aldrig fastnat för en endaste.. dock gillade jag gi-dieten ganska mycket! igår när jag berättade för både mamma, och n, så var kommentaren "ja, du som äääälskar kött (?)" sanningen är att jag avskyr fisk, och är inte så jätte glad för kött. haha "dum i huvudet?" tänker ni.. men det är såhär, för kroppen/formens skull så kan jag nästan äta vad som. och jag vet mycket väl hur nyttigt fisk är, och hur proteinrikt både fisk och kött är. so det blir no probs

vill ni läsa om dieten så har jag gjort ett inlägg om det här nedanför. så finns det massor av fakta om dieten på internet, ofc!


proteindiet?

idag när  vi var på gymmet så fastnade jag  hos david, snackade
och så.  och  han går  på proteindiet, och lyckats gå  ner 3kilo på
bara några dagar. detta är nog absolut något jag  ska testa i 2-3
veckor. någon som prövat?
Protein dieten har bearbetats av doktor Pierre Dukan. Den består av fyra faser: attack, viktnedgång, stabiliseringsfas och cruising. Som doktor Dukan påstår, är detta ett viktminskningsprogram med en långvarig effekt.
DIETEN FASER:
1. attack: varar cirka 5-10 dagar. Det är den svåraste och mest restriktiva fasen. Man äter enbart proteinrika måltider med så lite fett som möjligt: fisk, ägg, nötstek, skaldjur, viltkött, kalvlever, kyckling, kalkon, mejeriprodukter med så lite fett som möjligt, etc. Man får äta sig mätt och på valfri tid. Måltider kan smaksättas med vinäger, örter, vitlök, persilja, salt, citronsaft och senap. Däremot bör man absolut avstå från fläsk, lammkött, gåskött, korv, feta mejerivaror, makaroner, ris, bröd, socker, frukt, grönsaker, smör, olja och ketchup. Det är viktigt att dricka 1,5 liter vätska dagligen – framför allt mineralvatten men även te, kaffe och örtte.2. viktnedgång: under denna fas ska du nå din målvikt. Man börjar införa grönsaker i kosten, till exempel tomater, gurka, broccoli, spenat, kål, sparris, svamp, paprika och morötter. Du får använda lite olja och vinäger för att bereda dressing till sallader. Undvik stärkelserika grönsaker såsom potatis, majs, baljväxter och avocado. Du alternerar dagar med grönsaker med dagar då du äter enbart protein. Dukan rekommenderar att en cykel varar i fem dagar.3.  stabiliseringsfas – 10 dagar för vart och ett tappat kilo. Du återgår gradvis till en normal kost. Du får äta alla produkter från fas ett och två och dessutom två skivor fullkornsbröd och 40 g ost om dagen samt två portioner stärkelseprodukter (t.ex.potatis och pasta) i veckan. Då och då är även skinkstek tillåten. Du får äta alla sorters frukt och bär med undantag av bananer, vindruvor, körsbär, nötter och torkad frukt. Dessutom kan du unna dig mat som kanske är kaloririk och rentav onyttig två måltider i veckan. Men minst en dag i veckan måste du ha en “protein dag” som har beskrivits i den första fasen.4. cruising – fasen som ska vara till resten av ditt liv – för att undvika du jo-jo effekt. Du får äta vad du vill så länge du gör det med måtta och äter enbart protein en gång i veckan. Du bör dessutom äta tre matskedar havrekli dagligen (t.ex. med yoghurt, saft eller sallad). Glöm inte dricka ca 2 liter vätska varje dag och undvik skräpmat.För att nå ännu bättre resultat kan du också ta ThermaCuts – kosttillskott som verkligen fungerar och som ökar fettförbränningen. Pillerna innehåller naturliga aktiva substanser och medför inga biverkningar. De gör bantningen säker och relativt snabb utan fara för din hälsa.
1. attack: varar cirka 5-10 dagar. Det är den svåraste och mest restriktiva fasen. Man äter enbart proteinrika måltider med så lite fett som möjligt: fisk, ägg, nötstek, skaldjur, viltkött, kalvlever, kyckling, kalkon, mejeriprodukter med så lite fett som möjligt, etc. Man får äta sig mätt och på valfri tid. Måltider kan smaksättas med vinäger, örter, vitlök, persilja, salt, citronsaft och senap. Däremot bör man absolut avstå från fläsk, lammkött, gåskött, korv, feta mejerivaror, makaroner, ris, bröd, socker, frukt, grönsaker, smör, olja och ketchup. Det är viktigt att dricka 1,5 liter vätska dagligen – framför allt mineralvatten men även te, kaffe och örtte.
2. viktnedgång - under denna fas ska du nå din målvikt. Man börjar införa grönsaker i kosten, till exempel tomater, gurka, broccoli, spenat, kål, sparris, svamp, paprika och morötter. Du får använda lite olja och vinäger för att bereda dressing till sallader. Undvik stärkelserika grönsaker såsom potatis, majs, baljväxter och avocado. Du alternerar dagar med grönsaker med dagar då du äter enbart protein. Dukan rekommenderar att en cykel varar i fem dagar.
3.  stabiliseringsfas – 10 dagar för vart och ett tappat kilo. Du återgår gradvis till en normal kost. Du får äta alla produkter från fas ett och två och dessutom två skivor fullkornsbröd och 40 g ost om dagen samt två portioner stärkelseprodukter (t.ex.potatis och pasta) i veckan. Då och då är även skinkstek tillåten. Du får äta alla sorters frukt och bär med undantag av bananer, vindruvor, körsbär, nötter och torkad frukt. Dessutom kan du unna dig mat som kanske är kaloririk och rentav onyttig två måltider i veckan. Men minst en dag i veckan måste du ha en “protein dag” som har beskrivits i den första fasen.
4. cruising – fasen som ska vara till resten av ditt liv – för att undvika du jo-jo effekt. Du får äta vad du vill så länge du gör det med måtta och äter enbart protein en gång i veckan. Du bör dessutom äta tre matskedar havrekli dagligen (t.ex. med yoghurt, saft eller sallad). Glöm inte dricka ca 2 liter vätska varje dag och undvik skräpmat.
För att nå ännu bättre resultat kan du också ta ThermaCuts – kosttillskott som verkligen fungerar och som ökar fettförbränningen. Pillerna innehåller naturliga aktiva substanser och medför inga biverkningar. De gör bantningen säker och relativt snabb utan fara för din hälsa.
idag när  vi var på gymmet så fastnade jag  hos david, snackade
och så.  och  han går  på proteindiet, och lyckats gå  ner 3kilo på
bara några dagar. detta är nog absolut något jag  ska testa i 2-3
veckor. någon som prövat?

