break!

min kropp, hela jag har tagit en - break! efter cirka 10-15 tim. jobb varje dag fram tills jul så sa till sist min kropp till. har varit sjuk sen julafton, och är fortfarande hängig och snorig. det suger! har bott i soffan sen fredags! snyter mig fem-sex ggr per timme. sitter hjärnan kvar då tänker ni?! jadu, det vetifan. känns tomt där uppe .. hm. känner mig allmänt ofresh då jag sovit breve snorpapper nu i två dagar, samt som att jag har samma tröja på mig som jag hade för två dagar sen. mums! på det hela så mår jag illa pga att jag åt nyligen pizza, vilket jag ångrar då den fortfarande sitter i halsen och mer eller mindre inte vill åka ner i magen! och sen får vi inte glömma att jag hostar upp slem som en annan kärring. ngn som vill hångla?! men det bästa utav allt är att jag har samma trosor på mig sen julafton .. hoho, skojar så det stänker om det! nej, det värsta för mig ar att jag vaknar tre-fyra ggr per natt och inte kan andas! tur att det finns nässpray, vilket jag redan är beroende av .. nu ikväll känns det dock bättre, och känns som det börjar blir bättre ist för sämre.

imorgon ska jag ta tag i livet alltså. ska städa så det brinner i rövva på mig, samt att jag ska få upp alla mina julklappar på plats och så. just nu ligger allt i trappan, då jag inte kan ta upp det fråns här är städat. så imorgon smäller det. därefter ska jag belöna mig själv med ett varmt bad, film, inpackning och bara må gott!

det som gör mig mest ledsen med detta är att jag missade utgången igår. fifan! taggade som man var, förfesten ägde rum hos emma, trevligt folk sen utgång .. och jag kunde inte, för jag var sjuk! vilken jävla otur. :( jag var 99 på att jag skulle dra dit ändå, tog fram kläder, halvfixade mig .. men, jag fick inse att det bara inte gick, jag var för sjuk och skulle förmodligen bara åkt hem igen efter ett tag. gjorde jag fel som i sista minuten stannade hemma?! ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0