jag saknar dig ..









.. varje dag

torsdag.

wej, vilken dag. ellerhur? eh, noj! inte gjort något vettigt alls idag. suttit i soffan och dött lite, ruttnat lite, och så, you know? ne, men jaja. ska iväg och sola sen, därefter träning! sen blir det bara raka vägen hem, käka, tv och sova. woho. what a perfect day!

imorgon ska jag träffa tessan, vi snackar om udgang, eller stan och käka något, inte riktigt bestämt oss än. men either way, is gonna be fun! ex. antal månader sen vi sågs. inte ok!

sen på lördag så ska jag till lond (lund) ah, det ska bli toppen! då kommer jag iallafall bort från helsingborg ett tag. tackar man inte nej till. nej nej! ska till fia, som flyttat dit, sova där tills söndag! jag har inte riktigt fått kläm på vad vi ska göra än? men vad vi än gör, så kommer det bli duktigt kul. det kan liksom inte bli annat! 

closer.


just waiting ..

jag säger som såhär - helsingborg sux, alot! helsingborg är som ett stort vänterum, och jag bara väntar på att mitt tåg ska avgå härifrån. shiet. alla känner alla, samma saker som händer dag in och dag ut. inget nytt, allt är gammalt. vad finns det att hämta här, allvarligt? det är en fin, och super mysig stad, och jag trivs super bra där jag bor, men that's it! man har gjort allt, och sett allt här. och jag hade inte tvekat 1sek på att bara packa mina väskor och åka. men som min mamma sa - man tror oftast att gräset är grönare på andra sidan, men så är det oftast inte! och jag håller med henne till en viss del, men samtidigt ny stad/land innebär nya människor, nya möjligheter, nya äventyr etc. jag är inte den som längtar efter ett svensson förhållande, fint hus, barn, jobb - samma sak varje dag. jag vill att något ska hända, något nytt! det är dags nu liksom. men frågan är, när kommer det hända? och kommer det hända? jag hoppas verkligen det.

.. but i'm still waiting


tips, tack.

oh, ni? har ni något bra tips på en riktigt skräck film? jag har sett en hel
massa, men nu behöver jag några nya! 


slut i kroppen!

helt slut i kroppen. tränat spinning i 55 goa! så kom med andra ord nyss hem. skönt! och för att tillägga en sak så är det galet kallt ute nu ju. shiet man! hade bara träningströja på mig, så fick vänta på bussen i en otrolig kyla. isch! ikväll blir det bara lite tv, och sängen. ska försöka komma i säng i tid idag, är dålig på det! ska upp cirkus 1000, sen ta bussen vid 1112, för att sen träna spinning 1200! oh, jag har blivit tränings älskare, eller ja, spinning älskare. jobbigt under tiden, men sjukt skönt efteråt! ah. träffade även emma, vilket var typ, 1000 år sen! riktigt trevligt, så nu har man en träningskompis, vilket inte är helt fel, ganska segt att träna helt alone. tränar ni själva, eller med en kompis?


tips!

vill du slippa ladda ner film som tar en evighet? http://www.freemediatv.com/ isåfall! vissa filmer är borttagna, vissa dåligt kvalité, men bortsett från det så är det en kanon sida, enligt mig! såg nyss alice i underlander - kanon kvalité.




men gud, här ligger jag i sängen som precis ingenting! ska iväg med bussen oc cirkus 18 min och jag har inte ens klätt på mig! detta är mig i ett nötskal. minnet sviker alltid, och jag glöömer nästan bort vem jag själv är, hoho! bråttom, måste rusa! hörs sen.

lila? ..

jag vill lägga l i t e lila i mitt hår, bara lite alltså. lite violett! men frågan är:
ja, eller nej?


längesen.

