vad seg jag ..

åååoeeh! vad seg jag är idag. jobbat 0900 - 1300 idag, inte så farligt men var riktigt segt att stiga upp imorse, me don't like ): så idag ska jag bara vara hemma och må. min babe var här innan och hälsade på mig någon timma, mys ♥ och nu sitter jag bara här, ska som sagt inte göra allt för mycket idag, skulle varit med sofi men något kom ivägen ): så tv:n och sängen blir prio 1 idag, ska jag nog hinna med! ;)

igår var det jobb, 1000 - 1800 egentligen, men fick sluta 1500 ist! sen blev det att åka hem, och cirkus 1800 kom Mina hem till mig, vilket blev att vi gick ner till maxi, köpte baby oil, hoho, samt hårfärg, morötter och dipp till dom, mums! tyckte verkligen det var sjukt gott med morötter medan Mina åt lösgodis, åoeh! det är min svaghet - l ö s g o d i s. sen gick vi hem igen, och kollade på några filmer, och planerade livet i 100 år fram typ :p men allt som vi har planerat ska bli super kul! vi kom fram till att vi skulle göra slutet utav sommaren till något helt xtra! planerna lyder:

stan tillsammans med mina och bella, mat, dricka, &må!
grillning/utgång tillsammans med mina, bella, & fia.
utgång tillsammans med mina,  martin och (?)
åka till köpenhamn och festa tillsammans med mina, och bella (om hon kan, vilket jag hoppas!)

&allt ska bli väldigt kul. och allt kommer utan tvekan bli lyckat!

imorgon är det babe som står på schemat, funderar på om jag ska fråga om han vill åka med till väla? behöver nya byxor, spillde hårfärg på ett par idag så nu har jag en byxa mindre, not good!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0