full rulle.

helgen är över, och den har gått så otroligt fort så det finns inte alltså. känner på mig att denna veckan kommer springa iväg, som vanligt!

fredags : vart bjuden till annelies 19-års fest, men jobbade hela dagen och sen på kvällen var jag helt död samt hungri så x bjöd ut mig på mat. efter det så åkte vi hem och slocknade nästan direkt! vi får ta igen det annelie :*

lördags : vi steg upp runt 1000, frukost, gjorde ve oss och sen åkte vi till ikea. tror vi spenderade . . 3 timmar där? x köpte en massa! glas, tallrikar, gardiner etc etc. ni vet, allt sånt nödvändigt :) blev 4 stora, fyllda kassar för cirkus 1100;- hur bra? svin bra! x gissade på att allt skulle bli 3000;- så han blev överraskad utav priset, och glad. hoho! efter det så drog vi och käkade. vi var dö hungria så lite mat satt fint! därefter så åkte vi till härliga hem. sviiiiiiin dyrt, men shiet så fina saker dom har. det är trots allt jag som bestämmer pyntet. ni vet, lampor, tavlor, kuddar, etc! fast i och för sig, så har jag nog varit ganska bestämd med alla saker, haha! ;) x är så snäll så han har sagt att jag ska få 2000;- av honom till att handla massa pynt. så snällis ♥ sen mot kvällen så körde x mig till papi som hade kalas, och x åkte hem och fixade massa. efter kalaset så blev det hem, och sen kom x hit. dödströtta efter hela dagen så vi somnade mer eller mindre ganska tidigt. skönt!

söndags : steg upp runt 1100, frukost etc! sen blev det hem till x och byta bil, och sen vidare till ikea! där inhandlades massa smått och gott, igen! samt tv-bänk och soffbord. det gick på 2200;- så billigt. :) vidare hem till x för att sleva in grejerna. tungt var det, hihi. efter det tog vi bilen till lund, in på nova lund och käkade, sen gick vi och kollade i olika affärer på mikrovåg, och sånt ni vet! hittade dock inget. men finns fler ställen att kolla på :) efter det så åkte vi till hbg igen, stannade till på city gross, x handlade lite till job och jag fick lite nödvändigheter utav honom. hoho. tack snutt! väl hemma runt 1900, och döda var vi efter en hel dag med spring och bärande. så kvällen spenderade vi framför tvn, och sen slockande vi runt 2300.

det har varit en riktigt rolig helg. älskar att kolla möbler och det enda som fattas nu är soffa, matta och en hylla. sen är det ju massa andra småsaker också, men det köps ju efterhand. på torsdag får x nycklen, och då kör vi igång. sjukt fort har det gått! det ska bli så sjukt kul att se resultatet, samt att handla det lilla sista och alla dom småsakern. jag längtar tills jag får handla massa pynt. thih :)

idag : vaknade jag runt 1030, frukost och sen blev det soffan! just nu sitter jag här med ansiktsmask i facet och bloggar. wiho! ikväll ska jag cykla upp till ättekulla och möta mari runt 1800, sen så ska vi cykla tillsammans till stan/gymmet. där jag ska hålla mitt spinning pass, och hon ska gå på det. :) efter det blir det att cykla hem, vilket tar sin lilla tid. är nog hemma runt 2100, då blir det duschen och sen invänta big brother. är helt såld på det som ni vet! :)

veckan är helt full med massa saker. det bli flytt, det blir kurs i lund, jobb/spinning, det blir b. day party för emma, det blir ikea och dylikt, så det är fullt upp. men det gillas :)

jag lovar att så snart jag bara kan att ta bilder på lägenheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0