live your damn life right.

varför är folk inte mer spontana i livet? jag blir lite less på folk som alltid ska hitta en anledning till att göra sakerna dom älskar att göra i livet. gör dom bara, missa inte för mycket i livet. go wild, get free, get spontaneous! varför leka perfekt i en icke perfekt värld?


många lever som om dom hade ett liv till att hämta ut på posten.. men sorligt nog, så är det inte så. vi lever nu, vi lever här och vi lever idag. livet handlar inte om att få ett bra jobb som möjligt och tjäna miljoner, livet handlar inte om att tveka, livet handlar inte om att alltid behöva hitta orsaker till att göra vissa saker, livet handlar inte om att planera, livet handlar inte om att vara perfekt.. du är livet - lev det precis som du vill leva det. du är bara ung en gång, och du kommer aldrig tillbaka. livet är det som händer medans du gör upp planer..



många har så bråttom i livet, nästan precis som om det vore över imorgon.. ha inte så bråttom med att leva. du hinner! jag tror många har missat poängen med livet.. kyss en främling, gör något pinsamt, dansa nätterna långa, åk på en svinig festresa, skratta när du kan, dansa i regnet, släng dig i snön, drick dig redlöst full, skrik tills du blir hes, fjönta dig, berätta pinsamma sanningar, erkänn att du lyssnar på justin bieber, vinterbada. vill du supa en måndag - gör det. vill du dra någonstans - gör det. vill du äta skräpmat mitt i veckan - tveka inte.. stop acting like ms. perfect! en dag, så kommer ni förstå vad ni gick miste om i livet.



sluta stressa - lev istället. whatevah om du får ett fel på tentan liksom? du vet ju svaret. spelar det någon roll om du missar bussen? det kommer alltid en ny. och om du inte får jobbet du sökte? det kommer fler. spelar det någon roll om du kommer fem min försent? klockan stannar inte för någon. so what om du missade träningen idag? det kommer fler tillfällen. och om du kanske ångrar din tatuering i framtiden? du älskade den när du väl hade gjort den. sluta ha ångest över grejer som inte har någon betydelse. det finns inga regler om hur du ska leva dit liv..


håll inte på att ångra saker du gjort i ditt liv. ångra inte saker som en gång fick dig att le! vill du tala om för en främling att han/hon stinker - gör det. tycker du om någon? berätta det då. vill du färga håret rosa - go for it. vill du berätta för någon att du älskar den? vad väntar du på



det finns så många som inte tänker på det - men många lever inte fullt ut. ni sätter upp regler i livet, ni kan inte då, och ni kan inte det. do it do it DO IT! säg inte "vi får se" utan säg "självklart!" säg inte "jag vet inte" utan säg "utan tvekan!" säg inte "jag ska kolla upp det" utan säg "vi gör det!"
alla har vi olika drömmar. se bara till att fullfölja dina drömmar innan det en dag är försent och innan du tar dina sista steg här på jorden. du kommer tacka dig själv för att du lät dig själv leva livet! livet väntar inte på dig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0