helgen.

helgerna är alltid bokade med massa, så hinner med andra ord nästan aldrig skriva om helgerna, tyvärr! ni klarar er nog ändå. (:

fredags : åkte till maxi med mamma, jag köpte på mig massa gott så som fläskfilé, klyftpotatis, godis, jordgubbar osv. sen åkte vi hem igen, smakade jordgubbarna och for ner direkt till maxi igen och köpte på oss fler. dom var verkligen svin goda! hem, igen, och städade över här, fikade och sen åkte mamma till moster och jag hoppade i badet och kollade film samtidigt. kommesarie späck! efter det började jag göra mat, + efterrätt. sent runt 1900 kom x hit. överraskade honom med mat - fläskfile, klyftpotatis, bearnisésås, vitlökssmör, och sallad. sen blev det efterätt - apelsinkrokant mousse, samt jordebuggar doppade i vit choklad! och till dricka - öl, och bacardi breezer (x köpte med sig!) efter allt det så dog vi så mätta och belåtna vi var. gud! satt kvar ett tag och pratade och så, sen kollade vi film och ingen av oss orkade ens röra godiset. haha! x somnade till och med i filmen. super mys kväll, dock somnade vi tidigt pga att vi var så mätta. haha!

lördags : vaknade runt 1000. låg kvar och kollade tv, och bara mådde. runt 1100 körde x hem, och jag gjorde ve mig lite snabbt. 1115 kom sen fia och hämtade upp mig, och så tog vi oss mot väla! gick runt och myste, kollade affärer, snackade och så. hur trevligt som helst. 1430 tog vi oss hem igen. runt 1500 kom x hit och hämtade mig och vi åkte vidare till honom. satt i cirkus 3 timmar och gjorde min nya cd till mina spinning pass. trötta som tusan, och bara fjöntade oss hela tiden. men den blev iallafall klar! vi pausade på max för lite mat, sen hem till honom och sen vidare till mig. slängde oss i sängen, kollade film och somnade ihjäl typ!

idag : vaknade cirkus 1000, åt frukost på sängen, gjorde ve oss och tog oss till malmö. åkte till netonet, sen hansa, och sist men inte minst entré. köpte lite små grejer från yves rocher, och x köpte en tröja och så. blev ingen stor shopping, bara mysigt och trevligt. och nu sitter jag här, i sängen! pappa är här, och vi ska snart äta tillsammans med honom. hoppas på god mat! ikväll kommer x hit. med sig ha han mina två cd-skrivor (spinningen) och sen spenderar han nog natten här!

helgen har varit så syndig att det finns inte (på gosaker) fyyy! men imorgon börjar jag med det nya "tränings schemat" som misja gjort till mig. ska bli skönt! samt att jag och mina ska iväg imorgon klockan 1200 och lirar badminton. perfa!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0