stupid little man.

jag trodde att alla växer upp med tiden, men jag hade fel. du gör nog aldrig det verkar det som. blev inte direkt chockad när jag hörde andra säga saker om dig som du gjort/skrivit. jag skulle vilja säga att du ha x. antal skruvar lösa, och om jag får uttrycka mig skarpt så är du rent ut sagt dum i hela huvudet. du är verkligen ingen bra person, du trycker ner alla till botten, och du tror själv att du är störst, bäst och vackrast. wrong! jag tror att du vet vem du är!


fullt upp!

nu har jag varit seg på att skriva igen, i know! men har sama ursäkt som alltid mer eller mindre. vet ni inte hur ursäkten lyder så .. synd för er! hoho.

fredags : pappa hämtade mig runt 0930, körde mig sedan till bjuv där jag skulle jobba tillsamans med åsa. 1000 - 1800! gick hur bra som helst. runt 1800 kom nicke och hätade mig, sen åkte vi vidare till väla. skulle köpa present till in kusins barn, hilda! dock blev det lite saker till mig själv. en klänning, något linne, fick armband utav nicke, och lite sådant. sedan blev det hem till nicke, fil, mös och bara hade det bra. *FniiiZzzz*

lördags : körde nicke mig till bjuv där jag skulle jobba ytterligare en dag. 1000 - 1400! efter det så hämtade nicke mig, körde mig hem och han körde till sina föräldrar. runt 1615 kom mami hem, sen 1645 åkte vi till klippan för kalas, hilda hade kalas för att hon hade fyllt 10år. super trevligt att träffa alla, och att leka med alla barnen. passar mig perfekt då jag själv är ett barn fortfarande. hoho! runt 2200 åkte vi hem, nicke kom och hämtade mig och vi åkte hem till honom för film och sovis. myys!

söndags : vaknade upp tillsammans med nicke. åt, kollade film, gjorde ve oss och sen åkte till familia en sväng, sen vidare till väla där jag fick ett armband, och ett läppstift från make up store från nicke. tack babe! sen bjöd han på fika, och glass. han är verkligen bäst! ♥ efter det så åkte vi hem till mig, kramades och sen drog han! i samma stund kom fia och hämtade mig och vi åkte till väla, igen, fast vi skulle bara kolla tält. vilket vi gjorde. blev två st 3-4pers tält. perfekt! efter det så körde fia hem mig, och efter en 30min så kom mina hit och hämtade mig och vi åkte till väla .. skoooooooooooooja! hihi. men hon hämtade dock upp mig, sen åkte vi till maxi, köpte lite gott och sen vidare hem till mig för snack, big brother, skratt och bara gottade oss. runt 2230 åkte mina hem, och i samma stund kom nicke och hämtade mig. vidare hem till honom, film, och sen somnade vi gott. snacka om att jag hann med att göra mycket igår?! haha. det var som fan!

idag : vaknade upp själv då nicke började jobba kl. 0700. ): har fixat mina naglar på både fötterna och händerna! gjort inpacning i håret, duschat och skrubbat hela kroppen! smort in mig med body butter, gjort mat till nicke, och nu sitter jag i soffan och skriver här. om cirkus 2h kommer nicke hem. då ska han käka, ta på sig sina träningskläder och sen köra hem mig. runt 1800 kommer mina och hämtar upp mig, sedan åker vi till systemet och handlar nödvändigheter inför siesta! 

imorgon : blir det att jobba 0930 - 1800 i blomsterbutiken. efter det så blir det att hålla i spinningpass 1830 - 1925. efter det blir det att åka hem, packa allt som behövs inför siesta, sen antagligen kommer nicke hem till mig och sover. myys!

onsdag : ska jag upp i tid, käka frukost med mamma och ta ett långt bad, raka, skrubba, inpackning, och sen ta på ny brun-utan-sol inför siesta. runt 1500 blir det bussen ner till stan, sen 1536 blir det tåget till klippan, där mormor ska hämta upp mig, och sen skall jag jobba för henne. servera, diska och så. min mormor serverar osv på fester! runt 0100 på natten räknas vi att vara klara. så snäll som nicke är så ska han hämta mig i klippan, sen ska vi åka till honom och sova!

