varför så lat?

jag har en känsla, och den lyder typ : nu eller aldrig ! jag känner att ska man få den där fina kroppen till sommaren 2010 till så är det nog dags nu. vi tränar duktigt, faktiskt, men vi kan bättre ! jag känner suget efter nya träningskläder (tränar i gina tricot tights och innebandy skor) amen hallå ja, vadå verkligen INTE går inför träningen ? ska tagget riktigt komma så känner jag att jag får hosta upp lite pengar och köpa mig ett par träningsskor och ett par tights, på överkroppen kan det kvitta känner jag. linne eller t-shirt, ingen big deal. men för att känna sig snygg och känna att peppet är på topp så behöver man något nytt och framför allt något bra ! inte sletna tights som man grävt fram .

sen är det det ständiga tjatet om mat, godis osv. jag är en av dom "nu är det dags, nu blir det nutrilett" eller "jag ska bara dricka jucie i 2 månader" eller alla dieter hit och dit, det värsta med alla dieter är att efter man nått sin målvikt så måste man fortsätta så alltid, livet blir inte detsamma om ni fattar ? du kan inte tro att du kan börja äta vanligt som du gjorde innan dieten, nonono ! då går du upp igen, jobbigt ! ni vet vad jag menar ? det jag känner som verkligen funkar är GI-metoden, yes ! (men även där kan man inte börja äta som vanligt efter man nått sin vikt, samma skit där ju !) jag gick på det för inte sålängesedan och gick ner 6 kilo, good ! javisst, good tänker ni, men tror ni att jag går på gi idag ? icke sa nicke. varför kan man bara inte hålla det ? varför är det så j-vla svårt ? frågar mig själv det ofta men får aldrig något bra svar . antagligen är det frestelsen av det goda, eller att man verkligen tror att 1 kg godis kan inte skada, typ . . sen har väl alla samma tendens att säga till sig själva "imorgon gäller det! imorgon börja det nya livet!" eller har jag helt fel ? ni vet själva . . så har man köpt massa produkter, detox, tabletter, soppor, etc. och sen går det ett litet tag sen kommer man på ett kalas, eller man är ensam hemma, eller film med pojkvännen, bio eller vad som, sen så faller man tillbaka på det gammla vanliga igen och sen har man ÅNGEST ! och ni anar inte, har man börjat på en diet och sen faller tillbaka så är ångesten nästan den västa ångesten man kan ha, man klandrar sig själv för allt och inget . man tröst äter nästan för att man tryck ner sig själv så mycket . . för att man ätit en kaka eller något annat :o sjuukt, det tröttar egentligen ut mig, och det är en tjejgrej, för vi tjejer är aldrig nöjda med våra kroppar, och ändå försöker vi jämt och ständigt. jag känner bara att känslan utav att vara helt nöjd hade varit underbart . och den dagen kommer säkerligen, det enda jag inte vet är hur långt borta den dagen är, med samma hopp dagligen så hoppas jag att den inte är så långt borta.

jag tänker inte börja på någon sopp-diet, banan-diet eller något, för jag fixar ändå inte det så ingen idé att lura sig själv och slänga dyra pengar på det. jag kanske hade fixat det 2-3 veckor och säkerligen hade jag gått ner en del, men sen hade jag börjat som vanligt och då hade mina kilo kommit tillbaka, och det känner jag inte för.

