när det är över ..

när skolan är över så ska jag inte göra mer än att fira rejält. fira så det bara stänker om det ! jag vill skaffa ett bra jobb, plugga vidare om 1-2 år kanske ? flytta hemmifrån när tiden känns rätt och mogen för det . sparar pengar till utlandsresor, pengar så man kan fixa snygg inredning till sin lägenhet etc.

42 skoldagar kvar (räknat bort helgerna) och jag kan icke beskriva med ord hur sköönt det skall bli ! slippa allt som har med skolan att göra . slippa all drama, alla onödiga bråk och massa skit helt enkelt. med andra ord är jag s v i n trött på skolan ! död åt skolan . och jag är nog inte ensam om att tycka så ! man kanske kommer sakna tryggheten och så men jag kommer absolut inte sakna mer, absolut inte ! jag vill bara bort bort bort ! och nu är det inte långt kvar . tack guud ! men tiden går fort, mycket som händer på vägen nu ju . träning var vecka 2-3 ggr, jobba xtra fram och tillbaka, sofi kommer hem, lite utgångar fram och tillbaka, vädret börjar arta sig,  balen, och sen s t u d e n t e n 2 0 1 0 ! ♥ så på så sätt så är det synd att klaga, faktiskt. tiden går fort och det är bara att låtsas att tiden är ett väntrum som man måste vänta i tills man blir fri och kan gå hem .

jag känner att jag har en period nu då allt går emot mig, och jag tänker inte lägga ner mer energi på saker och ting, faktiskit. är trött på all skit rent ut sagt, det tröttar ut mig totalt alltså . man försöker vara där för alla, ställer upp och har sig, får jag ingen respons så kan saker och ting kvitta . jag avgår som en som bryr sig tillslut, been there, done that eller ? finns nog en hel del som känner igen sig. jag ska ägna mig åt den sista tiden i skolan, träningen, familj, vänner som är vänner och pojkvän . det blir perfekt tycker jag ! trött rent ut sagt, trött . .

-- - - - -

från det ena till det andra så spenderade vi en hel dag på väla igår, och det behövdes kan jag känna. fick med mig hem - träningsskor, träningstights, en väska till träning eller annat, och ett par tights. sura pengar känns det som, men kan säga att jag behövde vartenda grej, så sånt får man ta. ett litet instick är också att min gi-period började bra, har bara gått två dagar men inget fusk så detta känns som det kommer bli super bra .

idag har det enbart varit skolan på schemat, ikwell 18.30 så blir det träning tillsammans med annica, ska bli skönt ! ska cykla ut all min ilska som jag har i kroppen ;) sen blir det raka vägen hem för en dusch, mat och en god natts sömn, perfekt .

imorgon är det skolan igen som gäller, är skolan hela denna veckan och ingen praktik, inte jätte kul, men vad gör man ? sen efter det blir det att träna tillsammans med tess, sen mot kvällen blir det nog martin, om jag inte minns helt fel ? nej, nu ska jag äta en omelett och slänga mig framför tvn ett tag innan bussen går till träningen .



nöff !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0