point..



friday baby.

nyss gjort något jag sällan brukar göra - städat! vuxenpoäng eller något.. ska snart duscha och göra ve mig. blir stan en runda, och kanske väla. får se helt enkelt. 2nite blir det natti-jobb. how fun isn't that? mm. och imorgon är det utgång med massa tjejer, ska bli super skoj! jag skulle egentligen haft förfesten, men vi förflyttade den till emma då det är smidigare för oss, pga att därifrån kan man gå till stan istället för att ta bussen som vi hade behövt göra om vi hade varit hos mig. så det blir perfekt (: jajajaja, ni fattar, right?


2nite.

howdy foks' sitter med extremt vårdande inpackning i håret, nyss duschat och nu sitter jag och kollar lite tv. ni antecknar väl? har mer eller mindre suttit på röven hela dagen, min röv kommer snart bli platt.. mm, jaja! dock har jag ju haft min spinning 2nite, 1800 - 1855. och emma var på plats och var så himla duktig! efter att vinkat av henne vid bussen så stötte jag på malin och frida, och snackade lite. efter det så skulle det blivit pålsjöskog, men när det väl kom till kritan så kände jag inte föra det efter ett intensivt spinningpass, så blev inget. snart blir det film och sen lär jag nog somna rejält gott, jadå!


don't be..




shape up.



har ni  prövat Shape Up appen? jag  började i förrgår och jag älskar
den redan  alltså. vill ni minska i vikt, så testa! den håller koll på dina
kalorier och hur bra är inte det foks' ?

själv  ska jag äta 1064kcal varje dag för att gå ner 1kilo/veckan. och
1064kcal är egentligen för lite, det minsta är 1200, men nu kör jag på
detta ändå bara för att liksom. och ja, varför hålla något hemligt? jag
ska ner till 53kilo.

the shit..




torsdag.

hade världens mysigaste dag igår. hämtade upp smulan 1200, (annikas hund) efter det gick vi en långrunda på 2,5h. duktiga! sen runt 1430 gick vi tillbaka till stan och mötte upp emma och hennes lilla hugo. (: gick runt i stan ett tag, och sen "sen"-lunchade vi på mezo. snackade, skrattade och hade det allmänt bra helt enkelt.

just nu sitter jag hos n, kollar tv och glor på¨datorn. spännande, right? funderar på om jag ska ut och gå en runda, om mina träningskläder hinner torka.. hinner dom inte inte det så har jag ju iallafall spinning 2nite, 1800 - 1855. och det ska bli lika skönt som vanligt. hoppas på mycket kunder trots att det är så fint väder idag.


drama.

jag känner  att  det är väldigt  mycket drama i mitt liv just nu. känslor rusar fram och
tillbaka  i  skallen!  känslor  jag vill  känna,  och  inte känna.. jag  tänker  skaka  bort
all drama, och göra mig av med allt det gamla shietet! jag måste bestämma mig..


touch..





tisdag.

har inte allt för mycket att skriva idag faktiskt. sorligt! har röjt undan i huset, spenderat några timmar tillsammans med josse. ♥ och nu sitter jag i sängen och glor på tv. imorgon ska jag hämta smulan 1200 (annikas hund) så hoppas på fint väder så vi kan vara ute och gå en massa. wiho! sen runt 1800 så ska jag lämna henne igen, då annika slutar.


hold on..





trying..




2nite.

hey baby. what's up 2nite? själv har jag nyss stigit ut ifrån duschen. efterlängtat! har haft spinningpass, och idag var annelie och emma med. och det var super kul att båda var med. (: emma är numera min träningskompis, (vanlig kompis också såklart, haha!) hon ska gå på mina pass måndagar och torsdagar, sen ska vi köra något annat pass på onsdagar, och sen blir det att simma lite! hur bra låter inte det då? ja, jag vet. rejält bra låter det! (:

imorgon blir det att åka och hälsa på josse. ska blir super mysigt! snacka, och bara må. det är nog det vi är bäst på. high five! (; efter det blir det kanske en runda på stan. vet inte, inte riktigt bestämt än. så vi får väl se (:


sorry..


kylig.

jag har tydligen förändrats utan att veta det själv. på kort tid har jag fått höra att jag är; kylig, känslokall, lägger kyliga kommentarer, bryr mig inte, hör aldrig av mig, leker svår. ni vet, riktigt positiva kommentare. och vem har lagt dessa kommentarena? det motsatta könet, how else? well do you know what? i'm just being me.


yourself..




monkey monday.

