helgen.

hey! som ni saknat mig istället? jajajajajajaja :) ni vet att på helger bloggar jag nevah! men så är det. är det trist tycker ni? jag tror knappt det, ni har väl som jag andra saker att göra :)

fredags : ganska vädelös dag trots allt. jag och x velade fram och tillbaka om vad vi skulle göra. men vi kom inte överrens så det blev mat, sen film och sen sov vi. wiho!

lördags : jag och x steg upp runt 1000. jag fixade frukost till honom, snäll som man är! hoho. efter det så tog vi oss till maxi, köpte frukt och sen vidare till pålsjöskog. helt underbart väder, så vi tog en lång runda på det! blev cirkus 8-9km. perfekt! svettig blev jag också, så det kändes extra bra! efter det så körde vi runt i alla olika områden och kollade på hus/lägenheter. vi var verkligen överallt! ramlösa, gustavslund, tågaborg, pålsjö, etc! efter det så åkte vi hem till mig. x sökte lite lägenheter (vi ska snart på visning!!) och sen bara la vi helt döda i sängen och kollade film. vi drog ut på tiden hela tiden . . men runt 2200 fick det vara nog, haha! x åkte hem, och jag började med att göra ve mig.

runt 2220 kom fia hit, snackade lite och sen drog vi vidare till emmas pojkväns kompis förfest, dock kom vi innanför dörren och sen vände vi. haha! jessica och två andra tjejer bestämde sig för att dra till tivoli precis när vi kom, och vi kände att vi vill dra med dit då, så så blev det! väl inne på tivoli så var det . . dött, mer eller mindre. senare in mot natten blev det väl bättre :) kom hem cirkus 0315, och då låg x i min säng som en "överraskning" dock sov han ihjäl så blev och sen slocknade jag också!

söndags : jag och x vaknade runt 1200! fixade frukost till honom, sen blev det maxi för frukt och sen pålsjöskog och gick. blev mer eller mindre samma runda som vi tog i lördags. riktigt skönt! det är vår grej om helgerna - ut och gå! det är mer eller mindre bestämt att vi skall göra det varje helg. även om vi har annat planert mot kvällarna :) vi går ju alltid tidigt på dagarns så! efter det så blev det lite mat, och sängen! klockan var dock ganska mycket när vi kom hem. mitt i big brother ville vi till maxi, så vi for dit snabbt som fan för att jag inte ville missa något i big brother. hahaha! direkt efter bb så somnae vi ganska gott!

idag : vaknade runt 1000. gick ner och fick i mig lite frukost, satt och snackade lite med mamma och så! just nu har jag landat i sängen, vettigt va? mh. ska snart tvätta mina träningskläder! sen få i mig lite frukt och så! idag tänkte jag cykla till jobb, men vädret ville tydligen inte det ): well, får bli bussen som vanligt. idag är det att hålla i mitt vanliga spinning pass som står på schemat. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0