torsdag : upp runt 0930, fixa mig, käka, och sen ska jag och nicke hämta upp mina på landskronas tågstation, och sedan ska min älskade pojkvän köra oss hela vägen till hässleholm. som sagt - han är verkligen bäst! väl framme träffar vi nina, fia och vicky, lägger in våra saker i tälten och sen börjar festivalen! där kommer vi var tors, fre, lör och sen åker vi hem på sön.

ni ser, jag har haft fullt upp, och kommer ha fullt upp hela denna veckan, så kommer knappt kunna skriva här, men jag hoppas att ni älskar mig ändå? gör ni det? JA, VAD BRA DÅ! ;)

one more.

vi har fått tillökning i siesta-"familjen"
lill mina fick en spontan idé och sa: jag vill följa med!
gärna svarade vi, och nu så ska hon följa med! :)

på onsdag åker fia, nina och vicky!
och på torsdagmorgon åker jag och mina dit och möter
dom. det ska bli sinnessjukt skoj. yiha!


time flies.

asso, kan ni fätta så fort tiden går ellor?!

- 4 fakking dagar kvar till siesta!
- mina och jag har betalt hela magaluf-resan!
- 9 enkla dagar kvar till jag gör min fjärde
tattoo. mhm!
- om 21 dagar drar jag till engalnd i 2 veckor.
jaadåå!
- 69 dagar kvar till sol, bad, god mat och fest
magaluf tillsammans med mina. yiha!
- 90 dagar till kreta med nicke. njuta i två hela
veckor. gotte, jao!

blir typ, bajsig av längtan till allt. *FniiZzzzz*

torsdag.

nyss landat i sängen efter jobb/spinning. bara mår just nu. är skönt trött så att säga. hoho! igår var det mys tillsammans med mina. vi gick i stan, hittade varsen bikini, sen gick vi och käkade gott, snackade och planerade. efter maten gick vi och köpte lite gotte, och sen vidare till sf där vi skulle kolla bio - baksmällan del två. (den var skit bra!) kvällen avsolutade jag hemma hos nicke som så snällt hämtade mig i stan 2140. ♥ kollade film, och sen slocknade vi båda två. myys!

idag har jag bara mått, duschat, ansiktmask, brun utan sol och sen jobbat. yiha! skulle egentligen träffat emma idag, men så blev det inte pga jobb. får blir en annan dag. och nu ligger jag som sagt bara i sängen, väntar på bb, och sen blir det att sova. ska jobba hela dagen imorgon, så behöver lite sömn iallafall. :)


den godaste.

den godaste smoothien evah' görs på: frysta jordgubbar
mjölk,  valio yoghurt smaken - sommarbär, och proviva
jordgubb! try it and love it'


onsdag.

hey you. har ni det bra? själv kan jag inte klaga. nyss ätit lite lunch (inlägget nedan) och kollat på big brother! ska snart hoppa in i duschen, klä mig, och fixa mig och sånt you know! runt 1600 kommer nicke hem, då ska han käka fort, sen köra mig så jag är i stan 1700! stressigt värre. men snäll som jag är för att han kör mig så ska jag ha mat klar till honom tills hans kommer hem. hihi! 1700 ska jag möta mina i stan, gå en timme i stan, sen käka något och sen blir det bio. baksmällan del två. ska bli hur trevligt som helst! (: efter bion är klockan sent, så får se om jag åker raka vägen hem till mami. eller om nicke är sugen på att ha mig här inatt igen. återstår att se. (:


förbränn rätt.

om man ska gå ner i vikt (fett) så är det viktigt att man ändå äter protein. annars går du ner i vikt, men du förlorar muskler istället för fett. hur illa är inte det liksom? här kommer ett tips på proteinrik frukost, eller mellanmål.

du  behöver  keso, ett ägg, tonfisk (gillar man inte tonfisk så
kan man ta annat kött/fisk
) och chilli som öka förbränningen.