Nu är det mitt tåg och dax för avgång, stiga på, aldrig tveka en minut, för
att allt som flyger upp måste landa till slut



Kan inte titta tillbaks trots
min vilja är stark, vi vandrar iväg utan vidröra mark ..


odd molly - smak för romantik!

odd molly's kläder är .. oh! romantiska, söta, men
ändå så simpla. kläder som inte halva jorden springer
runt i. några favoriter från hösten/vintern 2010:











i ♥ odd molly : http://oddmolly.com/


beroende!


ni som äger tatueringar vet nog som jag att det blir ett beroende, ellerhur? jag har tre st, men jag vill ha fler. på bilden har jag ritat var jag vill ha dom nya! på båda ställena vill jag ha texter! jag är text-beroende. det är det snyggaste jag vet! speciellt texter med en mening. väldigt väldigtsnyggt enligt mig, iallafall! har ni tatueringar? var?

go' morgon!

eller ja, god eftermiddag får man väl säga? hoho. är man arbetslös så är väl denna tiden morgon i guess! patetiskt, haha! sitter just nu i sängen, ska träna senare vid 1800, men innan det är det ett stort frågetecken. blir väl tvn och sängen, kanske förflyttar mig till soffa, wow! hoho. har hamnat i ett tv-tittande nu när jag bara går hemma. haha. alltid sjunde himlen som börjar cirkus 1100. haha, vilket liv! haha, skämms ihjäl för att erkänna det här i bloggen! scch, berätta inte för någon!


morgonens!



denna minns ni väl alla? den är ju bara för rolig alltså. haha!
bra engelska, och fnisset i början samt när han frågar "vad hände?"
haha, ja, vad hände?

mina minnen ..

Mina  minnen  höll mig uppe varje dag, du är
som att andas för. Jag gav aldrig upp dig när
du  försvann, långa dagar blev till nätter  sen
till år ..

"allting har förändrats .."



nattens låt.
go' natt!

tips - parfym!


T J E J E R!
alien - utan tvekan den godaste parfymen ever! killarna kommer
lukta efter dig. och du kommer känna dig på topp!


jag .. blir .. knäsvag.

1299:-


799:-

have2have!

have2have har dom snyggaste
kängorna!

allting har förändrats ..


dubbelringar.


dubbelringar - döläckra! mina två favoriter ↑
köp dom hoshttp://www.cocoo.se/

livet ..

har gått genom livet med en övertygelse om
att  jag satt något spår som haft betydelse ..

restylane?

oh, vet ni? jag vill så gärna ha 1ml restylane in my lips. är det
fel för att vara little mandi?



bara lite större, lite mer form! är det så fel? ..
dock, är det inte gratis! får skaffa mig en rik man! oops! hihi.

puuh!

tråkigt trött, kom trots allt hem 0400 imorse! så med andra ord så hade jag bara dött i min säng, samt soffan där nere. inte rört mig speciellt mycket, fetto! men tjah, värt det ändå! så ni förstår nog vad min dag bestått av? - i n g e t! ska kolla lite tv med mamma snart, sen blir det nog film och bara sova! meningslös dag ändå när man tänker efter!

imorgon har jag inte planerat något speciellt förutom träning på kväll! väntar på att annica ska höra av sig med hur jag ska jobba, och hon snackade om att göra schema i helgen, så väntar och väntar! men som sagt, hon har inte hört av sig så kör på med träningen som vanligt! (: 

i veckan blir det ganska fullt upp, ska åka till mormor som fyller år, träna, träffa tessan? och sen i helgen ska jag till fia i lund! oh, snacka om skönt. lite nya ansikten och så. här i helsingborg känner ju alla varandra. nämner man någon så säger det andra typ allt: jaja, men han/hon vet jag vem det är. han/hon har .. har jag fel? no, i don't think so!



min mamma!

haha, dog faktiskt inatt, eller ska jag säga imorse .. kom iallafall hem från X klockan 0400! efter att ha försökt se några filmer, men det funkade inte! men tillsist gick där en film på tv, en skräck! perfekt. blev - silent hill! rätt bra enligt mig (: sen var det hem som gällde, gick innanför dörren cirkus 0400 imorse, och mamma vaknar, och säger: hej, ska vi äta frukost?

haha, vafan?


little mandi.


sugar!

sötsuget är helt galet alltså! helt sickt.





give me, please!

