idag gäller det.

igår : var en ganska lugn dag. jag och martin åkte lite till hans föräldrar och hälsade på och pratade lite och så. trevligt ! :) sen åkte vi och hyrde film, köpte lite gott och sen hem igen. sen gjorde martin mat till mig, tack ! det var jätte gott babe. sen blev det enbart sängen, film, mys och gotte. behövdes ! ♥

idag : vaknade jag upp ensam, för martin åkte och jobba tidigt idag, buhu :( nyss ätit lite så nu är det bara datan och tvn som gäller. sen vid tjugo över elva ska jag ta bussen tillsammans med jossan ner till stan. och vet ni varför ? . . jo, för idag ska jag göra min andra tatuering. har längtat rejält och idag gäller det ! :) inte direkt längtat efter smärtan, men resultatet. jag har ju gjort det en gång innan så jag är inte direkt nervös, samt att jag har aldrig varit rädd för smärta, så jag är hur lugn som helst. :) resultatet kommer antingen idag eller imorgon, så jag tänker inte avslöja vad det är som jag skall göra. men kan lova, det kommer bli ritkigt fint :)
jag är en människa som anser att en tatuering ska vara väl genomtänkt, och verkligen betyda något ! det är iallafall viktigt för mig. tänk, dom skall sitta där hela livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0