shitty' weather!

har blivit helt off på bloggen känns det som (?) men pga det trista vädret så har jag inte haft någon spec. lust! sanna h på actic åker till thailand och jag är inte ett dugg avundsjuk . . mm, visst! hade gärna hängt med! kolla seriöst ut? dödligt trist. nog om det! har tränat dagligen. pass mån - tis, sanna h's pass igår och idag ska jag hålla i pass 1900. fick hoppa in :) imorgon blir det spelkväll/filmkväll tillsammans med mina, på lördag ska jag till väla och sälja lite värdelöst guld som jag inte har någon alls nytta utav, och sen på söndag ska jag och mina lira badminton på idrottenshus. haha! så kul det ska bli :)

ville bara påpeka att gi-metoden för mig går svin bra. rekommenderar för er som vill gå ner mycket eller bara lite i vikt. tummen upp! mina två gotte-helger har jag redan förbrukat, så dom två närmsta helgerna får jag inte äta något gott alls. buhu! mitt egna fel, dock! för er som inte fattar vad jag snackar om så har jag två helger varje månad där jag får välja en dag som jag får äta något gott på, sen dom två andra helgerna får jag inte äta något gott på. sen kan jag själv välja vilka två helger som jag får äta gott på. man måste unna sig något litet och gott, då och då! men bara då och då! hoho.

sitter just nu och kollar simpsons, och ska snart äta lite frukt. runt 1815 ska jag ta bussen till gymmet för att hålla i ett 55min spinningpass, 1900! som jag sagt innan - jag älskar spinning och träning! ni som funderar på att börja träna, välj actic helsingborg. vi har den bästa personalen och fina lokaler. ses där, hoppas jag! :)


Kommentarer
Postat av: Annelie

JA JA JA ACTIC HELSINGBORG!!! :D Goaste personalen, BÄSTA instruktörerna, fina lokaler... TJOHOOOO :D

2011-02-11 @ 08:43:38
URL: http://blomquista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0