röda veckan, dö!

uh, skulle egentligen tränat idag men såklart kom röda veckan på besök idag, och alla tjejer vet ju att första dagen är värst! isch och fi. så med andra ord - ingen träning alls idag! ): får bli på lördag istället. så tar igen det då! :) idag blir hemma dag, röda veckans första dag innebär att man kanske inte är världens bästa sällskap. men har ingen emot att vara hemma, blir lite data, lite film och så. ett problem som jag har idag dock - JAG ÄR JÄTTE GODISSUGEN! vilket man alltid blir när man har röda veckan, jag iallafall! dör riktigt mycket. vill ha allt som är onyttigt. men ska inte ha en endast onyttig grej, nej nej! tänker inte pajja på det jag börjat på! men jag är SÅHÄR nära att ta mig ner till maxi! don't mandi, don't ..

igår träffade jag lina, vilket var på tiden! vilket var mega trevligt! (: hon lagade mat till mig, kände mig riktigt uppvaktad, haha! hon envisades med att jag skulle äta trots att jag går på soppor, och jag gav med mig! men det var ändå ingen onyttig mat! kyckling - curry sås med couscous, och det var mycket gott! tack! :) snackade, kollade på tv, hade allmänt trevligt, och hennes katt dog jag av, så extremt söt och go, naaaaaaaw! vill ha! sen tog jag sista bussen hem, 2335, och jisses vad rädd jag var! haha, stor tönt är jag. rädd för min egna skugga för fan! hoho. sen blev det  tvn och sängen, somnade ganska fort!

imorgon blir det att träffa tessan! vilket ungefär var fyra månader sen, inte alls längesedan ju? haha. helt sickt när man tänker efter .. vi ska iallafall ta en runda i stan, och käka något typ. vi kan inte göra något större för vi båda är fattiga, YES! hah. men vi har aldrig behövt göra något speciellt för att ha kul, och för det andra så har vi en hel del att snacka om! shiet. har både det ena och det andra att berätta för henne, och det har hon alla gånger för mig också! ska bli riktigt kul! (:


fullt upp! .. och trött.

idag steg jag upp 0930, tog en soppa + en frukt och la mig i soffan och bara mådde ett tag. 1050 slängde jag på mina nya tvättade träning kläder, packade väskan och tog bussen 1117 mot träning! super skönt. så 1200 - 1245 blev det spinning. puuuh, svettig och gosig efter :) därefter gick jag in till annica på blomstergruppen, som ligger precis breve gymmet. snackade lite, och nästa vecka typ, så ska dom testa mig, så jag funkar ihop med en annan annica som ska jobba där. funkar vi ihop så får jag jobb där, timjobb alltså! perfekt! blev mycket glad (: sen när vi hade snackat lite så kom annica på att hon ville att jag skulle jobba idag! ah, så fick springa till bussen, hem, duscha, äta och sen ta bussen dit igen! vilket jag gjorde fort! var hemma 1345, tog bussen 1412. snabbis :) så har jobbat fram tills 1800, bussen hem 1815, soppa, grönsaker och nu sitter jag och är sinnes trött! har varit en jätte skön dag. gillar att vara igång! :)

ikväll skulle jag egentligen träffat jossie, men hon blev syyk! ): krya på dig! men klockan är ganska mycket, och jag är trött i kroppen. så sängen, tvn/film och bara må är toppen. myys!






uggs i all ära!

kom nyss att tänka på uggs när jag kikade bort mot min "sko - hylla" vilket resulterade i att jag kom och tänka på att det kommer alltid vara en big love for me. sen är jag lite skeptisk till oäkta uggs, just för att det inte är riktigt fårull, och själva sulan är kass, och eftersom att den är kass så lägger skon sig, ni vet? .. så att man typ ser helt mongo ut när man går. :s men vilket fall som helst. uggs i all ära, både till sommar, till bruna ben, jeans shorts och linne, eller en romantisk, enkel tunika, och sen är dom tummen upp på vintern just för att dom är så goa och varma! jag köpte mina i vintras på trampolin, och jag älskar dom!



