hy ..

jag är beroende utav min hy, är inte den fin så skulle jag aldrig visa mig utanför dörren. that's the truth! kom igen, ansiktet är det första man ser, eller hur? jag trivs med att vakna upp varje morgon och kunna gå utanför dörren utan smink, och har man fin hy, så ska man inte behöva täcka den med massa smink, enligt mig, andra tycker inte som mig - acceptabelt.

jag lider med dom som har problem med hyn, men jag ska säga som såhär: varför söker ni inte hjälp? det finns hjälp för hy problem precis som det finns hjälp för allt annat. säger det inte för att vara dum, absolut inte. men jag tycker att det yttre har en stor orsak till om man mår bra eller dåligt. och visst vill man känna sig fräsch? håll inte er inne, utan sök hjälp, finns jätte bra hud läkare. och för er som bor i helsingborg - gina topan! she's the one and only. är jätte impad på hur hon hjälp människor med deras hy problem!

det finns för mycket snack om hyn, faktiskt. dom hittar på nya produkter hela tiden, men i slutänden innehåller alla produkter mer eller mindre ingredienser. typ! allt handlar om hur mycket fett man har i kroppen (alltså inte hur kraftig man är eller så) men ni förstår, antar jag? om inte, fråga mig. och en sak som jag fastnat för som alla säger är: finnar/acne beror inte på vad man äter! nej, och visst, det stämmer, till en viss del! det är inte orsaken till varför man har acne, men, det kan förvärra, varför? jo, tänk såhär, t. ex godis - färg ämnen, socker, aromer, fett etc, inget är bra för kroppen, tänk när det orena går ut i blodet, och kroppen, förstår ni då vad jag menar? allt det är som gift för kroppen! men det är som sagt inte orsaken till acne, men, det kan vara en orsak till varför det försämras! så ibland - tänk på vad du äter.

lider du av acne, bry dig då inte om att testa massa produkter hit och dit, sök hjälp, det kommer göra dig gott! lider du bara utav någon finne då och då, se då till att hålla dig till en serie! tvättkräm, ansiktsvatten, natt - dagkrräm - i samma serie! och tvätta inte ihjäl dig, det förvärrar bara. morgon och kväll. inte mer.

en grej som ni borde tänka på: acne anses vara en sjukdom. och en sjukdom behöver behandlas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0