tips!

okej, nu ska jag dela med mig utav ett gott, nyttigt
gi-mellanmål/frukost!

du behöver:
x. 2st skinkbitar
(går även bra med salladsblad)
x. keso/naturell
x. en mogen avakado
x. citronpeppar
x. jodnötter.



1. lägg upp skinkan så det blir som en stor!
2. lägg på så mycket keso som önskas på skinkan!
3. gröp ur avakadon i lagom bitar.
4. lägg på så mycket avakado som önskas på keson.
5. ta lite lätt med citronpeppar över avakadon.
6. ta en liten näve nötter/jordbötter!
7. stö över nötterna över avakadon/keson.
8. vik båda sidorna utav skinkan in mot mitten
9. klar! ät med gott samvete.

gott och väldigt mättande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0