go' eftermiddag. eller förmiddag, kalla det vad du vill (: vad gör ni? själv sitter jag här och ruttnar, eller möglar med lite finare ord. hoho! har nyss tvättat mina träningskläder, och ska snart duscha av mig. runt 1630 ska jag ta bussen till stan, in till annika, prata och fika lite! runt 1800 ska jag möta emma på jobb/gymmet, där hon ska teckna ett kort och tack vare att jag jobbar där så får hon betala 169;-/mån istället för 339;-/mån. såft va? (; efter det så ska hon gått på mitt spinningpass, 1900-1955! kommer du?! bra där. efter det blir det inte mycket mer. hemma runt 2100, duschen, käka och så. en rejäl måndag det!

gone..




cozy song..


söndag.

har varit jätte seg på att skriva i helgen. i know! men har haft fullt upp så har inte haft tid helt enkelt! har fikat med maria och gått i stan, umgåtts med n, och han kompisar, spenderat ex. antal timmar på väla, fått min iphone 4, shoppat lite smått, utgång igår, och lite så (: så har inte haft tid. har nyss skypat med mina i cirkus 1h. hur kul som helst! planerade och snackade lite om nästa helg (jag ska ha förfest) just nu sitter jag i sängen. var annars? orkar inte ta mig härifrån iheller. blir film, och bara må 2nite. perfekt söndag!


memory..




kvällskvisten.

nyss hoppat ut från duschen. suuper skönt! har haft spinningen, sen ätit så fick bli en sen dusch. jaja! just nu sitter jag i min säng tillsammans med n, som enbart pillar med sin nya iphone. nerd! vi ska nog se en skräckis, och sen blir det till att sova. imorgon ska jag träffa maria i stan för fika, och kolla runt i affärerna. jag är behov utav en jacka! mot kvällen får jag se, blir att umgås med n, och förhoppningsvis hittar vi på något kul. i hope! (:



jag älskar dom mer än människor.



annika's smulan, och min manis!



min figgo och manis.







min molly och manis.







min figgo.







min molly.



min figgo och molly.





min älskade spike.





min manis och figgo.



min manis.

face it..





bye.

sådär, nu har mina päron åkt iväg på en 2 - veckors semester. hur ska jag klara mig?! jag kan knappt laga mat. haha! high five. idag hoppas jag att min satans iphone kommer! väntat snart en hel vecka på den (det skulle inte ta mer än några dagar) just nu sitter jag hos n, glor tv och sitter här, of course! senare idag ska jag ha pass. och det ska bli dunder skönt! efter det landar jag antingen hemma, eller hos n igen. vi får se helt enkelt! (:


roll'






chocie..



onsdag.

hellu you. nyss tagit en paus från att hjälpa mamma att städa huset. dom åker på semester imorgon, så hon ville inte lämna huset som ett bomb-nedslag, så vi städar för fullt. yey! hur skoj låter det då? mm.. om uret inte blir too much så ska jag hälsa på josse som nyligen har *piiiiiiiiip*, ser hur det blev och hur hon mår. hinner jag inte 2nite, så kommer jag en annan dag snart josse! ♥ imorgon hoppas jag at min telefon har kommit, sen mot kvällen blir det att hålla i spinning pass (ja, min utslag har blivit mycket bättre)

helgen har nog en hel del att bjuda på ser det ut som. på fredag blir det att träffa maria, antingen stan och fika, eller middag i stan senare mot kväll. vi får se (: lördag lutar det mot utgång med fia, samt boka london resa (?!) och söndag blir som en vanlig söndag. hoho!


haters..




forgive..




sparkling.

i love bling.











min iphone ska aldrig behöva gå utan
ett snyggt bling skal. punkt slut!

bling bling.



iphone 4 skal, rosa bling - påväg hem till mig! ♥

red riding hood.



avslutar kvällen: i min säng, ensam, med en film!
high five! (low five)

find him..




jacka.

me want:


1300;-

hur coola?


meant to say..




afraid of the dark.

nu när jag endå bara suttit hemma pga utslag så har jag faktiskt gjort lite nytta här hemma. high five! har städat här uppe - hallen, mitt rum och badrummet. jag är inte mycket för att städa.. men idag har jag gjort det iallafall. efter det tog jag ett varmt bad, samtidigt som jag kollade film. hur skönt som helst! ska spendera kvällen här hemma, ofcourse! och funderar på om jag ska vara hemma imorgon också så att utslagen går tillbaka till 100%.. men vi får se!

på torsdag åker mami och papi iväg på lite semester. eller lite och lite, då dom blir borta i två hela veckor.. skönt för dom! så med andra ord blir jag ensam hemma i två veckor, dock är min bror också hemma. tur med tanke på att jag aldrig hade vågat sova själv i vårt hus.. i'm afraid of the dark, seriously!