Protein dieten har bearbetats av doktor Pierre Dukan. Den består av fyra faser: attack, viktnedgång, stabiliseringsfas och cruising. Som doktor Dukan påstår, är detta ett viktminskningsprogram med en långvarig effekt.

DIETEN FASER:
1. attack: varar cirka 5-10 dagar. Det är den svåraste och mest restriktiva fasen. Man äter enbart proteinrika måltider med så lite fett som möjligt: fisk, ägg, nötstek, skaldjur, viltkött, kalvlever, kyckling, kalkon, mejeriprodukter med så lite fett som möjligt, etc. Man får äta sig mätt och på valfri tid. Måltider kan smaksättas med vinäger, örter, vitlök, persilja, salt, citronsaft och senap. Däremot bör man absolut avstå från fläsk, lammkött, gåskött, korv, feta mejerivaror, makaroner, ris, bröd, socker, frukt, grönsaker, smör, olja och ketchup. Det är viktigt att dricka 1,5 liter vätska dagligen – framför allt mineralvatten men även te, kaffe och örtte.

2. viktnedgång: under denna fas ska du nå din målvikt. Man börjar införa grönsaker i kosten, till exempel tomater, gurka, broccoli, spenat, kål, sparris, svamp, paprika och morötter. Du får använda lite olja och vinäger för att bereda dressing till sallader. Undvik stärkelserika grönsaker såsom potatis, majs, baljväxter och avocado. Du alternerar dagar med grönsaker med dagar då du äter enbart protein. Dukan rekommenderar att en cykel varar i fem dagar.

