latin jam.

sitter och rapar no-stop i min säng. gott ellor? neh, fått för mycket luft i magen . . eller något. mh! har inte hunnit att skriva så mycket idag då jag steg upp 1000, åt, kollade tv, tvättade mina träningskläder, och sen tog jag bussen till gymmet runt 1313. tack gode gud att misja såg hur sämst jag var och hur fel jag gjorde när det gällde styrka. tack vare att han såg det så fick jag boka tid med honom så han kunde visa allt, plus lära mig mer om kost. är inte ute och reser när det gäller kost, nejnej! men när det kommer till protein och kolhydrater när man tränar så är jag mer eller mindre helt hjärndöd! men har fått vecko schema typ, hur/när/vad jag ska träna, och sen mer info om hur jag ska äta rätt, för att nå mitt resultat! thanks heaven for this. hade fan aldrig sett något resultat annars kanske (!?) så från och med måndag kör jag på allt han sagt, sen om 3 veckor ska jag träffa honom igen och då ska det ha blivit lite resultat. be för mig, please! skoja, hoho!

well, anyway . . efter det så gick jag in och hälsade på på blomstergruppen, snackade och tiden bara rann iväg typ. fick ta bussen som gick 1550 hem, när jag väl kom hem så var klockan 1618, och sen skulle jag ta bussen till gymmet, igen, klockan 1708! så lite stessig dag. hann iallafall äta och så. sen väl framme på gymmet, så blev det spinning i 45 min. sen efter där gick jag på mitt första zumba/latin jam pass evah' hade lovat maria, och inte sviker man väl? no. så körde det i 55 min, och det gick . . mindre bra! kunde absolut - inget! men det kommer, väl? antar jag? . . haha! ska iallafall fortsätta gå på det varje torsdag, eller iallafall då och då. (: och för er som inte testat det - gör det! gabi är bäst på vad hon gör, charmig och rolig. (:

ikväll blir det sängen. och andas ut, och varva ner lite. ser att det är simpsons filmen, orkar man? vetifan. är ganska trött, så somnar nog relativt tidigt!


Kommentarer
Postat av: Maria

Klart det kommer :) Du får ge det några gånger bara ;)

2011-02-26 @ 19:49:37
URL: http://frankiies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0