bad.

bad uppdate, i know! men hela helgen har det varit full rulle, har verkligen inte hunnit överhuvudtaget. förlåter ni mig? ja, klart ni gör :)

fredags : skulle tränat med emma. men blev inte av! åkte till väla med mami fort för att hämta pengar till mig. senare på kvällen, eunt 2130 kom fia och vi drog till maxi och köpte lite gott. hem till mig, kollade film, och snackade en massa. runt 0200 åkte hon hem och jag dog i sängen.

lördags : steg upp runt 1000, duschade, åt och gjorde ve mig. runt 1330 kom x hit och vi åkte vidare till malmö. blev entré och hansa. gick runt kollade, små handlade, åt och så. hur trevligt som helst! mot kvällen tog vi oss ner till stan, och vidare till cardinal för god mat och dricka! som tack för klockan så bjöd jag x denna gången! älskar cardinal, och deras mat. utsökt!

söndags : vaknade runt 1030, funderade över väla (?) men blev malmö igen med x. vi slog nog rekord. först var det malmö, hansa, sen åkte vi vidare till nova lund och gick där ett tag, sen vidare till familia och sen avslutade vi med väla. haha? hur sjukt är inte det. och endå så köpte vi inget. eller jo, vi fikade, och så köpte jag två saker på väla. inget mer! men spelar ingen roll. hur mys och trevligt som helst, och jag tycker bättre om att komma ut att göra saker än att ligga hemma och ruttna i sängen, så blev perfekt! mot kvällen blev vi hungri så runt 1900 åkte vi ner i stan och köpte subway, hur gott? sjukt gott.

idag : vaknade runt 1030, steg upp och åt frukost med mami. och nu har jag landat i sängen. idag blir det säng läge fram till 1700 typ. sen bussen mot gymmet runt 1813. ska ha pass 1900. ska bli dunder skönt! 

mina köp :


ansikts scrub, och ansiktsmask.
100;-/st



magtröja for tha' summer!
149;-



fettförbrännande tabletter + slim brustabletter.
249;- & 90;-

+ läppstiftet från face stockholm, som försvann ):
215;-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0