nannig!

uh, nannig nu. tränat spinning 1800 - 1855, så har nyss duschat, och tagit mig ett päron. och nu är sängen det bästa som finns! :)

imorgon ska jag upp "tidigt" ska typ upp 1000, kanske inte så tidigt dock! hoho. men men. ska iallafall träna imorgon igen, 1200 - 1255! spinning igen. älskar det, faktiskt. funkar bäst för mig! sen på kvällskvisten ska jag träffa josse. :) så blir nog en bra dag!

just nu väntar jag på lite sällskap! börjar 2200, sen därefter blir det att sova, tror jag? vet inte om jag kommer kunna somna då. men har ju tränat, och är trött i kroppen, så hade varit skönt att somnat då, mm! :)



..


nej ..

nej .. vafan, jag tränar idag också! varför inte liksom?
1800 spinning. sen åka med mamma hem! bokat!


jojobanta, en trend?

gud, alla dessa jojobantarna - jag är en av dom. hej! alltid massa snack, men man gör det typ några dagar sen lägger man av. sux! varför liksom? hm. jag kan icke svara på det. för jag känner mig själv - "imorgon börja jag mitt nya liv" haha, jag bajsar på mig av skratt. bull shit alltså! bara jävla massa snick snack! men! nu har jag inga pengar, absolut inga pengar alls! vilket innebär att jag kan inte köpa "fett - på - lägg" yey! och sen har jag en massa jävla soppor. och pappa betalar mitt gymkort .. guld tillfälle eller? vetifan. men jag tänker iallafall pröva, vilket jag gjort 5-6ggr innan! hoho. jag tror på mig själv för lite, faktiskt. illa mandi! men tjah, inga pengar, soppor hemma, pappa betalar gymkortet, tjah! vi testar. började idag, har massa olika, nutrilett jordgubb och choklad. allévo soppo thai och potatis. nutrilett hunger control i massa olika smaker!



this? or ..



this? THIS!

regn, regn och åter regn.

detta vädret är så syyykt tråkigt. det tar dö på en alltså! önska att jag satt på samma plan som Mina, som ska till thailand i två månader. hade varit drömmen just nu! men så blir det tyvärr inte. man får stanna hemma i detta mög väder, vilket är pest! ni kan mer eller mindre bara hålla med, eller? h e l s i n g b o r g - s u g e r - o r d a g r a n t! jag vill bara bort. yey! och gud, tror ni att jag kan få ett jobb? no. har sökt typ, över 20st jobb, fick ett men det var provison, vilket inte funkar! har sökt som en idiot alltså. vilket resulterar i att jag inte äger en endast krona! vilket i sin tur resulterar i att jag inte kan göra något! yey, så skoj! det är sådär skoj faktiskt. det enda jag kan göra, det är att träna - vilket min pappa betalar för mig. så det är ju positivt. så imorgon blir det träning 1200, sen 1730 på onsdag, och 1200 på torsdag. sen även träffa lite gott folk, t. ex tessan, lina osv. så det finns väl lite ljus. yey!



we ..

we're always meant to say goodbye.


bild bomb del 3!




























bild bomb del 2!




































bild bomb del 1!

igår fastnade jag med att smsa med tessan, vilket var kul, och skönt! vi har liksom varit tajta som fan, sen föll allt efter studenten. inte ok! men vi har snackat om det och ska försöka få liv i det igen! och när jag väl smsade henne kollade jag på bilder som vi tagit under åren. så kul vi haft alltså! gud, kommer aldrig glömma! jag, tessan, rebban, &ida kunde verkligen ha kul! ska bjuda på en bild bomb!




































it's a new, great day ..

