error . .

mig egna data har fått virus ! därför jag inte skrivit på ett bra tag ! :( och just nu har jag inte lusten till det. inte bra alls mandi. men jag lovar att jag ska börja skriva duktigt igen på måndag, lååvar ! :)
för att göra veckan kort så har det faktiskt inte hänt något speciellt. tatuering, skolan, praktik, martin osv. känner att det varit en ganska händelselös vecka. och så brukar det inte kännas, men alla veckor kan inte vara bra veckor. nästa vecka blir en toppen vecka, det känner jag på mig, faktiskt ! :)

om inget annat så ska jag och mamma slå oss ner för att kolla lite kattuppfödare. vi ska skaffa en till efter sommaren, som lite sällskap till figgo, samt att vi vill ha en till ! :) kanske en skogskatt, eller en ragdoll, eller möjligen en helig birma. vi får väl se :)

känner att jag längtar sjukt mycket efter sommaren, kanske därför man känner sig lite depp, eller ? vill ha balen, studenten, england, kreta och allt annat som sommaren har att erbjuda. tror jag delare den känslan med väldigt många ? :)

såg nyss att "the mask" visas på tv, så tror nog att jag ska se den, trots att jag har den :s men ändå känner jag att jag vill se den ? tjah, så kan man ju också känna. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0