men tack!

men tack för att man är ledig två dagar och för att det verkligen var/är strandväder båda dagarna?! tack ): inte ok för 5öre! hade bestämt mig för sol och bad dessa två dagarna, men blev varken igår, eller idag. vilken otur jag har. och ja, det är nu du ska tycka synd om mig. mm . . jag får väl besöka solariumet några ggr, vilket känns sådär med tanke på att jag v e t att det kommer bli strålande väder när jag icke är ledig. just my luck! medan ni får gratis sol så får jag laxxa cirkus 50kr för fejk sol i typ 20min, som knappt tar, medan ni kan ligga där i timma vis, all free! hoho! nu känns det värre nu när jag själv såg vad jag skrev! andas mandi . .

igår spenderade jag kvällen med jossie, :) hon kom nog hit vid cirkus .. 1700, eller tidigare? sen lämnade hon mig vid 2230 tror jag det var? minnet? mhm .. vi käkade ihop lite, kollade lite tv, mådde i min säng med girl talk & massa skratt! me love that girl, alot. ♥

imorgon är det jobb på schemat, 1000 - 1700, helt ok tid! sen därefter ska jag spendera kvällen med Mina, blir att hyra film - skräck som vanligt! och massa snack och bara må! kanske kvällsdopp? beroende på vädret dock. :)
sen lördag är det jobb igen som gäller. 0900 - 1300, tror jag? står det iallafall. sen därefter kanske jag åker iväg till dk med martin och thomas, alla beror på vädret, och om jag fått mina pengar. vilket jag hoppas! fattig student behöver alla pengar hon kan få, yes! . . sen vid 1700 -1800 kanske? kommer sofi till mig. vad vi ska göra är en bra fråga, men något iallafall! :) maxi brukar det ju bli, det är vår grej - att gå ner till maxi, och bara gå där. lite så som man gjorde när man var 14. nej, men skämt-o-sido! maxi har ju det mesta och sofi vill alltid ha något nytt, ;)

sen söndag .. s n ä l l a, bli strand väder! hoppas hoppas . .



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0