tierd.

idag är jag trött i huet. hoho! steg upp 0930 och hoppade in i en varm dusch direkt. ut kom jag, fresh och fin. sen landade jag i soffan, sökte ett jobb och kollade lite tv. därefter åkte jag och mamma och köpte busskort till mig, sen vidare till maxi för att handla och så. efter det åkte vi hem och åt! sen, tro det eller inte, så gick jag på att städa här uppe hos mig. har nu nybäddadsäng, hängt upp mina kläder, fixat toan, och nu fattas bara att jag skall dammsuga och tvätta golvet, vilket jag skall göra . . snart! ikväll tänkte jag att jag skulle träna, men idag kände jag att städningen gick före! men imorgon, och på fredag blir det träning tillsammans med emma. (: så det får duga. blir ett pass mindre än vad det borde vara för mig, men men!

just nu sitter jag i sängen. blev sinnes trött efter lite städning. ska snart ta tag i resten! efter det så ska jag smörja in hela mina kropp med coco body butter, på med mys kläder och lägga mig i min ny bäddade säng med lite nötter och ett stort glas med iskallt vatten. perfa! ikväll dyker nog x upp. och då ska det fan-i-mig spelas! haha.

förresten, är det konstigt att jag är trött eller? jag och min bror spelade super mario 3 fram till 0100. sjukt! vi spelade alltid det förr med våra kusiner, så att spela det igen tar en tillbaka till förr. samt att det är svin skoj! vi kom sååå långt, men när klockan blev 0100 orkade inte vi mer. och det gick inte att spara spelet. buhu! ):


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0