åt rätt håll..

update: utslagen är bättre, men inte helt borta till 100%
men  det  går  åt  rätt  håll  iallafall! tack och lov  för  det.

too short..


good night.

nyss suttit  och  snackat  lite  skit  med maria i  telefonen.  skickade  en  bild till henne
på  mina  utslag  och  hon  tipsade  om allergitabletter,  vilket  jag faktiskt har hemma.
tummen upp! så  nu ska  jag  trippa  ner för trappan och ta en sån, sedan blir det film
och försöka somna, klockan är ju trots allt efter midnatt (natten är ung, eller?!) håll
era tummar för att mina utslag är bättre imorgon. okey?










i love converse.



jag, som många andra, älskar converse. men jag har börjat
tröttna på att precis alla har dom! nu är jag sugen på ett par
converse som verkligen sticker ut. som knappt någon annan
har. har ni några tips? annars får jag köpa ett par vanliga
och pimpa dom med nitar! (;


survive..



they tell..





take a time to read it.


london trip?



verkar som att det bli en tripp till london för mig och fia den 2 januari till den 5 januari.
shopping shopping och mer shopping!

deppeli depp'

ikväll mår jag snuskigt dåligt pga mina utslag. var kom dom ifrån, och varför kom dom? dom ömmar, kliar och ser allmänt äckliga ut. öven en natt liksom, bara sådär? allergichock? något slags bett?.. önska jag visste. mår skit rent ut sagt! alla som känner mig vet hur viktigt min hy är för mig. uss! känner mig rent av hemsk. kommer inte visa mig utanför dörren sålänge dom är kvar. nevah evah' har nyss tvättat ansiktet, och tagit kortison på alla utslag med hopp om att det ska bli bättre över natten. om inte, så ska mami hämta ut antibiotika tilll mig. orka det?! så ni förstår hur rolig min vecka kommer bli va? sängen, och hoppas dom försvinner. och det värsta är: jag vet ju inte om det smittar?! så sålänge dom finns kvar, så ska jag sitta inne och stirra in i en vägg fr att slippa smitta någon och för att slippa visa mig för andra!


sweet.








i runaway..




fuckin' fuck.

imorse när jag vaknade så hade jag utslag i ansiktet. röda, små, kliande utslag. varför tänker jag då, varför?! smittar dom? går dom bort utav sig själv? hello, vem vet? inte jag iallafall. så för att vara på säkra sidan så gav jag bort mitt spinningpass idag. hade varit förfärligt att komma dit, köra på och sen veta att en/fler kunder blivit smittade. nej, jag tackar! så idag ska jag bara vara hemma, försöka att i n t e klia, svårt i tell yah' men jag klarar det nog . .

jag känner mig lite såhär nu:


kampanj.

jrf.se har  kampanj  på victoria sercret's body
mistar. jag var bara tvungen att beställa två st!

jag valde dessa två:



om två veckor är dom mina. jag kommer
dofta underbart! 149;-/st

you're wrong..





explanations.

er önskan är min lag. fick en kommentar utav en tjej som ville att jag
skulle  lägga ut bilder på mina tatueringa,  och förklara varför jag just
valt dom..



jag är inte negativ eller något. men alla historier, även dom vi älskar
mest, kommer alltid till sitt slut. folk dör, du blir  lämnad, du lämnar..



denna  gjorde  jag  för när mina dagar i livet  börjar att ta slut, då vet
jag  att  min  närstående  inte  kommer  vara  lyckliga  för att jag ska
lämna dom men jag vill endå att dom ska gå vidare med sitt liv vända
blad och låta nästa historia börja.. även när mina närstående går bort
så  vet jag  att  dom inte begär att jag skall vara lycklig, men dom vill
ändå att jag ska gå vidare med livet..



denna valde jag för att påminna mig själv om att man måste gå vidare
med sitt liv vad som än  händer. du kommer bli lämnad många gånger
i ditt liv,  då är det viktigt att veta att det finns alltid en orsak till varför
just  den  människan  inte följde  med dig till framtiden. du kommer bli
sviken,  och  sårad  i  ditt  liv,  och  därför  kommer  det finnas många
orsaker till  varför just den, eller den, eller den..  människan inte följde
med dig till framtiden..



denna  tatueringen  valde  jag  mest  för   att jag  gillat tanken bakom
texten.