.. and i'm happy! varit förbannad 1-2 dagar nu. men nu är det glömt och jag är glad igen. jag har lätt för att glömma, och har svårt för att bryr mig om sånt här! känslokall? vissa kallar mig det ja, jag kallar det: väldigt bra på att gå vidare.

nyss röjt undan i hela huste, inte städat - röjt! hoho. igår var jag med min bästa josse. tack för att du finns hjärtat, finns ingen bättre än dig! ♥ vi brukar köra på att må gott i min säng med massa snack, prat och skratt! och igår kollade vi youtube och vi dog tillsammans allstå. haha! hon visade det bästa klippet ever! man kan icke låta bli att skratta! behövdes verkligen. 

idag har jag som sagt röjt undan i hela huset, sen vid 5 tiden kommer mina hit! blir maxi, gotte, film, ansiktsmask och bara må gott! ska bli riktigt mysigt alltså! sen som jag sagt innan, så drar hon till thailand i 2 månader, så blir väl ett litet hejdå också. knappt avundsjuk ju! grr! ska bli en kanon fredag :) sweet sweet day!



panik!

gud, fick panik imorse alltså. kändes som jag skulle dö! satt i soffan och mamma hade precis kört! så bara knep hela min mage ihop sig typ, kunde knappt gå! gjorde så jävla ont! jag bara tänkte: jag måste ringa någon så en ambulans kan komma hit och hämta mig! haha, alltså låter sjukt löjligt men det är sant. kändes skit hemskt, fick lägga mig över toastolen för att det skulle kännas bättre, men när jag reste mig så dog jag. fick gå som en gammal kärring. men fick till sist tag i värktablett och nu är det borta. bara det inte kommer igen?! :o haha! undrar dock vad det var som hände? jag kanske är gravid?! :o naaaaah, skoja. inte en chans! men allvarligt, vad bara hände liksom? typ, grät nästan. illa!


brrh!

brrh! seg i kroppen, konstigt, jag gör ju iinget? bara ligger i sängen och mår. hoho. segt. ska snart hoppa in i duschen! sen vänta på att jossie ska bli klar så vi kan ses! :) vi har icke snackat om vad vi ska hitta på, men något blir det väl. thi!


sen imorgon ska jag träffa mina, filmmys och säga bye bye till henne. den jäveln åker till thailand i två månader. fattar ni?! två månader med sol, bad, fest osv. knappt, KNAPPT, avundsjuk ju! snacka om att man själv också hade velat det. bara åka iväg och bara må gott! ska man det? ohnej, let's stay in sweden. it's so fucking fun here, right? blö!


spinning every week!

VeckodagDatumTidPlatsAktivitetVäntelista
Måndag 2010-09-20 17:10-17:55 Helsingborg Simhallsbadet Spinning
Tisdag 2010-09-21 12:00-12:45 Helsingborg Simhallsbadet Spinning
Onsdag 2010-09-22 17:30-18:25 Helsingborg Simhallsbadet Spinning
Torsdag 2010-09-23 12:00-12:45 Helsingborg Simhallsbadet Spinning


som jag kanske sagt innan, så har actic nytt bokning system, vilket jag gillar riktigt riktigt mycket faktiskt! man bokar via hemsidan med ett personligt inlogg, och lösen. sen kan du boka för hela veckan fram! såhär ser min nästa vecka ut med träning! :) och samtidigt som jag jag skriver om detta så är actic ett jätte jätte bra gym! har varit medlem i år och skulle inte kunna tänka mig byta, inte en endast chans. kan dock inte tala för actic i andra städer, men här i helsingborg är det bäst, enligt mig! kanon personal, bra pass och allt. så ni från helsingborg som kanske vill börja träna - actic!

ACTIC GYM
Instruktörer som utformar individuellt anpassade träningsprogram utan kostnad Ja
Styrketräning 40 maskiner
Konditionsträning 40 maskiner
Spinning® Ja
Gruppträning Ja
PT Ja
Simning Ja
Solarier Ja
Expressway Ja
Övrigt

Hänglås till skåpen finns att köpa för 30 kr.