3.  stabiliseringsfas: 10 dagar för vart och ett tappat kilo. Du återgår gradvis till en normal kost. Du får äta alla produkter från fas ett och två och dessutom två skivor fullkornsbröd och 40 g ost om dagen samt två portioner stärkelseprodukter (t.ex.potatis och pasta) i veckan. Då och då är även skinkstek tillåten. Du får äta alla sorters frukt och bär med undantag av bananer, vindruvor, körsbär, nötter och torkad frukt. Dessutom kan du unna dig mat som kanske är kaloririk och rentav onyttig två måltider i veckan. Men minst en dag i veckan måste du ha en “protein dag” som har beskrivits i den första fasen.

4. cruising: fasen som ska vara till resten av ditt liv – för att undvika du jo-jo effekt. Du får äta vad du vill så länge du gör det med måtta och äter enbart protein en gång i veckan. Du bör dessutom äta tre matskedar havrekli dagligen (t.ex. med yoghurt, saft eller sallad). Glöm inte dricka ca 2 liter vätska varje dag och undvik skräpmat.

För att nå ännu bättre resultat kan du också ta ThermaCuts – kosttillskott som verkligen fungerar och som ökar fettförbränningen. Pillerna innehåller naturliga aktiva substanser och medför inga biverkningar. De gör bantningen säker och relativt snabb utan fara för din hälsa.

2night.

ah, gud vad duktiga vi var idag på gymmet. emma gick igenom masikner tillsammans med misja, & jag cyklade 10min, gick på löparbandet 15min, sedan joggade jag i 15min, efter det gick vi på på en "jogging-maskin" i 10min. (skandal att jag som jobbar på gymmet inte vet vad masiken heter, oops!) efter att bara suttit på en spinningcykel i snart 6-7 månader så är jag super nöjd! såft tjaj. är trött en som slickat röv hela dagen, typ? så jag ska faktiskt snart sova. "hej, jag börjar bli gammal, hejdå!" imorgon håller jag i mitt vanliga spinningpass, hoppas att du och jag ses? (;


bitch.





..


i love painted people, i'm one of them.




kinda' mad.

howdy foks' idag är jag arg, eller arg och arg.. men ni hajjar? (look down: sick and tierd of you) behöver inte förklara mig mer va? nah' sitter just nu och glor tv. ville gått ut och gått, men tycker det blåser lite too much. var iallafall ute och gick 1h igår. doktig! och idag ska jag träna at the gym. blir löparbandet, med spotify i öronen. perfect! i m o n f i r e b i a t c h. ni som läser min blogg, är ni inte sugna på att börja träna?! jag jobbar på actic, så det är väl en självklarthet att ni ska börja träna hos oss? c'on baby. bli av med lite sommarkilo? bättra kondisen? tur jag är spinning instruktör då ju. (; ses vi på actic? underbart.



m.k

jag skulle kunna dö för denna michael kors klockan.
hur snygg är den inte liksom?


sick and tierd of you.

jag är trött, så himla, jävla trött.

- trött på att  behöva  se ditt nummer dyka upp på min mobil
- trött på att du  ber  om ursäkt för dina  misstag,  och sedan
gör du om dom lika fort.
- jag är trött  på att  du tror att du är gud.  att  du  tror att du
är störst, bäst och vackrast.
- jag är trött på att du  tror  dig veta allt om mig och  mitt liv.
- jag är trött på att du alltid vänder  allt  mot  mig, fast det är
du som är skurken i det hela.
- jag  är  trött  på  att  du  klankar  ner  på  min ex. och mina
vänner! både mina ex och mina vänner var/är 100ggr  bättre
än dig!
- jag är trött på att du klankar ner på mig!
- jag är trött på att du skriver  sms där innehållet  är ett inne-
håll som ingen borde bli utsatt av.
- jag är  trött  på att  du  tycker  att man  är sjuk i skallen om
man inte tänker och tycker som du.
- jag  är  trött  på  att  du  tar upp  dig  själv till skyarna. kom
ner på jorden, please!
- jag är trött på mig  själv  för all tid  jag lagt ner på dig i mitt
liv.
- jag är trött på mig  själv  för att jag försöker tro att även du
kan bättra dig och lära dig av dina misstag.
- jag är trött på att  du spelar någon roll, och jag ska erkänna
en sak: du förtjänar en nomenering för rollen du spelar!
- jag är trött på att  du  är "snällast i världen"  när du är långt
ifrån det!
- jag är trött på att vara trött på detta!
- jag är trött på att  jag känner  att  jag  måste  svara  när du
skickar..
- jag är trött på att du tror att du är en så himla bra människa!
- men framför allt är jag trött på att du aldrig tröttnar.