white.



påväg hem till mig. man tackar, mamma.

söndag.

vilket fint väder vi har idag då, eller har vi det? nej vi har ju inte det.. vad gör ni då? själv gör jag så lite jag bara kan. sitter i soffan, skriver här och kollar på tv emellanåt. funny hunny! ska snart äta något: intressepil, och sen ska duschen bli en rejält god vän. ikväll blir det skype-dejt tillsammans med mina. ska blir super kul! men annars händer inga storslagna grejer idag. det är ju trots allt söndag.. 

i veckan händer väl iallafall lite. träffa lina, ha spinning x2, träna tillsammans med maria, träffa annelie, träffa fia, ut i helgen, mamma och pappa åker iväg i två veckor. lite smått och gott med andra ord (:

come on now, you can do it!

okey foks' .. jag ser att jag har läsare, ait? var inte så j ä v l a tråkiga då. kommentera för fan då och då. c'on! (; förfäen va! ju mer kommentarer ju mer inlägg. och eftersom att ni läser min blogg så måste ni gilla den. ellerhuuuuur? jaja, okey, bra där. 


calling someone..


about my blog foks'

okej, jag ska tella er en sak nu: mina bilder/texter handlar inte om att jag är depp eller något. jag älskar texter, sanna texter, och texter tillsammans med bilder gör det fulländat för mig. hello, do you get it? ni som känner mig vet att jag är text-kåt. har fyra tatueringa med texter, och skall göra min femte snart. så det jag ville få fram är att jag kommer fortsätta med texter och bilder, samt passande musik, men jag kommer även fortsätta att blogga som förr. och jag lovar, jag ska börja ta mer bilder på vad jag gör, köpt etc etc..

sometimes..




someone like you.




urban expression.


easytone.

idag när jag träffade josse, så hade hon ett par reebok easytone på sig,
och  jag har  aldrig trott på dom skorna, men efter att hon berättat att hon
älskar  dom,  och att dom verkligen funkar så är det ett måste för mig. jag
måste ha ett par!


come on.

nyss sagt hejdå till josse som skulle vidare hem och sedan jobba. så just nu sitter jag i sängen, kollar simpsons och väntar på att klockan skall bli 1706, så jag kan ta bussen ner till stan och hålla i ett spinning pass, 55 min. ska bli skönt.. väldigt skönt till och med! hoppas på massa kunder idag (: efter det så ska mami hämta upp mig, runt 1915, direkt hem och duscha, och sen mysa ner mig i sängen. hoho! 


en vän.

nyss spenderat några värdefulla timmar tillsammans med josse.
j a g ä l s k a r d i g.


you never..


replay.

denna vill, och måste jag bara ha!



replay, cirkus 2000;-

shoes.

sitter och avnjuter ett glas citron vatten, ansiktsmask i facet, och kollar tv. senare ikväll blir det träning, ska hoppa in och ta sanna's pass, hon är sjuk ): blir spinning i 55 min. ska bli skönt, mycket skönt. skönt att kommit igång igen nu efter alla semestrar. jag har ett dilemma.. mina vanliga träningsskor är spårlöst försvunna, och hur kan det hända? ett par skor, som bara försvinner.. kan det hända? tydligen. så änsålänge kan jag inte träna annat än spinning. o r k a behöva köpa nya. för när jag väl köpt nya så lovar jag att jag hittar dom andra. typiskt min tur asså. ): 
fast dessa är ganska shyssta.. eller?


michael kors.

min kärlek idag går till michael
kors klockor.

dags att komma igång?

är  det  inte dags att komma igång med träningen efter sommaren?

då ska ni komma till oss på Actic Helsingborg. bästa och roligaste
passen, bästa personalen, fina lokaler, simhall osv. vill ni veta mer?

gå då in på:
http://www.actic.se/se/Site/Vara-gym-och-priser/Skane/Helsingborg/Simhallsbadet/

vi ses väl där?


gone by the wind.

jag har blivit en riktig segis. sitter i soffan och glor på tv! dock är klockan bara 1200. bara.. har lovat följa med maria och träna idag, får se hur det blir med den saken.. *FniiZzzz* näe, men jag tror jag hänger på faktiskt. det enda problem är att jag inte vet var mina träningsskor är, gone by the wind, och det är dagens sanning. skulle haft med dom till kreta.. så blev det inte. så vi får se hur det bli ikväll helt enkelt. b e s l u t å n g e s t h e j d å!