PRISER
Aktuella kampanjpriser
Helår student, per mån*** (endast via webb) 199:-
Ordinarie priser
Maxkort helår, per mån* 339:-
Maxkort student helår, per mån* 269:-
Helår senior 65+, per mån* 219:-
Halvår, per mån** 520:-
Halvår student, per mån** 420:-
Gym/Gruppträning 1 gång 100:-
Gruppträning 10 ggr 850:-
Bad helår, per mån* 150:-
Bad 1 gång 35:-
Bad 10 ggr 295:-
Bad Barn 1 gång 15:-
Solarium medlem 1 gång 35:-
Solarium medlem 10 ggr 300:-
Solarium ej medlem 1 gång 50:-
Solarium ej medl. 10 ggr 450:-

it's a brand new day.

it's a brand new day, the sun is shining.
it's a brand new day, for the first time in such a long
long time, i know .. i'll be ok

dear newqauy ..

dear newqauy, today i miss you more
than anything.














prio ett.



mina prio nummer ett:

träna minst 4 ggr i veckan!
pulver samt gi-mat. (det som
funkar bäst för mig
)
tajt tajt body! mm, likey.
söka jobb lika duktigt som jag
gör nu!
spendera mycket tid till mina
vänner.



pointless day, serious!

denna dagen - off! är förvirrad, förbannad, och helt omotiverad! förstår fortfarande inte hur man kan göra så mot någon. shiet man! grow up, please! you did me wrong and you'll be upset when the next man is loving me!

skulle egentligen träffa lina idag, men jag hade förstört hennes dag totalt. and that's not the way i play! känner mig som en rutten korv som "avboka" lönt mandi! lönt. men nästa vecka ska vi iallafall ses! a big big plus. idag ska jag bara vara hemma, och det gör jag för världens skull. hoho! nej, men ingen hade njutit utav mitt sällskap idag. film, färga håret, lite hemma spa får jag ha idag. just being with myself and i.


forget ..

"forget about the people from your past because there is a reason why
they didn't make it to your future .
."



jag gjorde inte denna tatuering för att jag inte menar det, jag
gjorde den för att jag menar det! den får mig
att påminnas om att den stämmer och att jag måste leva med den
tanken, för den är så rätt!

thanks alot!

lina: ibland får man bäst svar av dom man inte känner så väl.
vi är bekanta, pratat från och till, pratat om att ses, ni vet, bekanta!

att hon skulle stötta och bryr sig var ju inte riktigt tänkt då vi inte
känner varandra så väl. men har fått allt stöd i världen av denna
tjejen. hon har brytt sig, muntrat upp mig, gett mig råd etc och jag
är väldigt tacksam. tacksam som få skulle jag vilja säga!

alla behöver hjälp någon gång, även fast vi själva inte vill erkänna
det. så är det bara! och jag skulle vilja säga, att det borde finnas
fler som henne. det är en tjej som man vill känna.



så tusen tack för att du funnits/finns där. det betyder väldigt mycket!

it's a brand new day.

jag har varit jätte dålig på att skriva inlägg, jag vet! har haft fullt upp med en massa
shiet. hoho. igår fick jag ett ryck när jag var med josse: vi fular oss och fottar! hur gamla
var vi nu igen? 20? nooo way! ;)















är vi inte så snögga? erkänn! ihihihihihhihihihihih!

du måste ..

jag har lurat mig själv för många gånger nu ..
du måste vara sjuk, sjuk, sjuk!

jag skulle aldrig säga detta om jag inte menade
det, men ..




trodde aldrig detta om dig, och jag är ledsen att behöva
säga detta ..

men jag kände aldrig dig!

du måste vara blind, blind, blind!

daddy!

min pappa och jag har inte världens bästa relation, men han är ändå
den bästa pappan som finns! 


tatueringar eller inte?

vad tycker ni om tatueringar? yes or no? självklart tycker jag själv a big yes!
men jag tycker att det är viktigt att man vet vad man gör och att tatueringen
man vill göra, eller ska göra, ska betyda något. eller? jaja, alla tycker olika!



på min vänstra underarm.



på min högra överarm.



min högra skuldra

the one and only.






najs!

haha, orkar inte mig själv ikväll! kommer ni ihåg denna?! haha, gammal
som fan, men ändå? haha


idol minnen!













hahha, tiden går fran för foooort!

förhållande, eller inte?