ta hur mycket du  vill ha utav allt, beror ju på hur hungri man är!
sen blandar du allt, sen är det klart! bus-enkelt!





ser kanske inte jääääätte gott ut. men det är det!
det lovar jag er!

måndag kväll.

god kväll! haft en bra dag? mm, vad bra. samma här (: kom hem från jobb/spinningen för cirkus 45min sen. har nyss tvättat mina träningskläder, gjort anskitmask, vädrar mitt rum, kollar två och en halv män och väntar på bb, och därefter blir det att somna så gott det bara går. ska upp och jobba imorgon. börjar 0930, men måste duscha och så innan, så måste gå upp runt 0815. uss! menmen. jobbar 0930 - 1800, sen 1830 - 1915! och sen blir det nog nicke. (: så blir hur bra som helst. (:




världens snällaste mandi.

nicke  kommer  snart  hem  från  jobb, när han kommer hem väntar mat på honom!
protein smoothie (han ska träna), ägg och varm macka. hur snäll är inte jag? hihi.


so sweet.



sitter och funderar på om jag ska beställa hem denna!
vad tycker ni?

be clean.







+ warm cotton!

har  ni  luktat ? gör  det  då.
såhär  vill  jag  lukta varje sek.
spec nu i sommar då man visar
hud!

opi for yah' soul.



strawberry margarita

hur snyggt till brun kropp? dör totally!
detta måste jag ha!

the sun is shining.

så fint väder det är idag, om man jämför med igår! sitter just nu här, och kollar simpsons, och tycker synd om mig själv som har min röda vecka. fokk! :| ska snart duscha av kroppen, göra ansiktsmask, och sen smörja in mig med fake-sol. *FniiZzZzz* runt 1600 kommer nicke hem, och ska köra mig hem. sen blir det bussen till gymmet för att först sola 30 goa, och sen hålla i spinning i 55 min. ska bli super härligt! känns som det var evigheter sen, även fast det inte var det.

i veckan blir det jobb, på båda jobben. sen blir det bio tillsammans med mina, antagligen dra iväg tillsammans med fia och fixa tält inför siesta. och sen blir det jobb hela helgen samt kalas för min kusins barn, hilda. så med andra ord så kommer denna veckan/helgen bara flyga iväg känns det som. men jag har inget emot det! vill bara att det ska bli tors nästa vecka, för då bär det av till siesta, yiha!


not tasty at all'

gjorde nyss en jätte hemsk grej. jag tar massa vitaminer, mineraler osv, you know! av alla tablettet så tar jag fem olika brustabletter. och idag tänkte jag: istället för att ta en i taget, så tar jag alla i samma glas, i med vatten, och dricker alla samtidigt. fyfan alltså! brukar ta två i samma glas, men att ta fem var det vidrigaste jag varit med om. haha! så väck man kan vara ibland!




ben ..

humöret påminner om röda veckan. på det blir
det en ben & jerry's ikväll!


helgen.

hur har helgen varit? min har varit hur bra som helst faktiskt. och vädret har varit hur bra som helst också. så vore synd att klaga. (:

fredags : vaknade upp hos nicke, alone! kollade bb, duschade, gjorde ve mig osv! runt 1600 kom nicke hem, käkade lite mat som jag hade gjort till honom. hihi. runt 1715 så körde vi till lund, där jag mötte upp fia vid ica och nicke åkte hem. vi skulle festa på olika håll, men men! fia och jag gick in på ica och handlade, sen vidare till deras lägenhet, där vi träffade vicky och nina. lagade mat och käkade, och bara snackade. myys! kvällen blev - lite mer folk, förfest, snack, planering, och så bara mådde vi. perfekt fredagskväll/natt. (:










lördags : vaknade vi upp i lund runt 1100, käkade och så. runt 1200 kom nicke och hämtade mig, vidare hem till mig och sen vidare till landskrona där vi träffade nicke kompisar johan och johan. hoho! dom fiskade och dom hade inte turen med sig. *fniiZzz* efter det så drog vi till väla. skulle hitta snygga jeans short till nicke, och jag köpte en blå maxiklänning. älskar den! efter det så åkte vi till oasen där vi hade bokat bord till 1800. skit gott som vanligt, och super mysigt var det. efter det så åkte vi till maxi, köpte frukt och choklad. vidare hem till nicke, kollade film och gjorde god efterrätt som besto utav färsk frukt, choklad och kokos. mums! sen somnade vi gott i sängen till en film.