..



nog kul.

fia? vad tror du att jag vill skriva här? gissa..
JO, HUR JÄVLA ROLIGT DET VAR DET SOM HÄNDE I KÖN!
hahahahahahahahahahahaha!

monday night.

nyss.. eller nyss och nyss, men ganska nyligen avnjutit ett spinning pass på 55min (mitt egna såklart) och efter det lite mat, nu soffan och snart film. tvättäkta måndag det, hoho! sitter och funderar över dom jobb jag sökte, och hoppas verkligen att jag får ett av dom, kanske två? hur fint hade inte det varit. alla som jag sökt ligger på väla. hoppas hoppas hoppas! nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film. och ni vet vad dom säger - lagt kort ligger!

work.

little mandi har sök fyra stycken jobb.
håller ni tummarna för mig?

big lips.


true strenght..



monday.

vad gör vi idag då? jo, vi kollar ut och ser att vädret suger, sen går vi och hänger oss.. naj! det gör vi ju dock inte. men vädret suger verkligen idag, det är dagens sanning. jaja! sitter just nu och fixar ihop mitt nya spinningpass, det kommer bli grymt, så jag hoppas att ni kommer på min spinning ikväll, 1900?! bra där. idag händer inte mycket mer för min del. sitter hos n, glor tv, fixar mitt pass, lyssnar på musik och bara degar. och så kommer dagen sen ut fram tills 1900, då det är spinning dags. yäs! vilken.. bra måndag va? a-ja.


how will break them down..


you don't..




eleven.

nya livet innebär väl nya saker?
detta ska jag klicka hem inom en snar framtid.



tre stycken hårparfymer från paul yacomine.
399;-


skimmer puder för hela kroppen från lavish.
239;-


tre olika badskum från sugerbaby.
149;-/st

hejja hejja.

imorgon: nya livet, you know! och spinningen drar igång för min del! ses vi?
frågor på det? inga? bra!


rubrik.

god morgon, eller något. vaknade iallafall nyss, pluspoäng! dock var jag hemma cirkus 0330, så kanske inte så jätte.. konstigt? anyway. blev jobb i blom. butiken igår, 0900 - 1500. efter det kom mami och hämtade mig. vi gick in och köpte ett pat stövlar till mig. älskar dom! och sen i samma tur bytte vi ett par andra stövlar som jag köpte i juni, som det var fel på, och istället för att jag fick pengarna tillbaka så valde mamma att ta dom och sedan ge mig pengarna för dom. r ö r i g t? well, efter det blev det hemgång, mat, duschade, gjorde ve mig, och sen kom fia och edina och hämtade upp mig runt 2230 tiden. in mot stan blev det, och sen roligt nog fick vi stå i kö i cirkus.. jag vet knappt, en timme? mer? mindre? skrattar fortfarande åt det som hände i kön, haha! väl inne så var det massa folk, kul! behöver jag utveckla mer vad vi gjorde där? svar nej! tack iallafall för igår tjajor. som sagt, hemma runt 0330, och somnade ganska fort.

just nu sitter jag och bara degar i min säng. ska inom en snart framtid ta en dusch, och sen blir det nog att sova hos n. vi ska fixa min nya spinning cd och glo lite film. det är en redig söndag det. yäs!

hälsa till satan, vi hörs!


du är totalt väck. du förstår nog inte ens det själv? jag har fan då aldrig varit med om något sjukare.. du har betet dig såhär förut, vem har förlåtit dig? jo, sjukt nog jag. jag borde låta hela världens veta. jag borde verkligen det! och såna här inlägg är i n t e min stil. men nu har det runnit över kanten. detta har nog pågått i snart fyra år.. fyra, långa år. när ska du ge upp? när har du fått nog egentligen? gå för fan vidare med ditt liv, please! det du gör vinner du absolut inget på! du förstör allt som kommer i din väg. ger dig på mina vänner i sms (?!) helt rubbat.. att jag ens har kunnat bry mig om dig förstår jag inte. att jag ens stanna hos dig är ännu sjukare! jag trodde aldrig jag skulle behöva säga att jag ångrar något i mitt liv.. men den dagen är här: jag ångrar dig och allt som hade med oss att göra. det var ett bortkastat år.. sorligt men sant. det är slut på detta nu, helt slut. du kommer aldrig höra av mig igen. och låt mig aldrig behöva höra av dig igen, okej? om den dagen kommer då du förändras och växer upp - grattis då! tills vidare, ha det förjävla bra va! det finns inga ursäkter för vad du gjort! för allt är helt sjukt. jag kan inte beskriva riktigt med ord hur mycket ilska jag känner. hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort!


RSS 2.0