pålsjöskog.

bloggen blir alltid lidande när det är helg. sry! hoppas inte att ni blir för ledsna, eller? naj, klart ni inte blir. hoho! men söndagar är en bra bloggdag. mm!

x. fredags - storstädade hela ovanvåningen. mitt rum, min hall och mitt badrum. sjukt stolt! då jag aldrig städar. verkligen aldrig! tog dock sitt lilla tag. menmen! runt 1700 fick jag slänga mig in i duschen, göra ve mig och så för att vara klar 1800 då x kom och hämtade mig för att sen åka dirr till familia. fick ett par öronhängen utav honom, änglarvingar, skit fina! samt att han köpte ett schampo och en väckarklocka. hoho! efter det så landade vi hemma runt 2000 kanske? sen blev det sängen, och film!

x. lördags - steg upp . . 1030, kanske? fixade frukost till x, sen slängde vi på oss träningskläder och åkte ut i pålsjöskog. först gick vi 5km, sen bestämde vi oss för lite till. så samanlagt gick vi cirkus 7,5km. duktigt nöjda! mot kvällen fanns det olika planer. skulle följt med x till han kompis som skulle ha fest, sen skulle jag och fia dragit ut, och sen skulle jag, fia och emma kollat film . . kvällen slutade att jag satt hemma, själv!! och hade riktigt ont i magen. haha. roligt va? nooooooo.

x. idag - vaknade 1000, somnade om till 1130! x kom hit, chillade lite i sängen, sedan på med tränings kläderna, åkte till maxi och köpte frukt sen vidare till pålsjöskog. idag blev det 1mil och 1km. hur sjukt duktigt är inte det då? haha. sjukt duktiga är vi. men trötta var vi när vi kom till bilen. jag är sånt . . mys-trött, ni vet? eller mer skön-trött, typ. haha! sitter helt död, och nöjd i sängen just nu! x har åkte hem för stunden. dock kommer han hit sen igen och sover här. jag tror att vi kommer sova som kungar inatt. jajajajajaja! mina skulle egenltigen kommit hit ikväll och chillat lite med film, och lite mario. men hon fick hoppa in och jobba ): men det styr vi upp i veckan! ikväll blir det en dusch, snart, sen blir det nog bara film för vår del. x ska ju trots allt upp 0630 och jobba.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0