sommaren står bara runt hörnan, och det väntas england, kreta, stranden, naket och hela köret, så det är nu eller riktigt mycket aldrig, och jag kör på NU ! imorgon kör jag, och det blir något jag förlitat mig på - GI ! lyckas jag ? ja, vem fan vet ? ingen. men jag har turen på min sida, för min mamma är den som peppar ! godis, kakor osv har vi aldrig hemma pga av att ingen äter det här i huset, och när jag blir i min mammas ålder vill jag också vara så smal och fin ! inget snack om saken. hon är sjukt duktig på mat och hon är galen på att INGA TILLSATSER får finnas i huset . hon hatar allt som har med E-Medel, aromer och allt, ni vet ? några vet, andra inte . matfusket dom stoppar i vår mat ! men ska inte skriva en novell om det ! mer att jag har en mamma som vet hur man går till väga osv . hon gör allt själv från grunden, hon är en pärla.
jag har laddat upp faktiskt ! har en helt bund råvaror som jag ska ha med mig till martin, bla ägg, bacon, mammas hemmagjorde müsli, morötter, och yoghurt. samt att jag redan har havregröt och frusna bär där. och här hemma är det endå GI-mat som gäller typ. allt det jag ska ha med till martin har vi här hemma. men för att jag ska fixa det så behöver jag råvaror hos martin också iochmed att jag är där ganska ofta, mitt andra hem, typ . .

jag känner att denna gången kan inget stoppa mig, och jag måste verkligen tro på mig själv ! fixar jag inte det denna gången så är jag dömd att misslyckas, för jag har varit på en massa skit förr . nutilett 2-3 ggr, detox och GI. och GI är bäst ! men jag tappade det ändå, fattar inte varför . . eller jo, det gör jag - frestelserna hos martin, här hemma är det inga problem för här kommer varken socker eller något annat onyttigt in, men när jag är hos martin så är jag en gotte expert. då är det lixom : hyra film, och lite gotte på det ! och det är inte martins fel, för han äter vad han vill men jag faller för det, och jag hatar att jag gör det . dumma mig ! men det är slut med det, jag har hållt på så länge nu att nu är det sista försöket. blir det att hyra film - grönsaker, nötter. tänker inte rabbla upp en massa men jag tror att varje individ förstår precis hur man kan ändra saker och ting . cykla, gå, istället för att köra bil etc. säger som gammal kärringar - dagens ungdomar har faktiskit blivit latare, och jag är en av dom, såklart ! jävla . . bekväma latmaskar. absolut inte alla, nejnej ! finns jätte många nyttiga och duktiga. men när jag kommer till gymmet och ser typ, 40-åringar som har bättre trimm på sin kropp än jag själv så känner jag bara : vafan är det frågan om ? är jag riktigt dum eller något ? känner för att skjuta mig själv . .

GI-metoden är det lättaste och alla kan göra det. finns receptböcker om det, och vill man inte kasta pengar på det så har internet en hel värld av GI-recept. det är lätt att följa och det är god mat, tror det eller inte ! vill ni läsa hur GI funkar så bara sök på google.se eller någon söksida så lovar jag er att ni hittar allt som ni behöver veta . en kortförklaring är : inga kolhydrater - isället fett. du ska äta t.ex bacon, kött, ägg, fisk, grönsaker, såser utan mjöl, omelett, you name it. och du ska hålla dig borta från, socker - godis, kakor, läsk, potatis, ris, pasta, mjöl, bröd etc. finns fas 1, 2 och 3, börja efter viktmål och hur fort ni vill att det ska gå . gi är inget som skadar kroppen, det är vanlig mat med lågt gi, ingen big deal. bättre förklaring hittar ni i böcker och på internet som sagt. jag rekommenderar inte nutrilett eller någon annan diet, utan jag rekommenderar gi, utan tvekan, samt träning, det är allt : gi och träning, samt tålamod !

imorgon ska jag till stan/väla med rebban och det jag skall köpa är riktigt träningskläder. då tror jag samtidigt äatt träningen blir roligare och lättare. som sagt, vi tränar, det gör vi faktiskit, men peppet behöver bli större. lite nya träningskläder är första steget. denna veckan är det tisdag, onsdag och torsdag som gäller, som vanligt med andra ord . styrka och spinning - perfekt.

jag har allt - underbara vänner, familj och pojkvän. ska utomlands 2ggr i sommar, har antagligen lite jobb i sommar hos annica, sofi kommer hem, sommaren är nära, jar har mycket att se framemot och en massa massa mer. men det är en sak som fattas i mitt liv och det är känslan om att vara riktigt nöjd med sin kropp . .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0