efter allt du gjort så har du fått mig att hata dig. och  nu vet
du om det!

well, congratu-fakking-lations, you  did  it!  how  'bout a
round of applause? mayby som standin' ovation?

i think..




dont tell me..

the  award for the best lie goes to: you!
come  on, let's  hear your speech now..
mayby  some "im sorry!"  or  a little "i
still like you
!" 

well, don't tell me  you're  sorry,  cause
you're not!

hilarious people.

THEY TELL YOU: "just be yourself"
..and then they judge you for being you!

charmigt.

sorligt.

vissa människor bara älskar drama!



såft tjaj.



ahh, man gör så smarta saker på fyllan, tycker ni inte?!
i never gonna drink again..

if you wanna..




simply perfect.












we found love in a hopless place.

vaknade 1000 och lyckades somna om till 1300, inte bra! är rejält seg i skallen nu.. kände för lite lyxmat när jag vaknade, nudlar med klycklingsmak, och ramlösa. fin i kanten mat! haha. rolig tjaj! ska försöka återställa mig själv, sen blir det ut att gå. man måste passa på nu när det är så fint väder, right?

our love..




monday night.

nyss ätit nudlar, duschat och landat i soffan. hur skönt som helst efter ett intensivt spinningpass av mig själv. hoho! (: lite nya kunder idag, och det var super skoj. komsi komsi till oss på actic! kvällen kommer jag avsluta framför en film och sen somna när jag somnar.

såhär avslutades min shape up idag:


shape up.







såhär ser min shape up änsålänge. kunde skippat brownien dock! fakk you mandi!
lär nog dock inte äta alla mina kcal för dagen.. 798kcal är rätt mycket kvar.

ångest.

lätta på hjärtat, fakker! har lite ångest på livet just nu alltså. fett svårt att hitta jobb, palla det? vet inte vad jag vill plugga vidare till. kul dilemma! lat som ett arsle. inte likt mig! och vem kan ändra på detta? jo, me, and only me. så nu jävlar måste det hända saker! utöver mina spinningpass (måndagar, &torsdagar) så ska jag ut och gå 1-2ggr varje helg, samt simma 1ggn i veckan, &följa min shape up "diet"! söka duktigt många jobb, vilket jag i och för sig redan gör.. jag ska fundera så jävla mycket på vad jag vill plugga vidare till. d e t ä r s v å r t e n l i g t m i g!

talking..




i just came to say hello.

jag är 21 år gammal och jag ska erkänna en sak - jag har saknat min mami. &jag är glad att hon har kommit hem! ♥ just nu sitter jag här och slappar. ska ut och gå en runda senare, och senare ikväll har jag ju spinningpass. super skönt! har ju syndat duktigt mycket denna helgen. mc mat, godis, chips, chokladpudding, starkcider.. uss! vilket jävla svin va? haha. fick börja om på shape up appen och allt. haha, skandal! anyway, jag börjar om idag helt enkelt. ramlar man av hästen så måste man ta sig upp igen, ait?

i love being clean.



tusen tack mami, och papi. jag älskar den, och har alltid gjort!

body mist.

fick hem mina två body mistar från victoria sercret igår.
snacka  om doft-kärlek! dom håller hela dagen och man
luktar underbart! folk kommer lukta efter mig nu!


båda två får:

• • • • • av • • • • •

lagt kort ligger.

man mår sen igår ska jag tala om för er. drack 5 st 7,0 cider.. påminner om den tiden då man drack bara för att bli full, det skulle vara billigt och det skulle ner i magen fort. såft fjortiz tjaj! anyway, förfesten ägde rum hos emma, drack, snackade och så. sen vidare ner till stan, någon shot på steakhouse, sen vidare till tivvan där man var som ett lagt kort hela kvällen. gick vi ens ut för att ta luft någon gång? tackar alla inblandade, hade faktiskt super skoj. dock är det inte så skoj idag, hoho.. ska äta fetemat och dö framför tv:n!


























created..




RSS 2.0