idag : vaknade upp runt 1100. kollade tv och var allmänt sega! runt 1230 körde nicke mig hem, och nu har jag precis duschat och nu sitter jag här. (: just nu är nicke hos sina föräldrar, så vi får se om det blir sovis inatt igen. annars blir det bara hemmakväll (:

she loves them on'

skorna på. och bruna ben!








fake brown girl.

hellu. allt bra idag? själv är det kanon. nyss ätit lite frukt och kollar på tv! ska snart börja göra ve mig inför ikväll. samt att jag är brun idag, fitn brun! kan det bli bättre då? hoho. fake brown! skrev ju det igår, att vi spray tannade oss - at home. och sen bättrade jag på det idag, så nu har jag fått ganska mycket färg. gillar egentligen inte brun utan sol då det sitter dåligt, jobbigt och blir lätt fläckigt. men lyckades få det ganska jämt och detta är bara tillfälligt såklart! snart ska man ner på stranden och få äkta bränna. plus att jag ska sola x. antal gånger på jobb/gymmet innan siesta. måste vara brun tills dess. (:

ska som sagt snart, eller ja, snart och snart, men iallafall, börja göra ve mig inför ikväll! innan dess blir det lite tv, fixa lite mat till nicke tills han kommer hem. så snäll man är va? sen runt 1700 ska nicke köra mig till lund. där det blir mat, snack, förfest och utgång. passar ju alldeles utmärkt en fredag (:



tasty!

tips på toppen gott:
färska jordgubbar och ananas med kokos över!


färsk frukt.

avslutar kvällen med färsk frukt, mörk choklad och kokos!


hello.

idag har vi hunnit en massa. väla, maxi, hem till mig två gånger! nicke har lagat mat, jag har färgat mitt hår, gjort mig själv baby-len! vi har duschat och spray tannat oss (tvingade nicke) hihi. så nu är vi fräsha och fina efter en bra dag. imorgon är det lund som står på schemat!


korall.









idag  hämtade  jag ut mitt paket från nelly.se!
i paketet la dessa. är sjukt nöjd! och dom satt
helt perfekt. dö  snygga  också för den delen!

nedräkning . .

14 dagar kvar till siesta - med  fia,  vicky och nina!
31 dagar kvar till england - pappa  betalar! *blink*
78 dagar kvar till magaluf - tillsammans med mina!
98 dagar kvar till kreta -  tillsammans  med  nicke!


reputation ..

hello, har ni saknat mig? hoho. som vanligt så har jag varit lite seg på att blogga. ibland går det upp, och ibland går det ner! men men . . har haft fullt upp i veckan. jobbat mån, tis och ons. heldagar! först blomsterbutiken, och sen spinningen. så har varit ganska trött om kvällarna! idag är jag iallafall ledig - skönt. och imorgon är det lund som gäller! käka, förfesta och sen antagligen dra ut. ska bli super trevligt! stannar där tills lördag och sen blir det nog nicke lör, &sön. min vecka har gått sinnessjukt fort, helt galet. men så är det när man har mycket på schemat. mm!

måste berätta en sak för er, som har gjort mig jätte glad. i förrgår var jag inne på facebook, och då skriver en tjej till mig (som varit spinning instruktör på actic innan, men har gått över till ett annat gym och är intruktör där nu) att hon har hört ett litet rykte om mig på sitt gym, såklart blev jag rädd, rykte brukar vara negativa . .

