last day.

detta är sista dagen som jag är sjuk. det har jag bestämt! febern är iallafall helt borta nu, utslagen har blivit bättre, men dom är inte bra.. men jag ska sola ikväll, imorgon och på söndag. inte för att bli brun (det är bara ett plus) utan för att det torkar ut utslagen/eksemen, whatevah'.. jag har inte kunnat sola dom andra dagarna just för att jag har legat inne med feber. men nu när den är väck så är det dags!

imorgon är det dagen med stort d. jag skall spendera runt 3-4 timmar hos tattoo by ea i landskrona. and i can't wait! jag är glad över att jag inte har några större problem med smärta, då jag hört att vissa ställen är känsligare än andra. men det är bara att bita ihop! problemet med mig är att jag vill att allt skall göras på en gång, vilket är "omöjligt" när det kommer till en helarm.

för första gången på länge så tycker jag inte att det skall bli skönt med helg, och ni kan ju gissa varför? jag har ju trots allt ruttnat hemma sen i måndags. så hata mig inte för att jag säger detta.. men jag vill ha fredag, sen vill jag ha måndag! då kan jag börja träna som vanligt igen, samt att jag får träffa tjejerna på jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0