don't be afraid to be young and free.

jag vet, jag vet, jag har varit jätte dålig på att skriva på några dagar, men har verkligen haft fullt upp känns det som ! ska inte upprepas ! ;) jag har suuuper dåligt minne, & jag minns knappt vad jag gjort om dagarna ! :o men i . .

tisdags: så var det skolan, därefter hem till mig sen vidare till gymet. rebban & ida prov-tränade tillsammans med oss ! styrka och spinning. det var hur kul som helst att dom drog med :) sen hämtade martin mig, hem om till honom, sen körde han mig hem och han vidare till sin chef för att kolla fotboll. var hemma ganska sent, cirkus 8, sen blev det mat och raka vägen in till sängen ! ♥

onsdags: skolan då med, 0810 - 1500, sux ! men vi hade dokk ganska skoj, jag&tessan fular ALLTID oss med repliker från eva&adam, sune etc. just nu är det "majsan, bättre än nånsin!" "tack måns! snygg han e!" "tack ines!" "tryyyckare!" "ja, han  och eva har varit ihop i . . evigheter!!" . . vi håller dokk på med massa mer men skulle jag skriva upp allt så skulle det tagit 2veckor. tror dom flesta känner igen det jag skrivit ! ;) efter skolan blev det oj för att köpa lite käk, sen vidare till gymet, styrka och spinning som vanligt !! :) klara cirkus 7, bussen hem till martin, duschade och väntade på honom framför tv:n ! sen blev det bara tv, mys&sovning.

torsdags: praktik 1000 - 1800, sen därefter blev det träning, alone ! :( körde styka och sen spinning 1900, klar cirkus 2000, sen blev det bussen hem till martin, duschade, tv, och sen sovning, trötta !!

idag
: skolan, nationella prov i svenska B. idag var det att skriva en uppsatts och hänvisa till en text osv, vi började 0810, och hade tid till ? minns inte, 1300-något tror jag ? men man fick gå 1000 om man var klar, och det var både jag, tess och rebb, så vi gick då ! :) för att tillägga att där kom en lärare med ganska speciell . . röst, kan tyvärr inte visa er här hur den lät, haha ! men om jag säger "klockan är nu tio!" eller "den där!" så fattar iallafall tess & rebb ! :) (för att tillägga något riktigt kul så spelade jag nyss in ett röstmemo till tess och pratade som han gjorde, och sen fick jag tillbaka ett röstmemo från henne där hon gjorde samma sak och jag DOOOG ! skrattar just nu så jag kan döö ! ska lägga ut de ngn dag ! ;) haha !)
sen vidare till busshållplatsen där martin hämtade mig för att sen köra hem till mig ! kollade ronny&ragge i väntan på att min pappa skulle komma ! :) cirkus 1200 kom pappa, så ja, martin, mamma och pappa körde till center syd i hop om att hitta lite saker till min bal/student ! hittade en bra bh som jag ska ha under min balklänning, samt studentskor, blev faktiskt ett par tommy hilfiger skor (se bild, upp!) gillade dom starkt och det är inte en-gångs-skor, utan dom kan jag ha efter studenten okcås, perfa !! sen blev det saker som inte ens hade med det att göra ! ett par byxor, en tröja, ett lipgloss och en ansiktsmask ! :) har varit en super mysigt dag, åt där och så också ! :) kom hem för cirkus 1timma sen bara, ska snart lägga ansiktsmask, bada kanske ? sen film och sängen, upp och hoppa cirkus 0845 imorgon. jobba 1000 - 1400 imorgon ! :)

sen imorgon blir det som sagt, att jobba, vidare sen till martin för att ha en heldag ! mat, film, mys och bara ha det myys !! gillas ♥ sen söndag : sooooooooooova !! och träna hade jag tänkt, spinning 1630 :) sen hade jag tänkt sova hos babe igen, hihi !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0