hon: jag har hört ett rykte om dig ..
jag: ojdå, vadå?
hon: .. att du är en grym spinning instruktör!
hon: att du har bra musik, bra pass, och den
finaste komplimangen som man kan få - att
du är dig själv!
jag: gud vad kul att höra. så glad jag blir! får
man fråga från vem?
hon: från kunder, och inside från gymmet!

snacka om att jag blev glad alltså. riktigt roligt att dom "snackar" gott om mig på ett annat gym, och att kunderna gillar mig! sånt här gör verkligen ens dag, eller ens vecka, eller månad . . haha! nej, men ni förstår? jag blev dunder glad. sånt här gör iallafall mig så himla glad. kan nog inte med ord beskriva hur glad jag blev, och är!


hello people.

skulle jag få önska en liten sak så skulle det vara: att ni skulle bli mer uppmärksamma om vad dom har stoppat i maten som ni äter! dvs aromer, e-ämnen osv.

att göra t. ex hemmagjorda såser, majonäs, glass, kakor, osv är extremt lätt. sluta köp halvfabrikat med massa tillsattser! och kom inte och säg att ni inte har tiden till att göra allt från grunden, för så lång tid tar det inte!

här är ingredienser på majonäs på tub: Rapsolja, vatten, äggula (4,5%), senap, ättika, socker, salt, kryddor, förtjockningsmedel (E401, E412, E417), konserveringsmedel (E210, E211), vegetabilisk olja, färgämne (bekaroten). 

här är ingredienser på hemmagjord: ägg, rapsolja, salt och peppa, citron.

ser ni skillnaden eller?!

söndag.

nyss tränat, badat, tvättat mina träningskläder, katterna är ute och jag känner mig mer eller mindre nöjd. hoho! skulle egentligen rensat bland mina kläder idag, men snacka om att jag verkligen inte har någon lust till det. det får bli i veckan någon gång istället! senare kommer nicke hit, och om det inte blir regn så ska vi ner till stranden. måste ha sand och lite snäckor till blomsterbutiken. men blir det regn så går det tyvärr inte! både jag och nicke skall jobba imorgon så blir bara chilla och film ikväll. 

i veckan blir det jobb, både blomsterb. och spinningen! samt att till helgen blir det festligheter i lund. hur trevligt som helst! det är lite inför siesta festivalen. det är cirkus två veckor kvar bara. snacka om att tiden går fort!


ångest.

kände mig hemsk efter att ha syndat igår. så nyligen cyklade jag 1,5mil och
är svettig som en gris. ett riktigt varmt bad på det!


satan i gatan.



Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
du kan gråta mitt på gatan men jag
glömmer  aldrig  bort  vad  du gjort

kan ni se videon?

en dags njutning.

man kan nog inte ha det bättre än vad jag har det ikväll. pappa är här på besök, så nyss har vi njutit utav god middag, och nu njuter vi av hemmabakad brownie. jag om nån är värd en sån här kväll! det måste jag ge mig själv. man måste unna sig något gott då och då. och jag har inte unnat mig själv något gott på väldigt väldigt länge .. så ikväll blev det min kväll. om någon timma ska jag hoppa i bekvämare kläder, äta chips, kolla film och bara mys med mina små älsklingar, figgo och molly. ♥ tyvärr får jag ångest över att jag ätit onyttigt idag, och så ska det inte behöva kännas. men jag kämpar med att intala mig själv att det var längesedan som jag njöt.


my night.

idag skulle jag egenligen umgåtts med mina, men hon fick hoppa in och jobba, så blev inte av. så vet ni vad jag ska göra istället? jag ska ligga i min säng, myskläder, snacks och kolla på precis dom filmerna som jag vill se. perfekt till detta vädret också! jag ska bara må och njuta lite. hur bra liksom? mycket bra.


tim burton.





seriöst, hur bra kan en film vara egentligen? såg denna idag och är helt såld alltså. min
fråga till mig själv är: varför har jag inte sett den tidigare?! allt tim burton gör är
oslagbart. jag älskar den rent ut sagt! vill se den om och om igen . .

rain?