för några dagar sedan tog det slut mellan mig och martin, efter 18 månaders förhållande. det är inget jag lider av, utan jag lever gott på dom fina minnena vi fick tillsammans. och hade det varit meningen att det skulle vara han och jag, så hade det inte tagit slut, så enkelt är det. men jag klandrar ingen. det var såhär det skulle bli, och det får man ta med en klackspark. jag slösar inte tid på att gråta över det, inte iheller över att tänka på det. varför göra det? egentligen? finns ju ingen mening. livet går ju vidare som vanligt. man måste leva gott på den tiden man hade och det är ju inget man ska gråta över. det var ju bra tider liksom!

men är jag singel-människa, eller är jag förhållandes-människa? det finns ju både för och nackdelar, såklart. så vilket är bäst?

+ någon att sova med!
+ någon att prata med
+ någon att pussa, krama
& mysa med
+ någon att dela glädje&
sorg med
+ sex, hoho
+ någon att skoja, och
skratta med!

- man blir tjockis av alla
filmkvällar
- man kan inte flörta med
andra killar
- man är inte lika fri som
singel
- bråk om onödiga saker

något jag glömt? säg till såfall. har nog glömt en hel del. men jag tror + överväger - för min del. jag vill ha någon att dela livet med, sova med, krama osv. det mår man bäst av enligt mig. så jag anser mig själv vara en förhållande-människa. jag rusar inte in i något, icke! men hoppas som alla - att hitta den rätta! :)

gamla, men ..




minns ni? gamla, men orkar inte ändå! hahah

hy ..

jag är beroende utav min hy, är inte den fin så skulle jag aldrig visa mig utanför dörren. that's the truth! kom igen, ansiktet är det första man ser, eller hur? jag trivs med att vakna upp varje morgon och kunna gå utanför dörren utan smink, och har man fin hy, så ska man inte behöva täcka den med massa smink, enligt mig, andra tycker inte som mig - acceptabelt.

jag lider med dom som har problem med hyn, men jag ska säga som såhär: varför söker ni inte hjälp? det finns hjälp för hy problem precis som det finns hjälp för allt annat. säger det inte för att vara dum, absolut inte. men jag tycker att det yttre har en stor orsak till om man mår bra eller dåligt. och visst vill man känna sig fräsch? håll inte er inne, utan sök hjälp, finns jätte bra hud läkare. och för er som bor i helsingborg - gina topan! she's the one and only. är jätte impad på hur hon hjälp människor med deras hy problem!

det finns för mycket snack om hyn, faktiskt. dom hittar på nya produkter hela tiden, men i slutänden innehåller alla produkter mer eller mindre ingredienser. typ! allt handlar om hur mycket fett man har i kroppen (alltså inte hur kraftig man är eller så) men ni förstår, antar jag? om inte, fråga mig. och en sak som jag fastnat för som alla säger är: finnar/acne beror inte på vad man äter! nej, och visst, det stämmer, till en viss del! det är inte orsaken till varför man har acne, men, det kan förvärra, varför? jo, tänk såhär, t. ex godis - färg ämnen, socker, aromer, fett etc, inget är bra för kroppen, tänk när det orena går ut i blodet, och kroppen, förstår ni då vad jag menar? allt det är som gift för kroppen! men det är som sagt inte orsaken till acne, men, det kan vara en orsak till varför det försämras! så ibland - tänk på vad du äter.

lider du av acne, bry dig då inte om att testa massa produkter hit och dit, sök hjälp, det kommer göra dig gott! lider du bara utav någon finne då och då, se då till att hålla dig till en serie! tvättkräm, ansiktsvatten, natt - dagkrräm - i samma serie! och tvätta inte ihjäl dig, det förvärrar bara. morgon och kväll. inte mer.

en grej som ni borde tänka på: acne anses vara en sjukdom. och en sjukdom behöver behandlas.



poooh!

