söndag.

jag gillar vädret väldigt väldigt mycket ! igår var ju inte direkt så kul, men idag har det kommit igen. det är inte direkt varmt, men det är sol, &fint !

i fredags blev det skolan, lika trist som vanligt får jag väl säga . som pricken över i:et så när jag och tessan skulle hem innan träningen så skulle bussen kommit 1511, kommer den ? nedå, icke, den dyker inte upp fråns 1535 och då var det ingen idé att dra hem till mig mer, tackar ! så vi fick dra till min praktik så jag fick låna pengar til mat, vilket ledde till att vi fick köpa käk på oj och käka det på gymet, men det blev ju inte helt fy skam. sen blev det träning, styrka först cirkus 1h sen spinning 1730 ! därefter blev det bussen hem och strax därefter kom Mina till mig ! :) blev maxi för att köpa lite nötter sen hem till mig igen. sängen, snack, american history x och bara hade det förjävla bra ! :) sen cirkus 2215 åkte hon hem och jag gjorde ve mig för sängen ! Zzz  . .

sen igår blev det till att jobba 1000 - 1400, tror dock jag var där i onödan, väldigt väldigt tyst och lugnt igår . men det vet man ju aldrig i förväg ! :) sen efter det blev det bussen hem, lite mat &så . efter det blev det at lägga över alla 100000 bilder jag har på min data på CD skrivor, och det tog ju sin lilla tid . (min data har fått något skit så måste fixa den) hoppas inte den behövs att omformateras dokk, men man vet aldrig, så jag ville vara på den säkra sidan kände jag . sen blev det willys med martin, lite nötter skulle inhandlas till kvällen, no candy for mandi ! :( vidare bort till video center för att hyra film samt att martin skulle ha pizza gatan över . det blev wrong turn 3, vilket är en skräck . . eller ja, kalla det vad man vill ? men vi har sett 1an och 2an så vi kände väl att vi fick se 3an också, samt 4an när den kommer ut. är nog ingen film jag skulle rekommendera . handlar alltid om samma sak typ, att ungdomar eller folk i allmän kommer till den skogen och så är där typ, missfoster av något slag som äter människor, så ja . . ni fattar ! se själv, ni kanske gillar.
så med andra ord blev det, film&mys igår . vi somnade ganska tidigt och martin skulle iväg och jobba tidigt, men jag sov till cirkus 1000, skönt !

idag blir det att träna 1630 med tess, först lite styrka sen spinning ! därefter blir det hem till martin ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0