taskigt väder idag. ser nästan ut till att bli regn? mm. igår var det jobb x2. behöver jag säga vilka? nä, jag tror inte det. tror ni har ganska bra koll (: efter det så hämtade mami upp mig, åkte hem och packade väskan till att vara i lägenheten. blev lite film, sen dog vi båda i sängen! idag känner jag mig fortfarande trött, vet inte alls varför- nicke och jag snackade om bio ikväll, men har noll sug för det. så får se hur kvällen blir. det beror ju lite på vädret också (:

imorgon hade jag tänkt att jag och nicke ska ut och gå en morgon runda. (: sen senare är han bortbjuden, och jag skall träffa mina. en perfekt lördag med andra ord (:


korall.

klick!

perfekta till sommaren, och
snart är dom mina!



vi två blir bäst till detta.

jag och mina skickar mess och meddelande till varandra mer eller mindre varje dag - om magaluf. vi är så tråkigt taggade att det är sinnessjukt! mina och jag har varit vänner sen väldigt många år tillbaka, cirkus 11-12 år, typ? och vi har a l d r i g åkt utomlands tillsammans. vilket jag absolut inte kan förstå! men nuså, nu åker vi till magaluf i en vecka, med massa fest, bad, god mat och bara må gott. snacka om att jag längtar! snacka om att vi längtar! det kan fan inte bli bättre :)










sommarbär.

började  min morgon med världens godaste smoothie. mm, jag vet, jag dricker det varje
dag, men det är ju svin gott, nyttig och kalorisnål! (jordgubbar, mjölk, yoghurt - sommar-
bär och kanel) try it :)


sleepy' baby.

jobbat x2 idag. först blomsterbutiken, sen spinningen. så jag är trött ikväll och orkar
inte  blogga!  jag  och  nicke  ska  snart  se  film tills vi somnar. blir alldeles utmärkt!












smart girl.

jag måste ha varit trött nu ikväll alltså! står och väntar på bussen med maria, ettan kommer, hoppar jag på ettan? nej, istället råkar jag hoppa på sjuan. gud, smart ju. fick hoppa av, ta trean tillbaka och sen vänta cirkus tjugo min på nästa etta. a-ja, det var väl inte så farligt dock! men ändå. anyway, nyss lagt mig i sängen, har inpackning i håret och skall sova med det inatt. behövs! kollar big brother, fast att det har blivit tråkigare så kan man inre riktigt slita sig . .

imorgon är det som sagt jobb som står på schemat! först blomsterbutiken, sen spinningen. sen blir det nog att sova hos nicke över natten (:


tack till er.

stort tack till alla er som sagt till mig att det syns att jag gått ner i vikt.
ni är  väldigt  många som påpekat det och det får mig att le varje dag.
så tack!



stor puss på er, såklart!

ebay.

Tanja om shoe love.:
hej! brukar gå in och läsa din blogg ibland för den är så söt! undrar var du köpte tygmärkena som du sydde på din killes jeans? :)
tanja om shoe love:
hej!   brukar    gå  in  och  läsa   din
blogg  ibland   för    den   är  så  söt!
undrar  var   du  köpte  tygmärkena
som du sydde på din killes  jeans? :)

svar:
hej   tanja :)   vad  kul  att  höra!  :)
tygmärkena kommer från e-bay,  där
är dom väldigt väldigt billiga, och  där
finns massor olika och fina. vill till  att
du ha paypal om du skall handla via
ebay. du kan  med  all  säkerhet hitta
snygga tygmärken om du googlar det
annars.  hoppas    du  är   nöjd  med
svaret :)

shoe love.


dessa till sommaren? super sugen!
men, såklart fanns inte min strl. ):


bikini.

i år måste jag  ha en ny bikini. dessa tre
är mina favoriter! ni har inga tips på var
man kan hitta snygga bikinis?



perfekt till brun kropp!