idag är det intervju som gäller, jajaja, peppa peppa! känner mig faktiskt lugn. så det ska nog gå bra! :) gott i gott. just nu sitter jag här, i sängen, och bara mår gott. ska äta något litet snart, sen duscha, sen börja göra ve mig! ska vara där 1620, så har tid på mig :) efter jag varit där är det jossan som gäller. ska bli mys! film, snack, gå en runda kanske, maxi och så! toppen. dock är jag lite depp idag, faktiskt, för jag missar min träning pga intervjun. bubu :( haha, tönt mandi! men tar igen dagens missade träning på lördag istället, så det får funka alltså :)


JAAAAAAA!!

som jag sa, sökte jobb igår, några st! två har hört av sig idag. så intervju imorgon! SJUKT JÄVLA FAKKING AMAZING UNDERBART GLAD!! :DD

monkey monday!

ah, just nu sitter man i sängen och latar och kollar på tv, somnade ganska sent igår .. vet inte vad hon var men smsade en hel del med Lina! :) så blev att man fastnade i det, samt så var det ju dumpad på tv:n. så tja, är ganska seg idag trots allt. har nyss tvättat fejjan och satt på en ansiktsmask. nice! ska hoppa in i duschen snarast sen blir det att må gott med jossan ikväll :) behövs, så det ska bli mys. blir väl maxi, sen kanske glo någon film och bara snacka och så. vilket gillas!



hihi, så söta vi äro. mm!

jobb, jobb och åter jobb.

jag är arbetssökande, och jag är en av .. få? som verkligen vill jobba! vem orkar sitta inne och uggla hela dagarna? icke jag. känner nog att jag hellre vill ha ett liv. mm, jatack! så tog tag i det igår, sökte nog .. sex st jobb tror jag, sökte hos telenor, china town, the phone house, viasat, och några andra. har fått svar från dom flesta och väntar nu bara på att jag ska bli en av de som får en intervju! håll tummarna för mig, okej? :)









actic.

actic, eller nautilus som alla fortfarande minns det? har fixat ett nytt bokningssätt för deras pass vilket iallafall jag gillar riktigt mycket. förr ringde man liksom dit samma dag som man ville gå på ett pass, numera går man in på deras hemsida med ett speciellt användarnamn och lösen, och sen kan du boka en hel vecka fram! med andra ord blir det liksom som typ, fotbolls träning, har man liksom bokat träning så är det det som gäller, och pinsamt om man inte går dit. så nu har man liksom press på sig att "nu måste jag dit!" vilket jag gillar! för då drar man verkligen dit. så nu har jag bokat min vecka med träning. och det är spinning som gäller för mig. passar mig bäst och sjukt bra träning!

mån: andra planer.
tis: 1730 - 1815
ons: 1730 - 1825
tors: 1200 - 1245
fre: 1730 - 1815

det kommer bli toppen! träning ger resultat och det är exakt vad jag är ute efter just nu. inget är viktigare än det för tillfället. inget! har kommit igång redan, så är on my way! men kör på lite hårdare nu. börjar bara med spinning, efter jag uppnått mitt mål så ska jag börja med styrka också. så det bli nog toppen! :)


sydney!

igår kom mina hit, som sagt! :) och ingen kan förneka att vi har kul tillsammans, så varför inte dra någonstans tillsammans då känner vi? dra någonstans och jobb, och bara må typ? ja, så vår plan är att dra någon gång i januari. vi ska ansöka direkt när mina kommer hem från thailand. ansöka till lita olika länder som vi känner för. och som mina sa - jag vill åka låååångt bort! och det vill jag med! så sydney fört och främst har vi sagt.








thanks.

tack för igår mina!


i don't worry ..

i don't worry cause everything's gonna be all right.

lördag.

perfekt väder idag! fint och soligt. undrar om det är kallt? .. erhm, får gå ut och känna :) just nu sitter jag här, gör inte allt för mycket känner jag. får fin besök idag utav Mina! vi har inte snackat om vad vi skall göra dock, men blir nog gå en runda, film, snack och bara må! perfekto!

reebok easytone.

när pengar börjar rulla in så ska dessa bli mina:


reebok easytone. ska ha! inget annat.

RSS 2.0