överdelen föll jag för mest.



super söt, att den är rosa är ett plus.

where is my key?

hellu readers. underbart väder eller vad? tycker att vi haft tur med vädret ett riktigt bra tag nu. hoppas på att sommaren blir minst lika fin! (: idag är jag inte ute och solar, som alla andra. det suger! ska lägga mig i solariumet i 30min innan spinningen. det får duga för idag! varför ligger jag inte ute och solar då? jo, för jag har ingen nyckel, den ligger hemma hos mami. smart va? inte direkt . . anyway, nyss kollat big brother, och ja, vad ska man säga? programmet suger nu. det är dunder tråkigt! men, vem visste inte det? alla roliga har åkt ut ju. jajajajaja! ikväll ska jag som sagt sola, sen blir det att hålla i mitt vanliga måndags pass/spinning. längtar extra mycket idag! är så sugen på träningen nu när jag ska på fyra resor i sommar. ;) hihi. efter det så blir det bussen hem, inpackning, ansiktsmask och sånt. känner att det behövs nu. sen imorgon blir det jobb x2. först blomsterbutiken, sen spinning på kvällen. (:


error.

lackar ur på blogg.se ibland.

söndag.

idag har det varit en riktigt chill dag. var grymt längesedan! vaknade cirkus 1300! det vad dock riktigt sjukt. visste inte att jag kunde sova så länge. hoho! ska snart se film och bara må. det är väl det söndagar är till för, eller? mm (: imorgon är det jobb/spinning som står på schemat. och som vanligt så ska det bli underbart. veckan innehåller jobb/spinning, jobb/blomsterbutiken, träning, nicke, träffa både den ena och den andre. så min blogg kommer kanske lida utav det. sux, i know. men som jag brukar skriva: j a g  s k a  f ö r s ö k a!


min helg & hemmagjord glass.

igår jobbade jag 1000 - 1600. åkte hem, gjorde ve mig och tog bussen till stan 1736 och mötte upp mina i stan 1800. efter det gick vi till mezo, åt, snackade och bara mös! super mysigt. efter det så gick vi ner till norra hamnen och satt oss. tog ett glas vin, snackade, planerade, och samma sak där så bara mös vi. blev en helt toppen kväll (:

idag har jag bara mått, haft "spa"-dag och gjort mig len och fräsh som en baby. hihi! runt 1800 kom nicke hit och hämtade mig för att dra vidare till påsjö där vi gick cirkus 5km. super skönt! (: nu ikväll så har vi gjort hemmagjord glass. det innebär INGA JÄVLA TILLSATTSER som t.ex aromer, e-ämnen osv! allt man behöver är ägg, minimalt lite socker, grädde och mjölk. sen antingen vaniljstång om man vill ha vaniljglass, eller kakao om man vill ha chokladglass, osv! sen vill det ju till att man har en glassmaskin. super god blev den, och kalorisnål (: jag säger bara: NEJ TILL ALLA JÄVLA TILLSATTSER!

igår:











idag:












skillnad.



cirkar 3-4 månader gammal, kanske 5 till och med.



bild från igår! trots all färgning så har mitt hår växt som ogräs. så FAST har nog hjälpt
till iallafall lite!

förresten, fick frågor förr om mitt FAST schampo och balsam. kolla skillnaden på
mitt hår nu och då.

-6kg.

förresten .. vågen visade -6kg idag!
som sagt: det går bra nu!





P U S S  P Å  D E T!

ullared.

ullareds shoppingen, jao!



balsam och schampo.



badskum och salt.



duschkräm till min bror.



värmeskydd, + hårsspray till mami.



kaffekopp med söt text till mami.



träningsjacka.



träningsbyxor, samt tränings bh (2st, en rosa och en svart)



sommar linne, + ett vitt baslinne.



skyltar, ena till mami, andra till mig själv.



duschkräm, inpackning, scrubb till mami, scrubb till mig, och äppelcider - brustablett.



trosor.



2st nagellack, tandborste, och ögonskuggs pensel.



epilator, tar bort håret från rötterna!

vissa har det bra.

nu ska ni få bli lite avundsjuka. hihi!

2 juni - 4 juni : åker jag till siesta festivalen! (3 dagar)
19 juni - 2 juli : åker jag till england. (2 veckor)
5 aug - 12 aug : åker jag till mallorca/magaluf. (1 vecka)
25 aug - 9 sep : åker jag till grekland/kreta. (2 veckor)

det går bra nu!


sux delux.

min blogg sux just nu. i know! men bjuder på en helt
ny bild på mig! ♥


error.

min blogg har blivit konstig som ni ser här nedan. sry, vet inte hur jag ska fixa!
men nu vet ni.

little mandi.


oh baby. if you just know what you're missing

det du inte vet, det
lider du inte av!


and i get to kiss you baby just because i can.

jobbat hela dagen, 1000 - 1800 i blomsterbutiken! sen 1830 - 1915 höll jag i spinningpass. (: så jag är ganska tröttis nu ikväll. efter mitt pass hämtade nicke upp mig, sen åkte vi hem om mig så jag kunde hämta rena kläder. och nu sitter vi i lägenheten och varsin dator i knäet. sociala! ;b hihi. har gjort varsin smoothie, och ska snart kolla film och duscha! imorgon ska vi upp relativt tidigt, för då ska vi till ulla-jävla-red. haha! det är inte min eller nickes stora förtjusning, men nu ska vi bannemig göra det. punkt slut! (:



pics'

ett stycke bilder från valborg:

vi var cirkus 8-9 pers men blev bara bilder på
mig och fia. oooops!




















i can't wait.

sommaren, i can't wait.

x. siesta festivalen.
x. england.
x. sofi kommer hem.
x. jag åker till sofi i london.
x. göteborg tilsammans
med fia.
x. kreta.
x. uteserveringar, bad, strand!
. . osv!


what a hell.

All my life I've been good, but now?
I, I, I, am thinking what the hell
All I want is to mess around
And I, I, I don't really care about
all  my life i've been good, but now? i am thinking what the hell
all i want is to mess around, and i don't really care about, if you
love me or if you hate me!


sry, i will try to do better.

har ni tröttnat på att jag är så seg på att blogga? oh, don't ): ska verkligen försöka att bättra mig, iallafall mitt i veckorna.

hade ni en bra valborg? hoppas iallafall det. :) själv vore det synd att klaga. fia hämtade mig runt 1800, sen körde vi till maxi och vidare hem till krille, nickes kompis! där det var grilla, musik, dricka och sånt you know! runt . . 2100, kanske? gick vi upp i nickes lägenhet, i samma stund så kom lite fler folk dit, så blev med andra ord förfest i nickes lägenhet. dom lirade kort, vilket innebar att dom drack till det. jag och fia valde att inte dricka, nej, vi är inte torra! haha. man kan ha roligt utan alkohol :) vi lirade playstation ist. weej! efter det så drog vi ut runt 0030. dock var det 23-års gräns där dom ville in, men dom kom in ändå men vi avvaktade faktiskt. så vi mös rundor och bara snackade om allt. :) sen valde vi att gå hem till nicke lägenhet. gjorde smoothie, musik och kollade film. så tänker ni: shiet, så torra! medans alla var och festa så gick ni tillbaka till hans lägenhet! men naj, vi valde det själv och vi var såååå nöjda så. vi hade haft super trevligt med dom på förfesten(erna) runt 0330 kom dom hit och skulle ha efterfest och där sätter jag punkt. hoho! lite bilder kommer ikv.

idag är det spinning som gäller. förra veckan var jag sjuk så då var jag tvungen att ge bort mina pass. uss! men idag är jag back on track, med ny musik och nytt pass. hoppas att mina kunder gillar det. själv gillar jag detta passet mest utav alla mina pass. så jag är iallafall nöjd (:

i veckan blir det jobb i både blomsterbutiken, och på gymmet. två dagar i blomsterbutiken, och tre pass på gymmet. perfekt! samt att det blir att träffa emma, dra iväg till ullared med nicke (kanske!) och träffa fia, i hope! så mina vecka är fullspäckad. och jag klagar absolut inte (:

ett smakprov på en låt i nya passet:


RSS 2.0